![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: Jaka sieć telefoniczną wybrac? :)
Cytat:
Edytowane przez userrr Czas edycji: 2015-04-20 o 00:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Tak wszyscy polecacie tego PLay no dobrze dobrze ale nie ma co mówić akurat dla mnie najlepsza sieć to jest właśnie Heyah z tego powodu, że po prostu no wiecie tutaj mam 500sms za 5 złoty w pakiecie i mi to super wystarcza do wszystkich bo ja najczęściej właśnie piszę sms.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
no i w Heyah musisz kontrolować czy nie wysłałaś 501 sms od którego liczy dodatkowe opłaty za każdego sms, w Play kiedy masz no limit sms możesz nie liczyć i nie naliczy dodatkowych opłat bo wszystkie sms są bez limitu Edytowane przez userrr Czas edycji: 2015-04-21 o 23:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Jestem w Plusie już pare lat w tamtym roku wzięłam sobie na abonament za 70 zł mam bezlik sms 500 minut do wszystkich sieci i do swojej sieci. 40 MMS darmowych podoba mi się ta sieć, lecz brakuje jeszcze mobilnego banku inne sieci maja, ale akurat ta nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Plus akurat jest ok, niedawno zrobił oferty abonament z telefonem od 50 zł i w tym rozmowy bez limitu, tylko za stacjonarne trzeba dopłacić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Plus miałam prawie pięć lat, ale trochę mnie denerwowało to, że słabo się sieć rozwijała tak naprawdę siedzi w miejscu, ale nic na to nie poradzę. Większy progres zrobiła sieć play poprawili zasięg promocje tysiąc razy lepsze dlatego wybrałam właśnie tą sieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Play najszybciej na rynku wprowadza nowe oferty, to jest przyjazna sieć,
Plus jest bardziej sztywną, mało co się zmienia w tej sieci ale robi coraz lepsze oferty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Plus na kartę-35 zł miesięcznie za pakiet rozmów i smsów do WSZYSTKICH sieci, bez limitu+0,5gb internetu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Red Bull Mobile,
karta, pakiet za 20 zł na 30 dni no limit rozmowy na komórki i stacjonarne + pakiet 500 mb netu za chyba 5 zł, też na 30 dni, czyli 25 zł, albo przedłużanie co 3 albo 7 dni pakietu za 3 albo 7 zł w którym jest no limit rozmowy + 300 albo 700 mb w zależności który pakiet się wybierze, można nie przekroczyć 30 zł miesięcznie za rozmowy no limit komórki i stacjonarne z pakietem netu, abonament na czas nieokreślony czyli rezygnacja z miesiąca na miesiąc 9 zł + 30 zł pakiet i jest no limit komórki, no limit stacjonarne, no limit sms, 2 GB netu, Plus też dobrze wypada ale ciągle drożej, trzeba doliczyć 7 zł na no limit stacjonarne albo płacić za każdą minutę Edytowane przez userrr Czas edycji: 2015-04-26 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Heyah też mi się wydaję, że słaba sieć bo nawet swojej placówki nie ma gdzieś stacjonarnej w Polsce. Lepiej jeśli się korzysta z innej sieci, teraz najlepsza o największym zasięgu to jest Play. Ja z nie korzystam i do niej przeszedłem bo w niej mam najwięcej znajomych i do Play przez pierwszy miesiąc przy doładowaniu zawsze taniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Heyah jeszcze istnieje czy jak się to piszę ja myślałam, że tej sieci już dawno nie ma. Play to sieć teraz najszybciej rozwijająca się sama posiadam telefon z play zasięg jak najlepszym w porządku promocję i dobre telefony w promocji warto zawiesić oko na tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Teraz nowość wśród operatorów telefonicznych to tuBiedronka na kartę, możliwe doładowania na kwotę 5, 10 i 20 zł, tanie połączenia do innych sieci
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-04-30 o 09:54 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
w Play MiniMax to samo za 29 zł z tym, że bywają bonusy do doładowania i ta cena z 29 zł potrafi spaść jeśli się wliczy bonus, jak rozmawiasz tylko w Play to bierzesz taryfe formuła sms gdzie przedłużasz doładowaiem 5 zł ważność konta o 50-60 dni czyli dwa miesiące i możesz rozmawiać i sms-ować bez limitu w Play po wpisaniu kodu na stan darmowy *188# bezpłatny i bez opłat miesięcznych, nie ma lepszych ofert w tym kraju Edytowane przez userrr Czas edycji: 2015-04-28 o 23:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
a co sądzicie o tej ofercie?
http://www.orange.pl/gorace_oferty_t...omorkowa.phtml szukam oferty na abonament z telefonem z góry dzięki za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
A w życiu play, chwilowo przeszlam do tej sieci i bateria w telefonie mi strasznie szybko padała, bo w kolo szukal ciagle lepszego zasiegu innych sieci. Od zawsze bylam w Plusie i ponownie do plusa wrocilam, zasieg mocny i praktycznie zewszad jestem w stanie sie dodzwonic do kazdego. Aha czesto mi w play zrywalo polaczenia i to w iphonie jakby kto pytal.
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
niedawno weszło Fakt Mobie,
rok ważne konto po każdym doładowaniu 15 gr minuta, 15 gr sms, net bezplatnie wolno bo wolno ale za darmo, na smartfon styknie, kto chce szybciej może kupić pakiet, pakiet no limit rozmowy na wszystkie sieci jakoś za 20 zł, prosta sieć, proste zasady, bialarabit, trzeba było sobie ustawić zasięg innej sieci, po to Play ma umowy z innymi sieciami żeby korzystać z innych zasiegów jeśli ma gorszy w jakimś miejscu, mogło być też tak, że masz telefon obsługujący tylko zasięg 2G i dlatego miałaś gorszy zasięg bo Play zaczynał od zasięgu 3G, a zasięg LTE ma bardzo podobny do Plusa Edytowane przez userrr Czas edycji: 2015-06-28 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
ja jestem w Play od kilku lat i zawsze jakieś promocje pakietowe dostaniesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Ja radziłabym chwilkę poczekać, jeśli ktoś planuje zmieniać sieć bo obecnie mamy małą "zmowę cenową" i żadna nie ma dobrej oferty, to powinno się wkrótce zmienić
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Jakieś źródło czy własne obserwacje, poczytałabym jak coś masz?
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
też właściwie o tym słyszałam albo nawet gdzieś czytałam na którymś forum że teraz jest w sieciach zmowa cenowa lecz zaniedługo sięc xxx planuję wydać nową ofertę więc może będzie warto się do niej przenieść. Ja aktualnie jestem w Plusie powiem wam że przeciętna sieć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
W Polsce rynek telekom. jest jednym z najbardziej konkurencyjnych w Europie. Takich ofert netu mobilnego [tylu GB transferu] nie ma nawet na zachodzie europy chyba.
Czekać to można jak się planuje uwiązać umową na 2 lata, ja korzystam tylko z ofert na kartę [które sa często korzystniejsze od abo, tylko są skrzętnie ukryte, lub nie reklamowane zbyt mocno]. Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2015-07-16 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Kończy mi się umowa w sierpniu na abonament..nie wiem czy mam dalej zostać w Playu czy mam zmienić sobie operatora. Co mi radzicie ? Która obecnie usługa na rynku na dzień dzisiejszy jest najlepsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Ogólnie teraz chyba najlepiej rozwijającą siecią na rynku jest Play i orange na razie? ponieważ inne sieci chyba śpią albo szykują jakąś rewolucje cenową chociaż nie jestem pewien. Na twoim miejscu brałbym Play dobre telefony super promocje zero problemów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Ja posiadam aktualnie sieć plus jestem zadowolony z promocji jakie tam mają czy też ofert posiadam abonament jestem zadowolony z tej sieci. Siedze w tej sieci 6 rok tylko jednego żałuje że nie mają żadnych promocji dla stałych klientów ale pewnie coś kiedyś wymyślą. na to liczę bo pomysły mają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
NIc nie wymyślą, bo o 6 letniego klienta nie trzeba walczyć, lepsze oferty od ciebie mają nowi klienci wchodzący dziś do salonu plusa.
Jedyne co możesz zrobic to wysłać na koniec umowy pisemne wypowiedzenie umowy. Zaraz oddzwoni dział utrzymania klienta, która daje tańsze słuchawki, ileś procent rabatu na abo i lepsze warunki [np. więcej netu]. Co dokładnie można wynegocjować możesz znaleźć przez gogle, bo ludzie to nonstop piszą. Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2015-07-24 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
Ile użytkowniczek, tyle opinii. Chyba nigdy nie zdecyduje sie na pozostanie dluzej w jednej sieci. Co chwile mi cos nie pasuje i zmieniam operatorow.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
ja jestem zadowolony z sieci play, nielimitowane smsy i rozmowy do wszystkich sieci w pakiecie a nie jak w większości tylko w sieci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Ja mam abonament w play od kilku lat i póki co nie zamierzam zmieniać. Niedawno przedłużyłam umowę w salonie w Katowickiej Silesii i jeszcze dostałam prezent za wzięcie udziału w konkursie. I to jest bardzo pozytywne - plus dla Play.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Po 2 latach bycia abonentem Orange przechodzę znowu do Play
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.