Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :) - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-24, 14:07   #4771
Madzia000
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :)

Helo pozdrowka z hustawki, Jasko jezdzi na rowerze a ja odpoczywam od wczoraj mam czeste skurcze i staram wie więcej uwazac na siebie...
Nie piszcie tu o takich smakolykqch bo ja sie ogranczam :-P
Przytylam 2,5kg ale tylko dzieki diecie moim zdaniem. Inaczrj bym poplynela z kg... A wole teraz sie pomeczyc a pozniej jak bede cwiczyc to bede sie objadac i wyrownywac limit :-P
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 14:10   #4772
Fischerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelina1988_20 Pokaż wiadomość
Położna mi cos wspominała ze jakbym miała ciemne plamy na twarzy to możliwe ze dziecko naciska na wątrobę czy jakoś tak i ze zejdzie po porodzie. Niestety nie słuchałam zbyt uważnie jej tylko serduszka małej
Ja też mam plamy przy zewnętrznych kącikach oczu. Generalnie wygląda, jakbym dostała od męża równo z każdej strony wyszły gdzieś na początku 2 trymestru i nijak się ich pozbyć nie idzie, zamalować też nie w laboratorium mi właśnie powiedzieli, że dziecko uciska na wątrobę i to przez to, więc mam nadzieję, że zejdą

No i co dobrego narobiłyście? Lody idę do sklepu... dobrze, że mam na podwórku
Fischerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 14:12   #4773
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Helo pozdrowka z hustawki, Jasko jezdzi na rowerze a ja odpoczywam od wczoraj mam czeste skurcze i staram wie więcej uwazac na siebie...
Przytylam 2,5kg ale tylko dzieki diecie moim zdaniem. Inaczrj bym poplynela z kg... A wole teraz sie pomeczyc a pozniej jak bede cwiczyc to bede sie objadac i wyrownywac limit :-P
2,5kg od początku ciazy?! Podziwiam!

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 14:14   #4774
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mcdulka Pokaż wiadomość
http://www.saturn.de/mcs/product/NIK...tml?langId=-3# taki zestaw. On dał niecałe 300 euro. Póki co nieźle się w szafce prezentuje

Mam ten sam model body obiektyw ten pierwszy tez posiadam jest super

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
u nas jest na odwrót
to ja 10 razy analizuję każdy zakup telewizora, telefony, aparatu itd
o aparat tz walczył kilka miesięcy
Aparat Ci sie przyda u nas to ja jestem bardziej gadzetowo sprzetowa

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 14:14   #4775
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aviskowa Pokaż wiadomość
Fajny.
Z ciekawości ile kosztuje takie cudo?
wersja 2w1 1599 więc cena jak dla mnie ok
Stary 2015-04-24, 14:29   #4776
niezalogowana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość
Juz kiedys pisalam jaka mam teorie...
Lody. Lody sa owocowe. Znaczy z owocow. Owoce to witaminy. Znaczy samo zdrowie
Świetne Właśnie dlatego za godzinkę lecę z siostrą na witaminy z Maca

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

SMSowa rozmowa z moim mężem
Ja: Kochanieeeee będziesz dziś przejeżdżał koło Kauflandu?
Mąż: nie, bo muszę zajechać do wulkanizatora po pracy. A coooo? potrzebujesz czegoś?
Ja: a to nieee, bo mnie naszło na lody ananasowe albo malinowe...ale to nie jedź specjalnie, jutro kupisz
Mąż: no coś Ty, ja Cię ZBRZUCHACIŁEM to podjadę

Kochaaaaaany

Cytat:
Napisane przez Sarrai Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
A skoro mamy tutaj pasjonatów fotografowania to co byście polecili amatorowi? Jakiś prosty aparacik do 1500 zł. robiący ładne zdjęcia w trybie automatycznym ??? Mam jakiś tani kompaktowy aparat, ale nie jestem z niego zadowolona w ogóle, robi zdjęcia gorsze niż mój kupiony w 2007 roku za pierwszą pensję za 300 złotych. Marzy mi się lustrzanka ale tż psioczy
Ja mam do sprzedania lustrzankę Canon EOS 450d, także wpadaj My chcemy kupić teraz lustrzankę z kamerą HD No ale ja kompletnie nie znam się na sprzętach więc wybór pozostawiam mojemu lubemu

Będę Mamą
niezalogowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 14:39   #4777
Pia Gizela
Zadomowienie

Dziewczyny, czy Wy też nie możecie się już doczekać kiedy nie będziecie w ciąży? Czasu, kiedy będziecie mogły ćwiczyć, kupować ubrania w normalnym rozmiarze i golenie nóg nie będzie wymagało akrobacji w łazience?

Ja tak mam już niestety. Albo i stety? Ciągle jestem zmęczona, w nic się nie mieszczę, nie mogę na zumbę chodzić ani na rolki, czuję się brzydka i nieatrakcyjna

Pia Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 14:40   #4778
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:
Napisane przez Pia Gizela Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Wy też nie możecie się już doczekać kiedy nie będziecie w ciąży? Czasu, kiedy będziecie mogły ćwiczyć, kupować ubrania w normalnym rozmiarze i golenie nóg nie będzie wymagało akrobacji w łazience?

Ja tak mam już niestety. Albo i stety? Ciągle jestem zmęczona, w nic się nie mieszczę, nie mogę na zumbę chodzić ani na rolki, czuję się brzydka i nieatrakcyjna
Taaaak! Już nie mogę się doczekać

happiness is on the way.
Stary 2015-04-24, 14:45   #4779
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:

zuuumba
ja przez ciaże musiałam zrezygnować z zumby i z tańca towarzyskiego
po ciaży pewnie nie uda mi sie wrócić i na to i na to.. ale czasu kiedy będę mogła pobiegać, isć na zumbę nie mogę sie doczekać

ale Kochana pocieszajace jest to, że juz ostatnia prosta nam została
Stary 2015-04-24, 14:53   #4780
Harrods
Zadomowienie

Cytat:

Mam ten sam model body obiektyw ten pierwszy tez posiadam jest super

Aparat Ci sie przyda u nas to ja jestem bardziej gadzetowo sprzetowa
Ja jestem Canonowa

Cytat:

Nie, ńie mam tego problemu. Oczywiście, ze wolałabym byc bardziej sprawna fizycznie. Ale po porodzie bede miała jeszcze mniej czasu. A ubranek i tak bede kupowala więcej dla dzieci niż dla siebie.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 14:58   #4781
Pia Gizela
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Ja jestem Canonowa

Nie, ńie mam tego problemu. Oczywiście, ze wolałabym byc bardziej sprawna fizycznie. Ale po porodzie bede miała jeszcze mniej czasu. A ubranek i tak bede kupowala więcej dla dzieci niż dla siebie.
Ja się chyba najbardziej obawiam tego, że zatracę się w macierzyństwie..
Ech, coś podły nastrój mam dziś

Pia Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 15:06   #4782
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:
Ja się chyba najbardziej obawiam tego, że zatracę się w macierzyństwie..
Ech, coś podły nastrój mam dziś
A ja uswiadomilam sobie, ze mam tylko 65 dni do porodu !!!

happiness is on the way.
Stary 2015-04-24, 15:07   #4783
Gazela TV
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Gazela TV

Cytat:
u nas jest na odwrót
ja nie mam problemów z wydaniem na sprzęt do 1000 zł jeżeli jestem pewna jakości sprzętu to kupuję bez zawahania za to mój luby od kilku miesięcy przekonuje mnie, że koniecznie potrzebuje nowy komputer (bo stary umarł) bo potrzebuje go do gry w samoloty (tfu... symulatora) to nic, że mamy dwa laptopy... informatyk musi mieć komputer (który moim zdaniem zajmuje za dużo miejsca). Może gdyby nie wybrał sobie komputera wartego 6000 zł to szybciej dałabym się przekonać.

Cytat:
2,5 kg :szok: Jak to możliwe? Zazdraszczam!

Cytat:

O ile mały mnie nie naciska za bardzo na dół brzucha, to się cieszę, że jestem w ciąży (inaczej nie mogę nic robić, bo boli). Na aktywność fizyczną mam jeszcze całe życie, a póki co się cieszę z tego stanu. To samo z ciuchami, póki co moja garderoba się kruczy w zastraszający tempie, bo prawie wszystko już za małe, ale później sobie odbiję i wymienię wszystko na nowe
Żeby nie czuć się brzydką, zaczęłam się codziennie rano malować pomogło
Gazela TV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 15:23   #4784
Kropek22225
Raczkowanie

Cytat:

Ogólnie to nie jestem zmęczoną ciążą ale raczej efektami... tzn. nie podoba mi się moje ciało. Chociaż mój mąż zapewnia że pięknie wyglądam i jemu się wszystko podoba to ja i tak oglądam się raczej z obrzydzeniem. W dodatku za każdym razem kiedy się ważę to mi się płakać chce. Ostatnio powiedziałam mężowi, że ja to się dziwie że on się jeszcze chce ze mną kochać. Chyba najgorszy jest dla mnie cellulit na tyłku! Ale z drugiej strony przecież dzidziuś się urodzi a ja postaram się popracować nad sylwetką w miarę wolnego czasu
Kropek22225 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 16:01   #4785
onagory
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gazela TV Pokaż wiadomość
ja nie mam problemów z wydaniem na sprzęt do 1000 zł jeżeli jestem pewna jakości sprzętu to kupuję bez zawahania za to mój luby od kilku miesięcy przekonuje mnie, że koniecznie potrzebuje nowy komputer (bo stary umarł) bo potrzebuje go do gry w samoloty (tfu... symulatora) :m:

Witaj w klubie mój pilot i modelarz a twój ?

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
2,5kg zazdroszcze ja to mam 10kg i konca nie widać . Nie objadam się jakoś specjalnie a tyje poprostu mam taką nature grubaska .

Edytowane przez onagory
Czas edycji: 2015-04-24 o 16:18
onagory jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 16:17   #4786
natetitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mcdulka Pokaż wiadomość
http://www.saturn.de/mcs/product/NIK...tml?langId=-3# taki zestaw. On dał niecałe 300 euro. Póki co nieźle się w szafce prezentuje

Cytat:
u nas jest na odwrót
ja mam całkiem inaczej, przyjdzie mi myśl, że chcę COŚ, siadam do kompa oglądam, w 5 minut staję się EKSPERTEM w dziedzinie i najchętniej w trybie pilnym udałabym się do sklepu stacjonarnego by to upragnione COŚ kupić. Ale zamawiam przeważnie w necie bo w zwykłym sklepie to zdzierają, przed zakupem tłumaczę TŻ, że koniecznie nam jest to niezbędne do życia, dzielę się moją ekspertyzą i jest ok. Potem często jak u mcdulki pięknie wygląda w szafie, ale przeważnie trafione są te moje spontaniczne zakupy

Cytat:
Napisane przez Fischerka Pokaż wiadomość
Ja też mam plamy przy zewnętrznych kącikach oczu. Generalnie wygląda, jakbym dostała od męża równo z każdej strony wyszły gdzieś na początku 2 trymestru i nijak się ich pozbyć nie idzie, zamalować też nie w laboratorium mi właśnie powiedzieli, że dziecko uciska na wątrobę i to przez to, więc mam nadzieję, że zejdą

No i co dobrego narobiłyście? Lody idę do sklepu... dobrze, że mam na podwórku
ooooj, mi w 1c się zrobiło pod jednym okiem takie coś, jak siniak trochę wyglądał albo wielka piega ale lekko podkład radził sobie z tym mama mi opowiadała, że jej kuzynce się zrobiła taka typowa maska na twarzy, ma ciemną karnację ta ciotka, czarne włosy, oczy a do tego to, mama opowiadała, że jak zmora wyglądała

Cytat:

Absolutnie tak. Jestem w tym stanie po raz drugi w krótkim czasie, nie jestem ani trochę jego fanką ale co zrobić jak chce się mieć te dzieciaki. Ale jak już skończę z tą ciążą to raz dwa wsiadam na rower, rolki, będą podskoki i się wyżyję. Nawet mogę chipsów nie jeść o!

Cytat:
ja nie mam problemów z wydaniem na sprzęt do 1000 zł jeżeli jestem pewna jakości sprzętu to kupuję bez zawahania za to mój luby od kilku miesięcy przekonuje mnie, że koniecznie potrzebuje nowy komputer (bo stary umarł) bo potrzebuje go do gry w samoloty (tfu... symulatora) to nic, że mamy dwa laptopy... informatyk musi mieć komputer (który moim zdaniem zajmuje za dużo miejsca). Może gdyby nie wybrał sobie komputera wartego 6000 zł to szybciej dałabym się przekonać.

(...)

Żeby nie czuć się brzydką, zaczęłam się codziennie rano malować pomogło
U mnie ten zakup by chyba nie przeszedł. Mamy też dwa laptopy, PS3 to już bym tż nie dała tej radochy za 6tys

Ja z zakupów elektronicznych to bym musiała się za kamerą rozejrzeć. Przy synku mieliśmy pożyczoną ale się koledze popsuła, na szczęście po oddaniu. Mamy mnóstwo cudownych chwil utrwalonych. Telefonem też można nakręcić ładne filmy i kompaktem no i mamy całkiem dobrą jakość w naszych ale kamera to kamera.

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 16:33   #4787
Gazela TV
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Gazela TV

Cytat:
Napisane przez onagory Pokaż wiadomość
Witaj w klubie mój pilot i modelarz a twój ?[COLOR="Silver"]
Pilot to na pewno model ma taki jeden duży, na ćwierć pokoju. Do sterowania, latania i w ogóle podobno cud miód i orzeszki, ale... jeszcze nigdy nim nie latał, bo się boi, że rozbije tak jak poprzedni więc albo ten samolot powiesimy pod sufitem, albo sprzedamy (stwierdził, że sobie kupi za to komputer i bardzo mi się ten pomysł spodobał bo od razu więcej miejsca się zrobi). No i stąd właśnie motyw przewodni pokoju synka, bo coś z tym samolotem trzeba będzie zrobić, a nigdzie indziej nie ma dla niego miejsca (bo w sypialni go nie chcę )

A Twój to jakie modele posiada?

Cytat:
Napisane przez natetitka Pokaż wiadomość

ja mam całkiem inaczej, przyjdzie mi myśl, że chcę COŚ, siadam do kompa oglądam, w 5 minut staję się EKSPERTEM w dziedzinie i najchętniej w trybie pilnym udałabym się do sklepu stacjonarnego by to upragnione COŚ kupić. Ale zamawiam przeważnie w necie bo w zwykłym sklepie to zdzierają, przed zakupem tłumaczę TŻ, że koniecznie nam jest to niezbędne do życia, dzielę się moją ekspertyzą i jest ok. Potem często jak u mcdulki pięknie wygląda w szafie, ale przeważnie trafione są te moje spontaniczne zakupy

U mnie ten zakup by chyba nie przeszedł. Mamy też dwa laptopy, PS3 to już bym tż nie dała tej radochy za 6tys

Ja z zakupów elektronicznych to bym musiała się za kamerą rozejrzeć. Przy synku mieliśmy pożyczoną ale się koledze popsuła, na szczęście po oddaniu. Mamy mnóstwo cudownych chwil utrwalonych. Telefonem też można nakręcić ładne filmy i kompaktem no i mamy całkiem dobrą jakość w naszych ale kamera to kamera.
No to ekspresowo się uczyć ja ekspertem staję się w tydzień, potem już mi nikt nie przegada

Mój na szczęście innych gier (poza tymi symulatorami) nie lubi, więc komputer to będzie ostatni taki sprzęt. No potem jeszcze tylko kino domowe i rzutnik... ale to też już gadżety dla mnie.

Co do kamery, to dla mnie jest wystarczająca ta w aparacie Ostatnio lubię mniej niż więcej sprzętów.
Gazela TV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 17:13   #4788
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Mnie stan ciążowy wkurza tylko jak mam coś zrobić, kucnąć, podnieść, posprzątać .. a tak to mi nie przeszkadza nawet polubiłam spacery tym kaczuszkowym kroczkiem
Stary 2015-04-24, 17:14   #4789
fuertka88
Rozeznanie

Pokój maluchów pomalowany W niedzielę lub pon układamy wszystko
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40
Nasze 1860g i 1810g szczęścia

fuertka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 17:44   #4790
onagory
Zadomowienie

Cytat:
Pilot to na pewno model ma taki jeden duży, na ćwierć pokoju. Do sterowania, latania i w ogóle podobno cud miód i orzeszki, ale... jeszcze nigdy nim nie latał, bo się boi, że rozbije tak jak poprzedni więc albo ten samolot powiesimy pod sufitem, albo sprzedamy (stwierdził, że sobie kupi za to komputer i bardzo mi się ten pomysł spodobał bo od razu więcej miejsca się zrobi). No i stąd właśnie motyw przewodni pokoju synka, bo coś z tym samolotem trzeba będzie zrobić, a nigdzie indziej nie ma dla niego miejsca (bo w sypialni go nie chcę )

A Twój to jakie modele posiada?

.
Mój też podobnie szaleni na szczęście się nie rozbija modelami śmiga jak ta lala aktualnie ma holówke morave no i duży model szybowcowy ventus . Zresztą poza tym hobby lata zawodowo uczy młodych kandydatów na przyszłych pilotów szybowcowych .
Małego też planujemy kierować w tą strone ale czy będzie chętny to nikt nie wie .
Stary 2015-04-24, 17:59   #4791
sagarmathaa
Raczkowanie

Cytat:

Oj tak tak tez tak mam. Czuje sie mocno ograniczona w wielu dziedzinach także odliczam dni i godziny do uwolnienia się pozostało 87 dni do rozpakowania się

Edytowane przez sagarmathaa
Czas edycji: 2015-04-24 o 18:00
sagarmathaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 18:22   #4792
Kropek22225
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fuertka88 Pokaż wiadomość

Brawo!
Stary 2015-04-24, 18:25   #4793
Aviskowa
Zadomowienie

Cytat:
wersja 2w1 1599 więc cena jak dla mnie ok
Cena atrakcyjna.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:

Gratuluję !

http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png
Aviskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 19:06   #4794
niezalogowana
Rozeznanie

Cytat:
jakie kolorki?

Zahaczyłam dziś o tesco i pochłonęły mnie dzieciowe wyprzedaże a miałam już nic nie kupować Wzięłam rozmiary ciut większe, na później
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0080.jpg (108,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0081.jpg (58,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0082.jpg (62,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0083.jpg (59,4 KB, 19 załadowań)

Będę Mamą
niezalogowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 19:16   #4795
aknaa
Raczkowanie

Cytat:
nie dałaś?
najpiekniejsze drzewko (krzak?) ever też mi sie marzy w ogrodzie, ale ponoc jest bardzo wymagająca, to prawda? w jakim miejscu będziesz ją wsadzać? bo wiem, że musi być w miarę osłonieta od wiatru.
Śmieszna cena-2,50 zł/szt. Nie są duże ale w zeszłym roku kupilam rodzicom i urosły przez ten czas dosyć dużo. U mnie w ogródku jest dobra ziemia, ale rodzice posadzili je na takiej gliniastej i jest ok. Czasem nawozem podsypuja. Ogólnie magnolie lubią kwaśna glebę.
Napracowalam się troszkę i juz w łóżku leże a tylko grabilam i chwasty wybieralam.
Jutro siejemy trawę, żebym miała gdzie z wózkiem wyjść, wczesniej był to ogród warzywny, teraz będzie dzieciowy Trawka, zabawki jakaś piaskownica, huśtawka i Marcuś
Stary 2015-04-24, 19:54   #4796
kindo7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarrai Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
A skoro mamy tutaj pasjonatów fotografowania to co byście polecili amatorowi? Jakiś prosty aparacik do 1500 zł. robiący ładne zdjęcia w trybie automatycznym ??? Mam jakiś tani kompaktowy aparat, ale nie jestem z niego zadowolona w ogóle, robi zdjęcia gorsze niż mój kupiony w 2007 roku za pierwszą pensję za 300 złotych. Marzy mi się lustrzanka ale tż psioczy
Ja Ci nie powiem na pewno - po co Ci lustrzanka, bo te sa najlepsze... Ale... Wydaje mi sie, ze za taka cene nic w dobrej jakosci nie kupisz, szczegolnie, ze jeszcze potrzebne sa obiektywy.
No i wagowo, porzadny aparat wazy swoje
Ja oprocz lustrzanki, ktora potrzebuje do pracy, mam bardzo fajny aparacik, ktory polecam z calego serca, bo ma wymienne obiektywy, moze byc automatem, a mozna nim robic manualnie i to jest Sony NEX 3!
Sa i wyzsze modele, ale juz drozsze, a ten jakosciowo jest naprawde ok.
Robilam z niego odbitki naprawde duze na wystawe.

A byc moze jest tez cos fajnego, a ja nie sledze za bardzo bo mam moja lustrzanke do pracy, ktora jest super, ekstra i w ogole no i ten malutki, a nie jestem na tyle gadzeciara, zeby sledzic i kupowac nowinki a to wszystko sie rozwija w bardzo szybkim tempie!

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Samsung nx2000
Olympus PEN E-P2☠
Sony NEX 5
To moje typy, choc marzy mi sie Sony NEX 6 tak do torebki, zebym mogla sobie na co dzien zabrac

Teraz mozna kupic kompakt z jakoscia lustrzanki i z wymienna opytyka chcialabym mimo, ze mam 2 lustrzanki

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

A tu nic nowego nie ma?
No wlasnie, sorry, mam Sony NEX5
Ale NEX3 z tego co pamietam rozni sie glownie tym, ze nie robi filmow w HD

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

A tak w ogole, to mam dzis kiepski dzien...
Obudzilam sie o 5.30, bo moje dziecie juz spac ńie moglo... A dla mnie to jest pora zbrodnicza!
Wiec od rana chodze raz, ze wkurzona, dwa w zlym humorze, a trzy w placzliwym na dodatek...

I moj maz mowi, ze moja dieta przy cukrzycy ciazowej, ktorej wyglada na to, ze wcale nie mam, jest do bani, bo mnie unieszczesliwia! Bo hamuje moje zachcianki, a teoretycznie jak sie czegos chce, to znaczy, ze organizm tego potrzebuje... No i ja sie z nim klocilam, ze wcale mnie nie unieszczesliwia itd itp i w ryk

Potem przygotowalam cala mase dokumentow do zaproszenia dla tesciowej do Wydzialu dla Cudzoziemcow i... Kiedy przyjechalismy na miejsce... Glupia maszyna z numerkami powiedziala nam, ze limit numerkow na dzisiaj zostal wyczerpany!!!!
kindo7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 20:06   #4797
fuertka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kropek22225 Pokaż wiadomość
Brawo!
Cytat:
Napisane przez Aviskowa Pokaż wiadomość
Gratuluję !
Cytat:
Napisane przez niezalogowana Pokaż wiadomość
jakie kolorki?
Takie same jak były, czyli 3 fioletowe ściany i jedna z oknem biała Do tego białe 2 łóżeczka, komoda z Ikei, łóżko synka jasne i 2 miętowe regały z ikei Pozostałe dodatki w pokoju też będą biało-fioletowo-zielone/miętowe-szare

Jak skończymy to pokażę fotki

Cytat:
Napisane przez niezalogowana Pokaż wiadomość
Zahaczyłam dziś o tesco i pochłonęły mnie dzieciowe wyprzedaże a miałam już nic nie kupować Wzięłam rozmiary ciut większe, na później
za udane zakupy

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Dopisałam wszystkie wizyty, które rzuciły mi się w oko Gdyby którejś brakowało to piszcie
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40
Nasze 1860g i 1810g szczęścia

fuertka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 20:09   #4798
elinka21
Zakorzenienie

Fuertko mozesz dopisac moja 29 kwietnia

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 20:24   #4799
Kropek22225
Raczkowanie

Fuertko czy mogę prosić o dopisanie wizyty na 14.05?

A ja zastanawiam się nad kolorami do pokojów. Do jednego chyba już mam. Szary na dwóch ścianach a na dwóch malinowy albo arbuzowy. Ale w drugim nie mam w ogóle wizji.
Stary 2015-04-24, 20:29   #4800
onagory
Zadomowienie

Dziewczyny co myśliie o wózku w kolorze czerwonym ? bo znalazłam fajny tylko się boje że może kolor wyblaknąć .

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości