Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-24, 14:21   #811
misiskuku
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Okna umyte, firanki wyprane i powieszone, obiad zrobiony i zjedzony . No to weekend
a ja właśnie próbuje się zebrać i wstać, żeby sobie obiad jakiś zrobić. Nie chce mi się.

Mój chrześniak (2 lata, strasznie szybko nauczył się mówić) od wczoraj chodzi i mówi "będę miał siostrzyczkę" albo "ciocia będzie miała dzidziusia" ale jak ktoś pyta czy będzie ją woził w swoim wózku to milczy jak zaklęty

a Tż jak mnie widzi (podchodzę do niego czy coś) to mówi: "idą moje dziewczyny"
Stary 2015-04-24, 14:32   #812
dirtyblack
Raczkowanie

kurde, a mnie znowu cytowanie nie dziala. I buziek tez znowu nie moge wstawic.

ten smietnik to taki "cukierkowy" wlasnie

bianeczka - juz od kilku dni robisz mi smaka na taki pyszny chrupiacy chlebek!

jutro wizyta. mam nadzieje, ze szyjka ma sie dobrze. brzuch mi wywalilo niesamowicie, kulka juz ze mnie jest. bardzo wyraznie czuje kopniaczki, ale mam wrazenie, ze caly czas jedna dzidzia kopie, a drugiej nie czuje i bardzo sie martwie
dirtyblack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 14:42   #813
grita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Ale mnie takie rzeczy wkurzają, albo proszenie kogoś, żeby ze mną o czymś porozmawiał, albo, zeby ktos poruszył jakis temat Na szczęście u nas jest to przypadkowe, ale się zdarzało, chociaż bardziej chyba to ta druga opcja.

O tak, to jest mój mąż. Na weselach lata jak oparzony, z każdym trzeba się napić, pogaddać, a ja siedzę jak ta mazepa albo się bawię z innymi facetami I oczywiście ja wychodzę na tą wredną babę, która sie zawsze przypierdala i mu na nic nie pozwala i jeszcze zarywa facetów innym paniom. A do jest strasznie głośny i lubi z siebie robić debila Wśród jego kolegów mi to nie przeszkadza, bo oni wszyscy pajacują, ale idziemy gdzieś do ludzi to ręce opadają. Potrafi głaskać facetów po twarzy i zamęczac niektórych rozmową jak już zobaczy, że jest wspólny temat, i nie idzie go oderwać. Jezu jak mi czasem wstyd Nie wiem, chyba najlepszym sposobem byłoby narobienie jemu obory przy ludziach, ale wstyd mi się tak zachowywać

Znów chleb robię Wczorajszy już poszedł :P
Piąteczka Ech Ci faceci

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość

oczarowana

Nienawidzę takich sytuacji Na szczęście mojemu TŻ rzadko się to zdarza, a wręcz sporadycznie. Za to mamy takich znajomych, co przy każdym spotkaniu się strasznie ze sobą kłócili
Za to mój TŻ jest taki jak mąż grity - strasznie lubi rozbawiać ludzi i być duszą towarzystwa

Ja też się wczoraj wieczorem popsztykałam z TŻ, bo chce aby jego kumpel w weekend wpadł na piwo. Ogólnie ja nie mam problemu z takimi sprawami, ale w ten weekend mam szkołe, a ten kolega zawsze przychodzi o 22 i na pewno nie będę mogła spokojnie spać. Powiedziałam mu, że najwyżej pojadę do rodziców spać
My też mamy takiego kolegę, właściwie to mąż ma Ma wpaść wieczorem na piwo, co dla nas znaczy ok. 20, a on o tej porze bierze prysznic i się szykuje Przychodzi koło 22 i siedzi do nocy.... Co tam, że małe dziecko w domu, że ja czasem marzyłam o śnie, a on siedzi i siedzi... Najlepsze było jak jeszcze za panieńskich czasów ów kolega wpadł do męża, ja też wtedy byłam, oglądaliśmy jakiś mecz. Mój oczywiście był wielce zmęczony i po dwóch piwach zasnął! A ja zostałam sama z tym kolegą, nie znałam go jeszcze za dobrze, myślalam, że sobie zaraz pójdzie, ale gdzie tam Niektórzy to zupełnie nie mają wyczucia Teraz juz go nie zapraszamy, tylko chłopaki chodzą na piwo do knajpy

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Fajnie wyglądają te muffiny. Nie lubię czekolady, więc nie dla mnie, ale upiekę w weekend na M, będzie zachwycony

Mam dzisiaj jakiś zły dzień. Obudziłam się z myślą, że za kilka miesięcy zmieni się całe nasze życie i nic już nie będzie takie samo. Nigdy wcześniej nie miałam takich myśli...
E tam, ja miałam nagminnie w pierwszej ciąży, teraz też czasem mam To ogromna zmiana w życiu, rodzicielstwo, mimo że daje ogrom radości i satysfakcji, nie jest usłane różami, trzeba się czasem zmagać z ogromnym zmęczeniem, frustracją, strachem o dziecko, wiele razy trzeba zapomnieć o sobie i rezygnować z pewnych rzeczy. Do naszego poukładanego życia wkracza wielka niewiadoma i to normalne, że czasem się obawiamy jak będzie, czy sprostamy i damy radę

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, już po wizycie. Szymek pozostał Szymkiem i na szczęście dwa tygodnie temu to był fałszywy alarm i wszystko jest w porządku! Dzisiaj grzecznie się ustawiał do każdego pomiaru A łożysko mam z przodu, także już się nie martwię tym, że ruchów nie czuję.

Żeby nie było za dobrze mam straszny ból głowy od rana
Gratuluję! Super, że wszystko ok!

Cytat:
Ten wam polecam, jest pyyyyyszny! Zastąpiłam ten jakiś dziwny cukier zwykłym brązowym i melasę łyżką miodu i łyżeczką ciemnego słodu Chyba zeżre sama cały

http://www.mojewypieki.com/przepis/old-milwaukee-rye
Kurcze, tyle piszecie o tych chlebach, że postanowiłam, że też upiekę w przyszłym tygodniu! A co

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
I w końcu doczekałam się kopniaków już nie szukanie nogi motyla, a bardzo ruchliwa piłeczka
Moje dziecię odpowiedziało na chrapanie mojego mopsa
Później dostałam kuksańca jeszcze kilka razy.
Super! Radocha, co?

Byłam z Małą na dłuuuugim spacerze, z 8 km zrobiłyśmy spokojnie, pod koniec niestety już musiałam nieść jej rowerek, bo nie miała siły jechać, tylko dreptała. Dobrze, że to leciutka biegówka. Pogoda przecudna Słońce dawało czadu, tylko w sweterku byłam
No i teraz zamiast ogarniać kuchnię, bo aż się kuchenka i zlew proszą o wyszorowanie to odpoczywam. Może wieczorem będę miała wenę
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 14:43   #814
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania_2019 Pokaż wiadomość
Loudres to ktorego masz dokladnie ? Ja 22 maja i juz mi sie wydaje ze to juz praktycznie i stresuje sie jak dziecko

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Hehe slodkie takie inne tylko Wasze

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

A moj tz wlasnie stwierdzil ze chxe grawer na zewnetrznej stronie obraczki ... widzialam na necie nawet fajnie wyglada tylko sama nie wiem co myslicie ?
my mamy 9 maja, już za chwil parę z tym grawerem to nie wiem czy się nie zetrze? Ale być może nie, moi znajomi mieli odciski palców w środku obrączki. Też bardzo fajny pomysł.

Cytat:
Napisane przez dirtyblack Pokaż wiadomość

jutro wizyta. mam nadzieje, ze szyjka ma sie dobrze. brzuch mi wywalilo niesamowicie, kulka juz ze mnie jest. bardzo wyraznie czuje kopniaczki, ale mam wrazenie, ze caly czas jedna dzidzia kopie, a drugiej nie czuje i bardzo sie martwie
ten cukierkowy to chyba nie należy do najtańszych. wiec możesz się cieszyć z takiego gadżetu bo sama bym taki chciała na późniejsze czasy mocno cuchnace napewno się przyda hihih
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 14:58   #815
mamcia092015
Raczkowanie

Dziewczyny a ja tak z innej beczki spytam Czy u którejś z was dzidziuś ułożył się poprzecznie? Kurczę boli mnie coś z jednej strony i wyczytałam że to może być właśnie od takiego ułożenia. I Ruchy też czuję w sumie tylko po jednej stronie więc tam pewnie główkę mój syneczek ma. A właśnie na usg wyszło że jest poprzecznie ułożony. Nawet nie zwróciłam na to uwagi jak lekarz powiedział a teraz poczytałam przez ten ból. W sumie jeszcze dużo czasu żeby się przekręcił.

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Piąteczka Ech Ci faceci

My też mamy takiego kolegę, właściwie to mąż ma Ma wpaść wieczorem na piwo, co dla nas znaczy ok. 20, a on o tej porze bierze prysznic i się szykuje Przychodzi koło 22 i siedzi do nocy.... Co tam, że małe dziecko w domu, że ja czasem marzyłam o śnie, a on siedzi i siedzi... Najlepsze było jak jeszcze za panieńskich czasów ów kolega wpadł do męża, ja też wtedy byłam, oglądaliśmy jakiś mecz. Mój oczywiście był wielce zmęczony i po dwóch piwach zasnął! A ja zostałam sama z tym kolegą, nie znałam go jeszcze za dobrze, myślalam, że sobie zaraz pójdzie, ale gdzie tam Niektórzy to zupełnie nie mają wyczucia Teraz juz go nie zapraszamy, tylko chłopaki chodzą na piwo do knajpy

E tam, ja miałam nagminnie w pierwszej ciąży, teraz też czasem mam To ogromna zmiana w życiu, rodzicielstwo, mimo że daje ogrom radości i satysfakcji, nie jest usłane różami, trzeba się czasem zmagać z ogromnym zmęczeniem, frustracją, strachem o dziecko, wiele razy trzeba zapomnieć o sobie i rezygnować z pewnych rzeczy. Do naszego poukładanego życia wkracza wielka niewiadoma i to normalne, że czasem się obawiamy jak będzie, czy sprostamy i damy radę

Gratuluję! Super, że wszystko ok!

Kurcze, tyle piszecie o tych chlebach, że postanowiłam, że też upiekę w przyszłym tygodniu! A co

Super! Radocha, co?

Byłam z Małą na dłuuuugim spacerze, z 8 km zrobiłyśmy spokojnie, pod koniec niestety już musiałam nieść jej rowerek, bo nie miała siły jechać, tylko dreptała. Dobrze, że to leciutka biegówka. Pogoda przecudna Słońce dawało czadu, tylko w sweterku byłam
No i teraz zamiast ogarniać kuchnię, bo aż się kuchenka i zlew proszą o wyszorowanie to odpoczywam. Może wieczorem będę miała wenę
Nie wiem jak Ty dajesz radę tyle km zrobić Ja już po 2 mam dosyć. a syn jak chce się wyszaleć to za piesami biega a ja na huśtawce odpoczywam U nas też dużo słońca i już po godzinie miałam dosyć.
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 15:05   #816
czarownica_tea
Zakorzenienie

Mamcia- na tym etapie ciazy to dziecko przekręca sie kilka razy dziennie bo ma sporo miejsca

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 15:07   #817
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

dzis w rossmanie jest -49 % na pudry podkłady korektory róze rozświetlacze.

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

jak jest gorąąąąco !!!

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-24, 15:12   #818
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
dzis w rossmanie jest -49 % na pudry podkłady korektory róze rozświetlacze.

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

jak jest gorąąąąco !!!
Wiemy wiemy

Ja jednak zrezygnowałam z tych zakupów. Na necie można dostać taniej.
Stary 2015-04-24, 15:15   #819
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

ja kupiłam sobie rozświetlacz wibo normalna cena to 9 zł :P

wymianki
Stary 2015-04-24, 15:16   #820
grita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
a ja właśnie próbuje się zebrać i wstać, żeby sobie obiad jakiś zrobić. Nie chce mi się.

Mój chrześniak (2 lata, strasznie szybko nauczył się mówić) od wczoraj chodzi i mówi "będę miał siostrzyczkę" albo "ciocia będzie miała dzidziusia" ale jak ktoś pyta czy będzie ją woził w swoim wózku to milczy jak zaklęty

a Tż jak mnie widzi (podchodzę do niego czy coś) to mówi: "idą moje dziewczyny"
Też to uwielbiam jak mąż mówi o nas "moje dziewczyny" fajna różnica wieku między Twoim chrześniakiem, a córcią, jak podrośnie będą się super bawić. Mam bratanicę o 2 lata starszą od córki i się uwielbiają, są bardzo za sobą

Cytat:
Napisane przez dirtyblack Pokaż wiadomość

Nie zamartwiaj się, może tak są ułożone po prostu? Albo tam gdzie jedna z nich kopie jest łożysko i słabiej te ruchy odczuwasz? A wcześniej czułaś ich ruchy jakoś inaczej? Zawsze możesz podjechać na ip i sprawdzić, ale wydaje mi się, że w tym tygodniu to jeszcze się tak może dziać, bo dzieciaki mają jeszcze sporo miejsca, przemieszczają się ciągle. Dobrze, że masz jutro wizytę, lekarz na pewno dokładnie wszytko zbada. Na pewno będzie ok!
Stary 2015-04-24, 15:18   #821
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

WG TO WITAM SIĘ W 21 TYGODNIU jak ten czas za pier *** jestem w szoku !
i znów mi leci krew z nosa.
poszłam do apteki po magnez a pani do mnie bardzo pani szczuplutko wygląda hihi trochę mi tym humor poprawiła

wymianki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-24, 15:21   #822
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Mamcia- na tym etapie ciazy to dziecko przekręca sie kilka razy dziennie bo ma sporo miejsca

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
No właśnie tak powinno być a mój sobie siedzi tak od dłuższego czasu. Już w 14 tyg był tak ułożony. Rusza się codziennie nawet czasami bardzo intensywnie ale położenia nie zmienił.

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
poszłam do apteki po magnez a pani do mnie bardzo pani szczuplutko wygląda hihi trochę mi tym humor poprawiła
Może powinnaś więcej rutinoscorbinu brać na tą krew. Mi pomógł.
Stary 2015-04-24, 15:22   #823
grita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamcia092015 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja tak z innej beczki spytam Czy u którejś z was dzidziuś ułożył się poprzecznie? Kurczę boli mnie coś z jednej strony i wyczytałam że to może być właśnie od takiego ułożenia. I Ruchy też czuję w sumie tylko po jednej stronie więc tam pewnie główkę mój syneczek ma. A właśnie na usg wyszło że jest poprzecznie ułożony. Nawet nie zwróciłam na to uwagi jak lekarz powiedział a teraz poczytałam przez ten ból. W sumie jeszcze dużo czasu żeby się przekręcił.

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Nie wiem jak Ty dajesz radę tyle km zrobić Ja już po 2 mam dosyć. a syn jak chce się wyszaleć to za piesami biega a ja na huśtawce odpoczywam U nas też dużo słońca i już po godzinie miałam dosyć.
U mnie podwórko dosyć małe, niewielki trawnik, piaskownica, hustawka ogrodowa i kawalek chodnika. Córka jest z tych zwierconych i musi się zmęczyć, inaczej szaleństwa odbywają się w domu Do spacerów jesteśmy przyzwyczajone, chociaż już czasem posapuję jak lokomotywa A w jakim wieku jest Twoj synek?
A mnie lekarz nawet nie mówił w jakiej pozycji jest maluch ułożony, tylko stwierdził, że mocno ruchliwy. Teraz to chyba ciągle się przekręca, bo kopniaki czuje w sumie każdej możliwej strony
Stary 2015-04-24, 15:25   #824
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Może powinnaś więcej rutinoscorbinu brać na tą krew. Mi pomógł.
nawet nie wiedziałam ze rutinoskorbin można

wymianki
Stary 2015-04-24, 15:26   #825
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja dalej w sprawie tego zamówienia z ebutik.pl

Dzwoniła do mnie babka, którą rano nawyzywałam, bo mnie wkurzyli i dalej twierdzą, że jak tylko otrzymają zwrot reklamacji od siódemki to wtedy mi oddadzą kasę... Czas rozpatrywania reklamacji to 30 dni w siódemce, a 14 dni w sklepie butik. No normalnie klękajcie narody ;/
Zamówienie składałam 30 marca...

Edytowane przez Kissmisiaa
Czas edycji: 2015-04-24 o 15:27
Kissmisiaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-24, 15:38   #826
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
U mnie podwórko dosyć małe, niewielki trawnik, piaskownica, hustawka ogrodowa i kawalek chodnika. Córka jest z tych zwierconych i musi się zmęczyć, inaczej szaleństwa odbywają się w domu Do spacerów jesteśmy przyzwyczajone, chociaż już czasem posapuję jak lokomotywa A w jakim wieku jest Twoj synek?
A mnie lekarz nawet nie mówił w jakiej pozycji jest maluch ułożony, tylko stwierdził, że mocno ruchliwy. Teraz to chyba ciągle się przekręca, bo kopniaki czuje w sumie każdej możliwej strony
Mój synek ma dokładnie 3 lata i 5 m-cy I też jest z tych ruchliwych! jak w dzień się nie wyszaleje to wieczorem z mężem się wygłupia. A teraz jak jest ciepło to najchętniej cały dzień na dworze by był. U nas podwórko jest w miarę duże więc ma gdzie biegać. Najgorzej że chce żebym z nim w piłkę grała

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
nawet nie wiedziałam ze rutinoskorbin można
Można i jest właśnie zalecany przy krwotokach z nosa bo naczynka uszczelnia. Mi w pierwszym trymestrze prawie codziennie krew leciała rano teraz sporadycznie kropla albo dwie się pokażą. A rutin biorę codziennie.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość

Dzwoniła do mnie babka, którą rano nawyzywałam, bo mnie wkurzyli i dalej twierdzą, że jak tylko otrzymają zwrot reklamacji od siódemki to wtedy mi oddadzą kasę... Czas rozpatrywania reklamacji to 30 dni w siódemce, a 14 dni w sklepie butik. No normalnie klękajcie narody ;/
Dobrze ze chcą z Tobą gadać a kasę może w końcu przeleją. Ja czekałam na zwrot kasy z TOP Secret ze 3-4 tygodnie ale w końcu raczyli oddać.
Stary 2015-04-24, 16:10   #827
dirtyblack
Raczkowanie

teraz mi stare cytowanie pokazalo. i buzki

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Wyszłam na spacer z pieskiem inną drogą niż zwykle i znalazłam nowy lumpek. Kupiłam koszulę dla małego i od razu humor ciut lepszy.
sliczna ta koszula

Cytat:
A ja już prawie miesiąc walczę z sklepem internetowym ebutik.pl.
Przed świetami składałam zamówienie opłacone z góry. Paczka nie została mi doreczona. Po czym dzisiaj dowiaduje się ze firma kurierska ma miesiąc na rozpatrzenie reklamacji z sklepu i nie oddadzą mi moich pieniędzy dopóki im firma nie zwróci.
Kurna nie wytrzymałam i się babie zebrało ze są to jakieś kpiny.
ja kiedys mialam problem z fashionland.pl. Zamowilam kilka spodnic, jednej nie dostalam. Napisalam do nich i odpisali, ze dosla w drugiej paczce bo chwilowy brak byl. po regulaminowych 14 dniach roboczych upomnialam sie, to przepraszali, ze jest obsuwa ale dosla w ciagu 2 tyg. i tsk upominalam sie, az w koncu nie informujac mnie o niczym odeslli mi kase na konto.

Cytat:
Bo wygladasz bardzo zgrabnie. mnie tez dopdaja krwawienia, moze nie cieknie mi krew kroplami z nosa, ale mam ostro krwawe smarki...
dirtyblack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 16:12   #828
malaja86
Rozeznanie

Dziewczyny jutro idziemy z mężem na ślub i wesele. Wcale nie chce mi się iść, impreza jest w ogóle dwudniowa.
Zawzięłam się, że nic nie kupię nowego bo
1) jak mówiłam nie chce mi się iść
2)wole te pieniążki przeznaczyć na dziecko
Nie mogę zdecydować się w czym iść
Sukienki:

oczywiście będą jakieś dodatki
Mąż radzi z tych dwóch czerwoną na pierwszy dzień... ale nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg redpant.jpg (93,1 KB, 61 załadowań)
Stary 2015-04-24, 16:22   #829
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:

W tym okresie pozycja dziecka jest zmienna, nawet mam tak napisane w opisie usg, ale Jagoda też prawie cały czas jest w poprzek i przyznam, że dla mnie to jest najwygodniejsza pozycja, bo jedyne po czym czasem mnie uderzy to kręgosłup a tak to wali dziecko po kiszkach, organach i dole. Nic fajnego. No ale czuję, ze miejsca jest coraz mniej, bo wczoraj jak się położyłam w mojej ulubionej pozucji na boku z nogą jedną do przodu na poduszce, to o brzuch się opieram zawsze i czułam uccisk, musiała się tam młoda ułożyć i nie chciała się przesunąć Musiałam się przekręcić.

Cytat:
To chyba z podniecenia ta krew ci poszła Ale to normalne, więc się nie przejmuj. Dzidziuś rośnie i potrzeba coraz więcej krwi.

No już mnie moja m. wq! Przyleciała jak mnie nie było. Pierwsze co, to do nas na górę i do chleba się dobrała. I żeby jeszcze spojrzała który bierze, to nie, musiała wsadzić pazury w ten dla teściowej a przecież jej zaniosłam na dół A jak się zapytałam i jak, to A jak ma być. A wpieprzała aż jej się uszy trzęsły. Od razu widać, że isęnie miała do czego przyczepić i szlak ją trafił bo wszyscy zachwlają a o jej wypiekach to każdy ma zdanie, że tym można ludzi zabijać No tak mnie swoją osobą denerwuje, że szok. Wczoraj się do mnie przywaliła, bo mała zaczęła marudzić że nie chce rajstop. W przedszkolu był biały dzień i nie miałam nic innego białego na tyłek. Ta od razu przyleciała i się wpieprzać. Kuźwa!!!!!!!!!!!!!!! To jej jeszcze powiedziałam, że o ile mi wiadomo, to miała swój czas, żeby się wykazać i raczej nie brała pod uwagę tego co kto jej mówił i że babcie mi o tym mówiły, to jak na mnie naskoczyła, że jak ja siędo niej odzywam, że ona jest starsza i ona sobie nie życzy! Myślałam, że ją śmiechem zabiję, tylko jej odp że ja też nie mam 15 lat i też sobie nie życzę, żeby się wtrącała we wszystko i miała na każdy temat swoje zdanie, który każdy musi akceptować i robić tak jak ona chce. Ogólnie po 3 min młoda zapomniała o rajstopach a jak się zobaczyła w lusterku to powiedziała że ma taka śliczną spódniczkę Nie no ale przecież ja jestem głupia

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez malaja86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jutro idziemy z mężem na ślub i wesele. Wcale nie chce mi się iść, impreza jest w ogóle dwudniowa.
Sukienki:

Czerwona, tylko kup sobie ciążowe rajstopy, bo ci siewbijaja w brzuch tak jak u mnie i wyglada jakby to sadełko była a nie ciąża Z Gatty są świetne, bardzo luźne w brzuszku.

Edit, a nie teraz się przyjrzałam, że to pępek tak się układa :P

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:

Ale co cię to obchodzi? Przecież ty nie zawierałaś umowy z siódemką tylko z nimi. Postrasz ich rzecznikiem spraw konsumenta. Nie mają prawa tak postępować. Ich czas minął z dniem 13 kwietnia.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2015-04-24 o 16:24
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-24, 16:32   #830
owieczkaa
Zakorzenienie

Podczytuje was na telefonie, siedzę w pracy i juz nie mogę wytrzymać do tej wizyty u gina...
Aha i chciałam wam powiedzieć ze polecam rajstopy z lidla, mega wygodne na brzuchu zachowują się jak ciążowe. Pod koniec ciąży na pewno nie pomieszczą brzucha ale na teraz są bardzo dobre.

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2015-04-24 o 16:33
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 16:55   #831
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
Sukienki:

Dla mnie obie ładne i naprawdę zgrabnie wyglądasz!
Stary 2015-04-24, 17:01   #832
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

A Twoja ile ma? Ja moja dwulatke tez musze dwa razy dziennie porzadnie wybiegac, bo inaczej mieszkanie demoluje
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 17:03   #833
ridja devojka
Zakorzenienie

A w ogóle ha dziś zaczynam 20 tydzień
Bianeczka, ja mam na drugie Jagoda

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.

REKLAMA
Stary 2015-04-24, 17:09   #834
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość

Lubię takie nie do końca klasyczne imiona Poprzenia miała sie tak nazywac ale koleżanka z pracy, moja kuzynka urodziła 3 miesiace wcześniej i tak nazwała to odpusciłąm, ale teraz nie popuszczę

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-04-24, 17:23   #835
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupiłam sobie rozświetlacz wibo normalna cena to 9 zł :P

Słyszałam, że to bardzo dobry produkt.

Zjadłam rybkę z brokułami, sosem i pieczonymi ziemniaczkami. Pysznie wyszło.
Stary 2015-04-24, 17:30   #836
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Słyszałam, że to bardzo dobry produkt.

Zjadłam rybkę z brokułami, sosem i pieczonymi ziemniaczkami. Pysznie wyszło.
Oj też bym zjadła :P

Widziałam prze dchwilą fajny przepis na pizzę, ciasto robi sie z kalafiora. Surowy malaksujesz, dodajesz szer żółty, jajko i przyprawy i na tym dodatki i tak pieczesz

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-04-24, 17:40   #837
malena1979
Zadomowienie

Cytat:

Moj jest ułożony poprzecznie i tylko się kręci jak bąk, raz twarzą w górę, raz w dół ��(wiem, bo mam trzy różne zdjęcia z usg). To zupełnie normalne.
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2015-04-24, 17:40   #838
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oj też bym zjadła :P

Widziałam prze dchwilą fajny przepis na pizzę, ciasto robi sie z kalafiora. Surowy malaksujesz, dodajesz szer żółty, jajko i przyprawy i na tym dodatki i tak pieczesz
Wooooow! Ciasto z kalafiora, musi smakować ciekawie. Chociaż jak jest marchewkowe to i kalafiorowe czemu nie?
Stary 2015-04-24, 17:45   #839
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
I w końcu doczekałam się kopniaków już nie szukanie nogi motyla, a bardzo ruchliwa piłeczka
Moje dziecię odpowiedziało na chrapanie mojego mopsa
Później dostałam kuksańca jeszcze kilka razy.
Super. U mnie narazie mizianie gałązką Widać dzidzi reaguje na psiaka.
Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
Cieszę się razem z Tobą z kopniaczków
Moja Mała to się wierci dziś jak fryga z adhd i konkretnie mamę wali

A oto mój bęc w 21tc 4 d,czyli kolejny odcinek z cyklu : "Żegnaj Bożeno"

ps. dobrze,że ze zdjecia nie wali mi spod pachy :P
bo padne. dobre. Śliczny bely
Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
Nie wiem,może to starość,moze ciązowe zaćmienie umysłu, ale przeczytałam: "Można latać bez kutaska"

Cytat:
Mi też leci raz z nosa jak smarkam a dziąsła to cały czas krwawią.
Cytat:
Sukienki:

Czerwona
Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość

19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 17:47   #840
bianeczkaa
Zakorzenienie

Ale zeżarłabym coś dobrego, a tu puchy Orzechy włoskie jem :/

Wspólnie zamawiamy buty

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości