|
|
#2941 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tżtówki 2013 - część X
Heej
![]() Asia, dobrze Cię rozumiem, ja ostatnio prowadziłam na początku stycznia i teraz boję się wsiąść za kierownicę. W sumie możliwe, że gdzieś podświadomie się boję po stłuczce. Jak Wam niedziele mija?
|
|
|
|
#2942 |
|
Konto usunięte
|
Robie sobie paznokcie i odpoczywam z Tż
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka,można do Was dołączyć?
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Można
Masz wkupne w postaci jedzenia? ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Powiedz cos i was
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
A mam
Z TŻ jesteśmy od 2 maja 2013, także druga rocznice mamy za kilka dni z nami śmieszna historia,bo 4 lat temu się spotykaliśmy ale tak wiecie,luźno,bez związku. Potem kontakt się na 2 lata, aż odezwał się do mnie w marcu 2013 i dwa miesiące później nas oświeciło że chcemy być razem i tak jesteśmy,planujemy ślub,ale co śmieszne TŻ jeszcze mi się nie oświadczył w tym roku podobno ma to zrobić,nawet znalazłam już pudełeczko,miesiąc wytrzymałam żeby do niego nie zajrzeć,potem zajrzałam i puste.Mama TŻ widziała że szperam i powiedziała że kupił na razie to pudełko bo bardzo mu się podoba a na zawartość czyha ale czekam spokojnie,nie spieszy mi się. Ja mam 23 lata a on 33. Mieszkamy razem,pracujemy
|
|
|
|
#2946 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Nowa
Jakbym widziała gdzieś pudełko, wzbudzające moje podejrzenia, to bym TŻtowi powiedziała, że jest pierdoła i ma schować, żeby mnie nie kusiło podejrzeć ![]() Hm, ciekawe czy w tym roku zostanę narzeczoną Kto wie, z jednej strony mi się kompletnie nie śpieszy, bo na wszystko będzie jeszcze czas, ale z drugiej ![]() Oo Mansi, jedzenie, myślimy o tym samym! Chyba zaraz zrobię pomidorówkę bez makaronu/ryżu/kopytek na kostce bulionowej, to jest dopiero rarytas! |
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja zrobilam notatki na pozniej bo jutro mam kolo i wypadalo by poczytac ale malo tego i latwe wiec luzik ![]() podcielam tez wlosy i juz sie sa takie sianowate pomalowalam paznokcie i kapnelam sie ze juz 19 prawie a ja nie mam na jutro bulek ani nic a bede 10 godzin na uczelni i wypadaloby isc do sklepu ale to musze poczekac az paznokcie mi wyschna bo pozdzieram ![]() padalo troche u nas powietrze sie oczyscilo az milo ![]() Asia ja po dlugiej przerwie w byciu kierowca zostalam wrobiona w prowadzenie nie swojego auta na trasie gdzie bylam pierwszy raz i to noca i na dodatek ze swiadomoscia ze na kazdym metrze moze mi wyskoczyc sarna na droge ale ogarnelam 9swoja droga sarny wyszly na droge ale nic sie nie stalo )jakie plany na przyszly tydzien?
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
samochodem fajnie sie jeżdzi
jak zdam prawko to też nie bede jeżdziła samochodem jedynie jak bedę i tż i da mi auto poprowadzić
|
#2949 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Witaj na kiedy planujecie slub?![]() Lepiej miec niespodziankę nie zaglądaj juz. |
|
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
dopisuje się do wątku, w związku od września 2013 :-D czekam na pierścionek, bez spiny, ale pomału o tym myślę. Pozdrawiam Was serdecznie
|
|
|
|
#2951 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe kolezanki,
My z niunia jeszcze w szpitalu poznajemy siebie ![]() Cudly to ja ci przewidzialam oswiadczyny |
|
|
|
#2953 |
|
Żona Idealna :)
|
Witam po pracy
![]() Widzę nowe twarze, witajcie Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2954 |
|
Konto usunięte
|
pamietam
![]() haha ja sie nastawialam moze 2 dni predzej,a tu zonk wiec juz myslalam ze na nastepnym urlopie pewnie a jednak mialyscie wtedy nosa
|
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
W sumie to chyba jesteśmy staruchami jak na tak krótki związek, no ale tak wyszło... Ja 25, tż 24. Ja z zachodu Polski, on ze wschodu, razem mieszkamy od 9 miesięcy w Trójmieście :-P trochę sobie pomieszalismy na starcie, ale tacy juz jesteśmy. Ważne, że razem. Wczoraj mieliśmy rozmowę o zaręczynach, ponoć w ciągu roku chciałby to zrobić... Ale czuję, że może się przeciągnąć. On ma fajną prace, ja dopiero zaczęłam pracować w zawodzie, nie mam stałej umowy i nie wiem, kiedy będę miała. Nie mamy swojego mieszkania, nie wiemy nawet, czy chcemy zostać w Trójmieście, ale raczej nie. Nie ma u nas nic pewnego, dlatego chciałabym poczuć, że chociaż to, co jest między nami, jest pewne
Także czekam jak będę miała czas to postaram się przeczytać ten wątek, żeby czegoś się o Was dowiedzieć
|
|
|
|
#2956 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a gdzie planujecie zamieszkac na stale? |
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba najstarszw na watku z asia jestem
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Ale.nie.jestesmy staruchami |
|
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie ja ciągle w swoje strony, ale to chyba oczywiste... Córka zawsze przy swojej matce woli mieszkać niż przy cudzej, prawda? ;-) U mnie jeziora, u niego jeziora, ale u mnie jest lepiej :-P także jestem na etapie przyciągania go na swoją stronę. Mam jeden solny argument, jestem jedynaczką a on ma rodzeństwo, także moi rodzice będą mieli tylko mnie na starość a jego jeszcze 2 jego rodzeństwa.
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- *Ciągnę, przepraszam za błędy, mój telefon poprawia mi sam wyrazy, głupol. |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na wschodzie mieszkam
i planuje zamieszkać u TŻ a to jest prawie 200km odemnie
|
#2960 |
|
Raczkowanie
|
My mamy między sobą 650 km... Także kiepsko. 200 km to jeszcze można na obiad niedzielny wyskoczyć do rodziców, mimo wszystko, w moim przypadku juz nie. Moja mama, chyba żeby zachęcić tż do zamieszkania w moich okolicach, próbuje go przekupić swoją kuchnią :-D
|
|
|
|
#2961 |
|
|
Aga ja się czuje młodo
![]() Wiecie co.. coraz bardziej chce mieć dziecko.. do tej pory w pracy zaspakajalam instynkt, ale teraz mi to nie wystarcza ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2962 |
|
Raczkowanie
|
Asia a gdzie pracujesz?
|
|
|
|
#2963 |
|
|
W szpitalu, na oddziale noworodkowym
![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Char plany? Wtorek, środa - praca, potem 4 dni wolnego ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
Studiowałam rok położnictwo... Pamiętam zapach oddziału położniczego i to, jak było tam ciepło i jakoś tak fajnie
od tamtego czasu prześladuje mnie myśl o dziecku :-P czyli już ponad 6 lat... Ehhh, a tu ciągle nie ma warunków.
|
|
|
|
#2965 |
|
Konto usunięte
|
Asia tez tak mam, no ale trzeba poczekac niestety, chcemy najpierw miec dom, warunki no i slub.
|
|
|
|
#2966 |
|
|
Tez bym chciała najpierw ślub, ale póki co nic mi nie wiadomo żeby miał on nastąpić
![]() A jednak no młodsza juz nie będę. . Mieszkanie mamy, prace stałą ja też mam, TZ ma póki co dobra prace, wiec warunki są, no ale... ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Koalabama nie podobało Ci się położnictwo? Ja siebie w niczym innym nie widzę. . Pierwszy rok studiów był okropny, ale potem już było coraz lepiej ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2967 |
|
Konto usunięte
|
no my poki co wynajmujemy wiec o ile nie bedzie wpadki to nie planujemy poki domu nie kupimy, mlodsza sie nie robie to wiem ale jednak chcemy miec wlasny dom juz do tego czasu.
A po slubie to ja juz nie uznaje ze by byla 'wpadka' cokolwiek by bylo wiec spoko jakos sie pouklada ![]() asia, Tż wie, ty dowiesz sie pewnie w swoim czasie
|
|
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
Studia podobały mi się nawet bardzo, ale z założenia miały być tylko na rok. Nie dostalam się wtedy na dietetykę, położnictwo miało być na przeczekanie. Teraz żałuję, bo temat uwielbiam i ciągle sobie coś tam podczytuję, ale wtedy miałam bardzo okrojone spojrzenie na zawód położnej, że ciężki i nie dla mnie... Teraz tak nie myślę i z zazdrością patrzę na koleżanki położne, które się spełniają i robią masę różnych fajnych rzeczy związanych z położnictwem a ja ciągle robie tylko to, czego nie lubię :-(
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecuje że nie zajrze więcej w żadne pudełko
Swoją droga co do czekania na te oświadczyny,to miałam fazę płaczu że jeszcze nic. Potem szczera rozmowa z TŻ i od kilku miesięcy odpuściłam i wiecie co,żyje się lepiej jak się o tym nie myśli.Cieszą mnie plany o ślubie -odpowiadam na pytanie którejś z was-który ma być w 2017 roku,ale nie wpadam w euforie już Też bym chciała dziecko,ale jakoś obawiam się jak by to było finansowo. Niby pracujemy oboje,ja mam pracę pewną i stała,TŻ na okresie próbnym bo zmieniał pracę. Razem mamy pieniądze niezłe ale ja jestem bardzo drobiazgowa i jeśli nie chodzi o nowa kanapę to nakupię różności do kuchni itp. W tajemnicy wam powiem że okresu już nie mam dwa tygodnie,nigdy mi się to nie zdarzało. Nie wiem czy to przez moje perypetie hormonalne i zaczyna się cykl psuć czy może ciąża a to możliwe nawet bardzo. Zrobić już test czy nie? Nie wiem kiedy się robi :-(
|
|
|
|
#2970 | |
|
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;51186289]no my poki co wynajmujemy wiec o ile nie bedzie wpadki to nie planujemy poki domu nie kupimy, mlodsza sie nie robie to wiem ale jednak chcemy miec wlasny dom juz do tego czasu.
A po slubie to ja juz nie uznaje ze by byla 'wpadka' cokolwiek by bylo wiec spoko jakos sie pouklada ![]() asia, Tż wie, ty dowiesz sie pewnie w swoim czasie [/QUOTE]Może i wie, kiedyś rozmawialiśmy o tym, ale jakoś ostatnio temat ucichl, a ja nie będę przecież naciskać, wiem ze On chce ślubu, tylko nie wiem kiedy ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

w tym roku podobno ma to zrobić,nawet znalazłam już pudełeczko,miesiąc wytrzymałam żeby do niego nie zajrzeć,potem zajrzałam i puste.Mama TŻ widziała że szperam i powiedziała że kupił na razie to pudełko bo bardzo mu się podoba
Kto wie, z jednej strony mi się kompletnie nie śpieszy, bo na wszystko będzie jeszcze czas, ale z drugiej