|
|
#841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbować do skutku III
|
|
|
|
#842 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez uciekam do poscieli troche poczytam i spac
|
|
|
|
#843 |
|
Przyczajenie
|
PLANUJEMY Z MĘŻEM DRUGIE DZIECKO TYLKO ŻE JA SIĘ TROSZKĘ BOJE, PONIEWAŻ Z PIERWSZĄ CIĄŻĄ BYŁY KOMPLIKACJE A WŁAŚCIWIE NA POCZĄTKU CIĄŻY SPĘDZIŁAM DWA MIESIĄCE W SZPITALU NA PODTRZYMANIU POTEM BYŁO LEPIEJ ALE MIAŁAM CESARKE PRZEZ 7 MIESIĘCY BRAŁAM DUPHASTON. A TERAZ MAM 29 LAT I NIEWIEM CO?? |
|
|
|
#844 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Proponuje poradzic sie dobrego lekarza |
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anusia - dziękuję za wyczerpujące informacje!! Bardzo mi pomogłaś. Tabletki juz mam od tej koleżanki - dla niej okazały sie skuteczne...Ona już nie potrzebuje bo ma fasolkę w brzusiu wiec mi dała i mam przykazanie zrobić to samo...hehe Czyli zafasolkować po jego zastosowaniu
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moim zdaniem códa sie zdazaj ai to bardzo czesto trzymam![]() :k ciuki:aby tableteczki pomogły i abys miała sliczna fasoleczke w brzuszku
|
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym zajściem w ciąże po odstawieniu tabletek jest bardzo róznie..Chyba większość opinii lekarzy jest taka, że zaraz po odstawieniu jest wieksza szansa zajsc w ciaze bo moze byc zwiekszona owulacja ale co za tym idzie istnieje ryzyko ciązy mnogiej. Niektórzy zalecaja w zwiazku z tym 3 miesieczna przerwe w staraniach o dziecko. Fakt jest też taki że po tych 3 miesiacach moga wystapic problemy z owu ale w druga strone...Troche czytałam na róznych forach na ten temat i raczej wiekszosc jest dziewczyn które zaszły w ciaze zaraz po odstawieniu (nawet w pierwszym cyklu!) niż gdy odczekały te 3 miesiace Ja też jestem po odstawieniu tabsów-pierwszy cykl ale raczej nieudany...Dziś mam 30dc ale już mnie wsciekle brzuch boli i wiem że ta wredna @ przylezie ![]() ![]() Wiec nawet testowanka nie bedzie...Ale nie można tracic nadziei i sie zalamywać, prawda dziewczynki? Pozdrawiam i szybkiego zafasolkowania życze!! No i przyjemności na naszym wąteczku |
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rano zaczal mnie boleć brzuch, jakoś dziwnie, wzdety mam jakiś i takie dziwne przewracanie czuje.. Co to jest za diabelstwo?
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
O widzę że Funieczka "ciężko" pracuje na wizazyku hehe
To tak jak ja I co tam słychać kobietko u Ciebie?
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki!
Brrr jaki dzis chlodny poranek, ja sie ubralam jak na lato i zamarzam, wlasnie sie ogrzewam goraca kawusia, kawiary zapraszam do wspolnego siorbania
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie dzisiaj zimno, ale ja juz wczoraj zmarzlam wiec dzis już jesienne rzeczy zalozylam - pelne butki i cieplejsze rzeczy. Kawusia już wypita a teraz czekam na herbatke |
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mala75, mialas nosa zeby sie ubrac cieplusio, jak co to pozyczysz butki jak mi nogi zmarzna Zartujem
|
|
#854 |
|
Rozeznanie
|
cześć Słoneczka,
Joasia, Moniczka ![]() Kingusia jak wyniki mężusia, mam nadzieję że wszystko dobrze Mała, a moze najpierw zbadaj prolaktynę zanim zaczniesz brać tabletki Ostatnio jakoś nie mam weny do pisania, ale podczytuję was systematycznie
|
#855 |
|
Rozeznanie
|
Ja już siorbię kawusię
i podczytuję Was Co do tych dziwnych bóli o których co jakis czas każda z nas pisze to ja już wymiękam, przestaje sie łudzić.Oczywiście mam nadzieję, że Wasze bóle to może ciąża czego Wam życzę
|
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny.
a ja nie mam w czym iść do pracy, nie mam krytych butów ,jeszcze nie zdążyłam się w tym roku zaopatrzyć , a zeszłoroczne są pogryzione przez moją psinke. będę marzła ![]() a brzuch mnie boli strasznie, 26dc...czekam na @, niech już przyjdzie i szybko sobie pójdzie-zaczniemy staranka od nowa. |
|
|
|
#857 |
|
Rozeznanie
|
Ja kawki nie pijam (mam wysokie ciśnienie) ale nalałam sobie soczku pomarańczowego więc przyłączam się do siorbania
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
niunieczek-ja też mam wysokie ciśnienie, ale mój kardiolog powiedział że jedna kawka rozpuszczalna z jednej łyżeczki i z mleczkiem(taką tylko pijam)nie zaszkodzi nic a nic.więc nie warto sobie odmawiać jak lubisz kawusie
|
|
|
|
#859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie gdybym nie mogła jej pić. A lubisz smak kawy czy nie jest to dla Ciebie wielka strata?hihihihi ale ciekawska jestem.Wow mam rozeznanie ![]()
|
|
|
|
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
frida a więc zaspokoje twoja ciekawość, lubię zapach kawy zwłaszcza fusiatej, smak też mi odpowiada. Nie piję bo po kilku łykach mam kołatanie serca i pulsuje mi łepetynka
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiecie jaki smak kawy mial ostatnio moj kolega w pracy? kawa o smaku a teraz uwaga... zoledzi... nie uwierzylam dopoki nie powachalam zapachu, jednak nie odwazylam siorbnac tej kawki
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, ja również nie pijam kawy. Uwielbiam zapach, smak, zwłaszcza parzonej po turecku i gorzkiej, ale jak nie mogę to nie. Zaaplikowałam sobie jednak kubek z gorącym barszczykiem czerwonym. Mniam mniam. I zaraz za robotę, bo sterta już tu leży i łypie na mnie złym okiem
Co zaś do pogody, to słoneczko świeci, wieje lekki wiaterek i jest cudownie jesiennie. Uwielbiam to przejście pogodowe z upałów w chłodek.
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia - nie ma sprawy, mogę butki pożyczyć co by Ci nóżki nie marzły...
![]() Niunieczek - też sie zastanawiam czy nie isc do laboratorium i nie zbadać sobie jaki mam poziom prolaktyny Ale na razie czekam na @ a te tabletki i tak zamierzałam brak od nowego cyklu. Może po @ przejde sie znów do mojego gina z wynikami bo mi sie nie podobaja i wtedy zapytam.Dzięki |
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ależ mi narobiłaś apetytu na barszczyk....Chyba dam komuś z pracy zlecenie na zakupy... O matko aż zamarłam ze strachu...Szef mi wlazł do biura a ja na wizazu!!!!! ![]()
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba go było zaprosić do wspólnego czytania
A powiedzcie mi moje drogie - jak będzie u was z pracą gdy zajdziecie w ciążę i po urodzeniu dziecka?? Macie jakichś rygorystycznych panów i władców nad sobą?? |
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mrrrr jakie ciepelko ![]() mala dawaj jednego buta
|
|
#867 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
Zimno się zrobiło, ale nic to, bo mogę chodzić w zabudowanych butach. Ostatnio nie lubię klapek. Znowu jestem pełna nadziei i optymistycznie nastawiona do świata. Droga Roxi podaję dane do naszego poletka kapuścianego @ 23.08, a reszta bez zmian. Pozdrowienia i wielkie buzi dla wszystkich Staraczek. Miłego dzionka życzę. |
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja za chwilke bede miała barszczyk na biureczku, pychotka!! Szefuńcio nas opuścił wiec koleżanka myk do sklepu na drugą strone ulicy!! Hehe, zaraz też sie rozgrzeje Anisia a wtedy to oddam Ci 2 butki |
|
|
|
|
#869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam super prace i super szefa ... nigdy nie robi problemow z wolnym czy nawet wyjsciem an godzine gdzies. Mam jak u pana Boga za piecem..,ale o wychowawczym nie bedzie mowy, wracam do pracy... ale narazie to sobie moge pomażyc bo @ zbliża się wilkimi krokami coś czuję
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge w zamian oddac moje sandalki ![]() brokulowa mnie rozgrzala, jest dopszzz ![]() buuu, wlasnie sie dowiedzialam ze wyjezdzam sluzbowo do UK do konca roku a to zwiastuje przerwe w starankach no chyba zem w ciazy... (w co watpie)
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

PLANUJEMY Z MĘŻEM DRUGIE DZIECKO TYLKO ŻE JA SIĘ TROSZKĘ BOJE, PONIEWAŻ Z PIERWSZĄ CIĄŻĄ BYŁY KOMPLIKACJE A WŁAŚCIWIE NA POCZĄTKU CIĄŻY SPĘDZIŁAM DWA MIESIĄCE W SZPITALU NA PODTRZYMANIU POTEM BYŁO LEPIEJ ALE MIAŁAM CESARKE PRZEZ 7 MIESIĘCY BRAŁAM DUPHASTON. A TERAZ MAM 29 LAT I NIEWIEM CO??

10 luty 2009
i podczytuję Was
Ale na razie czekam na @ a te tabletki i tak zamierzałam brak od nowego cyklu. Może po @ przejde sie znów do mojego gina z wynikami bo mi sie nie podobaja i wtedy zapytam.