Historie związków :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-23, 14:46   #1
_bog
Raczkowanie

Historie związków :)

Tak z czystej ciekawości różnych historii

1) Jak i kiedy się poznaliście?
2) Ile mieliście lat jak się poznaliście?
3) Jakie mieliście doświadczenie związkowe jak się poznaliście?
4) Co robiliście na pierwszej randce?
5) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach wyznaliście sobie miłość?
6) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach uprawialiście seks?
7) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach poznaliście swoich rodziców?
8) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach Wasi rodzice poznali siebie nawzajem?
9) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach razem zamieszkaliście?
10) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach ślub?
11) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach dzieci?
12) Co najbardziej Was scala?
13) Co najbardziej Ci się w nim podoba?
14) Co jemu najbardziej podoba się w Tobie?
15) 3 najfajniejsze rzeczy w Waszym związku / najpiękniejsze wspomnienia
16) O co najczęściej się kłócicie? Jak często?
17) Co najbardziej Cię w nim denerwuje?
18) Co jego najbardziej denerwuje w Tobie?
19) Kto szybciej pójdzie na kompromis?
20) Macie zwierzęta?
21) Jak spędzacie wspólny czas wolny (i ile go macie)?
22) Gdzie byliście do tej pory na wspólnych wycieczkach?
23) Jaka jest wasza ulubiona potrawa?
24) Macie jakąś ulubioną knajpę?
25) Gotujecie razem?
26) Słuchacie podobnej muzyki?
27) Macie wspólne pasje?
28) Pochodzicie z tej samej miejscowości?
29) Jak często spotykacie się ze znajomymi i kto jest większą duszą towarzystwa?
_bog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 15:36   #2
201607040940
Konto usunięte

Dot.: Historie związków :)

Cytat:
Napisane przez _bog Pokaż wiadomość

8) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach Wasi rodzice poznali siebie nawzajem?
20) Macie zwierzęta?
25) Gotujecie razem?
27) Macie wspólne pasje?
29) Jak często spotykacie się ze znajomymi i kto jest większą duszą towarzystwa?

zaczęłam wypełniać ale śmiechłam przy okolicznościach posiadania dzieci....
201607040940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 15:39   #3
_bog
Raczkowanie

:d

Edytowane przez _bog
Czas edycji: 2015-04-23 o 15:40 Powód: błąd
_bog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 16:14   #4
Jazgotek
Rozeznanie

Powinnam się uczyć, więc z nudów odpowiem

1) Poznaliśmy się w Danii, w szkole językowej. Ja jestem z Gdańska, on z Drawska, więc marne szanse że byśmy się w Polsce odnaleźli.
2) Po 16
3) Ja miałam kilka miłostek i sympatii, z jednym kręciłam poważniej, ale nic z tego nie wyszło. On nie miał wcześniej nikogo.
4) Byliśmy w kinie, dostałam wielki bukiet słoneczników, a potem byliśmy na 3-h spacerze podczas którego gęby nam się nie zamykały od rozmowy
5) Nie pamiętam po jakim czasie, powiedzmy że miesiąc.
6) Miałam skończone 17 lat, na wyjeździe w góry ze znajomymi
7) Po pół roku związku, zaprosiłam go na obiad do domu, potem on mnie.
8) Rodzice znali się już wcześniej z pracy.
9) Po 4,5 roku razem, w wieku 19 lat.
10) Na razie po 6. latach nastąpiły zaręczyny, daty ślubu jeszcze nie mamy.
11) Za jakieś co najmniej 8 lat gdy nasze stopy obejdą wszystkie kraje, które chcielibyśmy zwiedzić i gdy wybudujemy ładny domek pod miastem.
12) Zgodność, myślenie w ten sam sposób.
13) Połączenie czarnych włosów i niebieskich oczu oraz jego talent rozeznania się w terenie, czytania map itp.
14) To, że zawsze robię co chcę i prędzej czy później zdobywam czego zapragnę.
15) Taniec w letnim deszczu w środku nocy, wspólne wspieranie naszego przyjaciela po wypadku, nasze zaręczyny.
16) Rzadko, zazwyczaj o głupie niedomówienia.
17) To, że czasami jak się na coś uprze to nie da sobie nic wytłumaczyć
18) Że czasem mam zbyt niewyparzony język i nie patrzę na to co mówię.
19) Oboje, nie lubimy się kłócić.
20) Jeszcze nie mamy, chcemy mieć kota lub królika.
21) Biegamy/spacerujemy/jeździmy na rowerach, idziemy do znajomych, oglądamy filmy.
22) Czechy, Niemcy, Polska - u niego, u mnie, w górach.
23) Taka chińska knajpka u nas w mieście z bufetem typu "szwedzki stół", a na nim kurczak w cieście.
24) Jak wyżej.
25) Tak
26) Tak, chociaż ja jeszcze lubię posłuchać muzyki klasycznej, a on niekoniecznie.
27) Kilka zajęć się znajdzie, ale takiego totalnego bakcyla nie ma nawet żadne z nas.
28) Tak jak w pytaniu pierwszym - nie, od naszego miejsca pochodzenia w Polsce dzieli nas ze 300 km.
29) Co tydzień, oboje jesteśmy takimi samymi "duszami" Tzn. nie lubimy tłoku, klubów, zbyt głośnej muzyki - jak impreza to w plenerze lub domówka.

Uffff

68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55
Jazgotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 16:58   #5
Lady Audrey
Zakorzenienie

Cytat:

20) Macie zwierzęta?
25) Gotujecie razem?
27) Macie wspólne pasje?
Jako, że nie mam co robić to ...:

1. Chodziliśmy do jednej szkoły więc znaliśmy sie od zawsze, aczkolwiek nie były to jakieś zażyłe relacje, nawet nie koleżeńskie. Po prostu wiedzieliśmy kto kim jest, z jakiej rodziny jest itp.
2. j.w. Interesować się sobą zaczęliśmy jak ja miałam 18 lat a TŻ 19.
3. Jak zaczęliśmy się sobą interesować to TŻ był po 3 krótkich związkach, ja po 1 dłuższym i 2 przelotnych.
4. Byliśmy na spacerze
5. Jeeeju, TŻ po 2 tygodniach, a ja tydzień po jego wyznaniu. Ale to nie było prawdziwe
6. Po 1 roku i 7 miesiącach, w moim domu
7. Jeszcze zanim zaczął się nasz związek
8. Zawsze się znali. Jako, że za rok ślub to pewnie niedługo będzie trzeba zrobić kolację dla nich
9. Nie mieszkamy ze sobą. Prawdopodobnie zamieszkamy po ślubie albo krótko przed.
10. Ślub po ponad 4.5 roku. W jakich okolicznościach? Mam nadzieję, że pełnych radości i słońca?
11. Jak wszystko pójdzie po naszemu to chcemy się starać ok rok po ślubie (jeśli finanse pozwolą). W jakich okolicznościach? Namiętnie w łóżku
12. Zrozumienie, wzajemne wsparcie i rozmowa.
13. Trudno powiedzieć. Jego zaradność, ambicja, uczciwość, poczucie humoru, czułość i wiele wiele innych
14. Nie wiem, musiałabyś się Jego zapytać
15. Jak pierwszy raz mnie pocałował, jak spacerowaliśmy pod gwieździstym niebem, jak się oświadczył
16. O głupoty Np. Kto odłoży teraz laptopa?
17. Jego upór. Albo, że czasem nie pamięta (albo nie chce pamiętać) co do niego mówię.
18. Również mój upór
19. On.
20. Nie.
21. Oglądamy filmy, rozmawiamy, spacerujemy, wychodzimy ze znajomymi, na kolację.
22. Wstyd przyznać ale jeszcze nie mieliśmy na to czasu
23. Łosoś z pieczonymi ziemniaczkami
24.
25.
26.
27. Różne, aczkolwiek lubimy sobie o nich opowiadać.
28. Mamy do siebie jedyne 3 km.
29. Nie tak często jak za czasów szkolnych. Ja

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 17:13   #6
aveeline
Raczkowanie

1) Jak i kiedy się poznaliście? Listopad, 2013, w klubie, ja byłam na urodzinach koleżanki, a On z kumplami. Kojarzyłam go tylko z widzenia, bo jesteśmy razem na roku.
2) Ile mieliście lat jak się poznaliście? 20,20 .
3) Jakie mieliście doświadczenie związkowe jak się poznaliście? ja miałam 1 chłopaka wcześniej, a On 3.
4) Co robiliście na pierwszej randce? Piliśmy piwo, a on naprawiał mi lapka, który wiecznie się psuł, potem, już na naprawionym, oglądaliśmy film i dużo rozmawialiśmy.
5) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach wyznaliście sobie miłość? marzec, 2014, podczas uprawiania seksu
6) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach uprawialiście seks? 8 dni po zostaniu parą, 3 miesiące od poznania się.
7) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach poznaliście swoich rodziców? ja pojechałam do jego rodzinnego miasta, później on do mojego, a było to jakoś na wiosnę 2014.
8) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach Wasi rodzice poznali siebie nawzajem? nie znają się.
9) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach razem zamieszkaliście?5 miesięcy od zostania parą, w lipcu 2014, bo oboje zostaliśmy na wakacje w mieście, w którym studiujemy, a mieszkamy razem do teraz.
10) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach ślub? nie planujemy
11) Po jakim czasie i w jakich okolicznościach dzieci? nie chcemy
12) Co najbardziej Was scala? identyczne poczucie humoru
13) Co najbardziej Ci się w nim podoba? to, że jest 100% mężczyzną, jakich dzisiaj brakuje - jest stanowczy, ma swoje zasady, jest wysoki, postawny, ma silną psychikę i swój honor/dumę, opiekuje się mną i często zaznacza, że jestem malutka, do przytulania, do właśnie takiej opieki, jest silny; podnosi mnie i buja w różne strony
15) 3 najfajniejsze rzeczy w Waszym związku / najpiękniejsze wspomnienia wspólne imprezy, straciłam z nim dziewictwo, jak umarła moja babcia, od razu napisał, że mam do niego przyjechać i długo mnie przytulał bez słowa, a potem odprowadził mnie na tramwaj i niósł wielką, ciężką torbę, z którą jechałam do rodzinnego domu na pogrzeb.
16) O co najczęściej się kłócicie? Jak często? do tej pory ani razu się nie pokłóciliśmy.
17) Co najbardziej Cię w nim denerwuje? nie obchodzi go wiele, wiele rzeczy (na szczęście nie takich związanych ze mną), ma czasem ogromną olewkę na wszystko
18) Co jego najbardziej denerwuje w Tobie? to, że jestem okropnym dzieciuchem
19) Kto szybciej pójdzie na kompromis? po równo oboje
20) Macie zwierzęta? nie.
21) Jak spędzacie wspólny czas wolny (i ile go macie)? różnie. gramy na PC, PS3, oglądamy Simpsonów, chodzimy na spacery, rower, dzisiaj na wystawę Lego , czasem po prostu leżymy i się śmiejemy. czasu mamy wystarczająco, aby się sobą nacieszyć.
22) Gdzie byliście do tej pory na wspólnych wycieczkach? Wielkopolska
23) Jaka jest wasza ulubiona potrawa? wszelkie mięso, lazania, metka cebulowa
24) Macie jakąś ulubioną knajpę? nie.
25) Gotujecie razem? codziennie.
26) Słuchacie podobnej muzyki? średnio
27) Macie wspólne pasje? nie.
28) Pochodzicie z tej samej miejscowości? nie.
29) Jak często spotykacie się ze znajomymi i kto jest większą duszą towarzystwa? w miarę często, po równo .
aveeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 18:07   #7
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1969 Pokaż wiadomość
to samo miałam pisać
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-23, 18:40   #8
Yennefer92
Zadomowienie

1. Ja pamiętam go dopiero od wspólnego półmetka (byłam z jego kolegą z klasy), on pamięta mnie trochę wcześniej, gdy poznaliśmy się pod jego szkołą .
2. Ja 16, on 17.
3. Gdy się poznaliśmy, byłam w związku od jakiegoś roku. Jeszcze 3 lata kontynuowałam tę relację. On miał dziewczynę, ale po jakiś 11 miesiącach się rozstali. Wcześniej jeszcze miałam kilku "chłopaków", mniej lub bardziej poważnych. I tuż przed nim z jednym randkowałam.
4. Sprawy potoczyły się tak szybko, że nie było czasu na randki, czego czasem nie mogę sobie odżałować . Pierwsze nie zobowiązujące spotkanie skończyło się przeterminowanym jabłuszkiem sandomierskim u niego na stancji .
5. On jako pierwszy wyznał mi miłość podczas pierwszej wspólnej nocy (jakiś miesiąc po rozpoczęciu związku), ja potrzebowałam kolejnych dwóch tygodni, okoliczności były podobne .
6. Pierwszy seks przyszedł dosyć późno, bo po jakichś 5 miesiącach. Ale podejrzewam, że gdyby nie pewne okoliczności, to stałoby się o wiele szybciej . Zostałam u niego na weekend. On był prawiczkiem, ja niestety nie byłam dziewicą.
7. Jego rodziców poznałam po 4 miesiącach (akurat trafiłam tak, że jego mama miała urodziny, więc znam dokładną datę ). Ale nie pamiętam kiedy on poznał moich . Chyba jakoś po 8 miesiącach :P. Bardzo długo nie chciałam przyprowadzać go do swojego domu...
8. Nasi rodzice jeszcze się nie poznali.
9. Zamieszkaliśmy razem po niecałych dwóch latach. Rozmawialiśmy już o tym nieśmiało rok wcześniej, ale zgodnie uznaliśmy, że to za wcześnie i że potrzebujemy jeszcze trochę czasu. Decyzja bardzo przemyślana, przegadana itd. Na co dzień żyjemy w mieście, w któym studiujemy i w którym już wcześniej wynajmowaliśmy stancje, więc nie było problemów lokalowych . Ja miałam prawie 22 lata, a on 23 .
10. Ślubu nie ma, ale po studiach na pewno się coś zorganizuje .
11. Nie mamy dzieci .
12. Najbardziej nas scala podobne poczucie humoru, wyrozumiałość, dawanie sobie przestrzeni i świetna komunikacja.
13. Bardzo podoba mi się w nim jego inteligencja, bystrość umysłu, to jaki jest czuły, kochany, wyrozumiały no i oczywiście przystojny. Cały jest mój . I to, że jest taki męski - silny, zdecydowany, czasem bezkompromisowy i seksownie bezczelny.
14. Chyba moja naiwność, którą on nazywa dobrym sercem . Poza tym ciało i inteligencja również.
15. 3 najfajniejsze rzeczy w naszym związku: paczka, którą stworzyli nasi znajomi, wszystkie imprezy, Sylwestry, ostatki itd. spędzone obowiązkowo razem; uwielbiam to jak stara się w łóżku, jak za punkt honoru stawia sobie moje zadowolenie, ale jednocześnie jak to wszystko jest takie niewymuszone, naturalne i szczere (działa to oczywiście w dwie strony); nasz dystans do siebie, świadomość, że nie wszystko musimy robić razem, że ja mogę gdzieś wyjść ze swoimi znajomymi, a on o 3 nad ranem wstanie ze spania i wyjdzie po mnie, bo wie, że nikt nie mieszka w naszych okolicach i musiałabym wracać sama.
16. Najczęściej kłócimy się o porządek, o to, że ja mam wszędzie swoje ubrania w naszym i tak małym pokoju, a ja czepiam się, że nie zmywa naczyń . No tak z raz na tydzień ktoś musi na coś zwrócić uwagę . Ostatnio odświeżał sobie grę i kładł się dużo później ode mnie i mi było smutno, gdy powiedziałam mu o tym, to się uspokoił z graniem .
17. Najbardziej denerwuje mnie w nim jego sraczkowatość. Jak się czegoś przyczepi, to będzie mi smęcił co 5 minut przez pół godziny, dopóki nie przejdę do konkretów :P.
18. Jego we mnie denerwuje moja prokrastynacja.
19. TŻ. Bo mi się wydaje, że ja zawsze mam rację
20. Nie, ale kiedyś chcemy mieć psa ze schroniska i ja będę go błagać o mopsa (mam fetysz.).
21. Wspólny czas wolny mamy zazwyczaj późnymi wieczorami i w weekendy. Zazwyczaj na tygodniu oboje siedzimy w swoich laptopach. Weekendami sprzątamy, idziemy razem na zakupy, jedziemy gdzieś dalej na zakupy, oglądamy film, śpimy i inne takie ...
22. Byliśmy na rekonstrukcji Bitwy pod Grunwaldem (jeden z przyjaciół to zapalony miłośnik militariów i walki mieczem długim), w tym roku chcę go wyrwać na Roztocze. Niestety studencki budżet, to ograniczony budżet .
23. Chyba nie ma jakiejś takiej specjalnej. On uwielbia moje omlety, rosół (przyznał, że gotuję lepiej niż jego mama ), spaghetti. Oboje miłujemy cycki z kurczaka .
24. Mieliśmy, ale teraz jest nam ona nie po drodze. Naszą ulubioną knajpą jest taka jedna z kebabami .
25. Tak, TŻ zrobi obiad od czasu do czasu do czasu i zazwyczaj mi pomaga .
26. Słuchamy podobnej bardzo, on inspiruje mnie swoimi zespołami, a ja jego .
27. Zdecydowanie czytanie książek!
28. On mieszka w moim mieście powiatowym, mam do niego 25km.
29. Staramy spotykać się ze znajomymi średnio raz na miesiąc, raz częściej, raz rzadziej. Oboje jesteśmy duszami towarzystwa, ale on bardziej lubi być słuchany, ja zawsze wszystkim ustępuję głosu.

Edytowane przez Yennefer92
Czas edycji: 2015-04-23 o 18:46
Yennefer92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 18:43   #9
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1969 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość
to samo miałam pisać
I ja .
Stary 2015-04-23, 19:22   #10
nyaah
Przyczajenie

- Na basenie cztery lata temu, jeszcze "za dzieciaka", ale to tylko w relacjach czysto koleżeńskich wtedy, oficjalne randkowanie prawie 2 lata temu, związek 1,5.
- po 16 na basenie, związek 18,5
- on zerowe, ja byłam już w jednym dwuletnim związku.
- umówiliśmy się na "koleżeńskie piwko" do pubu bo dawno się nie widzieliśmy, mało romantyczne co?
- on po 4 miesiącach, pewnego dnia po prostu przyszedł do mnie z kwiatkiem i powiedział że mnie kocha i że chciał mi to wyznać już dawno temu, ale dopiero dziś zdobył się na odwagę. Nie umiałam odpowiedzieć tym samym w tej chwili bo byłam zupełnie zdezorientowana i nie wiedziałam jeszcze co dokładnie czuję, ale dało mi to dużo do myślenia i powiedziałam mu to po paru tygodniach.
- po prawie roku na wakacyjnym wspólnym wyjeździe, sytuacja w pełni przemyślana i za chęcią obydwu stron. Cóż właściwie to on był tak bardzo przejęty tym, by nie wyjść na faceta "myślącego tylko o tym", że odnoszę wrażenie że to ja dawałam mu delikatne znaki że czas na to
- on moich już po paru tygodniach spotkań jeszcze na gruncie "chyba kolega ale nie wiem co dalej" po prostu zaprosiłam go do domu, ale wówczas ze sobą nie rozmawiali zbyt dużo. Poważny kontakt załapali jakieś 5 miesięcy później. Ja na razie poznałam tylko jego mamę.
- Nie znają się.
- nie mieszkamy jeszcze razem, ale planujemy po skończeniu studiów.
- na razie nic nie planujemy konkretnego.
- tego także
- ciężko określić, myślę że nasze różnice. To zabawne bo chodzi tu na pewno o wspólne cechy, ale autentycznie tak jest. Oraz chęć rozmowy o wszystkim, począwszy od pogody a kończywszy na polityce i poglądach o orientacji seksualnej - jedna z niewielu rzeczy, jaka jest w nas taka sama.
- jego chęć zapewnienia mi bezpieczeństwa, troska na każdym kroku o moje dobro oraz poczucie humoru, nie umiem się przy nim obrażać, a fizycznie: budowa ciała.
- fizycznie zawsze chwali moje oczy, uśmiech i nogi, poza tym zawsze twierdzi że kocha we mnie moje "dokuczanie" mu i stałe przekomarzanie się z nim oraz częste głupie pomysły.
- zdecydowanie wspólne wyjazdy i spędzone razem okoliczności takie jak sylwester, walentynki itd.
- Kłótnie są stosunkowo rzadko i najczęściej z mojej inicjatywy, głównie o to że robi coś wbrew temu co mi mówi, obiecuje a potem i tak mnie oszukuje, a jeżeli wina leży po mojej stronie to przede wszystkim z powodu mojego braku czasu dla niego zawsze. On przywykł do spotkań każdego dnia, spędzania ze mną każdych imprez, a ja chciałabym czasem pójść gdzieś bez niego.
- to że nie potrafi powiedzieć mi co go boli. Zamiast tego woli się "obrazić" wewnątrz siebie, czasem dając mi to doz rozumienia, ale nie wyjaśniając co się stało i dlaczego się gniewa. Nienawidzę tego. Przywykłam do otwartej rozmowy o problemach, zawsze lubię trochę się podrzeć, a ten zamiast powiedzenia mi "ej zawaliłaś" woli się do mnie nie odzywać i nie powiedzieć czemu, lub po prostu zmienia do mnie nastawienie w tej kwestii.
- nigdy mi tego nie powiedział, bo twierdzi że nie ma takiej rzeczy, ale podejrzewam że moja tendencja do kontrolowania go. Minimalizuje to ale to zawsze coś. Bardzo często chcę wiedzieć co robi i z kim to robi jeżeli się nie widzimy.
- zdecydowanie on, mimo wszystko.
20) Macie zwierzęta?
- nie.
- widujemy się co drugi dzień, czasem potrafimy codziennie. Najczęściej przychodzimy do mnie, w ładną pogodę w parku albo na spacerze, czasem wyskoczymy na coś do jedzenia czy picia, albo spędzamy czas na zewnątrz ale z większą grupą znajomych.
- dwukrotnie w górach bo mamy niedaleko, raz nad morzem i raz pod namiotami, zawsze ze znajomymi, jeszcze nigdy nie jechaliśmy nigdzie sami niestety.
- ja uwielbiam różne włoskie makarony, on za to jako facet przepada za mięsem, kurczakiem itd.
- tak, ponieważ raz na jakiśczas widujemy się na piwko w dużej grupie, poza tym często przychodzimy do niej sami aby coś zamówić do jedzenia.
25) Gotujecie razem?
- rzadko, nie lubię gotować i on także, ale wielokrotnie zdarzyło mi się coś przyrządzić dla niego, niestety on ma dwie lewe ręce w tej kwestii i ogranicza się do jajecznicy co w pełni akceptuję, bo na wiele go nie stać, jednakże raz robiliśmy ciasto i naprawdę wyszło smaczne.
- zupełnie różnej, ale dzięki niemu polubiłam w miarę jego ulubiony gatunek.
27) Macie wspólne pasje?
- nic z tych rzeczy, diametralnie się od siebie różnimy.
- tak.
- bardzo często, jednak przeważnie są to moi znajomi którzy oczywiście również dzięki temu stali się i jego znajomymi. Hmmm myślę że to on jest większą duszą towarzystwa, ale z uwagi na to że spotykamy się z ludźmi których ja znam po kilka lat albo i dłużej, to w ich towarzystwie ja jestem bardziej otwarta i rozmowna. W towarzystwie jego przyjaciół byłam max kilkanaście razy (choć z moimi widujemy się z raz w tygodniu) i nie przypadli mi do gustu, dlatego też nie byłam zbyt towarzyska. Mimo wszystko to on łatwiej jednoczy wokół siebie ludzi, szybciej zdobywa znajomych ode mnie, ale satysfakcjonuje mnie towarzystwo moich przyjaciół i przy nich jestem w pełni sobą.
nyaah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 19:27   #11
AnLipread
Raczkowanie

Cytat:

20) Macie zwierzęta?
25) Gotujecie razem?
27) Macie wspólne pasje?
1. Przez gadu-gadu, 11 lat temu.
2. Ja 15, On 14.
3. Ja miałam wcześniej dwóch chłopaków. Ja jestem jego pierwszą dziewczyną.
4. Byliśmy w kinie, a później spacerowaliśmy po Poznaniu.
5. W związku jesteśmy 8 lat, miłość wyznaliśmy sobie po 2-3 latach.
6. Po roku, kiedy byłam u niego na majówce (jesteśmy z innych miast).
7. Niemalże od razu, jak tylko zostaliśmy parą.
8. Po 5 latach, gdy zamieszkaliśmy razem.
9. Po 5 latach, pokłóciłam się z mamą i to sprawiło, że zdecydowałam się wyprowadzić z domu.
10. Nie wiem, nie potrzebujemy ślubu.
11. Za kilka miesięcy.
12. Podobne charaktery.
13. Zaradność, spokój ducha.
14. Skromność, zaradność.
15. Kupno domu, jego urządzanie, wspólne spacery, wielogodzinne rozmowy.
16. O sprzątanie. Zazwyczaj przed okresem i w trakcie :P
17. To, że jest zapominalski.
18. Chyba to, że średnio radzę sobie z prowadzeniem firmy.
19. Ja.
20. Tak, psa.
21. Zazwyczaj w domu. W tygodniu mamy mało czasu dla siebie, zwykle się mijamy. Nadrabiamy w weekendy.
22. W wielu miejscach, ale najlepiej wspominam wakacje na Bawarii
23. Karkówka w sosie myśliwskim.
24. Nie.
25. Rzadko.
26. Tak.
27. W sumie nie.
28. Nie, ja pochodzę z Gdańska, On z Nowego Tomyśla.
29. Rzadko, oboje jesteśmy 'cisi'

Edytowane przez AnLipread
Czas edycji: 2015-04-23 o 19:30 Powód: Za wcześnie dodany post.
AnLipread jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-23, 19:31   #12
Lady Audrey
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
I ja .
Też się przy tym zaśmiałam, widocznie autorka nie przemyślała pytania

Swoją drogą temat trochę taki, jak dawno "złote myśli" tylko internetowe

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 20:08   #13
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lady Audrey Pokaż wiadomość

O tym samym pomyślałam . A "złote myśli" uwielbiałam !
Yennefer92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 22:47   #14
AlternatywnaKawa
Raczkowanie

Cytat:

20) Macie zwierzęta?
25) Gotujecie razem?
27) Macie wspólne pasje?
1)Poznaliśmy się przez internet. Zamieściłam ogłoszenie na popularnej stronie mojego miasta typu 'pogadam z kimś ciekawym', napisał i się zaczęło. Dokładnie 6 marca 2014 roku.
2)Ja niecałe 19, on 20.
3)On jeden prawie czteroletni związek, jeden krótki, kilkumiesięczny. Ja - jeden, dwuletni.
4)Nie wiem co można określić randką, bo na początku spotykaliśmy się jako znajomi. Poszliśmy wtedy na spacer. Kiedy coś zaczynało się dziać już między nami to przyjeżdżał do mnie na wino, siedzieliśmy na podłodze, słuchaliśmy muzyki i śpiewaliśmy.
5) Miłość wyznaliśmy sobie po 3,5 miesiącach znajomości, pół miesiąca od oficjalnego początku związku. Najpierw powiedziałam mu to pijana przez telefon. Kolejnego dnia zapytał czy pamiętam co powiedziałam, potwierdziłam, a on wtedy dodał: ja ciebie też.
6)Pierwszy seks uprawialiśmy tego dnia i zaraz po tym kiedy wyznaliśmy sobie miłość. Wcześniej były jakieś pieszczoty.
7)Ja poznałam jego rodziców jeszcze nim zaczęliśmy się oficjalnie spotykać, przelotem, gdy bywałam u niego. On poznał moich już oficjalnie jako mój facet, w sierpniu 2014.
8)Jeszcze się nie znają.
9)Jeszcze nie.
10)Jeszcze nie.
11)Jeszcze nie.
12)Jak to co? Nasza miłość oczywiście!
13)Wszystko. Nie potrafię nic takiego wskazać, kocham go całego.
14)Musiałabym go zapytać. Kiedyś powiedział, że kocha moje nagie ciało i włosy xD
15)Nasz pierwszy wyjazd kiedy pierwszy raz mnie pocałował.
Romantyczna kolacja z okazji 5 miesięcy razem.
Pierwsze wspólne święta.
16)Nie kłócimy się.
17)W sumie to nic.
18)Nie mam bladego pojęcia.
19)Zdecydowanie ja.
20)On ma psa.
21)W weekendy oglądamy filmy, wychodzimy do znajomych/znajomi przychodzą do nas, gotujemy, chodzimy gdzieś coś zjeść. W tygodniu kiedy wpada do mnie w przerwach między zajęciami przeważnie śpimy, oglądamy telewizję, jak mamy więcej czasu chodzimy do naszej ulubionej restauracji na obiad.
22)Różne wydarzenia związane z motoryzacją, jeździliśmy też nad jezioro wielokrotnie.
23)Zdecydowanie makaron z sosem mojego autorstwa i brokułami!
24)Mamy i bywamy w niej przynajmniej 3 razy w miesiącu.
25)Zdarza nam się.
26)Tak.
27)Nie, ale uwielbiam towarzyszyć mu kiedy zajmuje się rzeczami, które go pasjonują.
28)Nie.
29)Dość często. Czasami wypada co weekend, czasami rzadziej. Myślę, że oboje tak samo lubimy spędzać czas z innymi ludźmi.

62-60-58-56-54-52

Ćwiczę z Mel B!
AlternatywnaKawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 23:31   #15
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez Lady Audrey Pokaż wiadomość

Ha! Złote myśli mam do dziś , razem ze zdjęciami .
Stary 2015-04-24, 06:52   #16
KiniaaxD
Rozeznanie

Cytat:

20) Macie zwierzęta?
25) Gotujecie razem?
27) Macie wspólne pasje?
Odpowiem i ja, a coo
1. Poznaliśmy się w pizzerii w 2010r w lipcu. Przychodziłam z koleżanką do znajomego, a on dorabiał rozwożąc pizze :p
2. Ja 17, Michał 21
3. Ja jeden "związek", on kilka w tym jeden poważny. (1,5 roku)
4. Na pierwszej randce? Heehee pojechaliśmy do marketu, później nad jeziorko
5. U Michała w domu, podczas naszej małej imprezki, dwa miesiące od rozpoczęcia związku.
6. Na tej samej "imprezce".
7. Jego rodziców poznałam już na samym początku, spotykaliśmy się często u niego w domu. On moich po 3-4 miesiącach.
8. Po niecałym roku.
9. Po niecałym roku, zaczęłam pomieszkiwać, bo razem chodziliśmy do pracy, zbierając na wakacje. I tak już zostało
10. Ślub jesteśmy w trakcie planowania, jeszcze nie wiemy czy w tym roku czy w przyszłym. (zaraz będziemy 5 lat razem)
11. Dzieci, jeszcze nie mamy.
12. Dwa różne charaktery, uzupełniamy się :p
13. Charakterek ma cudowny! Zwariowany, zabawny, kochany, a najpiękniejsze ma OCZY! szaro-niebieskie
14. Z tego co mówił, to osobowość i pupa hahahah
15. Wakacje w Zakopanym, zaręczyny, pierwsze wspólne święta i wszystkie chwile spędzone razem.
16. Nie kłócimy się.
17. Jak wbije sobie coś do głowy to nie ma zmiłuj, nie odwidzi się jemu ten pomysł.
18. Zazdrość.
19. Oboje, ale zazwyczaj ja to robię.
20. Tak.
21. Różnie, przeważnie 2-3 dni mamy całe dla siebie. Czasem się lenimy przed kompem, lub tv, czasem kręgle, zakupy, wyskoki do znajomych, albo oni do nas, wspólne gotowanie.
22. 5 razy w Zakopanym, w tym roku chyba morze odwiedzimy a takich wycieczek jednodniowych było sporo
23. Chyba pizza, naszego autorstwa
24. Tak nawet kilka
25. Bardzo często, lubimy wymyślać, i próbować nowych potraw.
26. Tak.
27. Raczej nie
28. Tak.
29. Ciężko stwierdzić, oboje mamy dużo znajomych, i oboje lubimy rozmawiać gdzieś raz w tygodniu, czasem częściej, czasem rzadziej

Razem: 25.09.2010r

Zaręczyny: 16.08.2014r

Zapuszczaaam kłaczki
było 35 jest 47 będzie 60!

Dbam o pazurki

CEL= 60cm
KiniaaxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-24, 10:39   #17
201610310857
Konto usunięte

Cytat:

20) Macie zwierzęta?
25) Gotujecie razem?
27) Macie wspólne pasje?
odpowiem i ja, mimo, ze na najwazniejsze ytania nie znam odpowiedzi, bo nie pamietam

1. Na poczatku 2011, na interpals.net , a na zywo w sierpniu
2. ja 20, on 27
3. niewielkie, pare zwiazkow, ale nic bardziej powaznego
4. siedzielismy na trwaie nad jeziorem, potem poszlismy na pizze i potem jeszcze nad rzeke, bylam nowa w kraju i on pokazywal mi najladniejsze zakatki miasteczka (tak, mialam rzeke, jezioro i gory w jednym miejscu)

5. nie pamietam
6. (omine, bo czyta tez moja siostra)
7. Ja jego rodzicow 15 lutego 2012, a on moja mame w lutym 2013 osobiscie, bo skypowo juz sie znali
8. Nie znaja sie do tej pory
9. dosc szybko, bo po niecalym roku jako obcokrajowiec ze slabym wtedy pozwoleniem na pobyt nikt nie chcial mi wynajac mieszkania. zamieszkalam u niego na chwile, na czas dopoki niczego nie znajde(wynajmowal mieszkanie z 2 kumplami), a potem zdecydowal, ze sie ze mna wyprowadzi
10. na razie planujemy
11. xxx
12. to, ze jestesmy zupelnie inni
13. to, ze jest bardzo opanowana osoba, gdzie ja jestem choleryczka, wyglad zewnetrzny rowniez odpowiada mi w 100%, poza tym jest meeeggga inteligentny, wie wszystko, czasem czuje sie az glupio
14. podobno wszystko, oprocz mojej wybuchowosci (ale nad tym pracuje) i czasami dziwnych ubiorow
15. pierwsze spotkanie, wycieczka do kolezanki= PODROZ POCIAGIEM, rozne smieszne sytuacje dnia codziennego
16. o balagan w mieszkaniu
17. ze nie lubi sprzatac
18. ze kaze mu sprzatac i mu rozkazuje (dramatyzuje)
19. on
20. Mamy 3 szczurki i chcemy pieseła, mamy juz dla niego imie i smycz
21. Roznie, czasem cos gotujemy, ogladamy filmy, jezdzimy na wycieczki. On pracuje od pn do pt, a ja w sluzbie zdrowia mam nieregularne czasy pracy, wiec roznie z tym bywa, bo czasem sie nie widzimy, bo jak on wychodzi to ja spie, a jak ja wracam to on juz spi
22. Polska- Radom, Wwa, Krakow, Rzym, Paryz, Szwajcaria- wiele wycieczek
23. bigos mojej mamy
24. o tak, niezle zarloki z nas
25. tak, ale tz duzo lepiej gotuje niz ja
26. czesciowo
27. tak, spanie
28. nie, z roznych krajow.
29. ja sie spotykam czesciej z moimi znajomymi, tz jest typem domatora
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-24, 10:57   #18
Sundance75
Raczkowanie

.

Edytowane przez Sundance75
Czas edycji: 2019-06-04 o 22:17
Sundance75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-24, 11:10   #19
ladymezmerize
Raczkowanie

Cytat:

20) Macie zwierzęta?
25) Gotujecie razem?
27) Macie wspólne pasje?
1. Poznaliśmy się w maju 2014 przez grupę na
Facebooku dotyczącą muzyki, pomógł mi ze sprzętem.
2. 16 i 21.
3. On spotykał się z dziewczynami ale nie był wcześniej
z nikim, ja już miałam wcześniej związki.
4. Mój chłopak zaprosił mnie na Sushi, oraz na spacer.
5. W lipcu 2014, kiedy się spotkaliśmy na żywo
ale nie na pierwszym spotkaniu.
6. Październik 2014.
7. Poznałam jego rodziców pod koniec sierpnia 2014, on
mojej mamy jeszcze nie poznał.
8. Nie poznali siebie nawzajem.
9. Jeszcze nie mieszkamy razem.
10. Jeszcze nie mieliśmy ślubu.
11. W przyszłości będą, mam nadzieję.
12. Wspólne pasje, podobny charakter, podobne poglądy.
13. Siła, inteligencja, energia.
14. (jak twierdzi ) mądrość, przebojowość
15. Nie potrfię jednoznacznie określić. Piękne weekendy
wspólne spotkania, wyjazdy. Wspólnie wykonywane zajęcia
16. O brak czasu, o zazdrość
17. Czasem jest nadopiekuńczy, chwilami Kocha za bardzo
18. Papierosy.
19. On.
20. Jeszcze niestety nie mamy, ja w swoim mieszkaniu mam kota
21. Dwa weekendy w miesiącu. Robimy wszystko co się da!
22. W swoich miastach nawzajem, w górach
23. Kurczak, pizza
24. Mamy kilka miejsc które bardzo lubimy odwiedzać
25. Tak
26. Tak
27. Tak
28. Nie
29. Dużo widujemy się ze znajomymi i podobnie u nas z byciem "duszą towarzystwa"

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości