![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXV
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Silloe Czas edycji: 2015-04-25 o 11:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
BAN stały
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...jedwabiem.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.rossnet.pl/Produkt/Max-Fa...59441,1650,360 Od ceny promocyjnej rabat mi policzyli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakiego kremu używacie pod MF Facefinity 3w1? Ten podkład jest KOSZMARNY! Wczoraj kupiłam i już tego żałuję
![]() Aplikacja jest koszmarem, robi smugi, zbiera się w porach jak żaden inny prędzej. Na nosie wygląda jakby coś się do niego przykleiło, dramat .
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
U mnie to samo zrobił 123. Nie wiedziałam że mam tyle skórek i bardzo na suchej skórze pociemniał;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
BAN stały
|
Cytat:
zobacz sobie podkład lirene code-ja mam wiosne i jes to swietny podkład wtapiający sie w cerę i lepiej mi wygląda niz MF a kupiłam kolor 47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam go dzisiaj. Wg kryteriów jestem latem, a kolor jak dla mnie ma tylko zima, ale za różowy:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
123 też miał takie "skłonności" ale u mnie bardzo łatwo wtapiał się przy pomocy nawet zmoczonej gąbeczki. Facefinity ciągnie się jak guma kiedy go ruszę paznokciem (i to wszystko na nosie), nie ma opcji go jakoś poprawić. Nałożony na ten lekki krem Sylveco, po 2 godzinach jest jak plastelina ale ok, pewnie nie ten krem. Nałożyłam potem na krem z filtrem i na twarzy wygląda jako tako ale nadal na nosie zbiera się we wszystkich porach. I wierzcie mi, jestem bardzo oszczędna w aplikacji.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
Właśnie na Sylveco brzozowym jest najgorzej. Jaką masz cerę? Może nie nadaje się do mieszanej po prostu? Czytałam, że dziewczyny z tłustą go polecały.
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może jakiś puder mineralny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś użyłam jakąś próbkę i tragedia. Plus mojej cery jest taki, że żaden podkład nie ciemnieje co niekiedy tutaj czytam jak wam ciemnieje. Jedyny plus... Jeszcze jakby się tak nie świeciła to by było cudownie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2015-04-25 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, jak czytam Wasze posty o podkładach to dochodzę do wniosku że jestem dziwna... Te które posiadam nie są odpowiednie kolorystycznie, a że nie potrafię (i przy okazji i nie chce mi się (
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym pod niego dała krem nawilżający bo każdy podkład long lasting przesusza. Możliwe, że smugi będą na skórze odwodnionej. wtedy lepiej użyć bazy silikonowej. Można kupić bazę Facefinity do kompletu.
![]() |
#4820 |
Raczkowanie
|
Do którego rossmannia polecacie sie wybrać w Krakowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
404 Not Found
|
Kupiłam to co chciałam czyli puder Manhattan.
![]() Bardzo fajny ten Ross w Złotych Tarasach. Dużo szaf (bell, eveline, eris, revlon), przestronny, miła obsługa. Spodobało mi się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś już go zmyłam, nie mogłam patrzeć. Nałożyłam L;oreala True Mach (ale ta wersja na rynek amerykański, ponoć inna niż nasze w butelce z pompką) i efekt idealny. Nic nie włazi gdzie nie trzeba. Mam takie wrażenie, że te buble są jakby za słabo zmielone.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Konto usunięte
|
czy u Was też zabrakło jaśniejszych Bourjois Healthy mix ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam odwodnionej cery, dużo "dla niej" robię, nawet ostatnio się cieszę, że jakby mniej się przetłuszczała od dobrego nawilżenia a tu taki klops. Mam bazę Facefinity, jutro zobaczę jak się spiszą w duecie ale to jest denerwujące, bo przecież niby jest już dodana do podkładu. Co do podkładów long-lasting to przykładowo z Revlonem CS nigdy nie miałam takich problemów a stosuję je od kilku lat. Ten jest pierwszy z którym nie mam pojęcia jak sobie poradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
Pewnie zadam głupie pytanie, ale zaczęło mnie to trochę nurtować i ciekawić. Z kategorii jakich produktów używacie testerów i w jaki sposób? Ostatnio widziałam grupę koleżanek, które smarowały się testerami szminek. Przekazywały sobie po kolei z rąk do rąk, malowały, wycierały i tak w kółko. Innym razem jakaś kobieta malowała się tuszem. Mi czasami jest głupio przetestować podkład bo mam wrażenie że się inni patrzą, a co dopiero testować jakiś cień/róż/brązer/itd.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Raczkowanie
|
Desirefashion, już są poprzebierane, trzeba czekać do poniedziałku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Rozeznanie
|
A ja wybiegnę dziewczyny troszkę w przysłość i zapytam Was czy znajdę jakiś błękitny lakier do paznokci w Rossmanie? raczej chciałabym coś z tych tańszych marek.
![]() Jeśli chodzi o podkłady i pudry, to po tym czytaniu wszystkich opinii aż mi się w głowie zakręciło ![]() 1. podkład rimmel lasting finish nude - kolor 100 2. puder sypki z manhatanu - odcień 1 2. puder manhatan clearface - odcień 70 3. korektor Lovely - ten różowy wykręcany 4. korektor Rimmel Lasting Finish ten w "słoiczku" 5. korektor Wibo ten nowy w kartoniku Póki co jeszcze nic nie używałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aha, a tuszy w życiu nie testowałam i nie zamierzam, przecież to obrzydliwe, już pomijam, że te tusze i tak są wyschnięte!! Ja otwieram testery żeby szczoteczkę tylko obejrzeć ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez teklaem Czas edycji: 2015-04-25 o 14:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.