Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-27, 11:51   #1081
loudres
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Generalnie to chodzi też o rodziców, o mnie również, przez długi czas kiedy mieli romans jego żona na chodziła moich rodziców,i jego rodzice przez co moja mama miała nerwice depresję i ogólnie nie było to takie wymyślone tylko leżała w szpitalu. Ojciec tego chłopaka nawet groził śmiercią naszej rodzinie, bo to rodzice wychowali corke 'kur. .' Itp. sasiedzki galimatias.
Inaczej czuła bym się gdyby oni nie spotykali się po kryjomu tylko jak ludzie przyszli do domu. I nie ukrywali się jak nastolatki i mam wrażenie ze mój ślub ma być jak by wprowadzeniem go do rodziny.. i przez to mogą wyniknąć różne nieprzyjemne sytuacje, wogole zaskoczyła mnie ..
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 11:59   #1082
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Generalnie to chodzi też o rodziców, o mnie również, przez długi czas kiedy mieli romans jego żona na chodziła moich rodziców,i jego rodzice przez co moja mama miała nerwice depresję i ogólnie nie było to takie wymyślone tylko leżała w szpitalu. Ojciec tego chłopaka nawet groził śmiercią naszej rodzinie, bo to rodzice wychowali corke 'kur. .' Itp. sasiedzki galimatias.
Inaczej czuła bym się gdyby oni nie spotykali się po kryjomu tylko jak ludzie przyszli do domu. I nie ukrywali się jak nastolatki i mam wrażenie ze mój ślub ma być jak by wprowadzeniem go do rodziny.. i przez to mogą wyniknąć różne nieprzyjemne sytuacje, wogole zaskoczyła mnie ..
Ale jak sobie wyobrażasz przychodzenie do domu, skoro każdy u was traktuje go jak zło. Sama bym do was nie poszła. A nie możesz też obwiniać siostry czy tego kolesia, że tamci was nachodzili. Pozabijać ich miał. Jak ktos ma nierówno pod sufitem to nic nie zrobisz. Wiesz, takie rzeczy się dzieją. Ludzie się schodzą, rozchodzą i te rozstania raczej nie są miłe i zawsze jest jakiś powód. A co do rodziców, jeśli mają klasę, to ze względu na to, że to ma być twój najwspanialszy dzień, nic złego nie zrobią. Może to jest właśnie dobra okazja, żeby się ujawnić. Duża impreza, na której każdy musi trzymać nerwy na wodzy, a później emocje opadną. Powiem ci, że nie ma nic gorszego, niż załatwianie jakiś swoich spraw czy niesnasek na takich imprezach. U mojego kolegi rodzice się rozwodzili i przed weselem się pokłócili i cała rodzina od strony jego taty nie przyszła. Nawet ojca na ślubie nie było. Straszne przykre i nie powinno mieć miejsca, więc mam nadzieję, ze twoi rodzice uszanują wasz dzień.
A jak was nachodzili, to trzeba było zgłosić sprawę na policję i bardzo szybko by się uspokoili, szczególnie, że groźby są karalne, tym bardziej grożenie śmiercią.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2015-04-27 o 12:01
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 12:09   #1083
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Ale jak sobie wyobrażasz przychodzenie do domu, skoro każdy u was traktuje go jak zło. Sama bym do was nie poszła. A nie możesz też obwiniać siostry czy tego kolesia, że tamci was nachodzili. Pozabijać ich miał. Jak ktos ma nierówno pod sufitem to nic nie zrobisz. Wiesz, takie rzeczy się dzieją. Ludzie się schodzą, rozchodzą i te rozstania raczej nie są miłe i zawsze jest jakiś powód. A co do rodziców, jeśli mają klasę, to ze względu na to, że to ma być twój najwspanialszy dzień, nic złego nie zrobią. Może to jest właśnie dobra okazja, żeby się ujawnić. Duża impreza, na której każdy musi trzymać nerwy na wodzy, a później emocje opadną. Powiem ci, że nie ma nic gorszego, niż załatwianie jakiś swoich spraw czy niesnasek na takich imprezach. U mojego kolegi rodzice się rozwodzili i przed weselem się pokłócili i cała rodzina od strony jego taty nie przyszła. Nawet ojca na ślubie nie było. Straszne przykre i nie powinno mieć miejsca, więc mam nadzieję, ze twoi rodzice uszanują wasz dzień.
Macie trochę racji w tym, ale oczywiście nie lubimy się co nie zmienia faktu że mógłby przyjść chociażby spróbować ?! Przecież jeśli nigdy do tego domu nie przyjdzie to się nie przekonamy co będzie dalej. Poprostu nie chciałam żeby moje wesele właśnie hylo takim probnikiem a może się przyjmie a może nie?
Tak mi wstyd może tez.sie trochę unosze niepotrzebnie ale wkurzają mnie takie akcje. Przecież mogla powiedziec o tym wcześniej ze chce go zaprosić wcześniej nic nie mówiła, może byśmy zaprosili go do domu żeby z tymi rodzicami jakoś wcześniej się porozumieli. Ja akurat nigdy go nie polubie i mam go w dupie. Ale nie ze wszystkimi musze się lubić. Ugh.; (
Stary 2015-04-27, 12:09   #1084
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

ale pączka to bym wszamała

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 12:14   #1085
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Macie trochę racji w tym, ale oczywiście nie lubimy się co nie zmienia faktu że mógłby przyjść chociażby spróbować ?! Przecież jeśli nigdy do tego domu nie przyjdzie to się nie przekonamy co będzie dalej. Poprostu nie chciałam żeby moje wesele właśnie hylo takim probnikiem a może się przyjmie a może nie?
Tak mi wstyd może tez.sie trochę unosze niepotrzebnie ale wkurzają mnie takie akcje. Przecież mogla powiedziec o tym wcześniej ze chce go zaprosić wcześniej nic nie mówiła, może byśmy zaprosili go do domu żeby z tymi rodzicami jakoś wcześniej się porozumieli. Ja akurat nigdy go nie polubie i mam go w dupie. Ale nie ze wszystkimi musze się lubić. Ugh.; (
No ale skoro wiedzieliście, że się spotykają, to chyba było do przewidzenia, że będą chcieli przyjsć razem Moim zdaniem nie powinnaś sobie tym zawracać głowy. Przyjdzie pójdzie. Traktuj go jak każdego innego gościa.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-04-27, 12:20   #1086
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Ja dziś zjadlam od niepamiętnych czasów, z marmolada, ale nie było zachwytu... Popijam mrożona kawkę na balkonie w słoneczku, ale grzeje!
Stary 2015-04-27, 12:22   #1087
loudres
Zadomowienie

Cytat:
No ale skoro wiedzieliście, że się spotykają, to chyba było do przewidzenia, że będą chcieli przyjsć razem Moim zdaniem nie powinnaś sobie tym zawracać głowy. Przyjdzie pójdzie. Traktuj go jak każdego innego gościa.
No nie do końca we wrześniu było wesele siostry i z nim nie poszła, nawet jak by nie było tematu. Teraz wyskoczyła jak filip z konopii. Dlatego mnie zaskoczyła.
Oczywiście macie rację, jak zwykle, jesteście bezstronne i nie obieracie żadnej ze stron. Wiec chyba czeka mnie rozmowa z siostra. Boli mnie serce ze będę musiała go znosić ale nie takie świat dramaty widział. ;/
Stary 2015-04-27, 12:22   #1088
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie zamieszanie... z tym że to wciąż są zarzuty do jego rodziców/żony a nie jego samego.
Oni się ukrywają bo nie mają innego wyjścia - jak sobie wyobrażasz że on przychodzi normalnie na herbatę po wszystkim co się stało?
Generalnie żeby starać się pogodzić wszystkich to powiedziałabym szczerze siostrze, że obawiasz się że chce załatwiać swoje sprawy na Twoim ślubie (bo taka jest Twoja obawa) i że lepiej by było żebyście wszyscy przed Twoim ślubem spotkali się i sobie wszystko wyjaśnili.

Nie ma co zasłaniać oczu i udawać że gościa nie ma jak jest. I Twoja siostra widać, że go nie chce odpuszczać skoro woli nie przyjść na Twój ślub w ogóle. Więc zamiast się obrażać lepiej usiąść i porozmawiać.
Stary 2015-04-27, 12:29   #1089
bianeczkaa
Zakorzenienie

Wygrałam talon na usługi jubilerskie na 50 zł. czy to znaczy, że na wyroby też? Trzeba będzie tż zaprosić na zakupy A marzy m isię złote serduszko

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
No nie do końca we wrześniu było wesele siostry i z nim nie poszła, nawet jak by nie było tematu. Teraz wyskoczyła jak filip z konopii. Dlatego mnie zaskoczyła.
Oczywiście macie rację, jak zwykle, jesteście bezstronne i nie obieracie żadnej ze stron. Wiec chyba czeka mnie rozmowa z siostra. Boli mnie serce ze będę musiała go znosić ale nie takie świat dramaty widział. ;/
A nie dawałaś jej zaproszenia z osobą towarzyszącą? A może skoro jest jeszcze troszkę czasu to spotkajcie się w domu. Niech go przyprowadzi, grzecznościowo wszyscy się oficjalnie poznają A od wrześnie to minęło ponad pół roku! Chłopaka można zmienić przez ten czas 100 razy Na prawdę nie powinnaś sie tym tak przejmować. Trochę robicie z igły widły. Przecież to tylko od was zależy jaka będzie atmosfera. Nie podejrzewam, żeby on przyszedł i pajacował, bo raczej mu zależy na dobrych relacjach, tak mi sie wydaje, a na czole też nie ma napisane, ze jest rozwodnikiem. Rozumiem niesmak po całej akcji, ale skup się na sobie, przyszłym mężu a nie na fagasie siostry.

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2015-04-27 o 12:30
Stary 2015-04-27, 12:30   #1090
201701300931
Konto usunięte

Poszłam dzisiaj do Lidla na zakupy i nigdy więcej w poniedziałek, bo dawno takich dzikich tłumów nie widziałam... I niestety po spacerze coś mnie brzuch pobolewa, więc będę dzisiaj wstawać tylko jedzenie robić.

Mąż pojechał na konferencję, do jutra siedzę sama
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 12:33   #1091
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A tam na marginesie to nie znam nikogo, kto by miał babe/faceta na boku i by się z tym afiszował przed rozwodem bo to mógłby być atut dla przeciwnej strony, żeby rozwiązać małżeństwo z orzekaniem o winie

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Poszłam dzisiaj do Lidla na zakupy i nigdy więcej w poniedziałek, bo dawno takich dzikich tłumów nie widziałam... I niestety po spacerze coś mnie brzuch pobolewa, więc będę dzisiaj wstawać tylko jedzenie robić.

Mąż pojechał na konferencję, do jutra siedzę sama
My wczoraj byliśmy po 22 w tesco. Półki prawie puste - niedzielne zakupy. Ale dzisiaj z rana poleciałam na targ i nakupiłam warzyw

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-04-27, 12:35   #1092
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

żołądek coś mnie boli.

wymianki
Stary 2015-04-27, 12:36   #1093
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A tam na marginesie to nie znam nikogo, kto by miał babe/faceta na boku i by się z tym afiszował przed rozwodem bo to mógłby być atut dla przeciwnej strony, żeby rozwiązać małżeństwo z orzekaniem o winie

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

My wczoraj byliśmy po 22 w tesco. Półki prawie puste - niedzielne zakupy. Ale dzisiaj z rana poleciałam na targ i nakupiłam warzyw
Zazdroszczę wam tych targów, też bym sobie poszła gdyby był jakikolwiek... Niestety takie rzeczy to na drugim końcu miasta, pół godziny samochodem, ponad godzinę tramwajem.

Zresztą loudres czemu mówisz że siostra rozbiła małżeństwo? To trochę niesprawiedliwy dobór słów, bo nikt nie wie jak było w tym małżeństwie, poza tym facet to nie jest bezwolna masa, która robi co jej się każe. Jeśli już to facet rozwalił swoje małżeństwo (jeśli już wcześniej nie było rozwalone).
Stary 2015-04-27, 12:46   #1094
bianeczkaa
Zakorzenienie

Jezu jem rzodkiewke, która ma posmak ziemi taka jak z działki prostu

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wam tych targów, też bym sobie poszła gdyby był jakikolwiek... Niestety takie rzeczy to na drugim końcu miasta, pół godziny samochodem, ponad godzinę tramwajem.

Zresztą loudres czemu mówisz że siostra rozbiła małżeństwo? To trochę niesprawiedliwy dobór słów, bo nikt nie wie jak było w tym małżeństwie, poza tym facet to nie jest bezwolna masa, która robi co jej się każe. Jeśli już to facet rozwalił swoje małżeństwo (jeśli już wcześniej nie było rozwalone).
Jak ta żona była jakaś psychiczna, co by potwierdzało to latanie jej i rodziców po cudzych domach, to ja się nie dziwię, że ją zostawił A siostrę chyba przeceniasz Spluwy mu do głowy nie przystawiła, tam już wcześniej musiało być źle a ona stała się po prostu bodźcem do zakończenia tego. Moim zdaniem to lepsze niż się całe życie z kimś drzeć

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-04-27, 12:54   #1095
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
ale to ty decydujesz czy szczepisz tymi combo czy z sanepidu ale i tak na jednej wizycie sa podawane cale pakiety tylko albo w jednym zastrzyku albo w kilku. U ciebie jest inaczej?

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Ja kiedys miala podobna sytuacje. Brat cioteczny mojego meza chcial zeby o byl starszym ale powiedzial mojemu ze nie beda mnie zapraszac bo starsza nie ma chlopaka strasznie mnie to zdenerwowalo. Na szczescie moj sie nie zgodzil i nie byl starszym, ale ogolnie to bylo mega bezczelne bo nie bylismy para od 2 miesiecy tylko od wielu lat.

No wlasnie u mnie jest zupelnie inaczej. Jest kalendarz szczepien na zasadzie w takim a takim przedziale wieku trzeba wykonac takie a takie szczepienie, ale o kolejnosci, ilosci podanych szczepien oraz ich rodzaju decyduje rodzic w porozumieniu z lekarzem. Tu wszystkie szczepionki sa pojedyncze oprocz dwoch, ktore sa skojarzone (rozyczka i odra oraz polio, krztusiec, tezec i tyfus) i teraz sa lekarze, ktorzy przy okazji jednej wizyty naciskaja na to, zeby szczepic przeciwko kilku chorobom naraz a z drugiej strony sa tacy, ktorzy zalecaja szczepic pojedynczo i mnie wlasnie to drugie rozwiazanie bardziej przekonuje.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 12:57   #1096
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

moje bejbi jak się rusza a mi się chce rzygać !

wymianki
Stary 2015-04-27, 13:00   #1097
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
moje bejbi jak się rusza a mi się chce rzygać !
A jadłaś coś dzisiaj podejrzanego?
Może sobie rzygnij i przejdzie?
Stary 2015-04-27, 13:09   #1098
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
A jadłaś coś dzisiaj podejrzanego?
Może sobie rzygnij i przejdzie?
na sniadanie kanapki z pasztetem, na 2 śniadanie to samo, popiłam kawą z mlekiem i właśnie taki efekt
już mi przechodzi .
ale od wczoraj mam rewelacje z żoładkiem.

wymianki
Stary 2015-04-27, 13:12   #1099
Sandrusia91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Ale to szczegolow leczenia Ci do ksiazeczki nie wpisuja?
Nie. U mnie w książeczce są tylko bilanse tzw i szczepienia. Nie opisują żadnej choroby czy pobytu w szpitalu do książeczki

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 13:18   #1100
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
A z jakiego są materiału? Zamówiłabym ale trochę się boje o rozmiar.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
One są z materiału typu bawełna z dodatkiem sporego elastenu. Więc spokojnie możesz sobie kupić rozmiar jaki nosisz teraz.
Cytat:
Napisane przez malaja86 Pokaż wiadomość
Bianeczko, my jeszcze nie ale będziemy. Trochę się interesujemy. Jest strona programu, podaję link bezpośrednio do klalkulatora: http://mieszkaniedlamlodych.com/mies...ch-kalkulator/
Program fajny, dopłacają do mieszkań - 50 m2 i do domów do 100 m2. Z tym, że to 100 m to ma byc powierzchnia użytkowa - czyli bez garażu, kotłowni ale rożnie to podobno liczą. Nasz projekt ma 98 m z kotłownią, a na garaż będzie blaszak. Jak kiedyś damy radę to wybudujemy, nam wychodzi rata koło 900 złotych za dom i tak sobie myślę, że ta kwota za jakieś 10 lat będzie łatwiejsza do uzbierania.
My będzie korzystać z tego programu dodatkowo z US można vat odliczyć jeśli dom jest mniejszy niż 100 m2 oraz budowa rozpoczęła się po 2012 roku.
Cytat:
Powiem krótko to są ciężkie sprawy na dodatek jeszcze jak są pokrzywdzone osoby.

Uważam że każdy zasługuje na szanse. Jeśli Twoja siostra kocha tego gościa i chce z nim być to nie widzę tutaj problemu.
Cytat:
A ja zaraz zjem zapiekanke

Edytowane przez Kissmisiaa
Czas edycji: 2015-04-27 o 13:29
Kissmisiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 13:22   #1101
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
Nie. U mnie w książeczce są tylko bilanse tzw i szczepienia. Nie opisują żadnej choroby czy pobytu w szpitalu do książeczki

U mnie jest rubryka do opisu przebytych chorob oraz zapisane sa szczegoly z porodu i kilku dni po
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 13:28   #1102
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Jezu jem rzodkiewke, która ma posmak ziemi taka jak z działki prostu

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Jak ta żona była jakaś psychiczna, co by potwierdzało to latanie jej i rodziców po cudzych domach, to ja się nie dziwię, że ją zostawił A siostrę chyba przeceniasz Spluwy mu do głowy nie przystawiła, tam już wcześniej musiało być źle a ona stała się po prostu bodźcem do zakończenia tego. Moim zdaniem to lepsze niż się całe życie z kimś drzeć
Cytat:

Nie wierze ze po roku małżeństwa mogło być rozwalone, znam ta dziewczynę, utrzymywałysmy kontakty, nawet byłam na ich pierwszej rocznicy ślubu, nie wierzę że wtedy było to rozbite małżeństwo. Nie była psychiczna fajna normalna dziewczyna wiadomo ja z nią nie żyłam pod jednym dachem, ale znałam ich oboje przed. Jego nigdy nie dazylam sympatią bo to straszny bajkopisarz. Ona po pierwszej rocznicy zaszła w ciaże a w tym czasie oni zaczęli się spotykać. Moim zdaniem ewidentnie on i ona rozbili to małżeństwo. W trakcie wychodziły różne rzeczy przyjeżdżał zapewniał ze kocha żonę, gadając na moja siostrę ze to ona do niego dzwoni. Itp. Nawet jej wtedy broniła m bo szkoda mi jej było ze wszystko zwala na nią jeśli wina jest ewidentnie obupulna. Myślałam że otworzy oczy pp tym jak ja oczernial ale cóż ja z nim żyć nie będę. To jej sprawa. Później kiedy już to zaszło tak daleko dziewczyna walczyła o swojego faceta! I tez nie winie jej za to. Nie wiadomo jak my byśmy zareagowały
Stary 2015-04-27, 13:31   #1103
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

aaaaa wgl zauważyłam po wydrukowaniu ze mam bakterii w moczu 344,20 a norma jest do 130,00

wymianki
Stary 2015-04-27, 13:33   #1104
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
No to moje dziecię skończyło dziś 4 latka
Ten czas leci jak szalony ..

A za niedługo drugie będzie

Pogoda dzisiaj do doopy :/ deszcz pada od samego rana
Sto lat dla dziecka
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 13:39   #1105
loudres
Zadomowienie

I to nie jest tak ze my nie lubimy w rodzinie rozwodnikow i jesteśmy uprzedzeni. Moja druga siostra ma męża który miał żonę, rozwiedli się, później poznał moja siostrę i ułożyli sobie życie. Tylko poprostu chodzi o całokształt wydarzeń..
Stary 2015-04-27, 13:40   #1106
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wierze ze po roku małżeństwa mogło być rozwalone, znam ta dziewczynę, utrzymywałysmy kontakty, nawet byłam na ich pierwszej rocznicy ślubu, nie wierzę że wtedy było to rozbite małżeństwo. Nie była psychiczna fajna normalna dziewczyna wiadomo ja z nią nie żyłam pod jednym dachem, ale znałam ich oboje przed. Jego nigdy nie dazylam sympatią bo to straszny bajkopisarz. Ona po pierwszej rocznicy zaszła w ciaże a w tym czasie oni zaczęli się spotykać. Moim zdaniem ewidentnie on i ona rozbili to małżeństwo. W trakcie wychodziły różne rzeczy przyjeżdżał zapewniał ze kocha żonę, gadając na moja siostrę ze to ona do niego dzwoni. Itp. Nawet jej wtedy broniła m bo szkoda mi jej było ze wszystko zwala na nią jeśli wina jest ewidentnie obupulna. Myślałam że otworzy oczy pp tym jak ja oczernial ale cóż ja z nim żyć nie będę. To jej sprawa. Później kiedy już to zaszło tak daleko dziewczyna walczyła o swojego faceta! I tez nie winie jej za to. Nie wiadomo jak my byśmy zareagowały
No to widać gość jest pies na baby. A skoro Twoja siostra tego nie widzi to znaczy że wpadła po uszy, tym bardziej powinnaś być z nią blisko bo się zerwie i w ogóle nie będziesz wiedziała gdzie jest i co robi. A tak przynajmniej masz rękę na pulsie, możesz jej coś doradzić albo powiedzieć (na przykład żeby nie zachodziła z nim w ciążę ).

A abstrahując od tego jaka była jego żona to chodzenie do obcych ludzi nie jest normalne... jak chce go odzyskać to z nim powinna gadać a nie z rodzicami jego nowej panny. Poza tym jakoś mi się to kupy nie trzyma, że ta żona była taka idealna a małżeństwo po roku nie istnieje. Nigdy wina nie leży po jednej stronie.

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2015-04-27 o 13:45
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 13:58   #1107
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

dobra poszłam zwymiotować.

od razu lepiej.

a tak na marginesie, to polecam ten rozświetlacz wibo. jest kozacki

wymianki
Stary 2015-04-27, 14:00   #1108
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
dobra poszłam zwymiotować.

od razu lepiej.

a tak na marginesie, to polecam ten rozświetlacz wibo. jest kozacki
Może coś ci podrażniło żołądek? Albo jakaś skórka się przykleiła?

Ciekawe czy jeszcze można dostać ten rozświetlacz...
Stary 2015-04-27, 14:03   #1109
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Może coś ci podrażniło żołądek? Albo jakaś skórka się przykleiła?

Ciekawe czy jeszcze można dostać ten rozświetlacz...
a dlaczego nie
Wibo w rossmanie
http://www.wibo.pl/cms-file?id=1167&...600&zc=1&aoe=1&
polecam naprawdę fajowy produkt, chyba zacznę kupować sobie Wibo kosmetyki.

wymianki
Stary 2015-04-27, 14:11   #1110
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
a dlaczego nie
Wibo w rossmanie
http://www.wibo.pl/cms-file?id=1167&...600&zc=1&aoe=1&
polecam naprawdę fajowy produkt, chyba zacznę kupować sobie Wibo kosmetyki.
Samą firmę Wibo znam, od lat eyelinera używam i nie ma lepszego takiego w płynie moim zdaniem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości