|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%
Cytat:
Edit: widzialam ze juz ktoś wstawil na drugim wątku
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2015-04-24 o 08:58 |
|
|
|
|
#3633 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Mam dość kupowania czegoś, co mi nie pasuje Co do białego podkładu z MR, to podobno ma bardzo słabe krycie, więc osłabia krycie drugiego podkładu, no i trzeba go sporo dodać, żeby rozjśnił.:/ Dzięki i wzajemnie Ja już byłam Wstałam za wcześnie i ogólnie nie mogłam też spać (chyba stres przedzakupowy ) No ale kupiłam róż Ten nowy wypiekany z MF Nude Mauve (w ogóle nie zwróciłam wcześniej na ten kolor uwagi), on nabiera mocy na policzku i to jest kolor, którego szukałamOgólnie było dość sporo osób przy szafach, a byłam ok 8:10.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2015-04-24 o 09:01 |
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
U mnie otwierali o 9 i weszłam od razu, 9.07 już siedziałam w aucie :-D nie było dużo osób, zaledwie kilka. Kupiłam sobie z rimmela Korektor match perfection i podkład lasting finish. Mam nadzieję że na mojej tłustej cerze dadzą radę
|
#3636 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie o dziwo ruch! : o W ogóle TRZY rossmanny zjeździłam za Healthy Mixem..
Pierwszy w ogóle nie miał mojego koloru, kolejny miał, ale wymacane, dopiero w tzrecim ostała się ostatnia sztuka zaklejona w dodatku Mam też rozświetlacz Golden z Lovely Korektor z Eveline i któras pytala o 6 Ivory JEST DOSTĘPNA właśnie kupiłam ![]() Puder fixujący Wibo-> co było kompletnie nieplanowane i złapałam , bo za 5zł wyszedł ![]() W sumie wydałam ok 48zł ![]() EDIT. Właśnie się dopatrzyłam, ze Ivory nie jest najjaśniejszy... Porownałam go z moim obecnym i Ivory jest taki ciemny, ze nie wiem co zrobić...Wymienią mi w Rossmannie na inny kolor?
Edytowane przez Michelle_ Czas edycji: 2015-04-24 o 10:14 |
|
|
|
#3637 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
ja juz po zakupach. ludzi praktycznie brak. skusilam sie na nowy podklad z rimmela, róż Bourjois, korektor manhattan pod oczy, rozświetlacz i róż wibo, puder fixujący z wibo. 66 zł poszło
w sumie nie ma co kupować
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 | |
|
ciepłe kluchy
|
A ja tez sie szykowalam, ale w koncu wrocilam do lozka. Wszystko, co mnie interesowalo, by mnie zapchalo. Szkoda mi kasy na szit i potem na ratowanie geby.
|
|
|
#3639 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdzie w Warszawie (lewa strona Wisły) znajdę szafę Bourjois?
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
Bourjois to jest juz chyba wszędzie
|
|
#3641 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma na Kabatach jest spory R. Ale tej szafy tam nie mają. W kolejnym mniejszym też na Kabatach o ile pamiętam też nie ma
|
#3642 |
|
Raczkowanie
|
A polecacie jakiś jasny korektor pod lub brwiowy? i aby rozswietlic twarz pod oczami ;> mam eveline, ale może macie coś jaśniejszego
|
|
|
|
#3643 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ietlajacy.html Ale cena za tą pojemność zabija... Nie lubię korektorów w pędzelku, kończą się z prędkością światła.. |
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeśli Ci się chce jeździć to w galmoku.
|
|
#3645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam w rossie jakos chwile po 9, a ruch masakryczny (a zawsze tam pusto jest). Ludzie sie pchaja, otwieraja wszystko! Pudry, podklady, korektory... co z tego, ze maja testertly, trzeba otworzyc, pomacac i odlozyc :/ U mnie w malej miescinie nie byli takich akcji.
Udalo mi sie kupic nowy podklad/puder w kompakcie Rimmela i roz wibo
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
|
|
|
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3649 |
|
Konto usunięte
|
W Złotych i na Centralnym tez jest Bourjois.
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie HM nr 51 nie do zdobycia, już wczoraj ponoć nie było;(
|
|
|
|
#3651 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam Revlona 150 buff.. i chyba jest za jasny
Przy takim ścisku ciężko cokolwiek jest wybrać
|
|
|
|
#3652 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Już po zakupach. Byłam po 9.00 i już był duzy ruch
Wszystko udało mi się kupić, ale tylko dlatego, ze Pani ekspedientka była bardzo miła i przyniosła mi dany odcien podkładu oraz pudry transparentne z rimmela z zaplecza bo na półkach oczywiscie nie było. Do tego dostałam próbke astora z fioletową zakrętką najjasniejszego, aby w ciemno nie kupować Jak się sprawdzi to kupie jeszcze w przyszłym tygodniu. Wzielam też puder dla siostry rimmel lasting finish, mamie podkład maxfactor facefinity 55. Z tego co widziałam to ludzie robią spore zapasy i jednak biorą swoje sprawdzone produkty. Niestety w moim rossmanie nie ma jeszcze rozswietlaczy z lovely wiec poszukam w innych A podklad revlon taniej wychodzi zamawiany przez internet wiec się wstrzymałam
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2015-04-24 o 11:06 |
|
|
|
#3654 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chyba zrezygnuje z korektora pod oczy
na szczęście nie mam dużych sińców, właśnie nałożyłam pod oczy loreal true match i strasznie podkreślił mi suchą skóre pod oczami, to samo maybelline lumi.... ech... nie wygląda to estetycznie więc wole już całkiem odpuścić
|
|
|
|
#3655 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po zakupach
ludzi było trochę ale nie musiałam walczyć łokciami ![]() Załapałam się na tą bazę zieloną z Bell. Nikt tego nie brał. Zapłaciłam 12.23zł Wzięłam też korektor pod oczy z Bell i to wszystkie moje zakupy
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plis plis.
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam 2x podkład rimmel lasting finish nude, puder z tej serii i baze, oraz jakiś puder matujacy z wibo (sypki). Zamiast 120 zł zapłaciłam 61,17
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
No i już po
|
|
|
|
#3659 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszcze dzisiaj wejdę do Natury i wrócę do Rossmanna, kupiłam zły odcień korektora pod oczy Eveline i go oddam mamie, więc poszukuję jakiegoś innego, tak do 15-20zł po promocji, co kupić?
|
|
|
|
#3660 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi sie ze Ci nie wymienia jesli otwieralas. Przynajmniej nie powinni. Najjasniejszy jest 04 light.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

Mam dość kupowania czegoś, co mi nie pasuje
Wstałam za wcześnie i ogólnie nie mogłam też spać (chyba stres przedzakupowy
Ten nowy wypiekany z MF Nude Mauve (w ogóle nie zwróciłam wcześniej na ten kolor uwagi), on nabiera mocy na policzku i to jest kolor, którego szukałam

tp