|
|
#2641 | ||
|
maskott
Zarejestrowany: 2008-09
Lokalizacja: Waw/Wro
Wiadomości: 3 063
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
Cytat:
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
|
||
|
|
|
#2643 | |
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
__________________
|
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
bylo o nowym radlerze?
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
|
|
|
|
#2646 |
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-06
Wiadomości: 16 653
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
|
|
|
#2649 |
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-06
Wiadomości: 16 653
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Dzięki! Zakupię na spróbowanie.
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-12
Wiadomości: 4 858
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Felix precle z solą morską, tylko 4% tłuszczu
__________________
|
|
|
|
#2652 |
|
Holy Crap!
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Nie wiem czy było, ale nie widziałam wcześniej. Dostaliśmy wczoraj nową Guseppe, jest pikantna, zostawia fajny smak w ustach
__________________
"Na to , co Bóg mi dzisiaj objawił niejeden ksiądz się oburzy :
Do nieba pójdą wszystkie zwierzęta , a ludzie tylko niektórzy " - Michał Zabłocki |
|
|
|
#2653 |
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Kinder Bueno Dark jest pyszne
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
|
|
#2654 | |
|
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2015-01
Wiadomości: 621
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
__________________
Zapraszam na mojego bloga! Codzienne, śniadaniowe inspiracje i smakowite recenzje ![]() Rankiem Wszystko Smakuje Lepiej |
|
|
|
|
#2655 |
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
W Realu/Auchan i w Almie też była cały czas.
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
W tym roku, wraz z przyjściem wiosny pojawią się nowe smaki syropów z limitowanej edycji Smaki Słońca Herbapol. Zaskoczą wyjątkowymi kompozycjami i przyniosą przyjemne orzeźwienie. Niezastąpione do przygotowywania napojów, muesli, owocowych koktajli czy też deserów, na pewno sprawdzą się w każdej kuchni oraz w piknikowym koszyku!
Wśród tegorocznych propozycji nie mogło zabraknąć kultowej Mandarynki z dodatkiem mięty a także intensywnie owocowego Kiwi. Syrop o uwielbianym smaku Coli będzie z kolei doskonałą propozycją zwłaszcza dla dzieci, gdyż nie zawiera kofeiny. Ponadto, linię Smaki Słońca marka Herbapol rozszerzyła o nową, niezwykle orzeźwiającą wersję Jabłko z miętą, która na pewno przypadnie do gustu wszystkim poszukującym odrobiny wytchnienia od wysokich temperatur. ![]() Kasza gryczana biała to najbardziej wartościowa kasza otrzymywana z niepalonych ziaren gryki, charakteryzująca się kremową barwą i łagodnym smakiem. Dzięki wysokiej zawartości białka i węglowodanów kasza stanowi źródło energii dla organizmu. Bogata w witaminy P, PP i z grupy B, błonnik, składniki mineralne i energetyczne, posiada właściwości wzmacniające odporność i oczyszczające. Zawarte w kaszy przeciwutleniacze wspierają naczynia krwionośne, a także odpowiadają za opóźnienie procesów starzenia się, działają przeciwnowotworowo, antybakteryjnie i pomagają w regulacji gospodarki hormonalnej. Opakowanie: 4x100 g Cena: 3,99 zł. ![]() Wiosną tego roku FIMARO wprowadza do swojej oferty cztery nowe kompozycje smakowe naturalnych SMOOTHIES bez dodatku cukru oraz konserwantów. Linia âHAPPY FRUIT SMOOTHIES JUNIORâ kierowana jest dla najmłodszych odbiorców. Dostępne w czterech kompozycjach smakowych: âZielony Happy Fruit Smoothie Juniorâ â Gruszka & Jabłko âCzerwony Happy Fruit Smoothie Juniorâ â Truskawka & Banan âRóżowy Happy Fruit Smoothie Juniorâ â Malina & Gruszka âFioletowy Happy Fruit Smoothie Juniorâ â Jagoda & Jabłko ![]() Hochland Polska wprowadza na rynek swój kultowy produkt â sery topione Hochland w plastrach â w nowej recepturze i nowych opakowaniach! Dla nowych plastrów topionych Hochland zaplanowano silne wsparcie komunikacyjne. Sery topione Hochland są wyznacznikiem standardów jakościowych i sztandarową kategorią marki Hochland, utrzymującą pozycję lidera rynkowego już od 20 lat. Zdrowy styl życia jest dla konsumentów coraz ważniejszy! Na fali tego trendu coraz więcej osób sięga po naturalne produkty. Właśnie na te potrzeby konsumentów odpowiadają nowe plastry topione Hochland, które zyskały nową, poprawioną recepturę eliminującą konserwanty, produkowane są tylko z najlepszych, wysokiej jakości, wyselekcjonowanych składników: prawdziwych serów (Cheddar, Gouda, Emmentaler, Maasdamer), wysokiej jakości dodatków (m.in. szynka Sokołów) i masła extra 82%. Badania rynkowe wskazują, że dla 82% konsumentów informacja o wysokiej jakości składnikach jest ważna, 63% zachęca to do zakupu, a 41% respondentów uważa ją za unikalną, o której nie wiedziała do tej pory (Źródło: Badanie ilościowe na grupie 600 osób, Glimpse, październik 2014). Plastry topione Hochland zyskały zupełnie nowy design opakowania. Nowoczesna grafika, apetyczność oraz naturalność to atuty, które budzą zainteresowanie konsumentów i zwracają uwagę w regale chłodniczym. Dodatkowo opakowania zawierają czytelną informację na temat braku zawartości konserwantów i obecności tylko wyselekcjonowanych składników oraz hasło â To jest pyszne, które zachęca do zakupu! Nowe plastry topione Hochland łączą w sobie pyszny, naturalny smak i nowoczesną formę. Nowość Hochland uzyskała najwyższe noty konsumenckie, ocenę 4,5 w skali 5-punktowej, na parametrach: atrakcyjność, apetyczność, chęć zakupu, przy czym najbliższy konkurent zdobył ocenę 3,4 (Źródło: Badanie ilościowe na grupie 600 osób, Glimpse, październik 2014). W ofercie nowych plastrów Hochland znajdą się najbardziej popularne warianty smakowe: Gouda, Z szynką, Maasdamer, Emmentaler, Tost, Cheddar, Ze szczypiorkiem, Gouda Fit, Śmietankowy. Cena rekomendowana na półce to 3,59 PLN za opakowanie 130g. ![]() Z końcem kwietnia br., firma Profi wprowadza na rynek dwa nowe produkty w kategorii zup błyskawicznych âKubek pełen smakuâ - Gulaszowa i Rosół z kurczaka Gulaszowa i Rosół z kurczaka to kolejne dwa smaki błyskawicznej zupy Profi, którą wystarczy przelać do kubka i zalać gorącą wodą, by szybko otrzymać smaczną przekąskę. Dwa nowe smaki poszerzają linię dotychczasowych pięciu smaków (pomidorowa, ogórkowa, grochowa, barszcz czerwony i żurek). Produkt dostępny będzie w sprzedaży z końcem kwietnia w sklepach detalicznych na terenie całego kraju. âKubek pełen smakuâ, to pierwsza na polskim rynku zupa błyskawiczna w płynie. W przeciwieństwie do popularnych zup w proszku, wyróżnia się płynną formułą oraz bogatym smakiem i zawartością naturalnych składników. Bazą Rosołu z kurczaka i Gulaszowej są świeże, wyłącznie polskie warzywa oraz aromatyczne wywary mięsne. Nie zawierają konserwantów. Nie zawierają barwników. Cena produktu: 1,99 zł ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Sosy serowe z linii Serowe Inspiracje marki LACTIMA: Sos serowy z ziołami włoskimi, Sos serowy pikantny Sugerowana cena: 2,89 zł/szt.
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
|
|
|
|
#2657 |
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Smoothie bym kupiła na spróbowanie chętnie.
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
W tych serach od hochlandu pewnie znowu nie napiszą ile jest tego sera a jesli już to będzie go niewiele
__________________
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2015-04-23 o 19:11 |
|
|
|
#2659 | |
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
|
|
|
#2660 |
|
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2015-01
Wiadomości: 621
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Tych sklepów też nie mam :P
__________________
Zapraszam na mojego bloga! Codzienne, śniadaniowe inspiracje i smakowite recenzje ![]() Rankiem Wszystko Smakuje Lepiej |
|
|
|
#2661 | |
|
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2013-05
Wiadomości: 386
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Oni nie mogą zdradzać receptury
tak mi napisali
__________________
|
|
|
|
#2663 |
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Chyba się przejdę zaraz do Fresha, może kupię jakieś lepsze piwo i winko na wieczór przy okazji.
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
W gazetce stokrotki jest jakieś piwo bananowe
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
|
|
|
|
#2665 |
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
|
|
|
|
#2667 |
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
To Cornelius, to nie nowość, ale zmieniali etykietę ostatnio.
Bardzo polecam, pyszne jest
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Wątpię żeby mi smakowało..
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
|
|
|
|
#2669 |
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Smakuje w 90% bananem i w 10% piwem, pszeniczne piwo samo w sobie bez aromatów jest jakby lekko bananowe, więc Cornelius jest bardzo mocno bananowy, lekki (ma z 3% alkoholu chyba) i pyszny
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Nie mogę Cię kasztanko zacytować, pokazuje mi się wypowiedź kogoś zupełnie innego..
Mi piwo śmierdzi ale jak mówisz że to jest inne to może kiedyś się od kogoś lykne bo sama nie kupię bo jak będzie niedobre to nie będę miała co z nim zrobić
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.







Jadę zrobić zapas.













