|
|
#2101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mi trochę spadło ale bez szału ![]() Jak wyrobię się z rzeczami do zrobienia to mogę iść dziś wcześniej do domu, szkoda ze nie che mi sie nic robić
|
|||
|
|
|
#2102 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
oficjalnie zaklepane, to wyjawiam, czemu ostatnio taka zestresowana chodziłam:
od maja zaczynam nową robotę będę orkiem w korpo
|
#2104 |
|
Nindżopesz
|
Maja, ja już gratulowałam
![]() Ad prac ogrodowo-balkonowych też zaczynam się wkurzać. Kupiłam trzy tawuły opisane jako śliczne, wysokie i fogle. No i są wysokie... Trzy metrowe patyki Teraz nie wiem - ciąć, nie ciąć? Liczyłam na konkretne krzaczory do postawienia od razu a nie że minie 10 lat nim urosną na 30 cm i się trochę zagęszczą ![]() Ktoś się zna? Czekać aż zakwitną i dopiero ciąć czy już teraz mogę je upitolić na 15 co od ziemi obcinając pączkujące liście? |
|
|
|
#2105 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Oby Ci się dobrze pracowało ![]() Cytat:
Nie znam się, ale mamy z białej tawuły (tzn. kwitnącej na biało) żywopłot starszy ode mnie, więc jak to z młodymi sadzonkami jest, nie wiem
|
||
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
znad wqrwu na pupu i okularów polaryzacyjnych z biedy
![]() z tego wszystkiego zjadłam lody z migdałami na śniadanie ![]() na płci przeciwnej też sprawdzałaś? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- zapomniałam że z pytaniem za milion monet przyszłam ![]() jakich kolorów używacie latem oprócz czarnego? ![]() chodzi mi o ciuchy... bo czarno widzę mój wyjazd do ciepłego kraju
|
|
#2107 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale gdybym autentycznie musiała skołować sobie super letnią kreację na upały to pewnie kupiłabym coś w odcieniach beżowo-brązowo-turkusowych i w hippisowskim stylu. Jakieś rzymianki, wzorzyste maxi, zwiewne tuniki + szorty, kapelutek z szerokim rondem. |
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
a i w rossie byłam, niestety laska przede mną zwinęła ostatni jasny korektor astora, a maybelline były wszystkie otwierane
![]() chyba jednak dobrze, że mi sprzed nosa sprzątnęła, bo tylko kolor miał ładny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...concealer.html ![]() na blogach się rozpisują i planują lakiery i szminki kupować, a promo jest tylko na podkłady, pudry, róże, bronzery, bazy... i to tylko z szaf, a lirene z półki już nie
|
#2109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie no poważnie to odyseja, aj noł Cytat:
2. No jednak wiedziałam gdzie wejść, żeby trochę serotoniny naprodukować. Gryx, to o Ciebie chodzi czyż nie ? ![]() Cytat:
2. Kto przeżyje w nim tydzień ten mocarz. Inaczej, sru ze skały. Cytat:
Statystyki to science fiction
|
|||
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze zielone kiecki, ale jedna jesienno-zimowa, a druga sylwestrowa ![]() nieśmiertelną bordową, która była i kreacją na komunię i mundurkiem do pracy ![]() czerwoną maxi z falbanami ![]() z beżem ja się zlewam i wyglądam na ciężko chorą ![]() białych bluzek nie umiem nosić na luzie szare koszulki i tuniki idą od razu na piżamy ![]() szorty mam khaki i czarne (za duże) ale do nich zawsze bokserki czarne zakładam zresztą na razie oudów nie pokażę
|
|
#2111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rewelka! Cytat:
![]() Ja lubię turkusy, Tobie jednak świetnie w soczystej, trawiastej zieleni i w makowych czerwieniach, z tego co pamiętam z jakiś fotek. Na szminki promo za 2 tyg. ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2112 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie sprawdzałam, ale znane mi osobniki prasują więcej ode mnie a nie suplementują 2. ale tu Paryż ma gwiazdkę ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Żele na opuchnięcia z arniką, nie działają
Nic nie działa. Płacz jednak jest zły dla organizmu, człowiek się zasmarkuje, dusi, krztusi, łeb pęka, oczy puchną, no organizm broni się jak może Idę po banana, suplementować "dobry nastrój" ![]() Dałabym wszystko teraz za lody z migdałami Betty. Na pewno pomogły. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-24 o 16:08 |
|
|
|
#2114 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Może to zdanie u dołu "Dla Paryża przyjęto obszar wewnątrz ringu o powierzchni 657 km2 który zamieszkuje 4. 366.961 osób" stanowi wyjaśnienie, bo wiki podaje powierzchnię 105,4 km2 ![]() Ja mam już wybrane (poza Żenią i Jelizawietą ofkors), dla chłopca Retinol, dla dziewczynki Luteina Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2115 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
BTW - czy myślicie, ze gęś w Biedrze dotrwa do 30-go? Przed wypłatą nijak nie kupię, a ślinotoku dostaję na sam widok....
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Hmmm, mówiąc krótko, obawiam się, że nie. ![]() Na razie ratuję się "impalantem" od Flo. ![]() Przeż nie mogę wpaść w depresję, wzrośnie mi poziom kortyzolu i czegoś tam jeszcze i choroby gotowe ![]() 1. Nie pomógł. |
|
|
|
|
#2117 | ||
|
BAN stały
|
A masz na stanie krem na hemoroidy?
Podobno świetnie się sprawdza pod oczami ![]() Cytat:
![]() Co nie? Cytat:
zadziała
|
||
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ja na powieki muszę użyć, czy to aby bezpieczne? Skuszę się jednak ![]() 2. Hmm, dzięki. Tylko magia mi pozostała. Z wróbla nie zrobisz kanarka ![]() Dobra, zbieram się w sobie. |
|
|
|
|
#2119 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wzorów unikam, bo mam jakiś pociąg do kiczu w sklepach, a w domu okazuje się, że wszystko nienoszalne ![]() zieleń to do rudości uprawiałam a teraz się całkiem pogubiłam a gdzie Ty maczka mogłaś widzieć? na feju mam z samolotami ![]() Cytat:
nie będę uroków rzucać na tych co zawiedli, bo moje się zwykle materializują.. ![]() nie masz biedy czy lidla w okolicy? albo jakiejś budy z magnumami... ![]() Cytat:
![]() czemu większość schorzeń ma żeńską formę? ![]() Cytat:
właśnie przechodzę kurację takim
|
|
#2120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj chyba była jakaś szczególna noc. Na wieczornym spacerze ( 22.00 do północy) wszystkie najgroźniejsze psy na posesjach spały jak zabite pod bramami, sen tak głęboki, że nic ich nie wybudzało.
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
Cytat:
2. Nie jadam lodów nigdy, ale dla Magnuma zrobię wyjątek, zwłąszcza teraz. Kreeeeemowyyyy mrrrr. Skoczę po niego, jak babcie drybcie będzie dziś mój. ![]() Cytat:
Chłopy je odkrywali 2. Gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyx! !!!!! Nie no żartuję, JESZCZE nie użyłam. |
|||
|
|
|
#2121 |
|
To ja :)
|
Tak bardzo mi się chce na Węgry...
|
#2122 | |||||
|
BAN stały
|
O!
Dobra, nie wnikam ![]() Cytat:
Cytat:
Nieśmieszne, wiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co najwyżej dwa razy do roku mnie najdzie ![]() Cytat:
Pacz wyżej |
|||||
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem sto lat za Gryxem i polskim vliogerkami https://www.youtube.com/watch?v=l9-KJ6y7iFs
|
|
#2124 | |
|
BAN stały
|
Pojedziesz przecież
Cytat:
|
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a różnie... ![]() ale kupiłam go by wypełnić trochę dolinę łez
|
|
#2126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przemyślałam, jak to działa, skoro hemoroid to żylak, a leki mają uszczelniać nacz kwionośne etc to wsumie pasuje na opuchliznę. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() BTW, lubię tę laskę. Trafiłam na nią kiedyś przez trąd Tzn nie chodzi mi o stare filmiki, tylko jakoś tak ostatnie. I jak się dowiedziałam ile ma lat to Zaznaczam, mówię o najnowszych filmikach. |
||
|
|
|
#2127 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2128 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
ależ ludzie mają pomysły...Mam nadzieję... Jeśli Allah zechce, może we wrześniu. I mam nadzieję, że Winteria też wtedy da radę, bo większa ekipa się szykuje... Na zasadzie -wszyscy sobie gdzieś jeździmy, a jednego dnia spotykamy się w Budapeszcie na winie i langoszach. Ale bym chciała już dziś... Taki piękny weekend, bym sobie się poszwendała uliczkami, a wieczorem usiadła na Deák Ferenc tér...
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
1.
![]() 2. śliczne!!!!! To dla drugiej córeczki? ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
Może jutro wsiądę w auto i przed siebie? Realia niestety dobijają, w baku opary a w portfelu przeciąg. Wczoraj wpadłam na genialny pomysł sprzedania obrączki, bo na co mi ona, i tak nie noszę, nie lubię symboli i przedmiotów, wolę skorzystać z możliwości jakie dają piniondzorki. Choć jakiś głos mówi, trzymaj na czarną godzinę.
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Nindżopesz
|
No niee, całych beżowych to i ja bym nie nosiła. O jakieś wzorki mi się rozchodzi w tej kolorystyce.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

ide do wracza w poniedziałek z wynikiem , ciekawe co powie . Mogłaby mi dać trochę eutyroksu , może by mi sadło spadło 

Teraz nie wiem - ciąć, nie ciąć? Liczyłam na konkretne krzaczory do postawienia od razu a nie że minie 10 lat nim urosną na 30 cm i się trochę zagęszczą

odyseja, aj noł

Może to zdanie u dołu "Dla Paryża przyjęto obszar wewnątrz ringu o powierzchni 657 km2 który zamieszkuje 4. 366.961 osób" stanowi wyjaśnienie, bo wiki podaje powierzchnię 105,4 km2