Wszystko o Avonie - część IV - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-27, 14:49   #2251
illusija
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Cytat:
Napisane przez lucia4444 Pokaż wiadomość

Ktoś pytał co ta babka zamawiala no wiec tak today i always dla siebie i corki, dla meza BST, torebke florizel, komplet bizuterii Zesty, duzo naturalsow kilka zeli pod prysznic nowy krem anew z bizuteria, cala serie liiv, corol trend korektor i 3 cienie, szminki i cienie dla siebie z nowej serii i antycellulitowe cos z kremem do biustu

Taka dziana a kupuje biżuterię i "perfumy" w Avonie
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 14:51   #2252
BlackAngel
Adwokat diabła

Może kobitka jest jakaś inna, ja jakbym miała 'kasę' to bym gdzie indziej robiła zakupki..
Ba ale może babka ukochała sobie Avon, ja bym na nią uważała.. choć nie życzę Ci tego aby coś Ci strzeliła po czasie..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 14:52   #2253
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Boję się boję dziewczyny bo wyjde na durnia jak zamowie takie pudlo a potem bede musiala zrobić zwrot :| Ta babeczka jest strasznie dziana i poinformowala mnie ze wlasnie miała kmonsultantke ale ona zrezygnowala i ja jej z nieba spadam Ona i jej corka uwielbiaja avon a i mąż nie pogardzi. Napewno zrobię tak ze dam kosmetyki z reki do reki bo kurcze nie dam sie wrobić :P

Ktoś pytał co ta babka zamawiala no wiec tak today i always dla siebie i corki, dla meza BST, torebke florizel, komplet bizuterii Zesty, duzo naturalsow kilka zeli pod prysznic nowy krem anew z bizuteria, cala serie liiv, corol trend korektor i 3 cienie, szminki i cienie dla siebie z nowej serii i antycellulitowe cos z kremem do biustu

Wow!no tylko pozazdrościć!
I powodzenia w realizowaniu tego zamówienia

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 14:54   #2254
illusija
Raczkowanie

Proponuję jeszcze przed złożeniem zamówienia pójść do niej z książką zamówień i dać kwitek do podpisu
I życzę, aby to była uczciwa choć "inna" klientka
Stary 2007-08-27, 15:03   #2255
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Proponuję jeszcze przed złożeniem zamówienia pójść do niej z książką zamówień i dać kwitek do podpisu
I życzę, aby to była uczciwa choć "inna" klientka
ja zycze tego samego;-)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 15:04   #2256
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
jak dla mnie ten peeling tropikalny był kipeski - bardziej masował skórę niż "ździerał' - meczyłam go bardzo długo

Była juz mowa o tym kremie

Wyłonił się z opisów niezbyt ciekawy krem, po którym sie świeci twarz.
Ja go próbowałam - maźnęłam sie nim po rece w COKu i jest lekki, obawiam sie bardziej wymagającą skórę może za słabo nawilżać i ściągać.

A czy ma ktoś już krem na noc Livv? Zastanawiam sie czy go wziąć. Korcił jeszcze na dzień ale pisałyście że sie po nim świeci twarz
Ja dzisiaj zamówiłam próbki kremu Liiv na noc, to będę mieć w środę. A krem na dzień mam i wcale się po nim nie świecę, chociaż mam cerę mieszaną. Jest lekki, szybko się wchłania i nadaje się pod makijaż. No i bardzo mi się podoba ten słoiczek z wyjmowanym wkładem. Nie wiem, tylko, czemu nie zrobią takich wkładów do Anew? Możnaby pewnie dużo zaoszczędzić, ale avonowi by się może nie opłacało
Normalnie liczę do 10 i sprawdzam, czy jest faktura.
Albo od razu pójdę po nervosol...
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 15:18   #2257
aiso87
Rozeznanie

Dziewczyny,chciałam skorzystać z Waszego doswiadczenia: chciałabym kupić coś ładnie opalajacego z Avonu.W KWC nie ma niestety recenzji porównawczych,wiec nie moge opierać sie tylko na tym. Zastanawiam sie miedzy : balsamem rozświetlającym (podobno brązowi też) Satynowy połysk, Sprayem opalającym z tej serii albo samoopalaczem w spray'u z opalajacych kosmetyków (kiedys go miałam i byłam zadowolona ).
Jakbyście miały jakieś sugestie byłabym wdzieczna

Kasia/Katarzyna poprostu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-27, 15:21   #2258
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
To jest tak,że dostaje się ja w Cok i jezeli jej nie masz to wyrabiaja ja na miejscu. W zwiazku z tym,że jest ona ze zdjeciem konsutantki (które też robia na miejscu),powiedz,ze zapomniałaś albo,ze przyszłaś w imieniu mamy i dadza Ci taka zastepczą. A do którego COK idziesz?
Może w Wawie daja wam jakies karty wstępu ale w Krakowie nie ma

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zamówiłam próbki kremu Liiv na noc, to będę mieć w środę. A krem na dzień mam i wcale się po nim nie świecę, chociaż mam cerę mieszaną. Jest lekki, szybko się wchłania i nadaje się pod makijaż.
Ale nei czujesz po nim ściągnięcia? Ja tez mam mieszanje, a raczej szybko przetłuszczającą się, ale z drugiej strony większość kremów/żeli itp ją wysusza (nawet do cery suchej) i czuję że skóra jest napięta i ściągnieta

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 15:27   #2259
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Dziewczyny,chciałam skorzystać z Waszego doswiadczenia: chciałabym kupić coś ładnie opalajacego z Avonu.W KWC nie ma niestety recenzji porównawczych,wiec nie moge opierać sie tylko na tym. Zastanawiam sie miedzy : balsamem rozświetlającym (podobno brązowi też) Satynowy połysk, Sprayem opalającym z tej serii albo samoopalaczem w spray'u z opalajacych kosmetyków (kiedys go miałam i byłam zadowolona ).
Jakbyście miały jakieś sugestie byłabym wdzieczna
ja posiada już resztki Satynowego Połysku i powiem Ci że na początku nie byłam do niego przekonana, ale teraz po 1,5 roku używania codziennego jestem zadowolona. Ładnie mnie opalił, drobinki złota są malutkie i nie dają po oczach, zapach też wg jest nawet ładny nie duszący. Ale trzeba umieć nakładać taki 'balsam' bo można szybko nabawić si ę smug, które nie schodzą szybko (nawet po wytarciu spirytusem salicylowym, wodą z mydłem, mleczkiem czy tonikiem)
Więc nie nakładaj go na mokre i wilgotne ciało Ostrzeżenie po mojej głupocie
W rezultacie jestem na TAK dla tego SSS

Stary 2007-08-27, 15:29   #2260
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Yhym,chyba,że tak. Sorry,nie wiedziałam

Kasia/Katarzyna poprostu
Stary 2007-08-27, 15:37   #2261
kana23
Raczkowanie

Witam, ma ktoś gorącą piątkę do 11 kat., bo mi nadal ładuje do 10 kat.
kana23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-27, 15:43   #2262
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Była juz mowa o tym kremie

Wyłonił się z opisów niezbyt ciekawy krem, po którym sie świeci twarz. Ja go próbowałam - maźnęłam sie nim po rece w COKu i jest lekki, obawiam sie bardziej wymagającą skórę może za słabo nawilżać i ściągać.
No dobra, tyle że pytanie było o ten krem pod oczy, a mowa była o tym do twarzy z tego co sie orientuję. I po ręce maznęłaś się też chyba tym do twarzy no nie?

Cytat:
To jest tak,że dostaje się ja w Cok i jezeli jej nie masz to wyrabiaja ja na miejscu. W zwiazku z tym,że jest ona ze zdjeciem konsutantki (które też robia na miejscu),powiedz,ze zapomniałaś albo,ze przyszłaś w imieniu mamy i dadza Ci taka zastepczą. A do którego COK idziesz?
Ojej, tez pierwsze słyszę o takich kartach wstępu. Zaciekawiłaś mnie Może ktoś sie jeszcze wypowie czy toto w Wawie tylko istnieje, czy gdzieś jeszcze? Bo w Krakowie na pewno nie ma
Stary 2007-08-27, 15:46   #2263
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
No dobra, tyle że pytanie było o ten krem pod oczy, a mowa była o tym do twarzy z tego co sie orientuję. I po ręce maznęłaś się też chyba tym do twarzy no nie?
nie zauważyłam że "pod oczy" sorki Wydaje mi sie bedzie on najzwyklejszy - żadnego konkretnego działania bym sie nie spodziewała. Miałam kiedyś żel aloesowy to nic nie robił, nawet porządnie nie nawilzał.

Instagram

Stary 2007-08-27, 15:48   #2264
asicka1
Raczkowanie

Mam podglad zamowienia i oczywiscie tak jak pisalyscie w brakach zestaw do manikiuru i makijazu oraz alternatywne summer white. Na zamowienie na ponad 500 zł. tylko to w brakach
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 15:48   #2265
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
nie zauważyłam że "pod oczy" sorki Wydaje mi sie bedzie on najzwyklejszy - żadnego konkretnego działania bym sie nie spodziewała. Miałam kiedyś żel aloesowy to nic nie robił, nawet porządnie nie nawilzał.
a mi tam działał i nawet byłam nim zadowolona..

Stary 2007-08-27, 15:56   #2266
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Ojej, tez pierwsze słyszę o takich kartach wstępu. Zaciekawiłaś mnie Może ktoś sie jeszcze wypowie czy toto w Wawie tylko istnieje, czy gdzieś jeszcze? Bo w Krakowie na pewno nie ma
Podejrzewam,ze to jest tak,ze one funkcjonują tylko tam,gdzie są COK które wyglądają jak sklepy samoobsługowe. Nie wiem jak wygladaja centra w innych miastach,ale w wwie tak jest przynajmniej...
Taki gadżet taka karta

Kasia/Katarzyna poprostu
Stary 2007-08-27, 15:58   #2267
aako
Zakorzenienie

słuchajcie dziewuszki czy spray neutralizujący zapach stopek działa ?
bo nie wiem czy nie lepiej zainwestować w coś droższego...

zamowilam sobie niedawno spray true glow byla juz tu o nim mowa i jestem z niego bardzo zadowolona..tzn.zapaszek boski z drobinkami jest problem bo w ogole ich nie widać, ale i tak polecam bo dlugo się trzyma i nie jest drogi

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 15:58   #2268
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Jaką kartę wstępu
Jestem konsultantką od 6 lat i nigdy o takiej nie słyszałam
Taka karta jest chyba tylko w jednym COKu w Warszawie. Chyba zalezy od COKu. Teoretycznie trzeba miec upowaznienie podpisane w COKu przez konsultantke. Ale nie zawsze to sprawdzaja.
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 16:03   #2269
illusija
Raczkowanie

Cytat:
nie zauważyłam że "pod oczy" sorki Wydaje mi sie bedzie on najzwyklejszy - żadnego konkretnego działania bym sie nie spodziewała.
Jeśli o mnie chodzi to zmarszczek jeszcze nie mam, ale wiek już taki, że wypadałoby coś tam pod oczy naciapać. Jednak nie znajduję niczego dla siebie (niebieski solutions mnie uczulił) i póki co potrzebuję czegokolwiek by uciszyć sumienie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-27, 16:08   #2270
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Boję się boję dziewczyny bo wyjde na durnia jak zamowie takie pudlo a potem bede musiala zrobić zwrot :| Ta babeczka jest strasznie dziana i poinformowala mnie ze wlasnie miała kmonsultantke ale ona zrezygnowala i ja jej z nieba spadam Ona i jej corka uwielbiaja avon a i mąż nie pogardzi. Napewno zrobię tak ze dam kosmetyki z reki do reki bo kurcze nie dam sie wrobić :P

To cale zamowienie wyszlo wiecej niz 673 zl dalam wiec tez upust
a poinformowałas ją o tym,ze przy wreczeniu kosmetyków chcesz pieniążki?

no sporo nazamawiała.

Gratuluje konsultantki i oby okazała się wypłacalna
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 16:12   #2271
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Taka karta jest chyba tylko w jednym COKu w Warszawie. Chyba zalezy od COKu. Teoretycznie trzeba miec upowaznienie podpisane w COKu przez konsultantke. Ale nie zawsze to sprawdzaja.
Jestem ciekawa w którym COK'u w Warszawie to obowiązuję.. Bo ja szczerze mówiąc nie wiem. Oświecicie mnie?

Stary 2007-08-27, 16:14   #2272
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:

Ale nei czujesz po nim ściągnięcia? Ja tez mam mieszanje, a raczej szybko przetłuszczającą się, ale z drugiej strony większość kremów/żeli itp ją wysusza (nawet do cery suchej) i czuję że skóra jest napięta i ściągnieta
Właśnie nie czuję, że ściąga, czy coś. Takie nieprzyjemne uczucie miałam np. po piance i kremie zielonym solutions. One mnie trochę wysuszały, a ten krem liiv nie. Przynajmniej na razie
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 16:25   #2273
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
słuchajcie dziewuszki czy spray neutralizujący zapach stopek działa ?
bo nie wiem czy nie lepiej zainwestować w coś droższego...
ja uzywam sprayu z Sholla - niewiele droższy (w promocji można go kupić za 14-15zł) a dwa razy większy. Tylko zalezy do czego byś chciała ten z avonu uzywać - do stóp czy do obuwia? ten Sholl o którym pisze jest do butów i świetnei działa.

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Jeśli o mnie chodzi to zmarszczek jeszcze nie mam, ale wiek już taki, że wypadałoby coś tam pod oczy naciapać. Jednak nie znajduję niczego dla siebie (niebieski solutions mnie uczulił) i póki co potrzebuję czegokolwiek by uciszyć sumienie
Też nie mam zmarszczek, ale często mam oczy podpuchnięte, a skóra wokól oczu jest ciemna. Używam z Evy Natury Komfort Młodej Skóry - 25ml za ok 8 zł - jest świetny

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Właśnie nie czuję, że ściąga, czy coś. Takie nieprzyjemne uczucie miałam np. po piance i kremie zielonym solutions. One mnie trochę wysuszały, a ten krem liiv nie. Przynajmniej na razie
Te zielone moga po prostu mocno działać przez to wystęuje to uczucie ściagnięcia. A mi chodziło o to że moją skórę napinaja nawet kremy do cery suchej mimo i z jest przetłuszczająca się.

A miałaś może krem brzoskwiniowy? Był on dla mnie rewelacyjny

Instagram

Stary 2007-08-27, 16:25   #2274
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Jestem ciekawa w którym COK'u w Warszawie to obowiązuję.. Bo ja szczerze mówiąc nie wiem. Oświecicie mnie?
w alejach jerozolimskich
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 16:32   #2275
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Gdyby ktoś nie wiedział, to przychodzi już zestaw do pedikiuru z kat 10
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 16:37   #2276
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Podejrzewam,ze to jest tak,ze one funkcjonują tylko tam,gdzie są COK które wyglądają jak sklepy samoobsługowe. Nie wiem jak wygladaja centra w innych miastach,ale w wwie tak jest przynajmniej...
Taki gadżet taka karta
Uhuhu, nie wiedziałam że COK może tak wyglądać Moze sie wybiore kiedys na wycieczke do W-wy coby zobaczyć Poza tym ja chcę taki gadżet

A w ogóle to może ktoś mi powie jak wygląda trójmiejski COK (znaczy sie w Gdyni)? Bo przez cały semestr zimowy,a może i cały ten rok, będę z nim miała do czynienia. Na co sie przygotować? Miły, ładny?

Cytat:
ja uzywam sprayu z Sholla - niewiele droższy (w promocji można go kupić za 14-15zł) a dwa razy większy. Tylko zalezy do czego byś chciała ten z avonu uzywać - do stóp czy do obuwia? ten Sholl o którym pisze jest do butów i świetnei działa.

Też nie mam zmarszczek, ale często mam oczy podpuchnięte, a skóra wokól oczu jest ciemna. Używam z Evy Natury Komfort Młodej Skóry - 25ml za ok 8 zł - jest świetny
Co do sprayu Sholla to nawet jak jest bez promocji to cena wychodzi porównywalna. A działa lepiej od tego avonowskiego. Chociaż avonowy tez działa, ale bez sensacji

A co do tego kremu pod oczy, Hosenka, to jest to Komfort jak młodej skóry? Jest jakaś granica wieku czy nie ma?

Edytowane przez Yen.not
Czas edycji: 2007-08-27 o 16:46 Powód: dopisek
Yen.not jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 16:42   #2277
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez martusia5554 Pokaż wiadomość
w alejach jerozolimskich
dzięki, akurat miałam tam iść

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-27, 16:44   #2278
Basienka27
Raczkowanie

Witam co do kremu pod oczy to wyczytałam kiedys,że nalezy stosowac po 25roku zycia,niezaleznie czy cos sie pojawia czy nie. Ja osobiscie uzywam juz 3 opakowanie tego przeciw pierwszym oznakom starzenia i jestem z niego zadowolona.
A jutro składam zamowienie z kat.11 i mam juz na ponad 500zl,jest niezle choc sama dla siebie biore tylko balsam do ust mango i tusz ekstremalnie podkręcajacy i mgielkę Be...Sensual choc kiui mnie tez ta True Glow ale nie mam zbytnio kaski ale pomyslę nad nia.

Edytowane przez Basienka27
Czas edycji: 2007-08-27 o 16:49 Powód: dopisek
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 16:45   #2279
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A co do tego kremu pod oczy, Hosenka, to jest to Komfort jak młodej skóry? Jest jakaś granica wieku czy nie ma?
Krem nazywa się Komfort młodej skóry - jak cała seria

Na opakowaniu jest napisane że od 18 roku zycia. Rozjasnia cienie, redukuje opuchlizne i przeciwdziała pierwszym zmarszczkom

Basienko:
Jeżeli skóra potrzebuje, to mozna uzywac i w wieku 17 lat Wcale nei jest powiedziane że od 25lat

Instagram

Stary 2007-08-27, 16:51   #2280
Basienka27
Raczkowanie

Hosenko w sumie to masz racje, wszystko zalezy od skóry,ja mam 27lat i zaczęłam używac w tym roku.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości