|
|
#2221 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LVI
Leżenie na trawie poprawia humor
|
#2222 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, nie mam nic przeciwko weselom hucznym za gruba kasę, każdy robi ze swoim pieniadzem co mu sie żywnie podoba i nic nikomu do tego, jesli oczywiście ta kasę ma ![]() Ale...niezmiennie zadziwia mnie, jak ktos nie ma kasy i robi wesele za kilkadziesiąt tysięcy, czy nawet kilkanaście, bo jak ślub to musi być huczne weselicho. No i bierze na to kredyt ( ewentualnie rodzice biorą) a potem przez następne lata spłaca ten kredyt i jęczy ze kasy nie ma ![]() Tego nie pojmuję za nic Dziewczyny i chłopaku Rozmawiałam przed chwilą chwilkę z Justyną ![]() Macie wszyscy gorace pozdrowienia i usciski ![]() Na wszystkie wiadomości, telefony odpowie jak się tylko troszkę ogarnie, bo na razie jeszcze nie ma ustalonego harmonogramu zajęć. Teraz pędzi montować wystawę ![]() Jest zachwycona Barceloną , i wszystkim na około ![]() I oby było jeszcze lepiej
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-04-27 o 15:28 |
|
|
|
|
#2224 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nieustająco posyłam
, możesz przekazać
|
#2225 | |||
|
Zakorzenienie
|
joł joł baru snad Princa
Cytat:
Jest ekstra , na F wstawia zdjęcia miejsc w których byłam Maja Graty z powodu nowej roboty ! ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Budujesz napięcie lepiej niż ja zakręcam słoiki ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Uważaj na kleszcze ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- ![]() ![]()
|
|
#2226 | |
|
BAN stały
|
Co nie?
Szczególnie wobec wizji zadłużenia się na ten jeden dzień, a później mieszkania kątem u rodziców (bo jeśli kogoś stać, to niech nawet sto milionów na ten cel przeznaczy, spoko) ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2227 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Truskawo - piękne buty
![]() Cytat:
Nie, żeby mnie to jarało, ale lubię stare "skarby"Cytat:
Cytat:
![]() 2. O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale bomba! ![]() ![]() Cytat:
Jaaaaaaki ? Czyżby coś nowego?Cytat:
![]() Cytat:
Nie no, żartuję Ja bardzo zawsze podziwiałam ludzi zgłębiających wszelakie ciekawostki przyrodnicze. Nigdy nie wiadomo kiedy się przyda taka wiedza. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-27 o 17:37 |
||||||
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
A nie "po" ?
![]() Ja wolę na hamaku/huśtawce/leżance/plaży. Cytat:
2. Prawda? To samo sobie pomyślałam. |
|
|
|
|
#2229 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Często zatracam się przy przeglądaniu wikipedii i zaczynam od hasła (przykład to będzie ad hoc wymyślony) "Szczecinek", a kończę na "równanie fali elektromagnetycznej", po drodze zaliczając klasyfikację jezior, ludowe tańce bułgarskie i uprawę batatów
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
|
Cytat:
![]() Małe szare zło to jest, tak się bezczelnie rozpycha w nocy, że pół łóżka zajmuje! Z aparatem leżałam polowałam na szafirki. Jeszcze trzymać go za długo nie daję rady, ale stawiać na trawniku mogę.Szkoda tylko, że natychmiast dostałam wysypki od trawy : (
|
|
#2231 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2232 |
|
|
Mam coś dla Was, z pozdrowieniami z Facebooka ;-)
|
#2233 |
|
Mother of Cats
|
Zależy, którą łapą wstaną
Ostatnio znów częściej stan wojenny.
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ech, wystarczyło poprosić Gryxa, znalazł by Ci sam szafirki ![]() Nie no pewnie robaczki/ptaszki? ![]() Mówię Ci, trawa to w dzisiejszych czasach skupisko zła Aileenn - (nie cytłaś mi się ) porowa moja ulubiona! W ogóle pory wcinam kilogramami, masowo Teraz dojaszła cykoria, ale ciut bardziej wymagająca jest Por zjem w każdej postaci z niczym |
|
|
|
|
#2235 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A czy jest tu ktoś kto uwielbia seler?
![]() Burza idzie, kocham burzę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2238 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
plus Prince of kors, sentyment z lat nastoletnich ![]() 2. pfffff.... myślałam że jak "uznanej firmy" lakier to w każdym kolorze itp. Cytat:
z tym że ostatnio jakby czasu mniej, ale jak mam czas to..... lubię takie skakanie, a ile się można dowiedzieć ![]() a bo co może nie aż uwielbienie, ale jakieś tam selerowe ciągoty są
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2239 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A bo często słyszę, że seler smakuje ziemią i jak ja mogę go lubić
Plus jeszcze jadam na słodko, czyli z brzoskwinią lub ananasem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2240 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
na surowo w całości pogryzany też?
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
na słodko pasuje bardzo
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Seler jak seler, ale pasztet selerowy |
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzecz gustu i przyrządzenia. Chuopin pokochał wręcz seler po surówce z rodzynkami, których również nienawidzimy wspólnie całym sercem, ale w tej surówce to idealne połączenie. No nieeeee, aż tak to nie, ale parzony wrzątkiem już schrupię |
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
a głąb wycięłaś dokładnie?
i dlaczego mnie się wydaje, że to ja"wymyśliłam" Szarość ![]() ale w sumie mało ważne, Szarość może mieć dwie matki ![]() dobry
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam dopiero 4 razy. Za każdym razem inna, nie wiem od czego to zależy.
Ja lubię gorzką. Raz była karmelizowana w mniodzie z octem balsamicznym, raz po prostu zapieczona pod serem zółtym i wędzonką (których nie jadłam) w ziołach dalmatyńskich. Of kors, zawsze obgotowuję. Odcinam końcówki etc. Nie mam popisowego, sprawdzonego przepisu, za każdym razem wychodzi inne, ale i tak uwielbiam. O dziwo, najlepsza wyszła, jak z wrodzonej oszczędności, stwierdziłam, że skoro robię dla Mam i siebie obiad na parze czyli łosoś z ziemniakami, to niech ona się gotuje w tej wodzie co daje parę (potem olśniło mnie, że też mogła być na parze ) i widać to co skapało an nią z łososia i ziemniorów sprawiło jakiś medżik, bo wyszła lepsza niż ta karmelizowana. Ogólnie system jest stały: obgotowanie/para - a potemcięcie na pół i zapiek w piekarniku wedle wybranej wariacji. Nad tymi wariacjami pracuję ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
) 2. Taaaaak ! |
|
|
|
|
#2245 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja cały czas śledzę na FB i blogu teraz akurat nadrabiamy bieżące ![]() Wczoraj było Hause of Cards na tapecie, skończyliśmy 3 sezon ja lubię ![]() nie uwielbiam ale lubię Cytat:
|
||||
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szacun
|
|
|
#2247 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak to jest jak za każdym razem kto inny idzie z dzieckiem do lekarza
Tym sposobem mam po dwa komplety tych samych leków ![]() Cytat:
Pierwszy roboczy ![]() Będzie dobrze Niewiniątko się znalazło ![]() Cytat:
![]() Ja przebiegłam dziś cały dworzec autobusowy (żeby potem siedzieć jeszcze dwie minuty w autobusie, bo był czas do odjazdu ) i też nawet przeżyłam ![]() A tak poważnie to gratuluję, takie wyniki podnoszą człowieka na duchu ![]() Cytat:
Próbkie? ![]() No, to by było na tyle Intensywny dziś dzień, ale żyję. Jutro cd. maratonu uśmiechu
|
|
#2248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej nie rozumiem robienia imprezy, zadłuzenia sie i liczenia, ze się zwróci. Za duże ryzyko . Jeszcze jak kogoś stać na taki kredyt, to spoko. Jestem w stanie zrozumieć, szybka spłata itd, potem święty spoków... Ale nie ludzi, któzy nie mają kasy... No i w sumie też nie rozumiem zapraszania gości i liczenia,ze zasponsorują imprezę. Chyba nie o to chodzi w tej zabawie,żeby siedzieć z ołowkiem w ręku i liczyć od tego i tego doataniemy tyle a tyle....no to w sumie powinno wyjść tyle itd itp... No dobra, ale w sumei nie muszę tego rozumieć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Sprinterka
|
||
|
|
|
#2249 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Będę to miała na uwadze przy majowej edycji zmagań z własną garderobą
![]() No ten obcas przesadnie wysoki, w sam raz do tańca na rurze ![]() Cytat:
Opowiadaj! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To ja też się pochwalę: ludzki specjalista od ortopedii pochwalił mój wybór gwoździa doszpikowego u świnki morskiej
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2015-04-27 o 23:28 |
||||||
|
|
|
#2250 | |||||
|
BAN stały
|
Rozumiem... gdzieś mi mignęło, że poszukujesz domu dla dwójki panien, dlatego pytam ![]() Ale wyłącznie konserwowy Cytat:
Przynajmniej popadało troszkę, byłem na nocnym szopingu w Żabce i wieczór cudny, szczególnie pod względem olfaktorycznym Ja po wejściu na 3. piętro jestem nie do życia przez co najmniej 10 minut Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś tu pisał o hummusie kiedyś, że jego znajoma była wielce zdziwiona "ale jak to?! ziemię jeść?!" Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

, możesz przekazać 

Nie, żeby mnie to jarało, ale lubię stare "skarby"

Czyżby coś nowego?

Teraz dojaszła cykoria, ale ciut bardziej wymagająca jest 
Tym sposobem mam po dwa komplety tych samych leków