Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon! - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-28, 16:28   #3601
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
Edit chyba do cb wpadne na Wesele bo az mi dech zapiera
Tak mi mów!
Stary 2015-04-28, 16:30   #3602
duchaa123
Wtajemniczenie

Naprawde wielkie zazdro ja nie mam pojecia jak wyglada teraz nasza sala dowiem sie bodajrze 21 czerwca bo przed nami sa 2 wesela i pojedziemy zobaczyc jak to wyglada az sie boje

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 16:40   #3603
Maartikrk
Zakorzenienie

Hej, hej

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Niestety melisa na powazne problemy ze snem nie pomoze, ona lekko wycisza, ale raczej nie usypia. Ale sprobowac nie zaszkodzi.
W Polsce kupowalam smakowe herbatki ziolowe z melisa Vitaxu (np. melisa z gruszka jest przepyszna).
Tutaj kupuje herbatki na sen, ktore maja w skladzie rumianek, miete, trawe cytrynowa, kwiaty pomaranczy i lipy, i waleriane lub wanilie.
muszę spróbować tej melisy bo ostatnio coraz bardziej zestresowana wszystkim chodzę.. :/

Cytat:
Napisane przez farbstiftka Pokaż wiadomość
Dzień doberek
w weekend rozwieźliśmy kolejne zaproszenia: mamy 1 odmowę a reszta od razu potwierdziła.
Pokażę Wam fryzurę próbną. Jest tak jak chciałam, jedynie bardziej zostaną podniesione u nasady i wygładzone na długości.

zobaczę na.kompie. .. jak zwykle wizaż apka nie wyświetla załączników :///

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
Farb super fryzurka, kocham warkocze

Tez mialam w weekend próbna i wyszla tak jak chciałam jeju, to już tak niedługo i ja nie wiem nawet jakie mam odczucia, nie umiem ich opisać ale przeraża mnie natłok wszystkiego...

Wysłane z telefonu.
Będzie dobrze
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 16:41   #3604
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ej normalnie... właśnie ściągam fotki . Wrzucę Wam pierwszą lepszą fotkę, sala do tańczenia PRZED i PO . Starałam się znaleźć możliwie zbliżoną perspektywę .
Super.
plus 100 do za☠☠☠istości
Cytat:
Tak teraz oglądam te fotki i sama się pogubiłam . Ogólnie po zmniejszeniu, żeby były same oczy to to wygląda groźnie ale twarzy całej nie chcę pokazywać plus muszę ostro nad mimiką twarzy popracować, bo mój "pozowany" uśmiech wygląda jak chamski grymas Ale tak na moje oko, to 1 i 2 zdjęcie mam kępki tylko na jednym oku, na drugim tylko tusz. 3 i 4 zdjęcie to mam kępki na obu oczach, jedynie na jednym są dłuższe w zewnętrznym kącie, a na drugim są równej długości tylko, żeby zagęścić. Ogólnie to strasznie mam zapadnięte powieki, no bywa, nie?
Bardzo bardzo mi się podoba Twój makijaż . W moim stylu, tak jak lubię

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 16:42   #3605
Maartikrk
Zakorzenienie

Magda nie usiwaj dzisiejszych fotek bo muszę zdążyć jeszcze dorwać się do kompa..na tel nie widzę. ..
Stary 2015-04-28, 16:51   #3606
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Super.
plus 100 do za☠☠☠istości

Bardzo bardzo mi się podoba Twój makijaż . W moim stylu, tak jak lubię
super, bardzo się cieszę
Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
Magda nie usiwaj dzisiejszych fotek bo muszę zdążyć jeszcze dorwać się do kompa..na tel nie widzę. ..
Hahah, widzę że Vivienne już dotarła do oglądania fotek, więc teraz jeszcze na Ciebie poczekam w takim razie daj znać, jak zobaczysz . O ile lokalu zdjęcia w sumie mogę zostawić, o tyle swoje raczej usunę .
Stary 2015-04-28, 16:53   #3607
Izzy_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
To ja mam chyba najwięcej rzeczy do zrobienia w maju
  1. zrobić księgę gości
  2. zrobić plan stołów
  3. zamówić numerki na stoły
  4. kupić alkohol i napoje
  5. kupić prezenty dla świadków
  6. kupić bieliznę, buty, sweter
  7. wybrać i zamówić tort i ciasta
  8. zamówić topper
  9. kupić materiały na prezenty/podziękowania dla gości
  10. zrobić podziękowania dla rodziców
  11. kupić garnitur + wszystkie dodatki
  12. wymyśleć w czym podać obrączki
  13. zrobić winietki

Ja podobnie, tylko bez podziękowań dla gości i księgi gości. Za to muszę ogarnąć transport dla gości, zrobić próbną fryzurę i makijaż.. i nie wiem co jeszcze, pewnie o czymś nie pamiętałam i tak

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51204666]Mam straszny ból głowy.... I nie wiem czy to zatoki czy ciśnienie... Właśnie odbieram suknię i co? I nie podoba mi się jeszcze bardziej niż na poprzedniej przymiarce... Nic,czekam aż ja wyprasują,zabieram i jadę do kosmetyczki...:|[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
tak, to fakt, ale i tak obowiązek meldunku ma być zniesiony tylko wstępnie miało być to w 2015, teraz że w 2016 więc w sumie to nic nie wiadomo. Będą odkładać to w czasie bo nie dość żeby dobry biznes się będzie kręcił to i ludzie nadal są kontrolowani jak za komuny
Najlepsze jest to, że urzędy zarobią dobrą kasę na zmianie dowodu, bo do załatwienia każdej sprawy będzie trzeba pobierać zaświadczenie o meldunku które kosztuje coś w granicach 30 zł a, że dokumenty urzędowe ważne są 6 miesięcy to w ciągu roku trzeba pobrać 2 takie zaświadczenia...
Biznes na meldunku to taki sobie ma państwo, bo nie ma sankcji żadnej za niedopełnienie obowiązku meldunkowego. Mój wykładowca ma stary dowód bez podania adresu zameldowania na dowód tego, jakie mamy luki prawne A urzędy nie zarobią, bo jak wrzuciła któraś z Dziewczyn, po zmianach będą wystarczały oświadczenia o meldunku i tyle. Przynajmniej w teorii

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
No dobra, ogarnęłam się jako tako

Pogodę mieliśmy piękną, kościół był w całości przystrojony w bieli i tiulach, wyglądał po prostu cudnie! Moja ciocia akompaniowała organiście na altówce, a mój brat wziął na siebie pierwsze (i jedyne) czytanie, więc łzy w oczach były Sama przysięga poszła bez problemów, mieliśmy dwie małe blondyneczki - moje kuzynki - do niesienia obrączek w pudełku, które sama zrobiłam, ksiądz był przemiły i cały czas się uśmiechał i żartował. Generalnie nawet osoby zaproszone tylko na ślub bardzo chwaliły przebieg ceremonii i wszystko, co zaplanowaliśmy
Kwiaty ostatecznie były fioletowo-białe, stanęło na goździkach i tulipanach w bukietach. Auto przyzdobione było goździkami na całej masce. Tort zrobili idealnie według mojego projektu, przy czym na górze były fioletowe, robione z lukru frezje A na stołach managerka sali w tajemnicy przed nami ustawiła fioletowe i białe eustomy, jak zauważyła, że wszystko jest we fioletach, co było bardzo miłym zaskoczeniem
Pierwszy taniec poszedł bez większych problemów - nikt nie znał układu, więc w sumie i tak nawet drobne pomyłki były niezauważone. Sala przepiękna, z panelami świetlnymi bardzo nastrojowymi, okrągłe stoły ogromnie spodobały się gościom, nawet tym starszym. Obsługa była profesjonalna, praktycznie nie dało się ich zauważyć przy pracy, a alkohol był regularnie uzupełniany, podobnie jak talerze. Dania roznoszone sprawnie i szybko. Goście bawili się bardzo dobrze i dość długo, patrząc na to, że większość jechała przynajmniej 200 km tego samego dnia - teściowie się na przykład zgubili
Będziemy mieć maaasę zdjęć, ale to jeszcze musimy poczekać, bo jeszcze plener A, no i koszyki ratunkowe zrobiły furorę, a ja mam sto odcisków na stopach i tańczyłam nad ranem na bosaka \
Cytat:
A dziękuję, dziękuję . Ej serio, mam nadzieję, że wszystkie mówicie poważnie, tak jak na prawdę myślicie nawet obawy schme mi pomagają .
Ja przyłączam się do peanów! Masz PRZEPIĘKNE OCZY! Świetny make-up, no i odebrałam fotki na PW, wyglądasz pięknie. Piękna PM!

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51206939]

Ale najlepszy to był tż. Pyta w salonie (jak pani poszła prasować)

-i co podoba Ci się?

-no nie bardzo...(tu cala litania co mi się nie podoba)

A on zdezorientowany,rozgląda się po salonie:

-kochanie to ktoś Ci się tu podoba,to może kupimy drugą?może krótką?

Najgorsze jest to,ze od kupna sukni widziałam milionpieńcset sukien i nie było żadnej ktora by mnie zachwyciła.

No i tutaj absolutnie moge pochwalić salon i panią ktora mnie obsługiwała.

Suknie jest dopasowana,długość super...nawet choćbym chciała to nie mam jak miec do nich pretensji bo wszystko co bylo w ich gestii jest zrobione od a do z.

Po prostu chyba miałam w glowie inne wyobrażenie siebie ubranej w nią:/[/QUOTE]

Istapp, nie załapałam się na fotki z poprzedniej przymiarki, ale pamiętam jakie były reakcje! Na pewno wyglądasz świetnie, suknia jest piękna i bardzo elegancka.

Cytat:
Ej normalnie... właśnie ściągam fotki . Wrzucę Wam pierwszą lepszą fotkę, sala do tańczenia PRZED i PO . Starałam się znaleźć możliwie zbliżoną perspektywę .
Wielkie WOW, teraz zazdroszczę Ci sali
Stary 2015-04-28, 17:01   #3608
magda_mjt
Zakorzenienie

Dobra, dziewczyny, tyle miłych słów mi powiedziałyście i o makijażu i o tych wcześniejszych fotkach z próbnych i z suknią, i jeszcze o lokalu, że oficjalnie wszystkim Wam i każdej z osobna chcę podziękować i powiem tylko, że jaram się jak pochodnia w tym momencie . Mi się podobało, nawet bardzo, ale dzięki Wam jestem pewna decyzji, że tak, a nawet lepiej będzie w lipcu . Ogólnie sporo rzeczy wyszło nam na plus podczas tego pobytu, z wielu jestem bardzo zadowolona (choć z lokalu chyba najbardziej się cieszyłam ), sprawy Kościelne nam solidnie nerwy nadwyrężyły (jak kogoś interesuje, to tutaj dokładnie opisałam jednej wizażance, co się podziało, ale ostrzegam- dłuuuugi post :P), ale ogólnie wyjazd podsumowuję bardzo na plus .
Stary 2015-04-28, 17:17   #3609
Maartikrk
Zakorzenienie

Ok zabieram się za oglądanie zaległych załączników. Swoją drogą jeśli któraś z Was ogarnęła jakiś sposób jak zobaczyć załączniki na telefonie (nie otwierając ich w przeglądarce) to proszę o podzielenie się tą cenną wskazówką.

Tymczasem pokazuję butki..dziś odebrane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150428_170801.jpg (78,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150428_170811.jpg (31,0 KB, 33 załadowań)
Stary 2015-04-28, 17:19   #3610
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Ok zabieram się za oglądanie zaległych załączników. Swoją drogą jeśli któraś z Was ogarnęła jakiś sposób jak zobaczyć załączniki na telefonie (nie otwierając ich w przeglądarce) to proszę o podzielenie się tą cenną wskazówką.

Ładniutkie
Stary 2015-04-28, 17:21   #3611
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:

Popieram pomysł podzielenia się informacją
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 17:22   #3612
_groooszek_
Zakorzenienie

Z tego co mi wiadomo nie da się przez aplikację oglądać załączników

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 17:27   #3613
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się cieszę, jak mogę zobaczyć porównanie! wcześniej zaraz po wejściu do lokalu taki był widok na okna, a teraz .... dalej nie wierzę w to, jak super to zrobili
Cytat:
Lokal jest w kształcie litery L . Na wcześniejszych zdjęciach, z tyłu po prawej stronie, pomiędzy stolikiem, a krzesłami jest początek sali ze stołami . Tutaj zdjęcie z sali ze stołami, w tle widać salę do tańczenia .
Cytat:
Tak teraz oglądam te fotki i sama się pogubiłam . Ogólnie po zmniejszeniu, żeby były same oczy to to wygląda groźnie ale twarzy całej nie chcę pokazywać plus muszę ostro nad mimiką twarzy popracować, bo mój "pozowany" uśmiech wygląda jak chamski grymas Ale tak na moje oko, to 1 i 2 zdjęcie mam kępki tylko na jednym oku, na drugim tylko tusz. 3 i 4 zdjęcie to mam kępki na obu oczach, jedynie na jednym są dłuższe w zewnętrznym kącie, a na drugim są równej długości tylko, żeby zagęścić. Ogólnie to strasznie mam zapadnięte powieki, no bywa, nie?
Makijaż cudny !! Na prawdę.. z kępkami będzie miodzio.. Oj już widzę Cię w tej sukni i z tym makeupem i ahh....no cudnie!

Salę macie świetną!!!

Cytat:
Ładniutkie
Dziękuję U mnie tylko płaskie wchodzą w grę jestem zadowolona!

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
Popieram pomysł podzielenia się informacją
Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Z tego co mi wiadomo nie da się przez aplikację oglądać załączników
Bez sensu...ciekawe czy można im gdzieś to zgłosić.. 90% czasu jak piszę na forum to robię to z telefonu. Na wątku coraz więcej załączników więc robi się to nie wygodne :P
Stary 2015-04-28, 17:30   #3614
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Tu na fotce są zdecydowanie papierowe pompony
Ej no, aż tak źle z moim wzrokiem nie jest
Fotkę wstawiłam, żeby zobrazować plany Ani, jak mogą wyglądać pompony na dekoracji za młodymi. Jakiekolwiek pompony, z organzy, tiulu, papieru czy włóczki nawet Materiał był w tym momencie nieistotny

A co do Twojego makijażu, to jest wyrąbany w kosmos, mega profesjonalny i robi wrażenie, tylko według mnie wyglądasz w nim na elegancką, odważną... 30-latkę. Sorki Jak dla mnie po prostu Cię postarza. I trochę kojarzy mi się z zabawą sylwestrową niż ze ślubem, ale no chciałam być szczera i nie słodzić sztucznie. Jest piękny, naprawdę. Tylko te dwa ale, które możesz mieć głęboko, bo to Tobie ma się podobać
Stary 2015-04-28, 17:39   #3615
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2015-04-28, 17:40   #3616
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Ale się zeźliłam.... właśnie dostałam maila z uczelni, że przez dwa weekendy w maju mam szkolenie z rysunku technicznego i to te weekendy które mam wolne i mogłabym jechać do Lipstick w odwiedziny Będę musiała kombinować jakoś.
Lipstick! Ja Ci obiecuje, ja przyjadę tylko same kłody pod nogi mi rzucają na tej uczelni
nooo ja czekam cały czas

Cytat:
WOW!

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
No dobra, ogarnęłam się jako tako

Pogodę mieliśmy piękną, kościół był w całości przystrojony w bieli i tiulach, wyglądał po prostu cudnie! Moja ciocia akompaniowała organiście na altówce, a mój brat wziął na siebie pierwsze (i jedyne) czytanie, więc łzy w oczach były Sama przysięga poszła bez problemów, mieliśmy dwie małe blondyneczki - moje kuzynki - do niesienia obrączek w pudełku, które sama zrobiłam, ksiądz był przemiły i cały czas się uśmiechał i żartował. Generalnie nawet osoby zaproszone tylko na ślub bardzo chwaliły przebieg ceremonii i wszystko, co zaplanowaliśmy
Kwiaty ostatecznie były fioletowo-białe, stanęło na goździkach i tulipanach w bukietach. Auto przyzdobione było goździkami na całej masce. Tort zrobili idealnie według mojego projektu, przy czym na górze były fioletowe, robione z lukru frezje A na stołach managerka sali w tajemnicy przed nami ustawiła fioletowe i białe eustomy, jak zauważyła, że wszystko jest we fioletach, co było bardzo miłym zaskoczeniem
Pierwszy taniec poszedł bez większych problemów - nikt nie znał układu, więc w sumie i tak nawet drobne pomyłki były niezauważone. Sala przepiękna, z panelami świetlnymi bardzo nastrojowymi, okrągłe stoły ogromnie spodobały się gościom, nawet tym starszym. Obsługa była profesjonalna, praktycznie nie dało się ich zauważyć przy pracy, a alkohol był regularnie uzupełniany, podobnie jak talerze. Dania roznoszone sprawnie i szybko. Goście bawili się bardzo dobrze i dość długo, patrząc na to, że większość jechała przynajmniej 200 km tego samego dnia - teściowie się na przykład zgubili
Będziemy mieć maaasę zdjęć, ale to jeszcze musimy poczekać, bo jeszcze plener A, no i koszyki ratunkowe zrobiły furorę, a ja mam sto odcisków na stopach i tańczyłam nad ranem na bosaka \

Edit: Ania, doczytalam o kole - ja miałam koło i uważam, że było bardzo pomocne choćby w kościele, bo sukienka przy wietrze jednak się wygina, a koło ją utrzymuje. W sumie z kołem zero problemów
gratulacje!!!

Cytat:
Uff wypisałam wszystkie koperty do zaproszeń
W jednym domu mamy do rozdania 7 zaproszeń a w drugim 5 To akurat od TŻ ze strony Ode mnie jest po 2-3 w jednym domu. Najgorzej ze znajomymi, do każdego osobno musimy jechać a kilka osób mieszka w Wawie i w Krk... No logistycznie będzie ciężko.

Zmykam na korki a potem jedziemy do naszego przyszłego mieszkania
Edit: no i w Lublinie też znajomi
co mnie ominęło????????????

[QUOTE=Maartikrk;51208852
Tymczasem pokazuję butki..dziś odebrane [/QUOTE]

cudne!!

wróciliśmy z pogrzebu. wynajęli skrzypaczkę, bardzo to było wzruszające

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 17:41   #3617
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Mi mama mówi żebym nie brała tego koła. Halka jest na 3 sztywnych tiulach i bardzo ładnie suknię unosi a koło mi będzie tylko w trakcie zabawy przeszkadzało. Z jednej strony ma rację ale z drugiej to w końcu to koło jest po to żeby się najładniej suknia układała. No gupia w tym temacie jestem
Dla mnie koło nie było po to, żeby suknia się ładnie układała. Dla mnie koło było po to, abym umiała w tej sukni się poruszać
Mnie było niewygodnie bez koła, te sztywne tiule ocierały mi się o nogi, dodatkowo grzały. Dlatego miałam koło, które izolowało mnie od tych wszystkich warstw, czułam się, jakbym była od pasa w dół tylko w majtkach i pończochach
Mogłam swobodnie robić duże kroki, nigdy niczego nie przydepnęłam
Najlepiej pochodź w sukni z kołem i bez i oceń. Tylko tak dłużej pochodź, nie dwa kroki w przód i tył
Stary 2015-04-28, 17:46   #3618
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ej no, aż tak źle z moim wzrokiem nie jest
Fotkę wstawiłam, żeby zobrazować plany Ani, jak mogą wyglądać pompony na dekoracji za młodymi. Jakiekolwiek pompony, z organzy, tiulu, papieru czy włóczki nawet Materiał był w tym momencie nieistotny

A co do Twojego makijażu, to jest wyrąbany w kosmos, mega profesjonalny i robi wrażenie, tylko według mnie wyglądasz w nim na elegancką, odważną... 30-latkę. Sorki Jak dla mnie po prostu Cię postarza. I trochę kojarzy mi się z zabawą sylwestrową niż ze ślubem, ale no chciałam być szczera i nie słodzić sztucznie. Jest piękny, naprawdę. Tylko te dwa ale, które możesz mieć głęboko, bo to Tobie ma się podobać
No dobra, dobra papierowe swoją drogą mogą wyjść taniej, jak się dobrze znajdzie bibułę prasowaną
No w sumie już niewiele mi do 30-tki zostało . A serio ja patrząc na same oczy- trochę się boję, w sensie groźnie to wygląda dla mnie . Ale jak jest całość, to jest delikatniej . Wyraźnie, ale delikatniej . A Ty chyba nie widziałaś całości, nie?
Stary 2015-04-28, 17:53   #3619
zonamojegomeza
Zakorzenienie

O rany... 10 stron do nadrobienia.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 18:00   #3620
deksterowa
Zakorzenienie

Kurcze... Mnie się szyje suknia z tiulu jedwabnego i zaczęłam się bać, że zamiast zrobić mi ładne A, opnie się na biodrach i je podkreśli... Może na przymiarce poproszę o dodatkową warstwę sztywnego tiulu pod spód

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 18:04   #3621
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
co mnie ominęło????????????
Jedziemy bo ma przyjechać facet od remontów i nam wycenić ile taka zabawa będzie kosztować. Aż się boję

SteveS, Viva dzięki dziewczyny za rady odnośnie koła Bardzo cenne uwagi. Myślę, że z kołem będzie rozsądniej
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 18:04   #3622
viva91
na przekór do celu

Cytat:
No dobra, dobra papierowe swoją drogą mogą wyjść taniej, jak się dobrze znajdzie bibułę prasowaną
No w sumie już niewiele mi do 30-tki zostało . A serio ja patrząc na same oczy- trochę się boję, w sensie groźnie to wygląda dla mnie . Ale jak jest całość, to jest delikatniej . Wyraźnie, ale delikatniej . A Ty chyba nie widziałaś całości, nie?
Widziałam, kiedyś wcześniej
Stary 2015-04-28, 18:05   #3623
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Uff wypisałam wszystkie koperty do zaproszeń
W jednym domu mamy do rozdania 7 zaproszeń a w drugim 5 To akurat od TŻ ze strony Ode mnie jest po 2-3 w jednym domu. Najgorzej ze znajomymi, do każdego osobno musimy jechać a kilka osób mieszka w Wawie i w Krk... No logistycznie będzie ciężko.

Zmykam na korki a potem jedziemy do naszego przyszłego mieszkania
Edit: no i w Lublinie też znajomi
to jednak będzie ta zamiana?

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
WOW! Zmiana widoczna i zdecydowanie na lepsze

Dziewczyny, które zamawiały buty z białebuty moglybyscie podeslac tuaj lub na pw wiadomosc na ktore sie zdecydowalyscie i czy sa wygodne i ogolnie ok? wlasnie probuje wstepnie cos wybrac ale oczoplasu dostalam ;p
ja zamówiłam TE tylko w obiciu ze skóry. Ogólnie są mega wygodne, mimo że to 10 cm. Tylko mnie gniotą przy opentoe niestety. to nie był mierzony element, a ja mam dość szeroko palce. może nie na własne wesele, ale na jakieś wyjście na drinka, na pewno je włożę jeszcze
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 18:05   #3624
seductivee
Zakorzenienie

Madzia sala mega przepiękna!

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 18:06   #3625
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które zamawiały buty z białebuty moglybyscie podeslac tuaj lub na pw wiadomosc na ktore sie zdecydowalyscie i czy sa wygodne i ogolnie ok? wlasnie probuje wstepnie cos wybrac ale oczoplasu dostalam ;p
Moje to te, są ok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 74421e06571be4e55a3592a990913ae7.jpg (51,3 KB, 15 załadowań)
Stary 2015-04-28, 18:08   #3626
ania9o
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51209532]to jednak będzie ta zamiana?

ja zamówiłam TE tylko w obiciu ze skóry. Ogólnie są mega wygodne, mimo że to 10 cm. Tylko mnie gniotą przy opentoe niestety. to nie był mierzony element, a ja mam dość szeroko palce. może nie na własne wesele, ale na jakieś wyjście na drinka, na pewno je włożę jeszcze [/QUOTE]

My mamy wątpliwości teraz ale siostra nas zapewnia, że wszystko pójdzie zgodnie z planem więc na razie trzymamy się pierwotnego planu. Chociaż wiadomo, że jak takie różne problemy w trakcie wychodzą to się człowiekowi odechciewa.
Marzy mi się to mieszkanie ale jak nie wyjdzie to trudno, przestałam się nastawiać.
Stary 2015-04-28, 18:09   #3627
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy wątpliwości teraz ale siostra nas zapewnia, że wszystko pójdzie zgodnie z planem więc na razie trzymamy się pierwotnego planu. Chociaż wiadomo, że jak takie różne problemy w trakcie wychodzą to się człowiekowi odechciewa.
Marzy mi się to mieszkanie ale jak nie wyjdzie to trudno, przestałam się nastawiać.
to żeby się udało i nie było już żadnych problemów
Stary 2015-04-28, 18:16   #3628
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
to żeby się udało i nie było już żadnych problemów
Dzięki

Siostra to się tak nakręciła, że ona tego faceta umówiła na wycenę. Ja nawet palcem nie ruszyłam w tym temacie bo powiedzieliśmy z TŻ, że nic nie będzie załatwiać póki nie mamy umowy przedwstępnej. Ale z jednej strony dobrze, przynajmniej będziemy wiedzieli na czym stoimy, ile kasy nam będzie trzeba no i czy w ogóle podołamy.
Stary 2015-04-28, 18:17   #3629
MartusiaWu
Zakorzenienie

dziewczyny, gdzie warto lecieć na urlop w październiku/listopadzie?
MartusiaWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 18:26   #3630
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Widziałam, kiedyś wcześniej
Kiedyś wcześniej? w sensie, że jak? nie wrzucałam tutaj makijażu całego w ogóle....
Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Madzia sala mega przepiękna!
Dzięki

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości