|
|
#4771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :)
Helo
pozdrowka z hustawki, Jasko jezdzi na rowerze a ja odpoczywam od wczoraj mam czeste skurcze i staram wie więcej uwazac na siebie...Nie piszcie tu o takich smakolykqch bo ja sie ogranczam :-P Przytylam 2,5kg ale tylko dzieki diecie moim zdaniem. Inaczrj bym poplynela z kg... A wole teraz sie pomeczyc a pozniej jak bede cwiczyc to bede sie objadac i wyrownywac limit :-P
|
#4772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w laboratorium mi właśnie powiedzieli, że dziecko uciska na wątrobę i to przez to, więc mam nadzieję, że zejdą ![]() No i co dobrego narobiłyście? Lody idę do sklepu... dobrze, że mam na podwórku
|
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4774 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam ten sam model body obiektyw ten pierwszy tez posiadam jest super Cytat:
u nas to ja jestem bardziej gadzetowo sprzetowa
|
|
#4776 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My chcemy kupić teraz lustrzankę z kamerą HD
|
|||
|
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy Wy też nie możecie się już doczekać kiedy nie będziecie w ciąży? Czasu, kiedy będziecie mogły ćwiczyć, kupować ubrania w normalnym rozmiarze i golenie nóg nie będzie wymagało akrobacji w łazience?
Ja tak mam już niestety. Albo i stety? Ciągle jestem zmęczona, w nic się nie mieszczę, nie mogę na zumbę chodzić ani na rolki, czuję się brzydka i nieatrakcyjna
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przez ciaże musiałam zrezygnować z zumby i z tańca towarzyskiego po ciaży pewnie nie uda mi sie wrócić i na to i na to.. ale czasu kiedy będę mogła pobiegać, isć na zumbę nie mogę sie doczekać ale Kochana pocieszajace jest to, że juz ostatnia prosta nam została
|
|
|
#4780 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech, coś podły nastrój mam dziś
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
A ja uswiadomilam sobie, ze mam tylko 65 dni do porodu !!!
|
#4783 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeżeli jestem pewna jakości sprzętu to kupuję bez zawahania Cytat:
Cytat:
Żeby nie czuć się brzydką, zaczęłam się codziennie rano malować pomogło
|
|||
|
|
|
#4784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie to nie jestem zmęczoną ciążą ale raczej efektami... tzn. nie podoba mi się moje ciało. Chociaż mój mąż zapewnia że pięknie wyglądam i jemu się wszystko podoba to ja i tak oglądam się raczej z obrzydzeniem. W dodatku za każdym razem kiedy się ważę to mi się płakać chce. Ostatnio powiedziałam mężowi, że ja to się dziwie że on się jeszcze chce ze mną kochać. Chyba najgorszy jest dla mnie cellulit na tyłku!
|
|
|
|
|
#4785 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj w klubie ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
7.07.2015 Edytowane przez onagory Czas edycji: 2015-04-24 o 16:18 |
||
|
|
|
#4786 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mama mi opowiadała, że jej kuzynce się zrobiła taka typowa maska na twarzy, ma ciemną karnację ta ciotka, czarne włosy, oczy a do tego to, mama opowiadała, że jak zmora wyglądała ![]() Cytat:
Cytat:
Ja z zakupów elektronicznych to bym musiała się za kamerą rozejrzeć. Przy synku mieliśmy pożyczoną ale się koledze popsuła, na szczęście po oddaniu. Mamy mnóstwo cudownych chwil utrwalonych. Telefonem też można nakręcić ładne filmy i kompaktem no i mamy całkiem dobrą jakość w naszych ale kamera to kamera.
|
|
#4787 | |
|
Raczkowanie
|
Pilot to na pewno
bo od razu więcej miejsca się zrobi). No i stąd właśnie motyw przewodni pokoju synka, bo coś z tym samolotem trzeba będzie zrobić, a nigdzie indziej nie ma dla niego miejsca (bo w sypialni go nie chcę A Twój to jakie modele posiada? Cytat:
ja ekspertem staję się w tydzień, potem już mi nikt nie przegada Mój na szczęście innych gier (poza tymi symulatorami) nie lubi, więc komputer to będzie ostatni taki sprzęt. No potem jeszcze tylko kino domowe i rzutnik... ale to też już gadżety dla mnie. Co do kamery, to dla mnie jest wystarczająca ta w aparacie Ostatnio lubię mniej niż więcej sprzętów.
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie stan ciążowy wkurza tylko jak mam coś zrobić, kucnąć, podnieść, posprzątać .. a tak to mi nie przeszkadza
nawet polubiłam spacery tym kaczuszkowym kroczkiem
|
#4789 |
|
Rozeznanie
|
Pokój maluchów pomalowany
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Małego też planujemy kierować w tą strone ale czy będzie chętny to nikt nie wie .
|
|
#4791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozostało 87 dni do rozpakowania się
Edytowane przez sagarmathaa Czas edycji: 2015-04-24 o 18:00 |
|
|
|
|
#4792 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zadomowienie
|
Cena atrakcyjna.
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Gratuluję !
|
#4794 |
|
Rozeznanie
|
jakie kolorki? ![]() Zahaczyłam dziś o tesco i pochłonęły mnie dzieciowe wyprzedaże a miałam już nic nie kupować Wzięłam rozmiary ciut większe, na później |
|
|
|
#4795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie są duże ale w zeszłym roku kupilam rodzicom i urosły przez ten czas dosyć dużo. U mnie w ogródku jest dobra ziemia, ale rodzice posadzili je na takiej gliniastej i jest ok. Czasem nawozem podsypuja. Ogólnie magnolie lubią kwaśna glebę.Napracowalam się troszkę i juz w łóżku leże a tylko grabilam i chwasty wybieralam. Jutro siejemy trawę, żebym miała gdzie z wózkiem wyjść, wczesniej był to ogród warzywny, teraz będzie dzieciowy Trawka, zabawki jakaś piaskownica, huśtawka i Marcuś
|
|
#4796 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i wagowo, porzadny aparat wazy swoje ![]() Ja oprocz lustrzanki, ktora potrzebuje do pracy, mam bardzo fajny aparacik, ktory polecam z calego serca, bo ma wymienne obiektywy, moze byc automatem, a mozna nim robic manualnie i to jest Sony NEX 3! Sa i wyzsze modele, ale juz drozsze, a ten jakosciowo jest naprawde ok. Robilam z niego odbitki naprawde duze na wystawe. A byc moze jest tez cos fajnego, a ja nie sledze za bardzo bo mam moja lustrzanke do pracy, ktora jest super, ekstra i w ogole no i ten malutki, a nie jestem na tyle gadzeciara, zeby sledzic i kupowac nowinki a to wszystko sie rozwija w bardzo szybkim tempie!---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() Ale NEX3 z tego co pamietam rozni sie glownie tym, ze nie robi filmow w HD ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- A tak w ogole, to mam dzis kiepski dzien... ![]() Obudzilam sie o 5.30, bo moje dziecie juz spac ńie moglo... A dla mnie to jest pora zbrodnicza! ![]() Wiec od rana chodze raz, ze wkurzona, dwa w zlym humorze, a trzy w placzliwym na dodatek... I moj maz mowi, ze moja dieta przy cukrzycy ciazowej, ktorej wyglada na to, ze wcale nie mam, jest do bani, bo mnie unieszczesliwia! Bo hamuje moje zachcianki, a teoretycznie jak sie czegos chce, to znaczy, ze organizm tego potrzebuje... No i ja sie z nim klocilam, ze wcale mnie nie unieszczesliwia itd itp i w ryk ![]() Potem przygotowalam cala mase dokumentow do zaproszenia dla tesciowej do Wydzialu dla Cudzoziemcow i... Kiedy przyjechalismy na miejsce... Glupia maszyna z numerkami powiedziala nam, ze limit numerkow na dzisiaj zostal wyczerpany!!!! |
||
|
|
|
#4797 | |
|
Rozeznanie
|
Takie same jak były, czyli 3 fioletowe ściany i jedna z oknem biała
Do tego białe 2 łóżeczka, komoda z Ikei, łóżko synka jasne i 2 miętowe regały z ikei Pozostałe dodatki w pokoju też będą biało-fioletowo-zielone/miętowe-szare ![]() Jak skończymy to pokażę fotki ![]() Cytat:
za udane zakupy ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Dopisałam wszystkie wizyty, które rzuciły mi się w oko Gdyby którejś brakowało to piszcie
|
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Fuertko mozesz dopisac moja 29 kwietnia
|
|
#4799 |
|
Raczkowanie
|
Fuertko czy mogę prosić o dopisanie wizyty na 14.05?
A ja zastanawiam się nad kolorami do pokojów. Do jednego chyba już mam. Szary na dwóch ścianach a na dwóch malinowy albo arbuzowy. Ale w drugim nie mam w ogóle wizji. |
|
|
|
#4800 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co myśliie o wózku w kolorze czerwonym ? bo znalazłam fajny tylko się boje że może kolor wyblaknąć .
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

pozdrowka z hustawki, Jasko jezdzi na rowerze a ja odpoczywam
02.08.2006 r Ty i Ja...
29.09.2012 r Na zawsze razem..
09.09.2013 

w laboratorium mi właśnie powiedzieli, że dziecko uciska na wątrobę i to przez to, więc mam nadzieję, że zejdą 
idę do sklepu... dobrze, że mam na podwórku 
obiektyw ten pierwszy tez posiadam 

a miałam już nic nie kupować