|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!
Cytat:
. Takie chcieliśmy i takie będą .Dziękuję dziewczyny za tyle miłych słów, cieszę się, że Wam się podoba i tym bardziej sama jestem zadowolona .Dzisiaj kolejny intensywny dzień. Rano na 8 mieliśmy kurs tańca- ustaliliśmy już do końca układ, łącznie 2:30 jednak, nie 2:20 jak mówiłam wczoraj. Jeszcze mamy problem z zapamiętaniem i płynnym przejściem całości, ale już jutro kolejna lekcja, więc będziemy ćwiczyć .Następnie ruszyliśmy na Kraków, odebraliśmy właśnie pudełka tekturowe na ciasto, następnie zrobiliśmy "ślubne" zakupy w Ikei- mamy dodatkowe 15 ramek dwustronnych na numery stołów, na stół z księgą gości i słodki stół, kilka ażurowych osłonek na kwiatki (na różne rzeczy na słodkim stole ) i 2 duże ramki dla Rodziców na zdjęcia. Potem podjechaliśmy do Factory- w Dalii oglądałam bardotki, i mam nieco problem z rozmiarem. Nagle z 80D mam 70G! albo 75F....i teraz 70 lepiej się trzyma, ale mam wrażenie, że jest nieco ciasny, a znowu 75 wydaje mi się, że jest luźny :/ i że będzie się zsuwał. No i nie wiedziałam, jaki kolor wziąć, więc na razie odpuściłam- jutro spróbuję podejść do brafitterki u nas, gdzie jest duży wybór biustonoszy, więc może coś z tego wyjdzie. Poza tym nakupowaliśmy pełno duperelek, trochę rzeczy do koszyczków ratunkowych. Zadzwoniła też do mnie babka z salonu sukni ślubnych- potwierdziła, że rozmiar większe bolerko będzie, oraz że ponoć szefowa dla mnie zamówiła jeszcze jakieś całkiem gładkie bolerko, ale one o tym nie wiedziały i nie dały mi wczoraj do miary. Dlatego jutro ponownie idę do salonu mierzyć kiecę z bolerkiem jeszcze innym, a przy okazji dopytam, który kolor biustonosza najlepiej wziąć . W Tarnowie udało nam się zdążyć przed zamknięciem poczty i odebrałam prezent niespodziankę od naszej forumowej Agatki . Jak będę miała możliwość to Wam pokażę . Będąc już koło Kościoła stwierdziliśmy, że pogadamy z siostrą zakonną o dekoracjach Kościoła i z organistą. Udało nam się spotkać tylko z Siostrą. Ogólnie dziwne to było spotkanie, bo miała nam powiedzieć co i jak wygląda, a koniec końców zaczęliśmy ustalać, jak Kościół ma być strojony, mimo że w ogóle dzisiaj się takiej rozmowy nie spodziewałam. Byłam ogólnie przygotowana, a nie szczegółowo. W sumie nie wiele z tego spotkania wyszło, ale będą tiulowe pompony i sama je zrobię :P. Prosto od Siostry pojechaliśmy do znajomych Rodziców- wręczyć kolejne zaproszenie. Potem wręczyliśmy też Sąsiadom, ich córce oraz drugim Sąsiadom i ich dwóm córkom, ogólnie poszło dzisiaj kolejne 6 zaproszeń . Na koniec pojechaliśmy do M, bo jego Rodzice ponoć wino kupili na wesele, więc do mnie je przewieźliśmy. W drodze kupiliśmy dodatkowo jedną butelkę takiego samego wina, żeby wypróbować i bardzo szybko całe w domu obaliliśmy . Wszystkim smakowało, a jest czerwone półwytrawne, 20 butelek (wg mnie za dużo.... no i chcieliśmy półwytrawne i półsłodkie, a teraz to nie wiem...). No i w sumie tyle dzisiaj załatwiliśmy .Jutro od rana kosmetyczka i jakiś zabieg na twarz, kolejna lekcja tańca, kupno butów dla M, no i idę do miejscowej brafiterki szukać tego rozmiaru dobrego dla mnie i potem do salonu mierzyć tą dodatkową koszulkę . A potem jeszcze nie wiem co, ale jest 100 tysięcy różnych kwestii do ogarnięcia jeszcze.Dobranoc!
|
|
|
#1502 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ciecie, no coz, raz na rok nie da rady tez niestety, choc czasem jestem czesciej, ale drastyczne zmiany zostawiam do Gdanska, a tak to prosze BLAGAM W ogole jak juz mam bilety to tylko daje liste mamie/kolezance gdzie ma dzwonic i mnie zapisywac
|
|
|
|
|
#1505 |
|
na przekór do celu
|
Że co proszę?
![]() To dlaczego mokra stałam przed ołtarzem? ![]() No dobra, później się wypogodziło ![]() Jakoś po ślubie trudniej mi być z wami na bierząco
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni się patrzą na moje włosy jak na wielkie dziwy, bo jestem biała, a mam sprężyny. xD
|
|
#1507 |
|
... choć nie Westwood
|
Pierwsze 2 zaproszenia rozdane, na babskiej popijawie
, po czym dostałam z*ebke od mojej mamy, ze to nieelegancko samej i w takich okolicznościach... byc moze! Ale trudno, niestety kazdemu ceremonialnie wreczyc nie moge, bo nie starczy czasu
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobię oczywiście jak chcę ale czasem nerwy mi psuje :p Wczula się i za to jestem wdzięczna. Oby nie próbowała się rządzić bo wtedy będzie kłótnia - jestem z osób które raczej Wola same cos zrobić. |
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziś mamy spotkanie z fotografem. |
|
|
|
#1510 | |||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Może znajdź jakąś manicurzystkę co po domach chodzi? Wiem, że moja znajoma w Kanadzie tak robi i jest zadowolona Ale może miała szczęście ![]() Bardzo ładnie ![]() Cytat:
Zazdro ![]() Cytat:
Magda gratuluję tylu załatwionych spraw. Potwierdzam - wyglądasz zjawiskowo Co do biustonosza to lepiej wziąć mniejszy jak już czujesz, że 75 jest za luźny. On się zawsze trochę naciąga. No chyba, że bardzo Ci się wrzyna ![]() Jakaś sesja czy będziecie coś ustalać?
|
|||
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy ustalić szczegóły (godziny, album) i sesję.
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Magda tez jestem za tym ciasnowjszym, bo sie rozejdzie
|
|
|
|
#1513 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale kojarzę Cię, i jak przyszłaś na forum to się przywitałaś i napisałaś coś o sobie - jak człowiek ![]() Cytat:
Być może, ale wydawało mi się normą, że nawet jak dołączam do jakiejś dyskusji to mówię chociaż "cześć" ![]() Cytat:
Dokładnie! Cytat:
Cytat:
Mnie również ![]() Cytat:
Akurat pisząc to nie miałam na myśli Ciebie, tylko Angelikę (?), ale witamy witamy ![]() Cytat:
Być może, ja w sumie dopiero od stycznia to jestem.. Ale posty Dziewczyn utwierdziły mnie w przekonaniu, że jednak niekoniecznie chodzi o osoby, które się rzadko udzielają ![]() Witam się z Wami z pracy, mam nadzieję, że szybko mi zleci... Po pracy idę o siebie zadbać - pierwsza mikrodermabrazja |
|||||||
|
|
|
#1514 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie w ten piekny sloneczny dzien
|
#1516 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Muszę dziś zadzwonić do dekoratorki, muszę... bo się nie wyrobie. M wczoraj oczywiście zapomniał zadzwonić do zespołu, brak słów. Właśnie z nim rozmawiałam i poprosił o numer do foto i kam, "bo co jak wzięli zadatek i nas oleją, albo firmę rozwiązali? Zostały 3 miesiące to nie są żarty!" No zatkało mnie ![]() A no i mam miesiąc by schudnąć z 3 kg chociaż, ciężko to widzę, ale mam banany, płatki owsiane i jakieś inne zdrowe rzeczy. ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- No właśnie, na mikro się muszę umówić. Ale to na przyszły tydzień, jutro solarium :-> |
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Ducha Najlepszego ! Spełnienia marzeń ! sQ kciukasy przygotowuje na 11 ! Magda tez chce Cie zobaczyć ,przeslesz mi,przeslesz mi na priv
|
|
|
|
#1518 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
hejo!
my już na końcówce zaproszeniowej. chrzestna TŻ nas unika miała się odezwać w poniedziałek/wtorek, dzisiaj jest czwartek i cisza... telefonów nie odbiera... byliśmy u mojej chrzestnej, u ciotki, u siostry TŻ, koleżanki. jeszcze świadkowie nie dostali zaproszeń |
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zróbcie chrzestnej wjazd na chatę i tyle ![]() Ale strasznie brzydko się zachowuje... A świadkowie to i tak z zaproszeniem czy bez być muszą
|
|
#1520 | |
|
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- dzisiaj jedziemy po buty dla TŻ. i będę miała ubranego pana młodego! |
|
|
|
|
#1521 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
P. wczoraj odebrał garnitur, teraz czekamy na koszulę. Musi jeszcze kupić buty i z większych rzeczy dla niego to już wszystko.U mnie wygląda to gorzej no ale nie mam czasu, a jak już mam czas to nic nie ma
|
|
|
|
#1523 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
My musimy jeszcze buty kupić i koszule na drugi dzień i chyba na zmianę |
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
A z pozytywnych rzeczy jeszcze to mama zamówiła nam kolejne miejsce do spania. Mamy już 40 więc starczy na 100%. Obawiałam się że w związku z tym, że mieszkam w bardzo małej miejscowości będzie z tym większy problem ale się udało
|
|
|
|
#1525 |
|
|
no jak nam powie, że nie da rady być świadkiem to mamy mega problem. bo nie znamy nikogo, kto by się nadawał. banda roztrzepańców
chrzestna chyba chce... mam nadzieję |
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1527 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i z chrzestną
|
||
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
O maaaamooo Wasi TŻci maja garnitury ,a mój nawet jeszcze nie ogląda
![]() Co prawda obiecał ze po majowce tym się zajmiemy
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Buty, buty na zmianę, bielizna, sukienka na poprawiny. Jednak jak się wymienia to trochę tego jest. A czasu przez pracę mam mało. Tylko weekendy a te w dużej mierze mam zaplanowane do ślubu.
|
|
|
|
#1530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co prawda buty mam i biustonosz, ale nie mam ani welonu ani pomysłu na okrycie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

. Takie chcieliśmy i takie będą
z bolerkiem jeszcze innym, a przy okazji dopytam, który kolor biustonosza najlepiej wziąć 

W ogole jak juz mam bilety to tylko daje liste mamie/kolezance gdzie ma dzwonic i mnie zapisywac
, po czym dostałam z*ebke od mojej mamy, ze to nieelegancko samej i w takich okolicznościach... byc moze! Ale trudno, niestety kazdemu ceremonialnie wreczyc nie moge, bo nie starczy czasu 

Zazdro 

A świadkowie to i tak z zaproszeniem czy bez być muszą