![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)
No ja myslalam tez ze bardoteke mi wszyje a tu nieeee ;D
No ale zobaczymy jak to wyjdzie ;D ja mam tylko kolczyki wiec chyba ok. Dalej nie wiem co zrobic z kwiatkami moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zwróciłaś uwagę Justynie, że za mało kryjący? gdzie robisz rzęsy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | ||
Zakorzenienie
|
No nie przesadzaj! Każda PMka jest piękna
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, a byłyście kiedykolwiek w tym Bella Rosa? Jakie ceny biustonoszy? I rzeczywiście pani robi cuda z piersiami?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzęsy - Akademia piękna - wole zaufać chociaż koleżanki mi poelcają jeszcze Monika przygodzką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Właśnie dzisiaj po przyjściu do pracy o Tobie pomyślałam że za miesiąc ślub
![]() yyy...a jak ja już mam stresa to co będzie na kilka dni przed?? Jeszcze się dowiedziałam że w pracy będzie arcy ważna delegacja z Paryża (najgłówniejszy z najgłówniejszych szefów) w tygodniu poprzedzającym mój ślub..także ten.. Justynka fajnie że pomimo pogody takie uśmiechy i śmieszne chwile ![]() Ze spraw ślubnych przekopiuję co aktualnie: Dzisiaj kolejna przymiarka u VP..prosto po pracy ![]() ![]() Ze spraw ślubnych to mamy dogadane z księdzem. Zgodził się żeby wprowadzał mnie chrzestny ![]() Jutro M. odbiera garniak ![]() Wino do obiadu zamówione- RPA półwytrawne z zebrą ![]() Dobiła mnie florystka ![]() 200- bukiet, 200-kompozycja przed młodych, 80/szt- bukiety na stoły..(stołów 8..) Nic nie napisała o samochodzie ani o druhnach...ale generalnie miliony monet to będzie kosztować ![]() Mamy barmana!! ![]() ![]() ![]() Wczoraj się odezwałam do wodzireja i kamerzysty..chyba najwyższa pora dograć szczegóły.. ![]() Za miesiąc i tydzień ślub....Ulubiony tutaj STRESIK jest! ![]()
#216 |
Zakorzenienie
|
A ja dalej nic nie ustaliłam baaa ja nawet u księdza dać kartki na zapowiedzi nie byyłam :| Z foto się nie widziałam, video chcoiaż make up załatwiałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a podpowiedzcie, na ile wcześniej trzeba się umawiać do fryzjerki albo na make up? Oczywiście tak pi razy drzwi, bo wiadomo, że to zależy od konkretnej osoby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A welon miałam od znajomej ![]() ![]() Cytat:
Muszę suknię doprowadzić do ładu przed plenerem ![]() My powoli się urządzamy ![]() ![]() ![]() ![]() Escorpio Dzięki ![]()
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() Edytowane przez justynka333 Czas edycji: 2015-04-23 o 13:43 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() Justyna wyglądałaś jak cudownie! gratuluje bycia żoną i tego, że wszystko było tak jak należy ![]() ![]()
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
1250PLN + 100PLN suchy lód. Dodajemy tylko kilka butelek weselnej, whiskey i metaxę którą już mieliśmy. Jest z Tomaszowa.
Nooo mahoń ma rację to już ostatni dzwonek..w końcu te 2 niedziele musicie "wisieć" a też nie wiadomo czy jak jutro pójdziesz to już w tę niedzielę was wyczytają.My np. czekaliśmy tydzień. Nam zaśpiewał 150 ![]()
#225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
justynka gratulacje
![]() ![]() Dziewczyny mam problem z zaproszeniami dla rodziców na ślub który sami organizujemy. Dawałyście im zaproszenia takie same jak innym gościom (oczywiście z innym tekstem) czy jakieś lepsze? Czy w ogóle rodzicom daje się zaproszenia czy podziękowania? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
Ej no nie ma co szaleć z AZ TAK wczesnym umawianiem sie bo Cię wysmieja;p Ja do kawki pisałam w sierpniu bodajże to kazała mi się odezwać w listopadzie z bardzo prostej przyczyny- braku kalendarza na kolejny rok
![]() Justyna rzeczywiście pamiętam że Ci skompletowaly wszystko w Pasażu Zielonym ![]() ![]()
![]() |
#230 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja to już nie mówię.. Niby wszystko mamy, ale od paru dni latamy jak opętani za pierdołami... Cytat:
Justynko nie będę tu cytować Twojego postu-relacji, bo chyba i tak długi post mi wyjdzie, w każdym razie chciałam powiedzieć, że wyglądałaś ślicznie, i bardzo się cieszę, że mimo pogody wszystko tak fajnie się udało! Gratuluję raz jeszcze ![]() A wy we troje siedzieliście w samochodzie? Jaki to był samochód? Nie było wam ciasno? Pytam, bo mamy właśnie zagwozdkę kto jak gdzie ma jechać, i najlepiej nam wychodzi, żebyśmy siedzieli we troje z tyłu, a świadek i kierowca z przodu i trochę się martwię, że będzie nam ciasno.. Mamy skodę superb.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Laski, byłam 1 dzień na wsi i odpoczęłam trochę, ale już wróciłam i znów bieganina. Kupiliśmy wczoraj regały do naszego pokoju, w poniedziałek przyjadą, razem z TŻtowymi bambetlami ![]() Dziś znów dzwoniłam po kwiaciarniach, okazało się, że jednej pani udało się gdzieś zamówić anemony, więc na 90% będę miała bukiet taki, jaki chciałam, ale jak nie, to postanowiłam, że z goździków i czarne koraliki do niego. Także kwiatki mam już prawie z głowy. Uff. Na sali wszystko już domówione, w pn odbieram księgę gości (Mogg, ci panowie.. ta pracownia... niezapomniane wrażenia zapachowe... Gdyby nie Twoje polecenia, to w życiu bym tam niczego nie załatwiała..), w pn mam też kosmetyczkę i piaskowanie zębów, musimy kupić też z mamą te wstążki i inne rzeczy potrzebne do dekoracji kościoła (a żeby pokręciło tą babę..), w środę idę na paznokcie... W międzyczasie muszę jeszcze kupić rzeczy do emergency basket i sam basket zresztą też. Generalnie kupa pierdół do załatwienia a najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie mam samochodu, bo TZ uznał, że nie opyla się corsiny naprawiać, i w sumie ma trochę racji, ale do cholery jestem bez żadnego transportu. Jeszcze nam zamknęli Sandomierską, więc nie mam nawet autobusu! ![]() ![]() Jeszcze goście wydziwiają, jedni piszą, że nie przyjdą, inni nagle, że przyjdą i weź tu coś ustal. Muszę jeszcze dodrukować winietki, nie mam pojęcia jak to zrobić, może Wy coś poradzicie. Zrobiłam te winietki tak, że mam kilka stron w wordzie - 1 strona to jedna winietka, bo ustawiłam rozmiar strony taki jak wielkość winietki. I nie chciałabym psuć 8 kartek A4, żeby wydrukować 8 winietek.. Jak to zrobić? TŻ mówi, że będzie kartki przekręcał, ale może da się jakoś prościej? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
Ola nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałam, ale nie możesz po prostu wpisać tego w tabelę i ustawić szerokości kolumn i tekstu? powinno Ci wyjść
![]() ![]() albooo drukowanie kilku stron na jednej tak jakby ![]() super, że uda się z kwiatami, czasem warto postawić na swoim ![]()
#232 |
Zakorzenienie
|
Ola no mówiłam że takie chłopki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ten sklep z bielizną jest obok raiffaisena na sienkiewce obok silnicy?
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A kwiatki, to jeszcze nie wiadomo na 100%, ale szanse są spore ![]() ![]() Tak, obok banku w bramę się wchodzi, od strony sienkiewki jest szyld, dolce vita się nazywa ten sklep chyba.
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
O przejde sie tam jak bede w ck
![]() ![]() moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj tz do mnie dzwoni i mowi : zobacz ktoryvdzisiaj jest juz miesiac !! czujesz tez ten scisk w zoladku ??! hyhy bylo to urocze
![]() Lece zaltwiac reszte spraw ![]() moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
ehhh fajnie że tak przeżywacie :P
#240 |
Zakorzenienie
|
Miko ja chyba sie nie stresuje sama uroczystoscia czy cos tam pojdzie nie tak. Tylko martwie sie czy bede ladnie wygladac ( wiecie same czemu ) i tak jest 100 razy lepiej niz bylo dzieki siloeni ale nie przesadzajmy jeszcze wow nie ma
moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.