|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Mialam posiewy,krew i mocz. I raz dziennie ktg ktorego moje dzieciaczki nie lubia
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3423 |
|
Zadomowienie
|
![]() Aleee dobre
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Czemu mi to robisz.?
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też sobie wypiorę.Fajnie, bo nie była wcale droga
|
|
#3426 |
|
Zadomowienie
|
Ajm soł sory :P :P
Nie no jade chyba do drugiego rosska po róż, bo cały czas myślę, że go nie mam! :P tylko nie wiem jaki odcień, jest ich za dużo! Edytowane przez kaczuszka1986 Czas edycji: 2015-04-24 o 17:56 |
|
|
|
#3427 |
|
Zadomowienie
|
Ale Was wzielo na pranie
Myslalam ze mam mnostwo ciuszkow ale przy Was to wymiekam ![]() Ja bede miala z 3 pralki biale/jasne, ciemne i osobno tetra,flanela,psiworki i przescieradla.Śluz też mi sie zmienil i sie zastanawialam czy nie czop...ale wg mojego gina to przez infekcje. Zjadlam pyszny obiadek,tż zrobil mizerie,ziemniaczki i jajka Niewiele mido szczescia potrzena ![]() I bylam w Rossie. Dziikie hordy przy szafach :P Capnelam moj korektor ten zachwalany rozswietlacz Wibo i baze pod cienie Bell (uznalam ze nie chce mi sie za pare dni o nia bic zeby zaoszczedzic cale 5 zl ) i ucieklam w inna czesc sklepu Z tego co widzialam to podklady w wiekszosci wymacane byly fuj. Tez juz kupilam pare rzeczy do szpitalnej kosmetyczki,maly szamponik,mydlo Bialy Jeleń i male pojemniczki
|
#3428 | ||
|
Konto usunięte
|
Nooo mam nauczkę, bede zamykać
![]() Cytat:
Cytat:
I oby dalej było ok ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jejku ale kusicie tymi lodami
|
|
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
Szuuuu
![]() a ja tu sobie serek grani i chleb razowy jem
|
#3432 |
|
Konto usunięte
|
Ale ja się łącze z wami w niejedzeniu
Ide sie szykować, bo lecę do kina ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Pytalam mamę o szczepionke. Powiedziała ze teraz ta bezpłatna jest oczyszczona i ze to jest to samo, tylko przez.inną fabryke puszczona, ze nie wie jak tam z.produkcja jej ale z tego co widziała jest adres polski..
I ze u nas nikt nigdy nie wykupił tej płatnej i ze to trzeba ze szpitalem się dogadać, bo niektóre nie pozwolą wprowadzić coś swojego, na własną rękę, ze trzeba się.dowiedzieć w szpitalu w którym planuje się rodzic. U nas np nie mają, nie szczepili nigdy i nawet nie wiedzą jak by to wyglądało
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chodzę do przyszpitalnej szkoły rodzenia i położna mówiła, że szpital nie bierze odpowiedzialności za tego Energixa. Ciężka sprawa z tym. Bo co jak rodzice dostarczą szczepionkę, a dziecku będzie się coś złego działo po niej to umyją ręce i zwalą na złe przechowywanie tej szczepionki? Szkoda, że nie można dopłacić za tą niby lepszą. A tak ganiaj po lekarzach, później po aptekach ![]() Ja się boję, że w te upały coś się zadzieję z tą szczepionką i będzie jeszcze gorzej. Nie chciałabym zaszkodzić mojemu dziecku. ![]() A tak naprawdę to nikt konkretnie nie powie co i jak. Najlepiej, tak jak mój wykładowca wcale nie szczepić i nie chodzić z dziećmi po lekarzach Takie dylematy ma z głowy. Po gościa przyjeżdżała policja na uczelnię, bo nie szczepił dzieci i nie stawiał się z nimi na bilanse.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2015-04-24 o 18:39 |
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wykupuje nic.dodatkowo, bez przesady :p
Ja się nie.dziwię ze szpital nie bierze odpowiedzialności za przywiezione szczepion . Ale mogli by mieć tą dodatkową sami.. Teraz to i do.przedszkoli mają nie.przyjmować dzieci nie.szczepionych. Wiem ze do.centrum zdrowia.dziecka też.nie przyjmują dziecka nieszczepionego, bo mama mówiła ze przyszła taka babka ze musi teraz poszczepic i dopiero zgłosić się do CZD.. |
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę to dziwne, bo najpierw nastraszyła wszystkich ta szczepionką na nfz, a później powiedziała że nie biorą odpowiedzialności i w sumie niech lekarz się wypowie...
![]() Nie mam zamiaru szczepić na wszystko co się rusza. Raczej na to co konieczne.
|
#3437 |
|
Zadomowienie
|
Ja raczej tez nic nie kupuje, zdam się na szpital w tej kwesti.
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Ja planuje szczepić na podstawowe i na zalecane (te już płatne są-np na rotawirusy) no ale ja pracuje w przedszkolu i nie chce żeby mój dzieć łapał wszystko co przywleke...
|
#3439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3441 |
|
Zadomowienie
|
Szuuuuuuuuuu
Omnomnom :PStwierdziłam, że jestem nienormalna.... pojechałam do Rosska po ten nieszczęsny róż, no ale okazało się że w tym Roskku w ogóle nie ma stoiska Bourjois, no ale 35zł zostawiłam (min kupiłam ten Oeparol), no ale co? jeszcze jest natura no właśnie... niestety.. kurde 130zł zostawiłam nie wiem za co Jednak TŻ się czasami przydaje, sądzę, że z nim bym 50 nie wydała ![]() A ten oeparol raz dziennie?? rano? wieczorem?? |
|
|
|
#3443 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3445 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czasem można się przejechać, bo dużo rachunków ściągają mi automatycznie. Jak w tym czasie zrobię zakupy jeszcze, to może być niemiła niespodzianka
|
||||
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczuszka to jest jedyny powod kiedy ciesze sie ze nie mam u siebie natury albo hebe
moj portfel az tak niecierpi
|
|
|
|
#3447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie zazwyczaj stan konta negatywnie zaskakuje
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
ło heeeeesusss........
obśliniłam sie to mało...obesrałam, obsmarkałam, generalnie wszystkie wydzieliny mi puściły... ![]() ![]() ![]() musisz nas tak torturować? dziś już zeżarłam te twoje lody z bitą śmietaną i owocami, to co jutro może taki tort mam robić? ![]() ![]() dziś wuefy prowadziłam jakaś nowa laska- w zastępstwie- rany...jaką nam fajną relaksacje na koniec zrobiła....jak mi dobrze tylko mnie jej muzyka relaksacyjna wkurzała, coś tam miauczło i nie wiedziałam czy to delfiny, koty czy dziecko i troche nie umiałam sie skupić bo miałam rozkmine
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że problem kupowania szczepionek i tak będzie dotyczył większości z nas. wszystkie 5w1, 6w1 (alternatywy dla NFZ-towskich), którymi szczepi się po 6 tyg i potem w konkretnych odstępach czasu najczęściej kupuje się samemu i dostarcza do przychodni, podobnie jak zalecane - dodatkowe.
|
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie chyba nigdy nie zaskoczył pozytywnie
Wylezalam się w wannie, Blanka przylepa ze mną bo.mówi ze tak lubi się ze mną kąpać byłyśmy syrenami, chociaż ha to prędzej orka A Lena ma dziś po raz czwarty czkawke.. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Jest jedna przychodnia w której się kupuję, moja kumpela sama kupuję, ale to musi wykupić tego samego dnia, dają jej w termicznej torebce gdzie może dwie godz poza lodówka być. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

06.09.2014 

to też sobie wypiorę.

!!!!!

Omnomnom :P