|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
ten efekt też mi odpowiada, albowiem ostatnio jem jak opętana
![]() a schuść muszę
|
#2012 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja się właśnie delektuję ptasim mleczkiem - księgowy wczoraj przyniósł
|
#2013 | |
|
To ja :)
|
no i jednak nie ma dla mnie ratunku, jak mi zdechnie, wszyscy będą wiedzieć, że to moja wina ![]() Masz już?? Do mnie leci... W przyszłym tygodniu sadzę ![]() Cytat:
2. Justynie rosła pięknie!! <-----tu na przykład widać A od cebulki ją miała ![]() I bardzo dobrze, lubię ludzi ze zdrowym podejściem do życia ![]() A patrzcie tutaj
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na didkę, bo ona ma dobrą rękę do roślin ja bym w tydzień tą cebulę umarła
|
|
#2015 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak np. my objazdowo byliśmy na tej Islandii i w niektórych dziurach były jedne domki na krzyż i by nam odmówiły a tu już bilety lotnicze między miejscowościami wykupione to masakra. Namiot zostaje. A zmieniając temat, co sądzicie o fartuszku przy tej sukmanie? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...0p2460574.html Fajnie nindżopszowo, a może zbyt teatralnie albo gosposiowato? Gdybym kupiła to nosiłabym do rajstop/legginsów i bluzki z dł rękawem pod spodem. |
|
|
|
|
#2016 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Napaliłam się na tę tuberozę, ale obawiam się, że jak zakwitnie to mnie będzie głowa boleć
|
|
#2018 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja mam skrzynkę długą i głęboką, J mi zrobił ![]() w sumie nawet za głęboką ale kij zasypałam od dołu bele czym, na pewno nie sadź w doniczkach zwykłych, tylko w skrzynce, trochę miejsca na korzenie musi być , no i stabilniej bedzie niż w takich małych popierdółkach. Rozstaw bez linijki (wiem, że bedzie trudno :P ) sobie ustal , na oko, aby nie co 5 cm bo będzie im za ciasno, one na początku wydają się liche ale potem pęd robi się mocny i sztywny bardzo. w 60-tce to ze 4 krzaczki nie więcej, tylko głębsze takie nabądź, w Leroy Merlin mają takie fajne drewniane skrzyneczki, może takie nabądź ? One będą cięższe i to dobrze. Ziemia sklepowa jest za lekka i za trocinowata, zbyt szybko wysycha. można by dodać do niej trochę piachu i kamyki na dno jako drenaż , taką tam warstewkę cienką ale nie jest to mus chmiel nie ma wielkich wymagań. Potem jak już psoiedzą w skrzynkach na balkonie ze 3 tygodnie możesz zacząć podlewać nawozem do balkonowych, substralem np to Ci będzie lepiej rósł. Ja w tym roku walnę saletry trochę no wiem ![]() Cytat:
Kolejny razAbsorbujący też , ale i wybiłam się , niektóre z Was wiedzą jak ciężko jest wrócić "do obiegu" Cytat:
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2020 | |||
|
Panaroja
|
snad kawusi (walka z alzhajmerem trwa
)1.czyli nie ma co szukać , teraz tylko na flaszkę zebrać ![]() 2. to zawsze jest jakaś nadzieja na przyszłość ![]() kawusia ![]() i fcale nie dlatego ![]() Cytat:
wszędzie tak robią , niezależnie od miejsca i typu działalności .Cytat:
![]() całkiem mozliwe , nie czytam co piszo tylko paczam nao brazki ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2021 | |||
|
BAN stały
|
Niestety
Cytat:
Cytat:
Chce wypaść, temu Murszafku Cytat:
--- Bylim z mamą po nawozy, korę i insze takie pierdoły do ogrodu Latania było jak za pomarańczami w '81, niby na jednym placu wszystko (skład budowlano-ogrodniczo-rolny), ale taki rozpiździel, że szok ![]() Spadam mielone kulać
|
|||
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś jest z pogoda bo poszłam na zakupy i zaczęła mnie łepetyna ćmić... Zapach brzmi super... ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- 1 Noooooo to ładny fotomontaż Nie noooo żartuję.... Woda to podstawa .Podlewaliśmy też tak jak opisywaliście czyli rano , po pracy i wieczorem.... i i tak padaki bo raz wystarczy podlac później , albo tak jak Mursz napisała wyjechać na jeden dzien i już klops...2 Aaaaaa a ja chciałam super efektu...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-23 o 13:14 |
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poooookaaaa sypialnie z oknem - Kocham tuberozę, ale ja nawet szczypiora nie wyhoduję, u mnie padły kaktusy, tera kupimy sztuczne.Także tak to wygląda. Ewuś przybij pione Polly - RISPECT - Dla mnie ten świat jest tak obcy jak odległa galaktyka, a kto wie czy nie bardziej jak mówicie skrzynki to ja nawet nie wiem o co chodzi, nic nie rozumiem. Jedyną skrzynkę jaką znam to ta na piwa i skrzynia na skarby z filmów o piratach ![]() Także dla wszystkich hodujących. |
|
|
|
|
#2024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mursz jaką osłonę ? szklisz cały ? Panowie od płytek Ci to zrobią ? :P
My wymienialiśmy siatkę kocią, bo się już stara zaczęła drzeć, teraz nabyłam wzmacnianą drutem ,ale ten drut niech go czort, ja bym przegryzła bez problemu
|
|
#2025 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale cena za 2 kawałki wiuchającego materiału ![]() Agnyska też wypadała i szybko się odnalazła, więc wracaj ![]() tutaj zawsze tak samo: jedzenie, diety, włosy, perfumy, choroby ![]() ogrodnictwo to zupełnie świeży temat ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) kaszy dużo zwłaszcza jaglanej, mało przetworzone żarcie.I co do włosów, miałam zielone rok temu efekt zafarbowania naturalnym odcieniem blondu , były akcje z koncentratem pomidorowym trochę pomogło ale na nagraniach Dove byłam z jeszcze zielonkawymi , widać im to nei przeszkadzało Potem napigmentowałam sobie tonerem Riflessi ( swoją drogą genialna rzecz) No a ostatnio zrobiłam sobie sama ombre angielską preferance i wyszło dobrze. Nie chcę już nic poprawiać .
|
|
#2028 | ||||
|
|
Cytat:
No właśnie ![]() Strzeliłam do niego z sumatryptanu, włazi na miejsce... Powoli, bo powoli, ale włazi... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też muszę kocią siatę powiesić...
|
|
#2029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kolejny dowód na to, że powinnam się była urodzić księżniczką No doooobra, ze sprzątaniem trochę się poprawiłam, ale i tak okna myłam last tajm w czerwcu 2014. Ech lajf
|
||
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
mam głupawkę:
'Brak okna pomimo mały dziedziniec nigdy nie zobaczyć niebo więc nie ma słońca. Sklep pokój się złamane, dlatego vis à vis budynku naprzeciwko. Nie kuchenka, nie prawdziwej kawy, nie mały kosz można w łazience.' ' Późno w nocy ktoś mruczy na ulicy.' 'Pralka nie działa. Było problemów z zestawami bielizny-próbował wypłacić dodatkowe płatności. Zapachy w kuchni. Kompletny brak odrobina higieny produktów-mydła, papieru toaletowego wszystko trzeba kupić sobie. Owady były przestrzegane.'
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popłakałam się. |
|
|
|
|
#2032 | |||||||
|
BAN stały
|
To proszę się do niego wturlać z powrotem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zabronimy Polly tykać się żyta, ziemniaków i kawy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() --- Chyba mnie szczała Amora dopadła przed chwilą Mam na imie Elena. Chce, aby znalezc milosc, slub i zbudowac szczesliwa rodzine z ukochana osoba. Miec szczesliwa przyszlosc z nim i stac sie jego druga polowa. Mieszkam w Russian Federation. Ja czekam na odpowiedz", potem zdjęcie |
|||||||
|
|
|
#2033 | ||||
|
Panaroja
|
Skrbt
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukamy dalej do wieczora i najwyżej wpłacimy zaliczkę na piwnicę bez nieba, ale z tarasem mnie to urzekło, ale też daleko od wszystkiego
|
|
#2035 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
Ja perforujeu biorąc gwóźdź w kombinerki rozgrzewając i potem dziub w skrzynkę, lubię tę robotę
|
|
#2036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No nie 3. Pokusa jest co nie ? Przyznaj się. Cytat:
Cytat:
2.
|
|||
|
|
|
#2037 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2038 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe przed czym były przestrzegane , przed kapciem czy gazetą ?Cytat:
Cytat:
![]() 2.ja na skróty - biere zapałkę albo zapalniczkę albo świecę zapaloną i podstawiam od skrzynkę w odpowiednim miejscu , samo się wytapia i nie trzeba dziubać na razie wychodzi że nie mam hashimoto , za to doczytałam że jedną z przyczyn hashimoto może być niedobór witaminy D , więc w związku z powszechnym niedoborem to mogłaby być przyczyna coraz wiekszej ilości zachorowań , niekoniecznie czarnobyl . Bo od ładnych paru lat wszyscy gromadnie się smarują filtrami bo suońce to zuo , w diecie trudno uzupełnić , no i robi się klops .
||||
|
|
|
#2039 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przepraszam, ale "owady przestrzegane przed kapciem" to jest cytat dnia, popłakałam się ze śmiechu
|
#2040 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

no i jednak nie ma dla mnie ratunku, jak mi zdechnie, wszyscy będą wiedzieć, że to moja wina 

Dla mnie ten świat jest tak obcy jak odległa galaktyka, a kto wie czy nie bardziej

tyle roślin,kwiatków, dzef, krzaków, kalafiorów, sałat...