Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-28, 17:08   #1321
truskafffka91
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
a co to?
Bluzeczka mam jedna kamerkę ;/ Ale weekend zakupy i kupię sobie w końcu telefon ( szajsung wytrzymał ze mną 18 miesiecy) i od razu na Primark!
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 17:14   #1322
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
Bluzeczka mam jedna kamerkę ;/ Ale weekend zakupy i kupię sobie w końcu telefon ( szajsung wytrzymał ze mną 18 miesiecy) i od razu na Primark!
fajna, też mamy z myszką odłożone do zakupu ja moją xperię mam od września i póki co zadowolona z niej jestem jak nie wiem, ale mam nadzieję, że wytrzyma dłużej niż 18 miesięcy

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 17:14   #1323
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:

Ala- ładnie coś o zonkach to ja wiem...

.
U nas była inna sytuacja byliśmy przekonani, że będzie chłopak nie mając USG.

Rozumiem was dziewczyny. My bylismy przekonani, ze będzie chłopak, a tu nagle dziewczynka. Czuje się jakby mi dziecko zabrali.
Dzisiaj powiedzialam do TŻ, ze lepiej by było jakbysmy mieli blizniaki i chłopaka i dziewczynke, bo teraz mi szkoda, ze nie chłopak. I o dziwo nagle jest dużo fajnych ubranek dla chłopaka.
Stary 2015-04-28, 17:19   #1324
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
U nas była inna sytuacja byliśmy przekonani, że będzie chłopak nie mając USG.

Rozumiem was dziewczyny. My bylismy przekonani, ze będzie chłopak, a tu nagle dziewczynka. Czuje się jakby mi dziecko zabrali.
Dzisiaj powiedzialam do TŻ, ze lepiej by było jakbysmy mieli blizniaki i chłopaka i dziewczynke, bo teraz mi szkoda, ze nie chłopak. I o dziwo nagle jest dużo fajnych ubranek dla chłopaka.
Ja mam dokładnie tak samo - miałam chłopca, a mi go zabrali. Ale staram się już tak nie myśleć, wczoraj się wypłakałam, potem wymartwiłam, jakie to będzie biedne dziecko, bo ja umiem się zająć tylko chłopcami, a u tż w rodzinie jest już jedna wnusia i nasza będzie "ta druga" ale już mi przeszło i powoli się nastawiam pozytywnie. To będzie nasza księżniczka i dla nas będzie najważniejszym dzieckiem na świecie, zresztą już jest. No i jak się pomyśli o tym, że ludzie nie mogą mieć dzieci i wiele by dali, żeby mieć jakiekolwiek, a my tu marudzimy - to mnie jakoś podniosło na duchu. Martwię się jeszcze trochę, że nie dam sobie rady (bo ja nawet nie lubię się bawić z dziewczynkami), zresztą jak widać nawet z kupnem ubranek mam problem - no ale jestem jej mamą i nie mam wyjścia innego, jak dać radę I za kilka lat postarać się o braciszka

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-04-28, 17:24   #1325
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam dokładnie tak samo - miałam chłopca, a mi go zabrali. Ale staram się już tak nie myśleć, wczoraj się wypłakałam, potem wymartwiłam, jakie to będzie biedne dziecko, bo ja umiem się zająć tylko chłopcami, a u tż w rodzinie jest już jedna wnusia i nasza będzie "ta druga" ale już mi przeszło i powoli się nastawiam pozytywnie. To będzie nasza księżniczka i dla nas będzie najważniejszym dzieckiem na świecie, zresztą już jest. No i jak się pomyśli o tym, że ludzie nie mogą mieć dzieci i wiele by dali, żeby mieć jakiekolwiek, a my tu marudzimy - to mnie jakoś podniosło na duchu. Martwię się jeszcze trochę, że nie dam sobie rady (bo ja nawet nie lubię się bawić z dziewczynkami), zresztą jak widać nawet z kupnem ubranek mam problem - no ale jestem jej mamą i nie mam wyjścia innego, jak dać radę I za kilka lat postarać się o braciszka
Druga wnusia? U mnie trzecia. I babcia tez będzie kochała. A u TŻ to jest pierwsze wnuczę
Stary 2015-04-28, 17:29   #1326
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Opowiem wam jaką mi dzisiaj córa siarę w przychodni zrobiła, normalnie Byłyśmy zapisane do pediatry, bo ostatnio narzeka na bóle brzucha. I tak sobie siedzimy w poczekalni, ludzi sporo, ktośtam ją zagaduje, bo była jedynym dzieckiem, więc zauważyła że ma widownię i dawaj się popisywać... Odśpiewała całe Dzisiaj w Betlejem, jak się spodobało to zaczęła śpiewać jakąś piosenkę o rudej, której nauczyła ją chrześnica męża
Potem siadła, rozgląda się, łapie się za krok i na całą poczekalnię "a ja dzisiaj miałam getry z dziurą w kroku, ale mama mi kazała zmienić przed wizytą u pani doktor" Ludzie w śmiech, a ona podchodzi do jakiegoś starszego pana i mówi "a Ty też masz takie getry z dziurą w domu?"
dobrze, że już wchodziłyśmy, bo nie wiem co byłoby dalej...
hahahaha standard

O i zapomniałam! Widziałam wczoraj super śliczny wózek z nowej kolekcji Baby Desing Szaro kolorowe - tu były wersje róż, mięta i beż w kropeczki. Bardzo fajne Model Dotty. W realu dużo ładniejszy niż w katalogu

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 17:33   #1327
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Owieczko, tak sobie pomyslałam, że co by nie było to bym była szczęśliwa. Tatuś też Będzie kochał swoja mała księżniczkę. Trochę się ze mną droczył, ale powiedział, ze się cieszy, bo dziecko jest zdrowe ( 100% pewnosci nie ma, ale na badaniach wszystko było w porządku). I najwazniejsze jest to
No to super ze się cieszycie. Ale chlopca to chciał bardziej TŻ czy razem się tak nastawialiscie? My oboje byliśmy bardziej za córką wiec jak usłyszeliśmy chłopak to chwila ciszy była ale teraz się bardzo cieszymy

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
haha no nie za dobrze by mieli? :P

O! A jak jąrobisz, bo wczoraj kupiłam i leży i czeka.

A to, to jest wścipstwo :P

Pierwsza
A na jakimkolwiek wywarze warzywnym albo rosole wrzucasz te małe buraczki na końcu botwiny, ja dorzucam jeszcze z 3-4 buraki bo lubię mocną, marchewka i pietruszka. Sok z cytryny i czekasz aż zmięknie. Potem wylawiasz marchewkę pietruszkę, wracasz te zielone części botwiny posiekane, doprawiasz solą, pieprzem, cukrem, śmietana i masz

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
Od 20 minut oglądam audycje wyborcze i normalnie mi łeb wyprali

aakkzzi - nie można jeść i pić, bo godzinie znowu badają Ci krew, po 2h znowu.. ja też muszę zrobić przed kolejną wizytą..
A czemu oglądasz to z własnej woli???
Stary 2015-04-28, 17:35   #1328
Sandrusia91
Zadomowienie

Są juz na allegro aukcje jesienno zimowe a ja się zastanawiam czy licytować czy nieee :/ :/ :/ o kurde . A do 20.05 nie będzie już, a takie śliczne są
Tylko co ja potem z tym zrobię jak się okaże że dziewczynka jest
Ehhhh, chyba musze poczekać

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 17:35   #1329
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Druga wnusia? U mnie trzecia. I babcia tez będzie kochała. A u TŻ to jest pierwsze wnuczę
Noo tu druga, bo szwagierka rok przed nami brała ślub, a póki co tylko ona i tż mogą "dawać" wnuki, bo trzecie trochę za młode
Od mojej strony ja jestem pierwsza, zresztą tylko ja jestem mężatką, mój starszy brat ma dziewczynę od 2 lat i jeszcze się dzieci u nich nie zapowiadają, ani ślub a młodsi bracia to jeszcze sami dziećmi są. Moja mama to przeszczęśliwa, bo dziewczynki w rodzinie dawno nie było, a ma 3 chłopaków i jedną mnie i przez to mała będzie rozpieszczona przez niby taką surową babcię moja mama już wymodziła, że jej kupi torebeczkę do kościoła i mała będzie sypała kwiatki na procesji (to nic, że za 8-9 lat...)

Pomoże mi któraś z tymi ciuszkami, bo niedługo na zakupki jadę?

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-04-28, 17:36   #1330
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

dziewczyny jaka burza

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 17:38   #1331
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
No to super ze się cieszycie. Ale chlopca to chciał bardziej TŻ czy razem się tak nastawialiscie? My oboje byliśmy bardziej za córką wiec jak usłyszeliśmy chłopak to chwila ciszy była ale teraz się bardzo cieszymy
My tez się cieszymy Tak, oboje bylismy nastawieni na chłopaka. Nawet kwaśne, słone itp jadłam. A nie chciało mi się słodkiego. A kopniaki mocne ... Cały czas utwierdzalo nas to w tym przekonaniu ale tatuś się cieszy i ja tez ( to oczywiste )
Stary 2015-04-28, 17:48   #1332
misiskuku
Zadomowienie

Cytat:

A czemu oglądasz to z własnej woli???
bo fotel jest taki wygodny, a pilot jak się okazało był na łóżku..

a ja miałam dziś na obiad pierogi z jagodami - mama mi zrobiła oczywiście dorwałam się jak mi przywiózł tata i zachlapałam cały zlew, ociekacz i wszystko co na nim
a teraz kalafior się robi w parowarze
Stary 2015-04-28, 17:49   #1333
party_girl7
Zakorzenienie

Zjadłam dziś 2 ogorki malosolne bo przeczytałam na forum ze ktoś tu je, tak mi zamaskowaly ze jutro kupie chyba z 10tych ogórków :p i tez się bardzo cieszę że 5 min od domu mam warzywniak (choć nie najtańszy), a 25min piechotą mam targ, gdzie są 3 stoiska z warzywami i owocami.
Stary 2015-04-28, 17:56   #1334
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Zjadłam dziś 2 ogorki malosolne bo przeczytałam na forum ze ktoś tu je, tak mi zamaskowaly ze jutro kupie chyba z 10tych ogórków :p i tez się bardzo cieszę że 5 min od domu mam warzywniak (choć nie najtańszy), a 25min piechotą mam targ, gdzie są 3 stoiska z warzywami i owocami.
ja tez dziś kupiłam małosolne bo mi tu smaka narobiłyście :P

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 18:40   #1335
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
bo fotel jest taki wygodny, a pilot jak się okazało był na łóżku..

a ja miałam dziś na obiad pierogi z jagodami - mama mi zrobiła oczywiście dorwałam się jak mi przywiózł tata i zachlapałam cały zlew, ociekacz i wszystko co na nim
a teraz kalafior się robi w parowarze
Hahaha no to już rozumiem myślałam juz ze jesteś jakimś fanatykiem politycznym haha

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
Są juz na allegro aukcje jesienno zimowe a ja się zastanawiam czy licytować czy nieee :/ :/ :/ o kurde . A do 20.05 nie będzie już, a takie śliczne są
Tylko co ja potem z tym zrobię jak się okaże że dziewczynka jest
Ehhhh, chyba musze poczekać
Ja bym licytowala, najwyżej sama sprzedasz jak się okaże że pech i siusiak odpadł.

A mój mąż kochany i kupił mi ogórasy gdzieś na starym mieście hihi jak wrócę do domu z pracy to będą czekać na mnie mniaaaam
Stary 2015-04-28, 18:42   #1336
ridja devojka
Zakorzenienie

Mój maz przed chwila stwierdził że rzeczy dla dziecka możemy spokojnie zacząć kupować w sierpniu uświadomiłam mu ze wtedy prawdopodobnie będę miała wielki brzuch, spuchniete nogi i mogę urodzić w każdej chwili a on "ahaaaaaa, no tak" geniusz

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-04-28, 18:42   #1337
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
no i fajnie ze wszytsko juz masz pozałatwiane, a nie myslałaś o pończochach zamiast rajstop. łatwiej sie wykaraskać przy sikanium:
Przy siku łatwiej ale spadaja mi z ud :/ musiałabym musiałabym zakupić ten pasek do pończoch. Chyba dam dam rade, bardziej się obawiam czy przez przez tyle godzin moim stanie dam radę suknie nosić.

[ QUOTE=truskafffka91;51208 818]U nas była inna sytuacja byliśmy przekonani, że będzie chłopak nie mając USG.

Dzisiaj powiedzialam do TŻ, ze lepiej by było jakbysmy mieli blizniaki i chłopaka i dziewczynke, bo teraz mi szkoda, ze nie chłopak. I o dziwo nagle jest dużo fajnych ubranek dla chłopaka.[/QUOTE]
Tak jak myśmy byli przekonani do córki.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 18:49   #1338
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
ale nie trzeba tak na czczo siedzieć ? można chociaż wodę pić ?

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

a my ostatnio do parku kupilsmy sobie taki napój i wzięliśmy po łyku i pierwsze skojarzenie "takie siki Weroniki"
na to ja mówię że od dziś nie wolno tak mówić przecież nasza córka będzie WERONIKA ! ( chociaż nie wiadomo co tam siedzi jednak uważam że to Weronka)
No lyczka dwa nie wiecej zeby nie rozcienczac. I na czczo wiec lepiej przyjsc z ranca zeby wytrzymac tyle bez jedzenia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 18:53   #1339
bianeczkaa
Zakorzenienie

Jestem wypruta z sił. Zrobiłam strudla, nastawiłam ciasto na chleb, bażant też obrobiony, wstawiony do pieca. Nie wiem co to wydzie. Wielka improwizacja. Go cos jak kamiennego gara dałam grubo nasła na dni, na to cebula w talarkach, na to mięso z solą, pieprzem i rozmarynem, wszystko przykryte boczkiem. Na to cebula w talarkach, mrożone mini marchewki i mrożone podgrzybki i ziemniaki w talarkach. Wszystko zalane cydrem

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-04-28, 18:54   #1340
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Mój maz przed chwila stwierdził że rzeczy dla dziecka możemy spokojnie zacząć kupować w sierpniu uświadomiłam mu ze wtedy prawdopodobnie będę miała wielki brzuch, spuchniete nogi i mogę urodzić w każdej chwili a on "ahaaaaaa, no tak" geniusz

Nie przejmuj się mój również ma jeszcze czas.
Stary 2015-04-28, 19:03   #1341
bianeczkaa
Zakorzenienie

Odebrałam wyniki. Mocz ok próby wątrobowe przekroczone już tylko o 3 i 5 punktów Krew taka se. Białko całkowite za niskie o 0,2, co to może znaczyć?

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Teraz wyczytałam, że norma w ciąży jest 6-8 a ja mam 6,1 więc chyba spox

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-04-28, 19:13   #1342
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość

Hahaha bystrzak
Mój tata tez tak ostatnio się ze mną umawiał ze pójdziemy w październiku na nowego Bonda, ja odpowiadam ze nie wiem bo będę mieć pewnie inne obowiazki a tata na to: 'tak, jakie?' haha
Stary 2015-04-28, 19:15   #1343
didi9
Raczkowanie

Cytat:
Jestem wypruta z sił. Zrobiłam strudla, nastawiłam ciasto na chleb, bażant też obrobiony, wstawiony do pieca. Nie wiem co to wydzie. Wielka improwizacja. Go cos jak kamiennego gara dałam grubo nasła na dni, na to cebula w talarkach, na to mięso z solą, pieprzem i rozmarynem, wszystko przykryte boczkiem. Na to cebula w talarkach, mrożone mini marchewki i mrożone podgrzybki i ziemniaki w talarkach. Wszystko zalane cydrem
Jak dla mnie bażant z takimi dodatkami brzmi smakowicie Zrobiłyście mi smaka na botwinkową i chyba jutro przejdę się na spacer na targ i też sobie upichcę,a co!

Aaaa i chodzi za mną grill od jakiegoś czasu i pomyślałam, że weekend majowy to dobra okazja, a tu zonk, żona brata ciotecznego, która niedawno urodziła twierdzi, że w ciązy nie wolno takich smakołyków jeść Prawda to? Że się podobno jakieś związki toksyczne wydzielają... I teraz mam zagwostkę, bo z nimi spędzamy weekend majowy i nawet już widzę jej pogardliwy wzrok wlepiony we mnie jak szamię coś grillowanego, a sama w piątym miesiącu u nas na weselu szampana i wino piła (dopiero na filmie to zobaczyliśmy).

A i czaję się na ręcznik kąpielowy dla Gabi, bo jest promocja w Smyku i zastanawiam się jaki jest najlepszy: bambusowy, bawełniany, welurowy? Jeśli chodzi o rozmiar to jeden chciałabym 80x80,a drugi 100x100, nie za duże będą?

Edytowane przez didi9
Czas edycji: 2015-04-28 o 19:16
didi9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 19:18   #1344
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dobra, jeszcze zagniotłam i uformowałam chleb. Leże i mam wszystko w dupie.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez didi9 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie bażant z takimi dodatkami brzmi smakowicie Zrobiłyście mi smaka na botwinkową i chyba jutro przejdę się na spacer na targ i też sobie upichcę,a co!

Aaaa i chodzi za mną grill od jakiegoś czasu i pomyślałam, że weekend majowy to dobra okazja, a tu zonk, żona brata ciotecznego, która niedawno urodziła twierdzi, że w ciązy nie wolno takich smakołyków jeść Prawda to? Że się podobno jakieś związki toksyczne wydzielają... I teraz mam zagwostkę, bo z nimi spędzamy weekend majowy i nawet już widzę jej pogardliwy wzrok wlepiony we mnie jak szamię coś grillowanego, a sama w piątym miesiącu u nas na weselu szampana i wino piła (dopiero na filmie to zobaczyliśmy).

A i czaję się na ręcznik kąpielowy dla Gabi, bo jest promocja w Smyku i zastanawiam się jaki jest najlepszy: bambusowy, bawełniany, welurowy? Jeśli chodzi o rozmiar to jeden chciałabym 80x80,a drugi 100x100, nie za duże będą?
Co???? Ja tam jadłam i czułam siębardzo dobrze po grillu Ważne, żeby mięso nie było zwęglone A jak się przyczepi to jej powiedz, że lekarz ci pozwoli i stwierdził że to dużo bezpieczniejsze niż picie wina i szampana na weselach Ha! Ja bym się nie powstrzymała
Ręczniki mam, hm...zwykłe Ale to chyba bawełna i im większy tym lepszy bo na dłużej ci starczy. Te małe szybko robią się za małe.

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2015-04-28 o 19:20
Stary 2015-04-28, 19:29   #1345
didi9
Raczkowanie

Cytat:
Dobra, jeszcze zagniotłam i uformowałam chleb. Leże i mam wszystko w dupie.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Co???? Ja tam jadłam i czułam siębardzo dobrze po grillu Ważne, żeby mięso nie było zwęglone A jak się przyczepi to jej powiedz, że lekarz ci pozwoli i stwierdził że to dużo bezpieczniejsze niż picie wina i szampana na weselach Ha! Ja bym się nie powstrzymała
Ręczniki mam, hm...zwykłe Ale to chyba bawełna i im większy tym lepszy bo na dłużej ci starczy. Te małe szybko robią się za małe.
Dobre! Tak jej powiem jak coś się czepi, ale ona raczej z tych co to mierzą wzrokiem i swoje myślą, ale potem gadają tylko za plecami, a prosto w twarz nie powiedzą. No ale jakby riposę mam gotową -dzięki. Bez kitu, ja w szale zakupowym w ogóle nie pomyślałam, że można wycierać dziecko ręcznikiem kąpielowym No ale chyba na jeden taki typowo dziecięcy z kapturkiem 100x100 też się jednak skuszę, a poza tym będę używać kąpielowych .
Stary 2015-04-28, 19:30   #1346
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha bystrzak
Mój tata tez tak ostatnio się ze mną umawiał ze pójdziemy w październiku na nowego Bonda, ja odpowiadam ze nie wiem bo będę mieć pewnie inne obowiazki a tata na to: 'tak, jakie?' haha
Bonda będzie oglądał, ale w domu
Stary 2015-04-28, 19:33   #1347
didi9
Raczkowanie

A tu coś dla małego owieczkowniątka

http://www.smyk.com/zoocchini-reczni...t-niemowlaka-p
Stary 2015-04-28, 19:41   #1348
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre! Tak jej powiem jak coś się czepi, ale ona raczej z tych co to mierzą wzrokiem i swoje myślą, ale potem gadają tylko za plecami, a prosto w twarz nie powiedzą. No ale jakby riposę mam gotową -dzięki. Bez kitu, ja w szale zakupowym w ogóle nie pomyślałam, że można wycierać dziecko ręcznikiem kąpielowym No ale chyba na jeden taki typowo dziecięcy z kapturkiem 100x100 też się jednak skuszę, a poza tym będę używać kąpielowych .
Pisałam o zwykłym ale dziecięcym, z kapturem. Im większy tym lepszy. Ale takim zwykłym zwykłym tezmożna, bo jest grubszy i cieplejszy, no i chłonniejszy a te dziecięce to zaraz całe mokre się robią.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
A tu coś dla małego owieczkowniątka

http://www.smyk.com/zoocchini-reczni...t-niemowlaka-p
Słodki ale jaka cena

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-04-28, 19:49   #1349
elcia88
Wtajemniczenie

Ja w niedziele objadlam sie grillem i nie slyszalam zeby mialo mi lub dzidzi zaszkodzic. Aby spalone nie bylo

Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 20:09   #1350
AaaMarta
Zadomowienie

Właśnie wróciliśmy od weterynarza. Pieseł miał zrobione usg wątroby i biopsję guza. Na szczęście w obu przypadkach nowotwory wykluczone. Guz to tłuszczak, a co do wątroby, to jest stłuszczona, więc dostaliśmy nowe lekarstwa i badania do powtórzenia za dwa miesiące. Kamień z serca.

Jak w ogóle z planami na długi weekend ? Wyjeżdżacie gdzieś dziewczyny ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości