|
|
#2131 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to nie nóż. Chodzi o wreszcie zrobienie czegoś dla siebie, nie liczenie na kogoś etc. Desperackie kroki może dla kogoś, no ale dla mnie to norma - jak mi coś nie jest potrzebne to spieniężam i lokuję w coś co mi jest potrzebne. A że aktualnie przydałby się każdy PLN, tylko skumałam, że to i tak za mało. Eeeech, na razie end of story.
|
|
|
|
#2133 |
|
BAN stały
|
Rozumiem
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Lete po lodzika
Chyba nawet zrobię zapas |
|
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad sprzed piwa z koleżankami w męskiej żulowni
![]() Cytat:
![]() Też mnie wczoraj brało (chyba ten czas w miesiącu, kiedy migreny się zaczynają ), ale zdusiłam w zarodku Klimatycznie ![]() Cytat:
![]() W nadrabianym fragmencie trzy razy padło słowo kaktus, a ja widziałam całkiem co innego Niewiedziećczemu.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-24 o 17:44 |
||
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ma to działać? Jeśli tak, to i ja może spróbuję ![]() Rachelku
|
|
#2137 | |
|
BAN stały
|
Mówi się "na"
Cytat:
![]() Mnie wczoraj piwo zmogło, aż przysnąłem przy kompie z głową na biurku (pewnie po robieniu w ogrodzie)
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nigdzie jednak nie poszłam ![]() Ale za to mogę posprzątać, nadrobić i wypić sobie browara w domu Taki wytwór dziś zrobiłam, o! Dumna jestem, bo zdolności plastyczno-manualnych nie mam za grosz i muszę bardzo się starać, żeby do czegoś było podobne moje dzieło
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-24 o 18:46 |
|
|
|
|
#2139 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Taaa.
![]() Boooosz nigdy nie miałam tyle przyjemności z loda ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
Też bym tak zrobiła ale jednak mnie nosi wyjść i jechać gdzieś powłóczyć się samotnie między ludźmi. |
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Też mnie nosi, już spodnie ubrałam, to tak jakbym jedną nogą wyszła z domu. Poszłabym na spacer, ale małe wygląda na śnięte, a nie chciałabym go z powrotem nieść
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sądzę, że zmrok mnie zastanie zanim dojadę
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#2144 |
|
To ja :)
|
Ja pitolę, plany wykopek Warszawy na najbliższe lata są takie, że się zastanawiam, czy koleś, który rozkopał CAŁY Olsztyn, nie ma tu przypadkiem jakiejś rodziny... To chore jest...
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczak mówi beeeeee Uwielbiam cykorię ! |
|
|
|
|
#2148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo kościste te piersi.Cytat:
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Joł snad mega wqrw... Nie będę knurewną dziś korona nadal nie pasuje...
no płakać mi się chce znowu mi rozorali dziąsło żeby nić założyć i zrobić wycisk... Betty Biel z granatem, niebieskości, czerwienie . możesz spróbować nosić męskie koszule...A pod nie kolorowy top żeby się przyzwyczaić... Rachelo Co ci z oczami , buczałaś? Czy to nie wiem co to , może to Haszimoto? Parabel jakby co możesz iść do mojego,tyle że on patrzy na chudość i ma zdroworozsądkowe podejście bo uważa że ja jestem chuda ... I nikt mu kitu nie wciśnie że jest inaczej Kiedyś mówiłam mu że puchnę to mi nie uwierzył ale poznał mój obwód w pasie i uwierzył
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-24 o 19:31 |
|
|
|
#2150 | ||||
|
BAN stały
|
No wieeesz?!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Pomachałem trochę łopatą we ogrodzie, niechaj matka będzie rada I Ryszard o mało co mnie o zawał nie przyprawił, skacząc po gałęziach orzecha kilka metrów nad ziemią
|
||||
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mało profesjonalni, co oni rzeźnicy z zamiłowania? Ale tak, to samo przyszło mi do głowy, nie komentowałam jednak, bo ja np nie umiem równo wycinać. Nic. Wiec dla mnie to byłby wyczyn, a raczej cud |
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
To kuźwa technicy za☠☠☠iści .... Na modelu wszystko cacy ....Bo se docinają gips żeby wyglądało że korona jest ok. A że to g.... ma wspólnego z tym co ja mam w ustach ....No to już mój problem....Ważne że na modelu cacy...
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gena nie wydłubiesz!Neska, kurde, masakreska dentystyczna
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Nie brokuły bo to laska...Dopytałam się .... Niech jej uschnie co innego
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2157 | ||
|
BAN stały
|
Tak je sobie raz jeszcze obczaiłem i stwierdzam, że one wyglądają na zrośnięte ze sobą Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2158 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() 2.a faktoza , to lepiej gwoździem , chociaż też może krzywo wyjść ![]() 3.czyżby kłamała ?4.no ba , jasne , ino najpierw sama muszę dostać a to chyba łatwo nie będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
lepiej nie upitalaj jak mają pączki już Cytat:
![]() 2.khaki , szary , kremowy , ecru , sprany dżinsowy błękit , brązy różniaste . Cytat:
2. Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2159 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wszystkie oprócz białego ( zawsze muszę sie wymazać) beżowego, brązu, żółtego, różu, mięty i czerwieni. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja po ciężkim dniu w robocie przebieglam sobie z sąsiadka prawie 3 km w 37 minut Żółwie tempo, ale jak na mnie to wyczyn, może będą z nas ludzie jeszcze ![]() Kupiłam dziś róziowy fluid Syossa. Jeden ![]() Testowany już, naprawdę fajny ![]() Poczekma kilka dni i jak jeszcze obniżą cenę, to wezmę na zapas. Bardzo dużo ich stalo, wiec szybko nie wykupią raczej ludziska
|
||||
|
|
|
#2160 | |||||
|
Panaroja
|
Rejcz
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2.dzięks chuda jestem przy obwodzie biodrowym poniżej 88 , czego nigdy mi się nie udało osiągnąć , wszystko co powyżej to sadło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

), ale zdusiłam w zarodku 

Teraz nie wiem - ciąć, nie ciąć? Liczyłam na konkretne krzaczory do postawienia od razu a nie że minie 10 lat nim urosną na 30 cm i się trochę zagęszczą