Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-22, 17:57   #451
mama_izka
Raczkowanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Cytat:
Napisane przez malena1979 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Mam nadzieję,że pozwolicie mi do siebie dołączyć. Podczytuję was prawie od początku, ale jakoś ciągle coś mnie powstrzymywało przed oficjalnym dołączeniem. Mam 35 lat i prawie pięcioletnią córeczkę. Staraliśmy się o nią kilka lat, walka z niepłodnością, w końcu inseminacja i udało się. O drugim dziecku, zdaniem lekarzy, nie było co marzyć, a już naturalne poczęcie miało być absolutnie wykluczone, więc jak pod koniec grudnia zrobiłam test, to myślałam,że spadnę z krzesła, czy raczej wanny, bo to było w łazience. Ponieważ to taki mój cud, cały czas borykam się z lękiem o dziecko, tak już mam i nic nie poradzę. Wczoraj byłam u lekarza(początek 20 tyg) z lekkim plamieniem i jakoś tak się uspokoiłam, powiedział, że nie ma żadnych powodów do obaw, a moje dziecko już na 100% okazało się chłopcem, więc będę miała Leosia. To tyle jeśli chodzi o mój przydługi wstęp. Witam się zatem z lekka nutą optymizmu
Aha, termin mam na 13 września.
Czesc!

Hehe. O tym ze zajść karmiąc można to wiem. A najlepsze jak juz karmilam tylko w nocy i poszlam do gina po tabletki anty to mi powiedział ze karmiąc ryzyko zajścia jest bardzo male i co ha wogole chce. Haha. Toc ja juz nawet bardziej nie karmiąca byłam ale ten fakt pominal wogole. Piguly dal. Ale mnie już więcej nie widział. Boże widzisz i nie grzmisz
mama_izka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 18:03   #452
201701300931
Konto usunięte

W końcu w domu po całym dniu. Zmasakrowana jestem. Ale zakochałam się w moich jeansach ciążowych z h&m - legginsy się do nich nie umywają.

I chwalę się, że mi przyszły dwie paczki ciuszków wylicytowanych na allegro. Także większość rzeczy już mam Tylko pojedyncze rzeczy trzeba dokupić.
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 18:07   #453
misiskuku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
czy wy tez tak pierdzicie ze poprostu można się zagazować własnym pierdem ?
ja mam takie cuchnące bąki w tej ciązy ze jestem w szoku.
aakkzzii zobacz co wiocha.pl mówi na temat bąków w ciąży

http://www.wiocha.pl/1221524,Rosnie-nam-pokolenie

no nie mogłam
Stary 2015-04-22, 18:07   #454
czarownica_tea
Zakorzenienie

Witamy nowa mamusie

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 18:08   #455
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
aakkzzii zobacz co wiocha.pl mówi na temat bąków w ciąży

http://www.wiocha.pl/1221524,Rosnie-nam-pokolenie

no nie mogłam

hhahaha bede miała rudą dzieczynkę

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 18:09   #456
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Mam nadzieję,że pozwolicie mi do siebie dołączyć. Podczytuję was prawie od początku, ale jakoś ciągle coś mnie powstrzymywało przed oficjalnym dołączeniem. Mam 35 lat i prawie pięcioletnią córeczkę. Staraliśmy się o nią kilka lat, walka z niepłodnością, w końcu inseminacja i udało się. O drugim dziecku, zdaniem lekarzy, nie było co marzyć, a już naturalne poczęcie miało być absolutnie wykluczone, więc jak pod koniec grudnia zrobiłam test, to myślałam,że spadnę z krzesła, czy raczej wanny, bo to było w łazience. Ponieważ to taki mój cud, cały czas borykam się z lękiem o dziecko, tak już mam i nic nie poradzę. Wczoraj byłam u lekarza(początek 20 tyg) z lekkim plamieniem i jakoś tak się uspokoiłam, powiedział, że nie ma żadnych powodów do obaw, a moje dziecko już na 100% okazało się chłopcem, więc będę miała Leosia. To tyle jeśli chodzi o mój przydługi wstęp. Witam się zatem z lekka nutą optymizmu
Witaj Fajnie, ze będziecie mieli parke

Cytat:
czy wy tez tak pierdzicie ze poprostu można się zagazować własnym pierdem ?
ja mam takie cuchnące bąki w tej ciązy ze jestem w szoku.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

witamy dzień dobry
A w innej pachniały lepiej? tak, każda z nas pewnie pierdzi bo jelita są sponiewierane i gorsze trawienie

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 18:10   #457
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

zaraz mam randkę idę do kina
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150422_185617.jpg (93,7 KB, 75 załadowań)

wymianki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-22, 18:11   #458
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Witaj Fajnie, ze będziecie mieli parke

A w innej pachniały lepiej? tak, każda z nas pewnie pierdzi bo jelita są sponiewierane i gorsze trawienie
ide do tego kina a leci odemnie swąd jaja takiego zgniłego o ja pierdyle

wymianki
Stary 2015-04-22, 18:20   #459
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
Jeju jeju chyba muszę iść na spacer, tak Tż napierdziela młotem (burzy ścianę), że nie wytrzymam. Rano siedziałam u mamy, wróciłam żeby zrobić obiad, ale muszę wybyć. Pójdę do kiosku to może też sobie M jak Mama kupię i jakiś owoc (ale jaki??). Hmm..
Ja mam teraz fazę na kiwi i codziennie muszę zjeść jedno

malena1979 witamy

Ja dziś dostałam te leginsy z all - fajne są, ale boje się, że ciut za duże i będą mi się zsuwać. Za to wziełam jeszcze od tego samego sprzedawcy szare zwykłe i są super
I dostałam jeszcze pakę z ubrankami dla dzidzi - 25 sztuk i naprawdę dobra jakość TŻ się trochę oburzył, że używane, ale jak go uświadomiłam, że za tą ilość rzeczy musiałby zapłacić z 300 zł a zapłaciłam 60 zł to zamilkł

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 18:27   #460
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz mam randkę idę do kina
piękny brzuszek!

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość

malena1979 witamy

Ja dziś dostałam te leginsy z all - fajne są, ale boje się, że ciut za duże i będą mi się zsuwać. Za to wziełam jeszcze od tego samego sprzedawcy szare zwykłe i są super
I dostałam jeszcze pakę z ubrankami dla dzidzi - 25 sztuk i naprawdę dobra jakość TŻ się trochę oburzył, że używane, ale jak go uświadomiłam, że za tą ilość rzeczy musiałby zapłacić z 300 zł a zapłaciłam 60 zł to zamilkł
właśnie te legginsy mogłyby być o rozmiar mniejsze, ale pas jest ok, a na pewno będzie dobry przy większym brzuszku, więc nie narzekam, już pare razy nosiłam bo są najwygodniejsze jakie mam.
Stary 2015-04-22, 18:33   #461
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:

malena1979 witamy

No niestety ubranka dla maluchow są drogie a dla tych najmniejszych można kupić uzywane w naprawde dobrym stanie.

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Malena
Witaj i Gratulacje!

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Malena
Witaj i Gratulacje!
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-22, 18:53   #462
malena1979
Zadomowienie

Dziękuję za miłe powitanie. Jak to już któraś z mamuś zauwazyla-Fajne z was dziewczyny
Też się cieszę na parkę
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 18:55   #463
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któraś używa OmegaMed z DHA?
Ja jem omega 3 ale nie pamiętam firmy.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-04-22, 19:12   #464
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam odwrotnie - chciałabym aby już był sierpień i abym już urodziła. Łudzę się, że wtedy dziecko będzie już na świecie i nie będę się tak martwić czy wszystko ok (). W ogóle nie podejrzewałam się aż o takie uczucia, bo ja bardzo lubię dzieci i z racji pracy mam z nimi duży kontakt, ale zawsze starałam się takie zdroworozsądkowe podejście mieć. Ale czuje, że jak sama zostanę matką to mnie trzepnie totalnie Mam nadzieję tylko, że nie popadnę w skrajność i nie będę za bardzo przewrażliwiona i nadopiekuńcza
Jeśli na wątku mamusiowym dojdziecie do takiego wniosku to napiszcie mi to, może się ogarnę

A 2 to nie jest ok? Śniło mi się dziś, że byłam u lekarza i nie mogłam znaleźć wyników tsh

Co do znajomych to zaobserwowałam, że wśród moich znajomych, a zwłaszcza wśród płci żeńskiej jest istny boom na dzieci. Z jedną koleżanką widziałam się w grudniu, a z jedną w styczniu (żadna nie wiedziała, że jestem w ciąży) i obie opowiadały, że planują dziecko w najbliższym czasie itp. Oprócz tego dwie koleżanki są w ciąży, a trzecia się stara. Myślę, że w moim otoczeniu zaczyna tykać magiczny zegar przypominający, że zaraz 30 na karku
ja się boję, że będę bardzo zaborcza o dziecko, szczególnie jeśli będę musiała wyjść i komuś zostawić dziecko pod opiekę.
Największy problem (chyba) będzie jak będziemy szukać opiekunki, sama byłam opiekunką i się w parkach, placu zabaw naoglądałam jak to nianie "zajmują" się dziećmi

też widzę, ten baby boom i co mnie dziwi moje pokolenie 30 paro latków
zabrało się za majstrowanie dzieci. Myślałam, że ja i kilkoro moich znajomych to takie niedobitki, a tu całkiem sporo moich znajomych spodziewa się pierwszego dziecka. Bo ci co kolejnych, to już w ogóle wysyp totalny

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
To bardzo dobrze, ze jest coraz lepiej
Nie taki polog straszny; sprobuj sie zle nie nastawiac
staram się ale ja już tak trochę mam, że demonizuję niektóre sprawy

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Ufffff, córka dostała się do przedszkola gdzie chcieliśmy najbardziej Super
Lecimy na dwór, bo piękne słoneczko świeci. Miłego popołudnia wszsytkim
gratuluję. Będziesz mieć przedszkolaka

Cytat:
Napisane przez mamcia092015 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a dlaczego boicie się połogu? Oprócz tego że trzeba się oszczędzać to jest ok. Czy po naturalnym porodzie bądż po cc to max 2 tygodnie i wracacie do "formy" Oczywiście biegać nie można ani skakać i coś tam jeszcze boli albo ciągnie ale chodzić normalnie, zajmować się dzieckiem itp A później już tylko lepiej
najbardziej boję się baby blues, bo i bez tego mam skłonność do stanów depresyjnych.

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
Czułam, czuł, czuliśmy! Mocne kopniaki. TŻ trzymał rękę na brzuchu i w tej samej chwili poczuliśmy kopniaki. Ja od wewnetrznej strony, a on od zewnetrznej. I kilka razy dzidzia nasza kopała... W tej samej chwili on czuł i ja. Na 100% nasza dzidzia Tatuś poszedł szczęśliwy do pracy. A wczesniej tyle mówił do brzucha,, żeby w końcu cos poczuć!
zazdroszczę, mnie dzisiaj moje dziecko po dwóch dniach ciszy zechciało lekko smyrnąć

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Mam fotkę ze spotkania
wyglądasz jak z reklamy
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 19:15   #465
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:

A 2 to nie jest ok? Śniło mi się dziś, że byłam u lekarza i nie mogłam znaleźć wyników tsh
Moja endo chciala mi zbic troche tsh, a tu nic nie ruszylo :/

Wczoraj poczulam pierwsze ruchy dziecka i az sie poplakalam tam jednak jest ktos zywy i sie rusza

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 19:16   #466
Sandrusia91
Zadomowienie

dziem dobry wieczor

jestesmy juz w domku
co prawda tylko dwa dni w szpitlu a juz jestesmy biedniejsi o nowy telefon i portfel ze wszystkimi dokumentami no,ale cóż.. moze los sie do mnie usmiechnie i zlodziej sie znajdzie..

dzidziolek ma sie dobrze szaleje od rana do wieczora i wazy 347g

jutro rano wizyta

pomimo ponad godzinnego usg w szpitalu i ogladaniu wzzystkiego i sprawdzaniu ciesze sie na usg, bo lekarz pewnie juz bedzie mogl potwierdzic plec.

a teraz ide was nadrabiac

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 19:25   #467
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
W końcu w domu po całym dniu. Zmasakrowana jestem. Ale zakochałam się w moich jeansach ciążowych z h&m - legginsy się do nich nie umywają.

I chwalę się, że mi przyszły dwie paczki ciuszków wylicytowanych na allegro. Także większość rzeczy już mam Tylko pojedyncze rzeczy trzeba dokupić.
pokaż co masz?
uwielbiam oglądać zdj. z zakupów dla maluszka.

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
Moja endo chciala mi zbic troche tsh, a tu nic nie ruszylo :/

Wczoraj poczulam pierwsze ruchy dziecka i az sie poplakalam tam jednak jest ktos zywy i sie rusza
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 19:32   #468
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
pokaż co masz?
uwielbiam oglądać zdj. z zakupów dla maluszka.
Na razie mam pobunkrowane w różnych miejscach, więc jak to ogarnę to obfocę
Stary 2015-04-22, 19:39   #469
loudres
Zadomowienie

bianeczkaaa super sukienka i brzuszek oczywiście.

Trochę mnie z martwił ten ból podbrzusza i leżałam cały dzień zmarnowana. A ja mam tyle rzeczy do zrobienia;/. Za to gość w brzuchu wierci się coraz bardziej.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-22, 20:08   #470
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Witam nowa Mamusie

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Trusia fajne zakupy
Stary 2015-04-22, 20:12   #471
grita
Rozeznanie

Dzięki za gratulację, bardzo się cieszę, że akurat do tego przedszkola się dostała, ma fajne opinie wśród rodziców i uczyła tam ang moja znajoma, o kadrze też się pozytywnie wypowiadała Młoda cieszy się trochę mniej Ostatnio ma okres na "nie" i twierdzi, że ona nie będzie do przedszkola chodziła, mam nadzieję że jeszcze się jej odmieni

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
Czułam, czuł, czuliśmy! Mocne kopniaki. TŻ trzymał rękę na brzuchu i w tej samej chwili poczuliśmy kopniaki. Ja od wewnetrznej strony, a on od zewnetrznej. I kilka razy dzidzia nasza kopała... W tej samej chwili on czuł i ja. Na 100% nasza dzidzia Tatuś poszedł szczęśliwy do pracy. A wczesniej tyle mówił do brzucha,, żeby w końcu cos poczuć!
Super, gratulacje U mnie ruchy nie są jeszcze na tyle wyczuwalne, żeby mąż je poczuł, może tłuszczyk trochę amortyzuje

Cytat:
Na pewno! Ja karmiłam 7,5 m-ca a pierwszy okres miałam po 9 m-cach.
A ja karmiłam córkę bardzo długo, a okres dostałam po 3 m-cach.... Byłam mocno rozczarowana, że tak szybko, liczyłam że uda się dłużej

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Witaj! Rzeczywiście piękna historia, super że będziecie mieć parkę

Cytat:
Dziewczyny a dlaczego boicie się połogu? Oprócz tego że trzeba się oszczędzać to jest ok. Czy po naturalnym porodzie bądż po cc to max 2 tygodnie i wracacie do "formy" Oczywiście biegać nie można ani skakać i coś tam jeszcze boli albo ciągnie ale chodzić normalnie, zajmować się dzieckiem itp A później już tylko lepiej
Ja połóg znosiłam kiepsko psychicznie, fizycznie szybko doszłam do siebie, po 4 dniach już generalnie "śmigałam", ale po tygodniu-dwóch od porodu zaczęły się okropne bóle kręgosłupa, a mąż w pracy całe dnie (nie mógł od razu wziąć urlopu, dopiero jak Mała miała miesiąc), początkowo nocami kiepsko spała, dużo ulewała, w kółko trzeba było ją nosić do odbicia. No i nawał pokarmu, ściąganie nawet w nocy laktatorem, emocje szaleją i naprawdę nietrudno wtedy o dołka.
Jak dziecko tylko je i śpi to połóg jest ok, mam nadzieję że tym razem tak będzie

Cytat:

Super, pochwal się później co kupiłaś

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
bianeczkaaa super sukienka i brzuszek oczywiście.

Trochę mnie z martwił ten ból podbrzusza i leżałam cały dzień zmarnowana. A ja mam tyle rzeczy do zrobienia;/. Za to gość w brzuchu wierci się coraz bardziej.
Byłam dzisiaj u dżina i mówiłam o tych twardnieniach i bólach. Zalecił więcej odpoczynku i leżenia, ale to u mnie nie takie łatwe niestety, nie będę córki kisić cały dzień w domu, na spacery chodzić będziemy... Generalnie mówił, że a tym etapie ciąży mogą się już zdarzać skurcze i nic złego nie oznaczają, jeśli nie są regularne, nie przybierają na sile i nie są bardzo bolesne. Jak boli to wziąć nospę i odpocząć chwilę. Nalepiej przyjść na wizytę i skontrolować czy te skurcze nie prowadzą do skracania szyjki, bo tak sie może dziać. U mnie naszczęscie szyjka się trzyma, wszystko jest ok.
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 20:20   #472
fatal21
Wtajemniczenie

351g siusiak tylko mignal ale chyba jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150422_210024.jpg (64,9 KB, 25 załadowań)
Stary 2015-04-22, 20:24   #473
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
351g siusiak tylko mignal ale chyba jest
Gratulacje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-22, 20:28   #474
201701300931
Konto usunięte

Marta, Kissmisiaa dzisiaj zauważyłam, że na dniach otwiera się we Wrocławiu sklep Bobo Wózki na ul. Szkockiej.
Stary 2015-04-22, 20:30   #475
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
właśnie te legginsy mogłyby być o rozmiar mniejsze, ale pas jest ok, a na pewno będzie dobry przy większym brzuszku, więc nie narzekam, już pare razy nosiłam bo są najwygodniejsze jakie mam.
Dokładnie Teraz mam wrażenie, że pas będzie mi się minimalnie zsuwał, ale same leginsy są dobre

Cytat:
Napisane przez mamcia092015
No niestety ubranka dla maluchow są drogie a dla tych najmniejszych można kupić uzywane w naprawde dobrym stanie.
No dokładnie jakby liczyć średnio 20 zł za jeden ciuszek, a trzeba kupić ich z 60 to ładna kwota się robi

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
ja się boję, że będę bardzo zaborcza o dziecko, szczególnie jeśli będę musiała wyjść i komuś zostawić dziecko pod opiekę.
Największy problem (chyba) będzie jak będziemy szukać opiekunki, sama byłam opiekunką i się w parkach, placu zabaw naoglądałam jak to nianie "zajmują" się dziećmi
Ojjj też sobie tego za bardzo nie wyobrażam - jakoś bardziej wierzę w instytucje państwowe i u nas pewnie będzie żłobek.

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 20:31   #476
mamcia092015
Raczkowanie

Fatal
Gratulacje Chyba rozwiązał się worek z tymi siusiakami
Grita
To niefajny mialaś czas połogu U nas mały na początku dużo spał i pokarmem nigdy nie miałam problemu a w nocy były 2 pobudki na karmienie Takze u nas spoko Mam nadzieję że teraz tez tak będzie

Sandrusia
Dobrze ze juz w domy Moze złodziej się opamięta i chociaż dokumenty odda!
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 20:35   #477
czarownica_tea
Zakorzenienie

Fatal- gratuluje synka

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 20:36   #478
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Marta, Kissmisiaa dzisiaj zauważyłam, że na dniach otwiera się we Wrocławiu sklep Bobo Wózki na ul. Szkockiej.
Dziękuję za info

Gdzieś za Korona w stronę centrum jest wielki sklep z wózkami ito
Stary 2015-04-22, 20:49   #479
owieczkaa
Zakorzenienie

Byłam na Bezpiecznym Maluchu, generalnie fajnie ale oczywiście z moim szczęściem nic nie wygrałam, trudno. Ważne że TŻ się dobrze czuł w ogólnej dzieciowej atmosferze.
Szczęściara ta dziewczyna co wygrała laktator...

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Owieczka kupiłaś sobie gazetkę?
😆
Kupiłam, kupiłam już połowa przeczytana
Cytat:
okres .. zapomniałam wogóle ze jest coś takiego hahahaha
Ja też, cudowne
Mama powiedziała żebym się nie cieszyła bo ona dostała miesiąc po porodzie normalny okres, zarówno po porodzie brata jak i ze mną (cc).
Cytat:
Mam fotkę ze spotkania
Ale pięknie wyglądasz. Sukienka cudo!
Cytat:
Cześć dziewczyny!
Mam nadzieję,że pozwolicie mi do siebie dołączyć.

Wczoraj byłam u lekarza(początek 20 tyg) z lekkim plamieniem i jakoś tak się uspokoiłam, powiedział, że nie ma żadnych powodów do obaw, a moje dziecko już na 100% okazało się chłopcem, więc będę miała Leosia. To tyle jeśli chodzi o mój przydługi wstęp. Witam się zatem z lekka nutą optymizmu
Co za historia, niesamowite! No i Leoś ja tak chcę nazwać synka ale TŻ się upiera przy Ignasiu
Cytat:
Ja już po fazie kiwi, przez ostatnie półtora miesiąca kupowałam na kilogramy wręcz.
Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
dziem dobry wieczor

jestesmy juz w domku
co prawda tylko dwa dni w szpitlu a juz jestesmy biedniejsi o nowy telefon i portfel ze wszystkimi dokumentami no,ale cóż.. moze los sie do mnie usmiechnie i zlodziej sie znajdzie..
Co za chamstwo, nie przypuszczałam że w DE też to się może stać.
No ale najważniejsze że z dzieckiem i z Tobą w porządku, trochę stracha było.
Stary 2015-04-22, 20:52   #480
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za info, na pewno się wybierzemy na rozeznanie

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Dziękuję za info

Gdzieś za Korona w stronę centrum jest wielki sklep z wózkami ito
Hmm nie mam pojęcia co to za sklep, a to mniej więcej moje okolice. Poszukam w internecie.
AaaMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości