|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51155632] Mnie też będą focić 2maja, ale z innego powodu A teraz sobie siedzę w kolejeczce do lekarza... A co... Mam wrażenie ze mi powie ze jestem za mało chora na nocną pomoc, nakrzyczy i mnie wygoni...:|[/QUOTE] powiedz ze zemndlalas w autobusie i oto jstes
|
|
#1952 | |
|
... choć nie Westwood
|
Viva, super! wyglądaliscie pieknie, bardzo młodo i świezo. Widac szczęscie promieniujące ze zdjęć
Idę czytać relację <3 Cytat:
no chyba nie ja. przecież na odwyku jestem
|
|
|
#1953 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamówiłabym wtedy te drugie zaproszenia ![]() Świetnie!!! Jeszcze raz najlepszego Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jutro pewnie wrócę do was wieczorem, ale jak dobrze pójdzie to ze zdjęciami sukni i obrączek
|
||||
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie! pierwszym krokiem do odwyku jest przynanie sie do problemu droga koleżanko
))))))jakos tego nie widzE ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Ola czekamy!!!!!! <3
|
#1955 | |
|
... choć nie Westwood
|
chowanna, super relacja
Cytat:
Nie jest ze mną tak źle, dobrze mi idzie patrząc na sumy tutaj wydane ostatnio
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czy to samo stwierdzi mój potencjalny pracodawca, okaże się ja wyślę CVdaruję sobie wpisywanie zainteresowań chyba
|
|
#1957 |
|
Konto usunięte
|
Taką właśnie informację zobaczyłam na fb mojego salonu z suknią
![]() WYBÓR NOWYCH KOLEKCJI 2016 W przyszłym tygodniu lecimy do Barcelony oglądać i wybierać specjalnie dla Was kolekcje na rok 2016 !! W związku z tym w dniach 27 kwietnia - 9 maja salon będzie nieczynny. No ale i tak nie mam biżuterii więc na przymiarkę pojadę po 9 |
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;51153976]A to nie macie wspólnej kasy? Oddajecie sobie za pizzę np.?
![]() Zapłaćcie na pół skoro macie osobną, chyba będzie najsprawiedliwiej [/QUOTE]nie mamy wspólnej kasy jeszcze za obrączki zapłacimy razem ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1962 |
|
... choć nie Westwood
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: nie będą zaproszone na wesele, na ślub tak
|
|
|
#1966 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także olewam zainteresowana (może potencjalny szef stwierdzi, że skoro nie mam zainteresowań, to będę miała dużo czasu na pracę i mnie zatrudni )
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak to się dzieje, że siedzę na siłowni raczej często i mam za mało mięśni Pani zasugerowała, że być może za mało jem i to już w ogóle wprowadziło mnie w totalny mętlik ![]() może po prostu wrzucę mój wydruk
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś miałam już bardzo niski % tłuszczu, za Chiny nie mogę sobie przypomnieć ile, ale chyba z 16% i potem przeszłam na bardziej radykalną dietę i mi skoczył wynik w górę. Koleś, który robił mi badanie, powiedział, że możliwe, że zagłodziłam organizm. Jeśli się nie dostarcza odpowiedniej ilości pożywienia przy intensywnych treningach, to organizm robi zapasy w postaci tłuszczu. Oczywiście nie można jeść pustych kalorii, bo wtedy to już w ogóle tłuszcz leci w górę. Przy treningach bardzo istotne jest białko - ja nie uznaję odżywek, ale staram się przed treningiem zjeść np. pełnoziarniste płatki z jogurtem naturalnym, a po treningu obiad lub omleta (w zależności od pory dnia) - mięśnie muszą mieć z czego się budować. Gdy intensywnie ćwiczę, jem sporo jajek (do 10 tygodniowo - jajecznica z 3-4 jajek to jeden posiłek ) i nabiału, a w inne dni więcej warzyw. Świetnym posiłkiem w dni treningu jest też serek wiejski (sam lub z płatkami/owocami/na kanapce itp.) No i woda, woda, woda. Duuużo wody - przed treningiem, w trakcie i po. Ja teraz jestem na diecie mojego TŻa - dużo czerwonego mięsa, sporo nabiału, trochę warzyw, mało słodyczy i chyba nigdy nie miałam lepszej figury. xD Ale nie mam jak tego zmierzyć. Jedynie na dotyk - takiej tarki na brzuchu i tak stalowych pośladków to jeszcze nigdy nie miałam. ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- A i jeszcze, Martusia, spróbuj pocisnąć więcej ćwiczeń siłowych.
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie dziewczyny dzięki za tak miłe opinie fajnie, że Wam się "widzi" .Cytat:
![]() Kolejny intensywny dzień za nami. Przed tańcami podjechałam odebrać wyniki badań (morfologia + tarczyca). Dostałam 3 kartki, na szybko przeglądam, wydaje się być ok, dochodzę do 3 kartki, a tam KAŻDY wynik poniżej normy. Normalnie spanikowałam i zgłupiałam, bo jak to tak? 2 strony ok, a 3 tak kiepsko? Oglądam dokładnie kartki.... okazało się, że przypadkiem dostałam jakieś "obce" wyniki, moje były tylko 2 pierwsze strony . Morfologia- wszystko w normie, poza czymś co chowa się pod skrótem RDW_SD - to mam minimalnie poniżej normy. Tarczyca wszystko idealnie w normach (tu aż się zdziwiłam, bo dawniej miałam mocno rozchwiane wyniki). No, tak że jeszcze chyba pożyję .Potem byliśmy na lekcji tańca - praktykowaliśmy już cały układ dzisiaj . Ogólnie ja się mocno gubię , bo nie pamiętam sekwencji, co po czym i nagle nie wiem, że powinnam się obrócić itp. Jutro mamy kolejną i już ostatnią podczas tego pobytu w Pl lekcję, na której będziemy ćwiczyć i układ i bardziej 2 na 1 (czy jak tu wynika z rozmowy discofox ) .Następnie zajechaliśmy do galerii, bo w Ryłko kuzynka nam buty dla M odłożyła. M się tak wkręcił, że nie dość, że kupił buty ślubne to jeszcze zwykłe, do chodzenia do pracy. Dostaliśmy fajną zniżkę , ale przez to buty ślubne są "bezzwrotne".... no liczę, że je M użyje w lipcu, a potem i tak będą leżeć i się kurzyć, więc w sumie obojętne :P.Potem znowu byłam w salonie sukni ślubnych . Panie wciąż się zachwycały nad moim wyglądem sprzed dwóch dni . Chwaliły, że pięknie mi się włosy trzymały, bo ponoć chwilę po mnie mieli klientkę, która prosto od fryzjera przyjechała i już przed przymiarką kilka kosmyków jej wyleciało z upięcia... no ogólnie fryzura jej się od ręki rozpadała :P. Mierzyłam dodatkową koszulkę- całkowicie gładką, tiulową- powiem Wam szczerze, że jednak ta z wtorku jest o niebo ładniejsza . Aczkolwiek gdyby niestety się okazało, że tamta nie dojdzie w moim rozmiarze, bądź będzie za mała, to tą dzisiejszą Panie również mi zarezerwowały (ta znowu była luźna, ale byłaby poprawiona pode mnie). Ogólnie cieszę się, że jednak na siłę nie kupowałam sama koszulki gładkiej, bo wiem, że jednak tiulowa, ale z lekkim dodatkiem koronki jest cudna . Na koniec oczywiście zmierzyłam jeszcze tą wtorkową koszulkę- no cudna jest . Cykałam trochę fotek dzisiaj, ale w sumie nic specjalnego. Potem poszłam z Mamą na miasto i chyba kupię bardotkę z Dalii, w kolorze ivory. Miałam dylemat czy dobry rozmiar mi w Krk babka dobrała, ale tutaj u naszej brafiterki rozmiar się potwierdził. Haha z 80D "awansowałam" do 75F i zarówno wczoraj, jak i dzisiaj babki się zastanawiały czy nawet nie powinno być 70 (ale ja się w takim już średnio czułam, niby nie ściskało jakoś specjalnie, ale.... no sama nie wiem, jak coś to zdecyduję się na ten 75 ). I w sumie kupiłyśmy dla Mamy sukienkę na wesele . Sklep, chyba popularny, choć sama dopiero teraz go "poznałam". Ale po przylocie widziałam go w Rzeszowie, wczoraj widziałam go w Krakowie, a dzisiaj całkiem przypadkiem dowiedziałam się, że i u nas w Tarnowie jest . Sukienka w każdym razie z delikatnego pudrowego różu, z krótkimi rękawkami, odcinana w talii, delikatnie rozkloszowana, z szarym wykończeniem spódnicy, i z paskiem. Delikatna, bardzo ładna . Mama ubierze szare dodatki i będzie miód malina .Popołudniu wysłaliśmy jedno zaproszenie do kumpla (a nawet i świadka!) M.... miał być czubek tutaj, a dopiero dzisiaj dał znać M, że jednak nie wyrobi i go nie będzie na weekend, a my już nie wyrobimy z Krakowem . Potem spotkałam się z moimi znajomymi z podstawówki i rozdałam kolejne 2 zaproszenia . W tym czasie M spotkał się ze swoim sąsiadem i jemu wręczył . No, ubywa nam tego, choć jeszcze trochę zostało.... nie wiem czy uda nam się wszystko rozdać :/. M siał wieczorem panikę, bo zaczął za mną wydzwaniać, z "pilną" sprawą. Jego Rodzice chcieli kupić białe wino (ostatnio kupili 20 butelek czerwonego półwytrawnego) i musiał się dowiedzieć ile tego. Trochę lipa, że chcieliśmy białe półsłodkie i czerwone półwytrawne, łącznie jakieś 20-25 butelek, a na chwilę obecną mamy 20 czerwonego półwytrawnego i zapowiedź białego....półwytrawnego :/. No nie wiem, co M z tym załatwił, ale oby przekazał dosadnie info, że chcieliśmy kupić białe półsłodkie, a nie same półwytrawne.Na jutro plan prosty- próbuję wstać przed 7, podjechać na giełdę kwiatową zobaczyć co i jak, następnie na 9 kurs tańca. Na 12 dentystka, potem kontrola u gin, a na 18 jedziemy do babki od ciast. W wolnych chwilach musimy jeszcze załatwić spowiedź (z podpisem oczywiście ), wysłać kolejne zaproszenie, podjechać do wujków M z zaproszeniem, załatwić parę poza ślubnych dupereli i pewnie mnóstwo innych...Może też podjedziemy jutro do lokalu, żeby zadać wszystkie pytania, a dodatkowo w sobotę, żeby cykać fotki, gdy będzie lokal gotowy przed weselem .
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2015-04-24 o 01:21 |
||
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
magda znów na wysokich obrotach. Podziwiam.
|
|
|
|
#1976 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51155632]Ja się bardziej boje ze ktos odmówił a przyjdzie. Albo ze o kimś zapomniałam...:| [/QUOTE] ja też Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jaki księżniczkowy etat? Myślę, że pracodawca jej nie zatrudni. Bo zamiast pracować będzie na wizażu siedzieć ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1977 |
|
Wtajemniczenie
|
Chowanna super relacja! Jeszcze raz wszystkiego dobrego
A ja zaraz wstaję i lecę gruntowac ściany w pokoju xd |
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Chowana piękna relacja 😉
Viva pięknie wygląliscie, tak naturalnie i radośnie |
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Lipstick gratuluję świadka
![]() Magda idziecie jak burza ![]() Viva przepraszam ale wczoraj już nie miałam siły napisać. Pięknie wyglądałaś, kolory przewodnie obłęd! Piękni Państwo Młodzi z Was! ![]() A tak w ogóle to dzień dobry Aneta trzymam kciuki! Ja mam dzisiaj z geodezji zaliczenie, ledwo co umiem ale się nie spinam, co będzie to będzie, trudno się mówi. Podobno będzie jeszcze jedno zaliczenie także najwyżej na drugim zabłysnę
03.10.2015 żonka 26.04.2017 mamusia ❤ 02.08.2018 mamusia ❤ Edytowane przez ania9o Czas edycji: 2015-04-24 o 07:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

no chyba nie ja. przecież na odwyku jestem 

nie wiem jak to się dzieje, że siedzę na siłowni raczej często i mam za mało mięśni
ogólnie dziewczyny dzięki za tak miłe opinie 
, bo nie pamiętam sekwencji, co po czym i nagle nie wiem, że powinnam się obrócić itp. Jutro mamy kolejną i już ostatnią podczas tego pobytu w Pl lekcję, na której będziemy ćwiczyć i układ i bardziej 2 na 1 (czy jak tu wynika z rozmowy discofox