Schudnij z Jillian Michaels - część IV - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-09, 18:14   #2551
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV

Cytat:
Napisane przez zaksy Pokaż wiadomość
[/COLOR]aaa, dziewczyny, jeżeli ktoś wypróbuje Killer body, to niech da znać czy nie za cięzki bo BR nie robiłam, trochę się obawiam, że nie dam rady robić Killer body, a w tym tygodniu kończę 21 day fix i chcę potem znów z Jill ćwiczyć. aaa, szukałam informacji o Bodyshred i dziwne, nawet na amazonie nie ma tego programu
Nie robiłam go co prawda jeszcze ale oglądajac filmiki widze, ze na pewno nie da az takiego wycisku, jak ostatnie workouty BR. Tak pi razy drzwi wyglada mi na coś pomiędzy HB a Killer ABS.

Prosze bardzo, tu jest wszystko o Bodyshredzie https://www.jillianmichaelsbodyshred.com/about

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-04-09 o 18:16
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 18:32   #2552
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny, o jakości Killer Body pisałam wyżej, nawet posiadaczki DVD żalą się na złą jakość
a pojawił się Killer body w tym roku, konkretna data March 3, 2015

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

aaa, dziewczyny, jeżeli ktoś wypróbuje Killer body, to niech da znać czy nie za cięzki bo BR nie robiłam, trochę się obawiam, że nie dam rady robić Killer body, a w tym tygodniu kończę 21 day fix i chcę potem znów z Jill ćwiczyć. aaa, szukałam informacji o Bodyshred i dziwne, nawet na amazonie nie ma tego programu
Ja miałam robić dziś, ale wczoraj zaczęły mi się problemy z kręgosłupem i nie ryzykuję...ale jak coś poćwiczę, to dam znać
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 23:07   #2553
Butterfly07
Rozeznanie

Cytat:
aaa, dziewczyny, jeżeli ktoś wypróbuje Killer body, to niech da znać czy nie za cięzki bo BR nie robiłam, trochę się obawiam, że nie dam rady robić Killer body, a w tym tygodniu kończę 21 day fix i chcę potem znów z Jill ćwiczyć. aaa, szukałam informacji o Bodyshred i dziwne, nawet na amazonie nie ma tego programu
Jeśli chodzi o Killer Body to 2 treningi już za mną i powiem tak... tak jak wczoraj pisałam Killer Core jakoś szczególnie mnie nie zmęczył, chociaż myślałam, że może boczki będą mnie dzisiaj boleć, ale nic z tego, żadnych zakwasów. Dzisiaj natomiast zrobiłam Upper Body i wydaje mi się ciut cięższy, ale też bez szału. Jutro wypróbuję Lower Body... a później pewnie wrócę do innych treningów, bo te póki co mnie nie przekonują i coś czuję, że jutro się to nie zmieni
Stary 2015-04-10, 12:06   #2554
Konto usunięte

Daj znać po lower body, bo jestem "gruszką" i co ćwiczę, to mi się wydaje, że uda są w coraz gorszym stanie. Chętnie się dowiem, co najbardziej czuć
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-10, 14:25   #2555
Konto usunięte

Zrobiłam Killer Body - Lower Body.
Jestem rozczarowana. 80% ćwiczeń to te, których nie mogę robić, ze względu na kolana...No i niestety jest jedno ćwiczenie, do którego trzeba mieć mega sporo miejsca, co jest u mnie niemożliwe.
Co poczułam - łydki, łydki i jeszcze raz łydki + ból kolan.

Wiem, że to nie jest kwestia złej techniki - tylko moich problemów z kolanami. Wszelkie ćwiczenia jak niżej na rysunku - odpadają, a w Lower Body tego jest multum (co nie dziwi, bo to ćwiczenia na "dół")

Plusy są takie,że jak ktoś nie lubi skakać (interwały) to tego nie ma.
Stary 2015-04-10, 23:33   #2556
Butterfly07
Rozeznanie

Zdecydowanie nogi są moim słabym punktem... stwierdzam, że Lower Body to moja najmniej ulubiona część Killer Body. Co głównie czułam? Uda i kolana, łydki mniej, o ile w ogóle. A do tego chyba z połowę ćwiczeń robiłam w tej prostszej wersji, żeby sobie kończyn nie uszkodzić. Poza tym mój filmik urywa się w połowie ostatniego cardio, więc zarówno odliczyć minutę, jak i porozciągać się, musiałam na własną rękę.

Także Killer Body chyba nie dla mnie - Upper Body i Killer Core ciut za łatwe, a Lower Body wymęczyło mnie, zarówno fizycznie, jak i psychicznie... czas wypróbować Bodyshreda albo wrócić do Hard Body chociaż jutro dla odmiany planuję zdradzić Jillian z Shaunem T

Edytowane przez Butterfly07
Czas edycji: 2015-04-10 o 23:36
Butterfly07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-11, 13:44   #2557
Konto usunięte

Zrobiłam Core - nie było żadnego WOW
Przy niektórych ćwiczeniach czułam mięśnie, przy innych wcale.

Upper Body nie ruszam, bo swego czasu za bardzo rozbudowałam ramiona, no i trochę mi się to nie podoba

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-13, 08:15   #2558
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Zaczęłam Killer Body - dzisiaj Upper Body. Ani bardzo łatwe, ani bardzo trudne, takie pośrodku. Ale czuć, ze pracuja bicepsy. Mnie to nie przeszkadza, zawsze miałam patyczki rączki, więc na starość konretna objętośc zła nie będzie No bez przesady oczywiscie
Ale nie jest to program do robienia sam, jesli chce się konkretniejsze efekty. Dlatego tak jak i BR będę go robić z czymś innym, może nie co dzien, ale dosyc często Dzisiaj jednak sam Upper, bo wczoraj zamiast rest day ponad 10 km biegłam i nie chce mięsni zamęczyć

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-04-13, 09:37   #2559
Martva
Zadomowienie

W zeszłym tygodniu pierwsze 5 dni ze shreda - pół kilo w górę :P Mam nadzieję że efekt się nie utrzyma. No nic, idę zacząć kolejne 5
Martva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 09:51   #2560
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dzisiaj Lower Body z Killer Body i średnio mi podszedł. Połowa ćwiczeń mi sie nie podoba. Tak od połowy dopiero mi sie podobają.
Generalnie to póki co ten KB niezbyt mi podszedł. Może w przyszłosci się to zmieni, bo bywało juz nieraz, ze na poczatku czegoś nie lubiłam,a potem odwrotnie.
A tak btw czy Lower Body jest gdzies nieuszkodzone? Tzn. nie urwana ta końcówka cardio i rozciaganie?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-04-16, 10:50   #2561
happy woman
Raczkowanie

Dziewczyny ile razy w tygodniu ćwiczycie?? Zastanawiam się czy moje 5 razy to nie za mało.
happy woman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 11:07   #2562
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ja cwicze 6 razy w tygodniu po 2 treningi plus bieganie.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-04-16, 11:12   #2563
happy woman
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja cwicze 6 razy w tygodniu po 2 treningi plus bieganie.
Ja ćwiczę 2 razy w tygodniu hard body level 2, 2 razy w tygodniu OWS (cały za jednym podejściem), raz w tygodniu 6w6p level 2, plus ćwiczenia z hantlami i sztangą (typowo siłowe, 2 serie po 12/14 powtórzeń). Co miesiąc zwiększam sobie obciążenie hantelków aby nie przyzwyczaić mięśni. Oczywiście efekty widzę, ale nie są dla mnie zadowalające. Nie wiem czy nie dorzucić jeszcze jednego dnia ale np wtedy tylko biegać.
Stary 2015-04-17, 04:31   #2564
aleksad
Raczkowanie

Ćwiczę codziennie od 30 do 40 minut. W sobotę i niedzielę nawet godzinę. Ale bez wariactwa, nie mam nie wiadomo ile czasu. Mam dzieci i pracę, którą z dojazdem zajmuje ok 10h. Teraz ćwiczę Body shreda i mięśni może nie czuję (chociaż w 4 workoucie już coś w nogach pali, za to mokra zawsze jestem. Wieczorkiem też zawsze 30 minut hulam, ale to dla mnie jak mycie zębów
Lower body z killera jest w całości dostępne na tej rosyjskiej stronie i jest do końca, bez urywania
aleksad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-17, 10:20   #2565
happy woman
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aleksad Pokaż wiadomość
Ćwiczę codziennie od 30 do 40 minut. W sobotę i niedzielę nawet godzinę. Ale bez wariactwa, nie mam nie wiadomo ile czasu. Mam dzieci i pracę, którą z dojazdem zajmuje ok 10h. Teraz ćwiczę Body shreda i mięśni może nie czuję (chociaż w 4 workoucie już coś w nogach pali, za to mokra zawsze jestem. Wieczorkiem też zawsze 30 minut hulam, ale to dla mnie jak mycie zębów
Lower body z killera jest w całości dostępne na tej rosyjskiej stronie i jest do końca, bez urywania
To podziwiam ćwiczenie codziennie, choć uważam że 7 razy w tygodniu to troszkę za dużo dla mięśni Cały OWS za mną Do końca maja poćwiczę jeszcze tym trybem co teraz a potem muszę zacząć inny trening Jillian. Jaki zestaw jest według Was najcięższy?? Np po całym OWS leje się ze mnie pot ale czuję że mogłabym jeszcze coś dorzucić, jednak nie mam już na to czasu.
Stary 2015-04-18, 22:40   #2566
wika82
Zakorzenienie

Za mną 6 dzień z 30 day shred i strasznie żałuję dlaczego tak późno odkryłam Jillian..
Stary 2015-04-18, 22:44   #2567
dorota_en
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Za mną 6 dzień z 30 day shred i strasznie żałuję dlaczego tak późno odkryłam Jillian..
i ja prawie to samo - 10 dni z 30day shred, przyjaciółka mnie namówiła i żałuję, że tak późno spróbowałam - namawiała mnie chyba z miesiąc! świetna sprawa, a zawsze myślałam, że ćwiczenia nie są dla mnie...
dorota_en jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-19, 20:37   #2568
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorota_en Pokaż wiadomość
i ja prawie to samo - 10 dni z 30day shred, przyjaciółka mnie namówiła i żałuję, że tak późno spróbowałam - namawiała mnie chyba z miesiąc! świetna sprawa, a zawsze myślałam, że ćwiczenia nie są dla mnie...
To u mnie zdecydowanie inaczej.
Lubię ćwiczyć, przez 4 lata chodziłam na fitness do klubu, ćwiczyłam też w domu m.in. z Chodakowską, ale Jillian jest o niebo lepsza.
Stary 2015-04-20, 10:02   #2569
zaksy
Rozeznanie

cześć, dziewczyny!
w końcu wypróbowałam ten Killer body , robiłam dzisiaj Upper body. moim zdaniem może być, nie ćwiczyłam z Jill już prawie pół roku, ale spokojnie dałam radę. czuję, że coś jeszcze można dorzucić, ale nie chcę ryzykować, bo ostatni tydzień leżałamjeszcze w łóżku z gorączką
zaksy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-20, 11:34   #2570
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Po tygodniu ćwiczenia Killera Body (nie samego) stwierdzam, ze nie jest zły. Polubiłam Upper i Core. Natomiast Lower w połowie mi się nie podoba, ale nic nowego, bo na nogi ćwiczenia to te, które lubię najmniej, przynajmniej niektóre
I jakoś polubiłam te swoje mięśnie, mimo, ze tż narzekał, ze sobie za duże je wyhodowałam Jakbym teraz miałam przestac ćwiczyć i wróciłoby wsio do stanu początkowego, to dziwnie bym sie znowu czuła z ramionami i rączkami, jak patyczki

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-04-20, 22:02   #2571
Butterfly07
Rozeznanie

A ja po dwóch tygodniach skakania z treningu na trening postanowiłam znowu się ustatkować zaczęłam dzisiaj Bodyshred - jestem po pierwszym treningu i póki co mi się podoba, nie wymęczył mnie jakoś mocno, spokojnie dałam radę (chociaż w trzecim cardio troszkę mi się kończyny zmęczyły), ale jak skończyłam, plecki trochę mokre były, więc coś się jednak działo. No ale że to dopiero początek, jest szansa, że się jeszcze rozkręci. Póki co jestem zadowolona.
Stary 2015-04-21, 06:49   #2572
aleksad
Raczkowanie

Ja też bodyshreda męczę Ale mam chyba organizm osłabiony. Poza tym ja tych wszystkich wyskoków nie lubię. ale twardo się zawzięłam. Pojutrze zaczynam już 5 workout. Nie lubię 3 za bardzo
aleksad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 10:42   #2573
zaksy
Rozeznanie

hejka! Killer Body - Lower Body też już za mną niektórych ćwiczeń nie robiłam niestety, na przykład donkey kick, bo mimo tego, że ćwiczę na macie poślizgowej, dywanie i macie zwykłej, to jak skaczę jest tak głośno jakbym ważyła 1000 kg a split jump też nie robię ze względu na kolana, a tak trening całkiem ok.
Stary 2015-04-21, 13:30   #2574
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Zrobiłam rano na rozgrzewkę Lower Body z KB i poleciałam w trasę. Wiedziałam, ze albo dzisiaj, albo nigdy i udało się - zrobiłam półmaraton

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-04-21, 19:04   #2575
Martva
Zadomowienie

Wczoraj zaczęłam drugi level shreda i rozumiem dlaczego ma mało entuzjastek. Uch, nie lubię ćwiczeń w planku. I mam w pokoju za mało miejsca na te dygające półprzysiady z cardio, po walnięciu w biblioteczkę olewam i robię pajacyki zamiast. Jeszcze tylko osiem treningów...
Martva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-22, 11:13   #2576
zaksy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martva Pokaż wiadomość
Wczoraj zaczęłam drugi level shreda i rozumiem dlaczego ma mało entuzjastek. Uch, nie lubię ćwiczeń w planku. I mam w pokoju za mało miejsca na te dygające półprzysiady z cardio, po walnięciu w biblioteczkę olewam i robię pajacyki zamiast. Jeszcze tylko osiem treningów...
Dla mnie też 2 level był najcięższy. Pamiętam, że pot normalnie ze mnie kapał na matę (co prawda ćwiczyłam latem).

Dzisiaj wypróbowałam Killer Core. Moim zdaniem daje największy wycisk. Musiałam zrobić nawet przerwę.
Stary 2015-04-22, 12:09   #2577
kkasikka
Zakorzenienie

Dziewczyny, a skąd wzięłyście BodyShred, szukam na youtube i na chomikuj i nie mogę znaleźć ;/
kkasikka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-22, 14:32   #2578
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkasikka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a skąd wzięłyście BodyShred, szukam na youtube i na chomikuj i nie mogę znaleźć ;/

Youtube
Stary 2015-04-22, 16:18   #2579
kkasikka
Zakorzenienie

Cytat:
Youtube
A możesz podać link, bo jakoś nie mogę znaleźć ;/
kkasikka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-22, 16:18   #2580
zaksy
Rozeznanie

Cytat:
Youtube
na YT BodyShreda jeszcze nie ma. Na chomikuj tu: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/roxyrox/Jillian+Michaels/Bodyshred

albo kilka stron wcześniej dziewczyny podawały link na rosyjską stronę, gdzie są wszystkie treningi Jill. Mam stamtąd Killer Body (jak ściągałam, to jeszcze na chomikuj nie było)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości