|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dużo czasu, bo do 'pracy' chodzę tylko w poniedziałki A resztę czasu spędzam w domu Ale jakoś nie mam ochoty siedzieć na kompie A denerwuje mnie to, że wpadam raz na jakiś czas na PM2015, witam się i nie mogę się nawet do niczego odnieść ![]() Cytat:
Ja od wtorku nie tyle zdrowo się odżywiam, co po prostu nie jem słodyczy Na PM2015 ostatnio pisałam, że zdecydowaliśmy, że gościom jako podziękowanie damy po czekoladce mini Ritter. TŻ ma przywieźć opakowanie próbne czekoladek 16 maja, aby wiedzieć, jakiej wielkości są. Szukałam ostatnio ładnych pudełeczek na nie, ale jakoś nic taniego nie znalazłam... Dzisiaj wstałam rano i stworzyłam takie pudełeczko (bez użycia kleju) Wersja próbna, ale mogę pokazać
|
||
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piszę do was podczas rozgrzewki na bieżni, więc ani nie zobaczę żadnych zdjęć, ani nie wrzucę, ale jak wrócę do domu, to wam pokażę o jakie mi chodzi i ocenicie poki co podoba mi się ten pomysł; )
|
|
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak chciałam, ale te czekoladki, które mamy zamiar mieć, nie są zbyt atrakcyjne w wyglądzie Jeszcze rozważałam obłożenie czekoladek białym papierem - coś a'la śniadaniowy, ale to zobaczę - jak nie będę miała czasu/chęci to obłożę w papier, a jak będę miała czas, to poskładam te pudełka
|
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
seductivee super te pudełeczka
zdolniacha z Ciebie
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Samo wykonanie bardzo proste i tanie. ... ale już spodziewam się komentarza mamy 'łeee, a będzie Ci się chciało to robić?'
|
|
|
|
|
#998 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Śliczne te pudełka! Masz talent! Cytat:
|
||
|
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w zasadzie sama nie wiem, co całymi dniami robię, ale komputer włączam wtedy, kiedy biorę się do pisania pracy mgr [i widać, jak ją piszę ]Moja mama do wszystkiego zadaje to bardzo motywujące pytanie Szkoda, że o postępy w pracy mgr nie pyta w ten sposób, tylko codziennie "to ile już dzisiaj napisałaś?" A wzięłam się za siebie i nawracam się na naukę niemieckiego oraz zaczęłam ćwiczyć na moim skrzypiącym stepperze
|
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Muirinn;51149879]Też lubię koronki
Ilona, a co z sercem? Masz jakieś problemy? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. hej. siedze na SOR. co chwile mam badania. i stwierdzaja ze jestem zdrowa.. a rodzinny mnie skierowal w trybie pilnym. masakra polska sluzbazdrowia.. i na wyniki czekam godzinami..
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona oby wszytsko było w porządku !
a tak na PL służbę zdrowia to można się wkurzyć |
|
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ilo16na;51152912]
Cytat:
Ja pamiętam jak na 2 roku studiów wylądowałam na pogotowiu z okropnym bólem - podejrzeniem zapalenia wyrostka. Zanim zrobili mi wszystkie badania minęło 7 godzin w poczekalni Dobrze, że była to kolka jelitowa i po spędzeniu w szpitalu 5 dni żywiąc się jedynie kroplówkami wszystko było ok, bo za ten czas spędzony na SORze mogłabym z 3 razy się przekręcić. |
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=seductivee;51154134]
Cytat:
ja spedzilam 4 h po czym stwierdzili ze na oddzial jestem za zdrowa...a wypis bedzie jutro. cos mi jest a nie wiadomo co. dodam ze kolejka duza..a pierwszenstwo mial pan po dopalaczach..Szok( i ponoc ju ktorys raz byl)i zrobili mu komplet badan- pilnie. szkoda slow..wyszlam a wypis dostane jutro bo dzis maja duzo.pacjentow. a niestety problem z sercem mam przez wage.( dlatego tez musze schudnac) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ilo16na;51154496]
Cytat:
Bez sensu. Jeden lekarz mówi tak, drugi inaczej. Zamiast poobserwować na oddziale, zrobić dodatkowe badania, eh. Szkoda słów. Ja byłam świadkiem, jak na SOR przyszedł facet ze szkłem wbitym w oko, a rejestratorka nie chciała go zarejestrować, bo nie miał książeczki ubezpieczeniowej [jeszcze przed systemem komputerowym] ![]() Tak, bo każdy na wszelki wypadek w kieszeni spodni nosi ubezpieczenie... |
|
|
|
|
|
#1005 | ||
|
Raczkowanie
|
Wczoraj miałam grilla, więc nie mogłam wejść na komputer, ale już wszystko obejrzałam i przeczytałam i zabieram się do pisania
![]() Cytat:
Podobałyby mi się też kolorowe (przyszło mi to do głowy, bo szukam toreb na ciasto i wódkę dla gości i zwykle są białe, ale znalazłam też na allegro kolorowe i intensywnie się nad nimi zastanawiam; może tu wrzucę Wam, to poradzicie).[dopisane: dorzucam zdjęcia toreb doradźcie, czy lepiej białe, czy kolorowe (oczywiście bez czarnej - ja myślę o kolorowych, a narzeczony mówi, że białe bardziej pasują do okazji)]A ostatnio wiązałam wstążeczki na zaproszeniach - tu jest fajny filmik, na którym jest pokazane, jak ładnie zawiązać ![]() A może swoje prezenciki też zrobisz jako winietki, tzn. podpiszesz je nazwiskami gości? Będziesz miała winietki z głowy i mniej papierków na stołach ![]() A teraz wrzucam mój pomysł na winietki Będą chyba serduszka-czekoladki z Karmello opakowane w celofan, zawiązane kokardką z naklejoną karteczką z imieniem i nazwiskiem. Załączam zdjęcie, które mnie do tego zainspirowało i czekoladkę ![]() Wyjdzie mi niecała złotówka za jedną winietkę - sporo, ale jeszcze bez tragedii. Cytat:
Siostra TŻta ma od roku problemy z sercem przez to, że zachorowała na boleriozę - też się najeździła po szpitalach i naczekała na wyniki. Edytowane przez Muirinn Czas edycji: 2015-04-24 o 19:21 |
||
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
dzis sie czuje lepiej i nie mecze tematem zdrowia ![]() a w temacie wesela ..dzis byl pozar sali weselnej mojej miejscowosci.masakra..te wesela z jutra chyba sie nie odbeda. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PS. Może to jakiś zakochany w przyszłej pannie młodej chciał zapobiec ślubowi?
Edytowane przez Muirinn Czas edycji: 2015-04-24 o 21:36 |
|
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() straszne. albo konkurencja. jeszcze jutro praca i wolne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo?
gdzie sa wrzesniowki?? ( do wrzesniowek XL -stosowala ktoras z was diete dukana?-prosze o opinie) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dołącz do wątku "schudnąć 20-30kg", tam dziewczyny chudną zdrowo się odżywiając, potrafą dobrze doradzić, poradzić. ja już tu pisałam stronę czy dwie temu - można jeść wszystko, ale w odpowiednich ilościach. można jeść 1800 kcal i chudnąć. zdrowo.
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
schudłam na niej sporo ale po zakończeniu wróciło podwójnie
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam 1 osobe po dukanie zadowolona. chcialabym duzo schudnac. min 10 a zostalo mi 5 m- cy do slubu( ale chodzi tez o zdrowie) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od 3 dni zdrowo się odżywiam i już mam ponad 3 kilogramy na minusie
|
|
#1015 |
|
Zadomowienie
|
ja raz schudłam 30kg na "magicznych tabletkach", ale nie polecam nikomu, zdrowie się niszczy przez to jeszcze bardziej a kilogramy wracają. może nie z nawiązką, bo zaczynałam od 104kg, zbiłam do 74kg i wróciło "tylko" do 91kg... wtedy się opamiętałam i zaczęłam zdrową, racjonalną, normalną dietę. już jestem 6kg na minusie, a do swojego ślubu zamierzam stracić kolejne 10 jeszcze
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
pozeczkowa tak piszesz o tym wątku, że może ja się zgłoszę
z ilością kilogramów jakie chcę zrzucić pasuję idealnie
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Ja może i nie jestem XL, ale chciałabym bardzo zrzucić 5 kg...
Te 5kg są tak kluczowe dla mojego dobrego samopoczucia, a waga nijak nie chce iść w dół |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
zapytam tam dziewczyn
![]() juz nie spamuje. a z tematu slubnego. co myslicie o sztucznych kwiatach na slub?( tj bukiet) widzialam na PM 2015 i mi sie podobaly. ja chce roze i pewnie po slubie z tydzien i umra..( a sztuczne bylyby pamiatka) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mamy bardzo motywującą tabelkę, co piątek podajemy wagę iw tabelce jest zielone pole za spadek, czerwone za wzrost wagi w stosunku do zeszłego tygodnia. uwierz mi, jak się wkręcisz, to zrobisz wszystko, żeby w piątek nie mieć czerwonego pola w tabelce, bo wstyd! ![]() Ilona, ja właśnie też się zastanawiam nad sztucznym bukietem, dokładnie tym: http://www.ebay.co.uk/itm/Sunflower-.../201328556258? i też uważam, że fajna pamiątka by to była po latach. niektóre sztuczne bukiety są piękne.
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ciekawa jestem jak w kwiaciarniach stoja sztuczne- tansze czy drozsze od zywych. w ogole chcialam bukiet z zywych tulipanow..ale w kwiaciarniach mowili ze wrzesniu nie ma tulipanow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

nie lubię pisać na komórce, bo jest 5razy dluzej...

Żeby być na bieżąco na PM2015 to trzeba mieć pracę taką jak ja mam