|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Cytat:
![]() Cytat:
A gdzie ten susz można kupić ?
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Po ile Oeparol w rosku?
Kika susz można kupić w sklepie zielarskim albo w aptekach powinno być. Ja widziałam w Gemini |
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Do podkladu z revlona pasuje pompka z serum z avonu do koncowek z zielona pompka ta advance techniques
tusze pewnie wymacane itp wiec az strach brac a puder ktory chce kupic i tak go nie ma w rossmanie wiec tak sie nacieszylam promocja. Jedynie moglabym sie skusic na bourjois rouge edition velvet no ale fizycznie to niemozliwe
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
oho ho no to szaleństwo
czyli muszę się jeszcze raz do rosska przejść ![]() ta wersja femina ( bo są tam jakieś 3 ) była przeceniona z 24,99 na 20 |
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona ma po prostu taki wredny charakter, od czasu do czasu musi się kogoś uczepić, najczęściej jest to mój mąż. Jemu nic nie powie, ale mi i owszem
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ja włąśnie odpoczywam przy kawce, bo posprzątałam łazienkę, posadziliśmy z mężem kwiaty na taras i balkon i zdycham... Brzuch boli, krzyż boli Łyknęłam dwie nospy, bo nie mam pewności czy to nie skurcze jakieś.Powiedzcie mi, torby do szpitala prałyście/pierzecie przed spakowaniem? Bo ja swoje wyciągnęłam i ani jednej ani drugiej nie mogę wyprać w pralce... Pisze tylko, ze można przetrzeć wilgotną gąbką z łągodnym detergentem. I jak na razie wywiesiłam je na blakonie, bo mi się nie chce ich czyścić dziś... Pisała do mnie Mehja: jest po drugiej dawce sterydów, brzuszek mniej boli, malutka waży 1600g i chcą ją zatrzymać na 10 dni jeszcze... biedna.. Na szczęście ma towarzystwo, bo jest ich 6 na sali, warunki średnie, ale opieka ok
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta wersja femina jest mieszanką wisiołka i lnu to chyba lepiej ten zwykły bo tam czysty wiesiołek? już sama nie wiem Czy wy też macie taką suchą skórę. U mnie ostatnio dramat, nie wiem czy to kwestia pogody czy moich remontów? ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Irnusia pozdrów ją od nas
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy ochraniacz do łóżeczka też prać?
|
#3339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aa o ten ![]() a co do suchej skóry to mam podobnie.. dlatego też pytałam już wcześniej o jakieś dobre nawilżenie na noc skoczę i tak jeszcze raz dziś do innego Rosska może dostanę róż, którego nie dostałam rano :P i t kremy popatrzę... tylko z TŻtem takie łażenie ,,-a po co Ci to?? -To Ci nie potrzebne -muszę wyjsc bo nie mogę patrzeć na ceny"
Edytowane przez kaczuszka1986 Czas edycji: 2015-04-24 o 13:59 |
|
|
|
|
#3340 |
|
Rozeznanie
|
U mnie właśnie się pierze
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
|
|
#3341 |
|
Konto usunięte
|
Gabisun a w życiu!
![]() Irmusia ja nic nie dezynfekuje ani nie piorę ![]() Kejti ja nie piorę, rożka też nie... I w ogóle mało co piorę, kocyków też bym nie prała ale kot mi je zakłaczył bo już sobie znalazł miejscówę na nich jak zostawiłam uchyloną szufladę... Boże przed chwilą mi obcy facet wlazł do mieszkania, pomylił się o jedno piętro, dobrze, że znałam dziecko które miał na rękach, a to jego dziadek... Masakra, zawał... |
|
|
|
#3342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kaja, a Twoja mama nie jest ze służby zdrowia z tego co pamiętam? Może też zapytaj?
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
|
|
|
#3343 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
moje okna też mega brudne... ale zajmę się nimi jak nieco ogarnę przygotowanie rzeczy dla Frania, bo boję się, że potem zabraknie mi już energii...
|
|
#3344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrów ją od nas!!! Cytat:
ja wyprałam Cytat:
jeszcze traumę potem by miał biedak ![]() A z tym facetem to współczuję stresu...miałaś otwarte drzwi? ja jestem panikara i zawsze zamykam wszystko
|
|||
|
|
|
#3345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#3346 |
|
Konto usunięte
|
Gabisun ja nigdy drzwi nie zamykam-głupie przyzwyczajenia, nigdy nie miałam takiej sytuacji, a mieszkam tu 5 lat
Ale od teraz zacznę, już zresztą to zrobiłam! Mam nauczkę...Irmusia nie wiem czy czegoś cieplejszego nie poszukam w przyszłości, coś może zarzucę na wierzch, ale nie wiem jeszcze, zależy jaka pogoda będzie... Rozwaliła mnie czapeczka w czerwcu/lipcu, ale jest w wymogach wyprawkowych do szpitala, no i była w tym zestawie to wezmę... Dziecko jakoś grubiej się ubiera niż siebie?
|
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Konto usunięte
|
O coś znalazłam http://www.mysweetlittleprecious.com...hodzac-ze.html
☠☠☠☠a wszędzie te czapeczki |
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu jakby mi ktoś wlazł to chyba bym na zawał zeszła. Ja staram się mieć drzwi zamknięte na zamek zwłaszcza jak jestem sama. Na początku mój tż potrafił zostawić drzwi otwarte na noc
szybko go tego oduczyłam
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Charlotta tak,.moja mama.szczepi
Dziewczyny nie zmienił Wam się.śluz teraz? Bo.mi.z.takiego wodnistego zrobił się na taką kluche lepka.. |
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Łaski nie robi, to też jego okna
![]() My dzielimy obowiązki, oczywiście teraz ja robię więcej bieżących rzeczy bo jestem w domu ale jak on był więcej to on więcej sprzątał
|
#3352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie ubrałabym 3/4 dniowego noworodka na pierwsze wyjście na powietrze w krótki rękawek i krótkie spodenki ja zawsze miałam dylemat jak ubrać niemowlaka, do tej pory często się zastanawiam jak ubrać 2-latka, ostatnio ludzie dziwnie na nas patrzą na spacerach więc... popatrzyłam na inne dzieci w wieku syna i... tylko on nie miał czapki.. |
|
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do podkładów to ja mam niezmiennie dwa: na zimę Bourjois 123 a na lato kocham Maybelline Affinitone. On jest cudowny na upały, nie topi się i jest taki delikatny jakby go nie było, nie przykrywa piegów ani opalonej skóry
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
Królewna Edytowane przez Princesika Czas edycji: 2015-04-24 o 15:03 |
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3358 | |||
|
Zakorzenienie
|
pozdrowiłam
ja wypiorę Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas podobnie, choć w domu ja więcej robię, ale jak mu powiem, że ma zrobić to czy tamto to nie ma z tym problemu.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

Wczoraj umył okna 

tusze pewnie wymacane itp wiec az strach brac a puder ktory chce kupic i tak go nie ma w rossmanie wiec tak sie nacieszylam promocja. Jedynie moglabym sie skusic na bourjois rouge edition velvet no ale fizycznie to niemozliwe
czyli muszę się jeszcze raz do rosska przejść 
Łyknęłam dwie nospy, bo nie mam pewności czy to nie skurcze jakieś.
i chcą ją zatrzymać na 10 dni jeszcze... biedna.. Na szczęście ma towarzystwo, bo jest ich 6 na sali, warunki średnie, ale opieka ok

aa o ten 

Czasami mam ochotę wysłać ją w kosmos
Okna miałam na święta myte, ale po tych śnieżycach, wichurach wyglądają na zapuszczone.
ja jestem panikara i zawsze zamykam wszystko 
szybko go tego oduczyłam