![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Prison Break III
Ogladnelam pierwsze 17 minut nowego sezonu i chcialam cos napisac, ale nie wiedzialam, ktory mam watek wybrac, bo na dwoch toczy sie dyskusja na ten temat wiec zaczynam nowy
![]() Zwykle nie ogladam trajlerow, ale ten musialam, bo juz nie moge wytrzymac do 17 wrzesnia, zreszta to poprostu 17 pierwszych minut, a nie jakies urywki, ktore mowia czasem za duzo ![]() Mnie odcinek przerazil, biedny Michael taki tam osamotniony, a zarazem osaczony przez Mahona i Luchero... eh ciekawe jak sobie poradzi z nastepna ucieczka, bo juz bylo widac ze cos tam planowal, patrzac w glab tunelu ... i jest tam ktos w tym tunelu? No i Bellick, ciezko mi to przechodzi przez palce ale zrobilo mi sie go zal. A to spotkanie braci - role sie odwrocily, teraz Linc musi uratowac brata...ciekawe czy tez popelni jakies przestepstwo zeby sie dostac do Sony? 17minutowy odcinek: czesc I: http://pl.youtube.com/watch?v=TsM3AxbfCWI czesc II: http://pl.youtube.com/watch?v=Bc5ZtnFbYXI jeszcze fotki aktorow z 3 sezonu, jest paru nowych: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,4392744.html edit: aaa no i co z tym nowym tytulem? nigdzie nie moge znalesc jakis przeciekow ![]()
MADarynka [bez 'n'] Edytowane przez madarynka Czas edycji: 2007-08-28 o 10:21 Powód: zmiana linka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prison Break III
a więc to nie jest Megan Fox, tylko Jodi O'Keefe
![]() Chociaż trudno było cokolwiek zobaczyć przez te pierwsze minuty ![]() Interesuje mnie też Chris Vance ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
też mi żal Michael'a. Ta SONA to okropne więźienie. No z Bellickiem to nie zaciekawie było jak leżał w samych slipkach brudny i trzęsący się...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A juz mnie Papryczka zdążyła skłamać
![]() ![]() Ja tych 17 nie oglądam, cierpliwość w sobie ćwicze. ![]() Super, patrze te nowe twarze, a na pierwszym planie Sucre ![]() ![]() Ale ten Chris to niezłe ciasteczko ![]() A tej Jodi to nie za bardzo lubię, pamiętam ją z "Nash Bridges" (kiedyś oglądałam namiętnie ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja jej też nie trawiłam w Nash Bridges
![]() a pan Chris będzie następnym serialowym przystojniakiem ![]() A może Sucre jest w nowych twarzach ( ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A może Sucre będzie miał nową twarz
![]() ![]() Lubię go( ![]() ![]() ![]() A kim będzie pan Chris? Kurcze no, nie mogę się doczekać tej trzeciej części ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Chris Vance, który grał Dr. Seana Everleigh'a w "all saints", zagra tajemniczego więżnia w 3 sezonie Prison Break'a. *zostanie współwięźniem z celi Michaela.Prawdopodobnie będzie to osoba którą "Firma" chce za pomocą Scofielda wydostać z panamskiego więzienia. ![]() ale to pewnie przypuszczenia ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ahaa dziękuje ![]() Zobaczymy ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Z początkiem produkcji trzeciego sezonu Prison Break rozpoczął się czas przecieków i plotek na temat akcji i bohaterów serialu.
Zdjęcia do trzeciego sezonu Prison Break rozpoczęły się z początkiem tego miesiąca w Teksasie, który w zaskakujący sposób ma “robić” za Panamę. Wszyscy fani serialu umierają wprost z ciekawości czy akcja serialu będzie w większości toczyła się w ponurym więzieniu Sona. Wiemy, że tajemniczy ludzie w białych fartuchach są przekonani, że Michael Scolfield ucieknie w dość szybkicm czasie z Sona. Plotka mówi jednak, że główna akcja trzeciego sezonu Prison Break rozminie się właśnie w więzieniu, w związku z czym Scolfield zostanie w nim nieco dłużej. Powstaje pytanie: “Co z Lincolnem?”. Niepokojące plotki z oczątku tego roku mówiły, że jeden z braci zostanie uśmiercony i większość fanów obstawiała, że będzie to Lincoln. Możliwe, że plotka miła na celu jedynie zaostrzenie apetytów fanów i zmobilizowanie ich do oglądania trzeciego sezonu. Jednak, skoro już wiemy, że Michael jest ważny dla tajemniczej organizacji, i większość akcji ma dziać się w więzieniu Sona kandydatem do uśmiercenia automatycznie staje się Linc. Wiemy na pewno, że w pierwszym odcinku pojawi się pewna kobieta - agent tajemniczej “Firmy” - i wręczy Lincowi iPoda. Co na nim jest? Musimy poczekać albo na nowe spoilery, albo na pierwszy odcinek. W programie E! Kristin przeprowadziła krótki wywiad z Dominiciem, którego zastała na planie 3 serii. Dominic w skrócie opowiedział o najnowszej serii. Oto co ujawnił Purcell: - Bellick będzie chodził dookoła z pieluchą przez pierwsze 6 odcinków. - Mahone zaczyna tracić rozum, ponieważ nie ma swoich pigułek. - Trzeci sezon będzie nie tylko dramatyczny i intensywny, ale też zabawny. a tu reklama kawy w której wystąpił wentworth ![]() http://www.youtube.com/watch?v=F7vCpTcc6Vk
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to ciekawe ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za dużo, to on nie zdradził ![]() I szczerze wątpie, żeby uśmiercili Lincolna ![]() faaajny ten Chris ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Pestka jeszcze większą ochotę mi robisz na tą 3 serię tymi zdjęciami
![]() Ale Sucre to ![]() ![]() A ciekawe co z Sarą?Chyba będzie w 3 serii ![]() Papryczko Tobie to tylko chłopy w głowie ![]() ![]() I też nie wydaje mi się, że uśmiercą Lincolna.
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
17 minut to dla mnie za mało
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
ehhh napisalam takiego dlugiego posta i wyskoczyl blad ;/
no wiec przezyj to jeszcze raz: widze ze sie watek powoli rozreca ;D kochana-plotkara, no 17min to stanowczo za malo, a za pare tygodni 44 min to bedzie za malo :P mam przynajmniej taka nadzieje nie lubie czytac czyichs wypocin typu co sie bedzie dzialo z Lincolnem...no bo skad to wiedza? po liczbie niedopietych guzikow w koszuli? ![]() no i DZIEWCZYNY OGLADAJCIE TA 17nastke, nic nie stracicie na tresci a nawet zyskacie, no bo jak wyjdzie caly odcinek to mozna sie jeszcze raz delektowac rozwojem akcji i stopniowaniem napiecia, albo poprostu przeskoczyc i gnac dalej z ogladaniem ![]() patrzcie na to foto zbiorowe jakie Teddy ma sandalki sweet ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
mi nie dziala ten filmik
![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cholero jedna ![]() ![]() ![]() Jeszcze nie obejrzałam tych 17 minut więc nie czytam co wcześniej napisałyście. Podzielę się wrażeniami wieczorem... Edit: Buuuuuu, zobaczcie co znalazłam: http://www.ukaraj.pl/news/id2176,Wen...ma+faceta.html chlip ;( mam nadzieję że to fotomontaż ![]()
![]() Edytowane przez Sunny Tiger Czas edycji: 2007-08-28 o 08:12 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedno zdjęcie z facetem z którym nawet nie trzyma się za rękę nie świadczy od razu o tym ze jest gejem ![]() Ja tam w to nie wierzę i uwazam ze gejostwo Wenta to głupie ploty wymyślane przez facetów którzy nie mogą strawić że kobiety za nim szaleją ![]() ![]() Link mi nie działa, szkoda bo chciałam juz sobie odpalić ![]() Co do 3 sezonu to mam postanowienie że zobacze tylko pierwszy odcinek a potem mniej wiecej co 3 (taaa, jasne ![]() ![]() Albo po prostu zapadne w sen zimowy i obudzę się jak 3 seria bedzie już gotowa ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
mi tez link nie działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sara wróci w 4 lub 5 odcinku ![]() A co do plotek o gejostwie Wenta - narazie w to nie wierze, ale gdyby to była prawda to... może nawet i lepiej ![]() Aha a filmiku nie oglądałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I tak jest poza zasięgiem więc dla mnie może nawet być kosmitą ![]() W każdym razie gej czy nie - jest na co popatrzeć ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zadomowienie
|
ano 17stka nie dziala :/ a ja wczoraj ogladalam, zaraz edytuje pierwszego posta i dam tam dwa linki do youtuba
Cytat:
![]() hahaha co za fota z tym Lukiem, a jaki Went ma boski kapelinek rybacki, hahaha a nie trzymaja sie za rece wiec moze sobie poszli na spacer i tyle, bo sie np. znaja dlugo... a zreszto co mi do tego, w PB jest hetero wiec luzik ![]() http://www.generationq.net/articles/...end-00001.html tu wieksza fotka i widac ze sobie poprostu ida i rozmawiaja a nie za reke sie trzymaja ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a tu http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=3778 więcej fotek "pary"
![]() a tu artykuł o tym że nie jest gejem: Jakiś czas temu w mediach pojawiły się informacje o tym, że Miller ma romans z aktorem serialu "Brothers & Sisters" Luke'm MacFarlanem. Według niektórych źródeł chłopcy podobno od pół roku spotykali się potajemnie w swoich domach. Wentworth wyraźnie zirytowany szumem medialnym, jaki wytworzył się wokół jego osoby, postanowił zdementować wszelkie pogłoski o swojej rzekomej - odmiennej orientacji sexualnej. Na dowód tego - zdjęcie Wenta - z dziewczyną - jak ustaliliśmy - aktorką Marianą Klaveno. W jednym z ostatnich wywiadów Wentworth Miller określił się jasno. Nie jestem gejem. Wiem, że istnieją takie plotki. I bardzo mnie to cieszy... W znaczeniu, że ludzie mają wyobraźnię. Jeżeli ktokolwiek chce mnie sobie wyobrazić z kobietą lub mężczyzną, to mi to nie będzie przeszkadzać, tak długo jak taka osoba będzie oglądać serial. Widać, że Miller zna żelazną zasadę showbiznesu: nie ważne, co mówią - ważne - żeby gadali. A jeśli z czasem będzie miał już dosyć tych plotek o swoim homoseksualiźmie, zawsze może jak Krzysztof Ibisz zawalczyć o orzeczenie sądowe, że nie jest gejem.
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
http://buzznet-00.vo.llnwd.net/media...-miller-21.jpg
patrzcie wizaz czyta ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.