|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2911 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 557
|
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych w³osów - czê¶æ VII
kaguya moje gratulacje!gonie Cie, goniê
u mnie 1 rok, 1 miesi±c i 12 dni ![]() Eirin wow! a czemu zmieniasz prace? jesli to nie sekret oczywi¶cie, i co bêdziesz teraz porabia³a? ![]() moje w³osy dosta³y w tym tygodniu porzadnego kopa...w postaci jedzenia, no tak siê przez ostatni tydzien obzera³am, ¿e chyba mi cos przyby³o tu i tam
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 156
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 888
|
Kaguya, bo gratulujê!!! Ja juz wypad³am z obiegu i nie pamietam ile mam, za ka¿dym razem musze liczyæ od nowa bo mi siê miesi±ce mieszaj±.
Monia, to nie tajemnica. Jak szef my¶li ze jego pracownik ma u niego najlepiej na ¶wiecie, ¿e z³apa³ Pana Boga za nogi, ¿e nigdzie nie bêdzie mia³ lepiej w zwi±zku z czym dok³ada mu obowi±zków a warunki umowy (zreszt± nie najlepszej umowy) zostaj± bez zmian, na dodatek s³yszy siê tylko opiep***nie i zero pochwa³, zero doceniania....to jakby... Ma siê dosyæ takiego traktowania i siê ucieka :-P oczywi¶cie opisane jest to tylko w skrócie i tak po ³epkach. Generalnie posz³am do salonu ¿eby byæ fryzjerka a nie sprzataczka...có¿.. ¿ycie.
|
#2914 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 17 201
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 441
|
Eirin och, a¿ za dobrze znam takie traktowanie. Dobrze zrobi³a¶, przynajmniej w nowej pracy bêdziesz mieæ nowe mo¿liwo¶ci
Jak mnie szefowa doprowadzi³a do rozpaczy to zmieni³am nie tylko pracê, ale kraj I w sumie to jakbym j± spotka³a na ulicy to bym jej podziêkowa³a za beznadziejne traktowanie, bo ono by³o przyczyn± wszystkich pozytywnych zmian w moim ¿yciu ![]() Annulka nawet siê nie obejrzysz, a z 2 miesiêcy zrobi siê 20 ![]() Ja siê za to znowu naogl±da³am swoich rudych zdjêæ i mnie nosi ¿eby po³o¿yæ hennê Ale nope, nic z tego. W koñcu siln± wolê mam, prawda?
|
#2916 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Mam nadziejê ![]() Rudy jest piêkny |
|
|
|
|
#2917 |
|
Rozeznanie
|
Eirin czyli zmiana na lepsze!
mnie póki co zostawili w mojej kochanej ksiêgowo¶ci, ale pewnie zabawiê tu tylko kilka miesiêcy,jak przestane byæ potrzebna to mnie w d...kopn± niestety w weekend znów nic do w³osów nie kupi³am, brak³o mi czasu,chyba znów zacznê kupowaæ przez internet
|
#2918 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 888
|
Teraz kiedy odejde to zobacz± ile tak na prawdê robi³am dla salonu i mo¿e po czasie doceni± tak jak moj± kole¿ankê która odesz³a z koñcem pa¼dziernika.
|
#2919 |
|
Rozeznanie
|
Eirin jest takie powiedzenie:"szanuj szefa swego,bo mozesz miec gorszego", to teraz bêdzie i druga wersja "szanuj pracownika swojego..."
jak bedziesz mia³a lepsz±,fajniejsza pracê, to mo¿e i w³osy szybciej beda ros³y, bo nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie stres baaardzo wp³ywa na przyrost
|
#2920 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 219
|
Eirim wykorzystam twoje fryzjerskie doswiadczenie i podpytam
Mam wlosy przed ramiona, dawniej ciete na boba. Obecnie wygladaja kiepsko, jak upne je w kucyka przod wyglada jak dwa, dlugie smetne pasma, a reszta jest duzo krotszym gestym puklem. I tu moje pytanie: jak je samodzielnie wyrownac? Wszystkie filmiki na yt pokazuja dlugie wlosy, a moich nie da sie tak calych na przod przerzucic. Boje sie nieco ze mi wyjdzie harmonijka. |
|
|
|
#2921 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 396
|
Ja mam wlosy teraz prawie do ramion, z odrostem ok 5 cm. Kilka miesiecy temu bylam jeszcze blondynka, ale zdecydowalam sie wrocic do naturalnych i z trzy razy farbowalam wlosy ciemnym brazem, raz farba chemiczna, dwa razy henna. No a teraz kolor z polowy sie splukal i ma kolor brazowo-rude, choc da sie w nich chodzic. Mimo to wolalabym przefarbowac konce jeszcze raz henna, aby kolor byl ladniejszy i teraz nie wiem, czy czekac az odrosna i meczyc sie, czy z henny sprobowac zrobic takie a la ombre. Myslicie, ze da sie z takiej papki przefarbowac tylko farbowane wlosy, a zostawic odrost?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2922 |
|
Konto usuniête
|
Flavis: napewno nie przy odroscie, ktory ma zaledwie 5cm.
|
|
|
|
#2923 |
|
Raczkowanie
|
TheUnlike chyba ci sie cytat wtracil
|
|
|
|
#2924 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
No ja tez mam problem z apka, bo mi zdjec w ogole nie wyswietla... Cos z nimi jest nie tak.
A co do wlosow to mam ochote je czasami sciac na krotko (mimo ze i tak mam krotkie). Ten kolor jest calkowicie zmyty, zreszta nie mial sie jak trzymac na rozjasnionym wlosie. Moze walne henne na cala glowe, ale wtedy przepadnie mi ten odrost, a kolor i tak sie zmyje, wiec nie wiem czy warto |
|
|
|
#2926 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 444
|
nie wytrzymam, muszê to ju¿ teraz napisaæ - za 2 dni 28 miesiêcy bez farby
. w³osy nie chc± mi rosn±æ, stoj± dziady w miejscu od czasu ¶ciêcia, a ju¿ ponad 1,5 miesi±ca minê³o |
|
|
|
#2927 |
|
Konto usuniête
|
U mnie dzisiaj równe 2 miesi±ce
|
|
|
|
#2928 |
|
Konto usuniête
|
Tymi datami przypomnia³y¶cie mi, ¿e zapomnia³am o moim roku
|
|
|
|
#2929 |
|
Rozeznanie
|
animale ale Ty ju¿ dotar³as do celu, wiêc i tak masz dobrze
mo¿e jakies stresy mia³a¶? ![]() dzisiaj musze umyc g³owê i obowi±zkowo po³ozyæ olej lniany,po zadnym szamponie,masce,odzywce lub nawet kominacji wszystkich tych 3 produktów,w³osy tak dobrze mi sie nie rozczesuja jak po olejowaniu lnianym,date wa¿no¶ci mam do 3 maja, a zosta³o mi jeszcze oko³o 100ml w butelce,reszte chyba zjem z sa³ata na wieczór
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 556
|
Ja dzi¶ kupi³am rycynowy i bêdê wcieraæ w skalp
.
|
|
|
|
#2931 |
|
Konto usuniête
|
Ja w skalp wcieram z orzechow brazylijskich
|
|
|
|
#2932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2933 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
Cytat:
Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2. ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2. ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Kiedy¶ kupi³am w Biedronce, 10 z³ za litra pó³ (albo 700 ml, nie pamiêtam). A potem mi sta³ i sta³ i te¿ go mia³am sporo po dacie a dalej fajnie dzia³a³. Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2.
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
||
|
|
|
#2934 |
|
Konto usuniête
|
Lol. Chcialam sobie minimalnie przod wlosow podciac, ale wychodzilo mi tak nierowno, ze ciachnelam w sumie z 5cm :S
|
|
|
|
#2935 |
|
Rozeznanie
|
Flavis macocha kupi³a mi ten olej w aptece (wiadomo-ciemne szk³o i warunki przechowywania) 500ml za 28 z³, wiem pewnie mo¿na gdzies taniej
p.s. juz prawie olej zdenkowany,zosta³o moze 2 ³y¿ki na jutro do ziemniaczków
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Olejów w markecie dobrze poszukaæ, zawsze jest du¿o taniej. Lniany widuje w przedziale 10-14 z³ za pó³ litra.
Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2.
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#2937 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Cytat:
[/QUOTE]
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 459
|
Gratuluje dziewczyny
u mnie za kilka dni 7 miesiêcy a lniany tez u¿ywam po terminie i efekty d a lej calkiem fajne
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie drugiego maja 5 miesiêcy! :-D
Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2.
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 156
|
Dziewczyny, dla Was wszystkich wielkie
za kolejne miesiêcznice niefarbowania
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

u mnie 1 rok, 1 miesi±c i 12 dni 

U mnie jutro 2 miesi±ce
Jak mnie szefowa doprowadzi³a do rozpaczy to zmieni³am nie tylko pracê, ale kraj
Ale nope, nic z tego. W koñcu siln± wolê mam, prawda?

.