|
|
#1561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Ewik ja rownież zgadzam sie z tym co napisała Marsi, masz w domu 2 male kobietki i musisz byc dla nich przykładem silnej kobiety, która walczy o swoje. Po to, aby i one mogły zbudować dla siebie dobra przyszłość.
Mimo wszystko szukaj jakiś opcji rozwoju dla siebie. |
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nadrobiłam wszystko sumiennie ![]() Mała, Deli cierpliwości do TŻ życzę kupiłam dzisiaj Filipowi ten rowerek biegowy w biedronce i nawet fajny, tylko siodełko ma twarde; strasznie się nim cieszył, ale jak się pierwszy raz przewrócił, to stwierdził, że go nie lubi i chce inny kolor no zobaczymyoczywiście musiałam jechać do większej mieściny, bo w naszej biedronce nic nie było; przy okazji mama wypatrzyła jakieś krzesła na taras, które już kiedyś w ofercie były i zrobiłyśmy objazd po wszystkich biedronkach, żeby skompletować 4 w jednym kolorze, ale niestety tylko 3 zostały i przyszło dzisiaj łóżko dla Filipa, ale na razie zapakowane leży, czekam na tatę żeby mi skręcił i jeszcze jedno: w pepco są super kapelusze słomkowe za całe 8 zł granatowe z biało-granatową tasiemką; kupiłam oczywiście dla młodego
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2015-04-27 o 17:07 |
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie mi siłę. .. dziś mam czwórkę pod opieką-ma dość. .. mój najgrzeczniejszy. .. nie chwaląc się.
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej w owieczki, ktorycb teraz nie widze a sobie ta http://www.ekobieca.pl/product-pol-6...nk-Sizzle.htmlWow udalo misie na tablecie wkleic ![]() Namowilam tz na ten abonament dla firm. Oczywiscie nie obylo sie bez malej sprzeczki. Chcial mi wcisnac abonamen za 37zl z nielimitowanymi rozmowami w play i na stacjonarne. Gdzie ja praktycznie tylko do plusa dzwonie. W playu to tylko do niego szkoda mu niecale 20zl na moj abonament dorzucic. Ale wywalczylam swoje. Telefon wzielam Microsoft lumia 535. Zobaczymy czy sie przestawie z androida no ale teraz moge poszalec. Wszystko bez limitu![]()
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wieczor
![]() mam identyczna szczotke jak Gojka, tez z ale potwierdzm-jest mega boska!Cytat:
Neti - ja tez mam 30maja wesele. i jak narazie nie mam kiecy :/ myslicie ze do tej fryzury mojej nowej lejdiowy tiul bedzie pasowal? ![]() Lady - gratulacje! meneq - jak Yae po tym upadku? az dostalam gesiej skorki jak czytala opis... ucaluj ja.. Ewik - sciskam Cie mocno insolito - ale jajca z "Michalem" ![]() silver - bylas z Daria u dentysty? |
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
PSTRYKU, dobierasz kreacje do fryzury?
![]() Noo raczej ze bedzie ![]() My na wesele idziemy w polowie lipca - bagatela 250 osob ![]() Co do sytuacji EWIKA - tak latwo sie mowi "szukaj rozwiazan" itp, ale rzeczywistosc czesto jest nieco inna. Trzymam kciuki EWIK, zeby sie cokolwiek wyklarowalo! Gadacie o tej sytuacji? Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2015-04-27 o 20:52 |
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jakos tak sie zaczelam teraz zastanawiac czy ta sukienka bedzie pasowac bo ona jest taka hmm, lekka, zwiewna, dziewczeca a ta moja fryzura bardziej taka ja wiem, z pazurem glupieje na starosc?
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Idę 5 maja bo poprzednio nie dostałam wolnego w pracy. A czemu pytasz?
Hej. Sorki ze ja tak mało się udzielam ale wiecie. Praca, dom , dziecko i do tego ten remont. Jutro znowu po pracy do Castoramy jedziemy ostatnie zakupy zrobić. Oglądacie you can dance? Ten Mateusz Sobecko z Rudy Śląskiej będzie moim sąsiadem
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam. Taki spoko swój chłop
Silver juz teraz za komisje Ewik dużo siły Kochana i zasługujesz na szczęście!
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to YCD jest?
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A YCD to program o tańcu właśnie na tvn leci
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz nie potrafie sobie tego mimo wszystko wyobrazic... nie pytalam sie co to jest tylko wyrazilam zdziwko ze znow jest ja z tv to jestem mega w czarnej doopie, wiem tylko tyle ze teleexpress jest o 17 i na tym moja tajemna wiedza o programach telewizyjnych sie konczy a jak piszecie o jakis serialach to juz w ogole kosmos |
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje, nawet sladu nie ma. Pozniej wieczorem jeszcze raz poprawila znow padajac na twarz |
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
pozostajac w tematyce telewizyjnej - w doopach sie niektorym poprzewracalo!!! http://www.pudelek.tv/video/Amaro-mi...-Kitchen-8654/
niektorzy musza np. z chorym dzieckiem tłuc sie do lekarza pks-ami bo nie maja samochodu a ten se ku.wa miazdzy auta bo ma taka zachcianke ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1575 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale fakt, super jest, szkoda że kilka lat temu jej nie kupiłam Cytat:
i fajne gry są pod windowsa ![]() Kupiłam sobie buty dzisiaj, skorzystalam z promo 25% na kartę klubu, oczywiście buty czarne http://ccc.eu/pl/woman/catalog/Lasocki/344276 i letnie takie, też czarne, na stronie nie ma: http://img11.staticclassifieds.com/i...-cm-lublin.jpg |
||
|
|
|
#1576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niemniej Ewik tulę cię mocno i mam nadzieje, ze wszystko sobie poukładasz z tz lub bez Pstryczku moim zdaniem Twoja nowa fryzura Doda jedynie fajnego "pazura" tiulowej sukience i jak najbardziej pasuje
|
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Fryzura musi pasować do tiulu - bo przeca mam bardzo podobną i chcę mieć taką spódnicę
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
dziewczyny, a moze pomózmy Ewikowej poszukac "rozwiazania" tej sytuacji... Macie racje, powinna walczyc o swoje szczescie! tylko jak myslec o szczesciu w takiej sytuacji? dziewczyna raczej nie ma teraz do tego glowy, nie wiadomo czy kiedykolwiek bedzie miala... Pokazmy jej konkretnymi radami, pomyslami ze moze jednak to sie moze udac, moze nie zaraz, dzis czy jutro ale za jakis czas? Ja sobie nie wyobrazam na chwile obecna jak jej pomoc, nawjka chyba tez (?) ale jest tu nas tyle ze razem cos na pewno wymyslimy. No chyba ze Ewik nie chcesz naszych "rad" to |
||
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zdaję sobie sprawę jak trudna jest sytuacja Ewik
ale warto chociaż małymi, malusieńkimi kroczkami zbliżać się do walki o siebie i swoje szczęście. Nancy : jak tam? I ciekawi mnie czy podjęliście decyzję z przedszkolem jakąś? |
|
|
|
#1580 |
|
Lurker ;)
|
Ale tu chyba nie ma co szukac rozwiazania? Ewik jasno powiedziala, ze nie stac jej aktualnie na samodzielne utrzymanie sie z 2 malych dzieci, bo praca w tej chwili tez odpada. Szczescie szczesciem ale trzeba brac pod uwage realia...
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku, ale wydaje mi się, że żeby cokolwiek sensownego doradzić, to trzeba by było znać sytuację w całości, wszystkie szczegóły, możliwości itd.; więc raczej ciężko; każda z nas może "doradzać" stawiając się w takiej sytuacji ze swojego punktu widzenia, w odniesieniu do swojego życia i swoich możliwości, co nie zawsze musi się pokrywać z sytuacją Ewik
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SZAJA,fajne butki! U mnie na lato wchodza w gre jedynie japonki, inaczej bym palcami szurala po ziemi
|
|
|
|
|
#1583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyne co mi przychodzi na mysl to powrot do rodzicow. dlatego napisalam to bo moze Wy macie jakies inne rady, bo ja narazie mam pustke, strasznie mi szkoda Ewik.chociaz caly czas mam nadzieje ze ta ostatnia akcja to rzeczywiscie byla pogawedka z kumplami i tylko nie potrzebnie panikujemy ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
jakim cudem bedziesz szurala palacmi w zakrytych butach a w japonkach nie?
|
||
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Tu by chyba Ewik musiała chcieć napisać więcej o swojej sytuacji i chcieć posłuchać naszych rad, żeby można było kombinować.
Ale zdecydowanie zasmuca mnie podejście pod tytułem "ze strachu, że nie dam rady nie zrobię nic" :-( zwłaszcza w kontekście tego co pisała o pogodzeniu się ze swoim losem Co za dziad z tego jej tż.. |
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakryte buty zupelnie nie kojarza mi sie z latem
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
nie jasno bylo wytlumaczone
- myslalam ze piszesz to a propo butow szajki
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierzę,że naszymi słowami dodamy Ewik otuchy, tu nie chodzi o gotowe recepty a wiarę w siebie |
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Ano właśnie, Marsi
To nie jest czarno-biała sytuacja, wiem o tym. W międzyczasie przecież się pojawiło im drugie dziecko - tym trudniej jest Ewik. Myślę, że jeśli będzie chciała i potrzebowała wsparcia w postaci jakichś praktycznych naszych pomysłów poza samą wspierającą obecnością to napisze. |
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo link dziwnym trafem mi sie nie otworzyl wczesniej, wiec tylko zdjecie tych typowo letnich butow widzialam. |
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Moj L poszedl na rekor pobudka 3.30 kto da wiecej? Usnal przed 6 leb mi zaraz peknie
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

no zobaczymy
granatowe z biało-granatową tasiemką; kupiłam oczywiście dla młodego

ale potwierdzm-jest mega boska!

juz teraz za komisje
i zasługujesz na szczęście!

chociaz nie potrafie sobie tego mimo wszystko wyobrazic...