|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Industria-imponujący klocuszek!
|
|
|
#3753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
+ jest taki, że obejrzałam maszyny i samych zawodników z bliska
|
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak wchodziłam na stadion, to pomyślałam sobie, że w najbliższym czasie już na pewno nie pojadę, a jak zobaczyłam te wózeczki, to jakoś tak raźniej mi się zrobiło, także masz rację - można żyć normalnie. A co do Waszych planów wyjazdowych, to dużo zależy od maluszka. Znam taką 4-miesięczną dziewczynkę, której żadne hałasy nie przeszkadzają i normalnie przy nich śpi. Jak miała 2 tygodnie byliśmy u nich i w jednym pokoju grał telewizor, siedzieli goście, którzy byli dość głośno, a ona po prostu tam spała. Nawet mój dzwoniący telefon jej nie zbudził, a był blisko jej głowy. Także dziecko cud, miód, malina ![]() Ja teżżżż Tylko mój Tż jakoś nie może trafić, żeby pooglądać. W zamian za to nagrywam mu filmiki.
|
|
#3755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stópki rzadko czuję, chyba, że kopnie. Mnie nowy gin wytłumaczył. Mają statystykę wielkości dzieci w danym wieku. Jeśli dziecko jest np w 90 centylu, to oznacza, że tylko 10% dzieci w jego wieku jest większa. Cytat:
![]() Mleko przestało działać, zgaga niewielka, ale już dość jej mam. Dwie szklanki mleka zamieniłam na dwie tabletki rennie. Przeżyję tą miętę jakoś tylko mleko działa od razu, a rennie po chwili, za to dłużej.
|
||
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za każdym razem, TŻ w domu- dyskoteka w brzuchu
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Siacha no to kiepsko z tą opłatą, muszę się dowiedzieć. A jak warunki wyglądają? to prawda, że 1 łazienka przypada na 11 łóżek?
chyba jednak odpadnie ten szpital |
|
|
|
#3758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Haha! Dokładnie tak to wygląda u nas
![]() Cytat:
![]() U nas od początku było tak, że jak tylko tatuś przykładał rękę do brzucha, to zaraz przestawał kopać. Teraz te jego ruchy są mocniejsze, więc Tż wyczuwa i czasami się bawią w pukanie do siebie.. ![]() Ale bardzo rzadko udaje mu się zaobserwować falujący brzuch. ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Do porodów rodzinnych są 2 sale z czego jedna na pełnym wypasie i w nich są łazienki. Natomiast normalnie jest chyba 5 łóżek odgrodzonych ściankami i do nich jedna łazienka. Osobiście nie miałam na co narzekać, ale rodziłam bez Tż-ta.
|
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to jest GP?
|
|
|
|
|
#3762 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak bedzie nadal rosła w tym tempie to bedziemy brać pod uwage cc. tym bardziej ze musze uważać na moje mięśniaki, coby mi sie wysiłkowo jakieś krwotoki nie porobiły.... Cytat:
![]() http://www.kalendarzciazy.com/kalend...azy-tabela.php Cytat:
![]() z moją szyjką wszystko okej więc moge sie bzykać ( tylko bez hardkorów- słowa mojej ginki ). ćwiczyć też moge- tylko wiadomo- delikatnie i z rozmysłem
|
|
#3763 |
|
Konto usunięte
|
Industria ale duża
![]() Ja oprócz tego, że nawzajem się nokautujemy przy każdej zmianie pozycji (raz ja kopnęłam Tż w głowę, raz on moją głową walnął w ścianę, raz ja uderzyłam się w kolano a ostatnio Tż zjechał z wyra i zdarł swoje kolano...) na
|
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaa o to chodzi. Dzięki za uświadomienie
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten termin co masz wpisany na pierwszej stronie to jest z usg?
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
yyyy nie wiem, ja wziełam pod uwage bieżący ..... jeśli patrzyłabym na skonczony to nie ma takiej skali
Cytat:
![]() tak, ten termin z 1 str to jest już ten nowy, szybszy, z usg
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee, u nas z tym kiepsko
![]() Jak tu się seksić jak wszystko boli. A jak juuuż dojdzie co do czego to brzuch przeszkadza, jakoś tak nie możemy się zgrać Ostatnio w końcu nie wytrzymaliśmy, szału nie było ale i tak Tylko, że rano wstałam to miałam lekko ciemnawy śluz:/ Powiedziałam tż'towi to jeszcze bardziej się wystraszył ![]() Bo ogólnie to teraz mu się włączył hamulec, że boi się, że małej coś zrobi
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
z drugiej strony, lepszy nudny niż żaden ![]() aha! wybrałam szpital w końcu! jade tam dziś wieczorem zobaczyć co i jak. już sie ugadałam z położnym (tak- facet! troche pedałowaty , ale jednak ) , który pracuje u mojej ginki że mnie oprowadzi i wszystko opowie .w końcu sie dowiem co konkretnie musze ze sobą wziąć, bo w maju chce zacząć organzować pomału torbe
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
eeee, ale u nas teraz to nawet nie wiem czy raz w miesiącu. Jakoś się nie składa
Albo wszystko boli albo brak ochoty albo zmęczenie.Ale szczerze mowiąc nawet mi nie brakuje, przerzuciliśmy się na czułości, przytulanie, głaskanie po głowie (ja) i brzuchu (Tż).
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
przynajmniej masz
![]() ale tak jak piszesz w poście niżej - my też nie możemy się zgrać jakoś. Brzuch przeszkadza, sutków ruszać nie może... ![]() Ale czułości też jest dużo Cytat:
kurcze, nam z usg wyszedł na 14 czerwca, ale jakoś nie wzięłam go pod uwagę, a teraz tak sobie myślę, że jak to miałby być nasz termin, to jeszcze bliżej jest ![]()
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Princesika, jeśli obu stronom to odpowiada to wszystko jest ok
![]() u nas tez jest dużo żadziej niż kiedyś, częściej same przytulanki, ale tak raz w tygodniu to minimum ![]() i nie mamy oporów, wręcz przeciwnie, jak sie czuje całkiem seksi (o ile foka może być seksi) a tż-ta starasznie jara brzuch. wystarczy że jestem naga a on już gotowy przez to wszystko musiałam zacząć spać w piżamie bo bym nie wyrobiła
|
#3774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to oboje mamy ochotę na Cytat:
mój nienawidzi szlafroków ))
|
||
|
|
|
#3775 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ooo... buuu... no ja nie narzekam, gin pozwala.. a maly po sie uspokaja - to pewnie to kolysanie, sie smiejemy, ze bedzie go trzeba tak kolysac potem gora dol gora dol... szuuu usciski dla babci... w takich sytuacjach niestety motywacja jest najwazniejsza.. |
||
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
To ja w tej ciąży w ogóle nie mam ochoty na
Jak już coś to tylko ze względu na Tż-ta.W pierwszej było na odwrót, bo ciągle miałam ochotę. |
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
abo rajtki , tudzież getry naciągnięte po same cycki mój tż zawsze jak nosze leginsy- podnosi mi bluzke i sie nabija- total antyseks
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podeslijcie mi wiadomosc na priv z wizytami bo cos internet szwankuje
Edit: udalo sie jednak ![]() Co do seksow ja moge zapomniec o tym do porodu buuu
Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-04-27 o 17:34 |
|
|
|
#3779 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie jest taki jaki jest przez to, że mi ten brzuch tak lata i za długo nie da się z nim wytrzymać w jednej pozycji, więc trzeba ciągle próbować tak żeby było wygodnie, a że jakaś niegramotna się zrobiłam to się tłuczemy nawzajem
![]() Kurcze poleżałam na słoneczku i tak mi teraz dziwnie, jakby głowa bolała, ale nie boli Tak mi dzikooo![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Kurde jakoś dziwnie się czuję jak widzę, że jakieś dziwne typiary z ilością wysłanych postów "0" podczytują nas :/ Zaraz mam wrażenie, że to ten rozpieszczony bachor będzie donosić T co tam piszę
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o przytulankach to się nawet nie wypowiem...
Ale tu spokój dziś! Wszystkie na spacerach?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

+ jest taki, że obejrzałam maszyny i samych zawodników z bliska
jedzenie tu jest paskudne
tylko mleko działa od razu, a rennie po chwili, za to dłużej. 

Albo wszystko boli albo brak ochoty albo zmęczenie.