Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon! - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-28, 18:29   #3631
duchaa123
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!

Demonstracja na naszym passacie niestety zdj nie z gory bo padalo takie slonce ze nic nie bylo widac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150428_151115.jpg (99,6 KB, 56 załadowań)

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 18:31   #3632
Cherry_Muffin
nibyżona

ja tez mam z bialych butow, jestem zadowolina. chociaz mam wrazenie ze ta nowa para z poprawionym kolorem lezy inaczej. ale dopiero raz je na stopy wlozylam
ale jestem serio zadowolona
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 18:46   #3633
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Znowu prawie nie przespałam nocy. Katar mi zupełnie nie dał spać. X_X

Mój teść to na wesele 120osobowe chciał kupić 100 butelek wina. Ale razem z właścicielką sali mu to wybiliśmy z głowy. Prawdopodobnie kupi 50. A wódki chyba 0.5l na parę. Z tym że plan jest taki, że to co zostanie, oddajemy do hurtowni.

Ja to sobie dopiero narobiłam problemów urzędowych. Nie chciałam mieć po amerykańsku nazwiska z końcówką -ski, to teraz mam za swoje. Załatwianie mojej zmiany nazwiska i wymiana dokumentów to będzie koszmar. Zawsze chciałam mieć nazwisko TŻa, ale jak myślę, ile to będzie formalności, to chce mi się płakać. X_X A TŻ oczywiście powtarza, że nie będzie żadnych problemów i że urzędy są dla ludzi. xD

Magda, zdjęcia Twojego makijażu utwierdziły mnie, że przedłużenie rzęs w moim przypadku to dobry pomysł. Ja też mam mocno zapadnięte powieki i moje własne rzęsy się chowają pod łuk brwiowy.

Cytat:
Napisane przez eewelcia Pokaż wiadomość
I jak Wam się widzą te zaproszenia (mała cyrkonia Swarovskiego w naszyjniku Młodej) i zawieszki na alkohol???
Bardzo ładne.

Istapp, a ja myślę, że to nie chodzi o suknię. Suknia jest piękna, dopasowana, cudowna. Masz problem spojrzeć na siebie przychylnym okiem, a teraz tyle stresu, to wyładowujesz go na sobie. Musisz uwierzyć, że jesteś w stanie pięknie wyglądać, masz rewelacyjną figurę i możesz się sobą zachwycać. Inni na pewno będą się Tobą zachwycać.

Magda, zdecydowanie lepiej sala teraz wygląda.
Nasza sala była piękna jeszcze przed remontem, a po remoncie to już w ogóle cudo. Więc wiem, co czujesz.
Stary 2015-04-28, 18:58   #3634
zonamojegomeza
Zakorzenienie

magda świetnie sala wygląda
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 19:00   #3635
magda_mjt
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny! mi też się bardzo podoba. Głupio mówić, ale dawniej nam się podobała. Ale teraz jak widzę "przed" i "po" to nie czaję, jak nam się mogła podobać. Chyba po prostu nie zwracaliśmy uwagi tak na te ramy ze sztucznymi kwiatami, na firany ze wzorami, no i pomarańczową ścianę.... Bo sala ze stołami była całkiem ładna, to głównie sala taneczna psuła.... Ale teraz Aż się wesela doczekać nie mogę!
Stary 2015-04-28, 19:03   #3636
duchaa123
Wtajemniczenie

Niech ten czas szybciej leci . Ale tylko do wesela

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 19:14   #3637
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Ja mam nadzieję, że uda mi się wyhodować swoje
Mi też

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
do tego mamy gratis grawer, zmniejszanie i zwężanie dożywotnio i Tż wynegocjował jeszcze 5 %
A gdzie zamawialiście?

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które zamawiały buty z białebuty moglybyscie podeslac tuaj lub na pw wiadomosc na ktore sie zdecydowalyscie i czy sa wygodne i ogolnie ok? wlasnie probuje wstepnie cos wybrac ale oczoplasu dostalam ;p
Takie, obcas 6 cm, prawy jest jakby większy, ale to chyba kwestia moich stóp

Magda, piękna przemiana sali, cudo

My chyba wybraliśmy obrączki, tylko jedyne co mnie martwi to szerokość, bo są 5,5 mm. Celowałam w 4 mm, ale jak tak patrzyłam to nie wiem czy 5 mm by nie była lepsza (bo jednak żeby mi nie ginęła na palcu, bo chyba będę nosić samą,a pierścionek na lewą przełożę), a te 5,5 mm no nie wiem...Boję się, że będzie wyglądała potężnie, choć po dłuższej chwili jak tak na nią patrzyłam na palcu to źle nie jest, bo niby mam szczupłe palce, ale przy tym dość długie, więc... Czy któraś z Was ma takiej szerokości obrączkę?

W AK nie byłoby problemu wziąć w mniejszej szerokości, albo jednej w takiej, drugiej w takiej. Ale Tż nie jest przekonany do zamawiania tam, ma za dużo obaw. W ciągu kilku dni, może tygodnia musimy podjąć decyzję
Stary 2015-04-28, 19:21   #3638
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
My chyba wybraliśmy obrączki, tylko jedyne co mnie martwi to szerokość, bo są 5,5 mm. Celowałam w 4 mm, ale jak tak patrzyłam to nie wiem czy 5 mm by nie była lepsza (bo jednak żeby mi nie ginęła na palcu, bo chyba będę nosić samą,a pierścionek na lewą przełożę), a te 5,5 mm no nie wiem...Boję się, że będzie wyglądała potężnie, choć po dłuższej chwili jak tak na nią patrzyłam na palcu to źle nie jest, bo niby mam szczupłe palce, ale przy tym dość długie, więc... Czy któraś z Was ma takiej szerokości obrączkę?

W AK nie byłoby problemu wziąć w mniejszej szerokości, albo jednej w takiej, drugiej w takiej. Ale Tż nie jest przekonany do zamawiania tam, ma za dużo obaw. W ciągu kilku dni, może tygodnia musimy podjąć decyzję
Z tego co pamiętam my mamy 4.5mm. Ale dla mnie różnica między 4, 4.5 i 5 była ogromna, więc powinnaś zmierzyć te 5 i 5.5 i sama zobaczyć.
Stary 2015-04-28, 19:23   #3639
zmotywowanaja
Zakorzenienie

w a&a

Edytowane przez zmotywowanaja
Czas edycji: 2015-04-28 o 19:31
zmotywowanaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 19:27   #3640
eewelcia
Raczkowanie

Dzięki, królewna
eewelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 19:30   #3641
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
Ok zabieram się za oglądanie zaległych załączników. Swoją drogą jeśli któraś z Was ogarnęła jakiś sposób jak zobaczyć załączniki na telefonie (nie otwierając ich w przeglądarce) to proszę o podzielenie się tą cenną wskazówką.

Tymczasem pokazuję butki..dziś odebrane
urocze)

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny! mi też się bardzo podoba. Głupio mówić, ale dawniej nam się podobała. Ale teraz jak widzę "przed" i "po" to nie czaję, jak nam się mogła podobać. Chyba po prostu nie zwracaliśmy uwagi tak na te ramy ze sztucznymi kwiatami, na firany ze wzorami, no i pomarańczową ścianę.... Bo sala ze stołami była całkiem ładna, to głównie sala taneczna psuła.... Ale teraz Aż się wesela doczekać nie mogę!

Magda jestes pochodnia od kilku dni nie ze jarasz sie jak pochodnia, jestes pochodnia!))

w ogole chwale sie zdobyczami!:

1. Literki <33 z płyty MDF podpowiedz Pana "Literki za12zł" ze z plyty bedzie lepiej ta czcionka <3

2. Naklejki, dzeciki i inne gupotki do przyozdabiania w księdze gosci czesc z PaperConcep czesc z all potne je ładnie na mniejsze kawałki, wsadze do pudełeczka i bedzie git

3. Hit hitów serduszka drewniane ktore mialy byc podstawą do numerków na stoły... no z Viv sie smiałam za pudełka na ciasta a sama opisu nie czytam i dostałam centrymetrowe serduszka (no 1,5) (liczylam na 4cm)
chce któas? 20 malych drewnianch serduszek - oddam za koszt przesyłki )))
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_2837.jpg (66,2 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_2838.jpg (162,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_2840.jpg (176,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_2843.jpg (136,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_2845.jpg (56,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_2846.jpg (74,9 KB, 36 załadowań)
Stary 2015-04-28, 19:31   #3642
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też

A gdzie zamawialiście?

Takie, obcas 6 cm, prawy jest jakby większy, ale to chyba kwestia moich stóp

Magda, piękna przemiana sali, cudo

mierz inną szerokosc
dlaczego TZ nie jest pewny?
pare osob zamawiało np ja i jestem zadowolona wykonaniem, terminami itp )
Stary 2015-04-28, 19:33   #3643
Maartikrk
Zakorzenienie

sQuaara Dzięki ! Oj jak ja lubię takie pierdółki do przyozdabiania.. bardzo fajny pomysł wrzucenia ich do słoiczka i umożliwienia Gościom przyozdabiania wpisów chyba zgapię!
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 19:34   #3644
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

sQ, świetne te literki!!
Nakleeeejkkiiiiiii Uwielbiam naklejki Gdybym Ci się wpisywała, miałabyś pewność, że cała strona z wpisem będzie w błyskotkach i serduszkach. xD (A normalnie nie lubię się wpisywać do księgi gości. )
Stary 2015-04-28, 19:37   #3645
magda_mjt
Zakorzenienie

11.07.2015

Magdalena & Mateusz- krótka historia i ślubne sprawy. Poznaliśmy się przez wspólnego znajomego i od 8 listopada 2005 roku oficjalnie jesteśmy parą. Od 2009 roku mieszkamy razem w Wielkiej Brytanii i w gruncie rzeczy dłuższą część tego czasu można uznać, że żyjemy jak stare, dobre małżeństwo . Ja jestem okropnie zapominalska, mam dość pozytywne nastawienie do życia i wiem, że co by się nie działo, to zawsze sobie poradzimy, bo jesteśmy razem. Mateusz jest nerwusem, ale poza tym jest w sumie idealny- zawsze o mnie dba, gotuje, jak trzeba to posprząta, zawsze mnie odbiera jak jestem poza domem, dba o nasze autko i wszystkie elektroniczne badziewia . Ogólnie mimo nieco różnych charakterów (wspólna cecha- każdy chce postawić na swoim ), jest nam razem bardzo dobrze i tak będzie do końca, bo tworzymy zgrany team . Zaręczyliśmy się 7 kwietnia 2013 roku. Ślub sentymentalnie 11 lipca 2015- 11 lipca to rocznica ślubu moich Rodziców, a 2015 rok to nasza 10 rocznica.

Kościół Moja Parafia, godzina 15:00 (jesteśmy zapisani)
Lokal Dom Weselny Taurus w Ładnej (jest umowa)
Zespół Geminix (jest umowa)
Fotograf Tomasz Totoń (jest umowa)
Video Emkuzet Media (jest umowa)
Makijaż Klaudia Kłos Make Up Artist, jestem już zapisana
Fryzura Monika Marszałek (Kawa), jestem już zapisana
Suknia Sincerity, kolor Ivory (zamówiona , zdjęcia TUTAJ), na wierzch tiulowa koszulka z delikatną koronką, rękaw do łokcia
Buty obcasy cieliste, lakierowane, zamienne baleriny Monsoon Louise bądź proste baleriny C&A z kokardką (wszystkie już mam, część na zdjęciach)
Pan Młody czarny garnitur smokingowy, biała koszula z czarnymi guziczkami, czarna, jedwabna, własnoręcznie wiązana mucha oraz spinki ze Star Wars, buty Ryłko prosty, klasyczny model (wszystko już jest, zdjęcia podobnego garnituru w załącznikach)
Samochód białe BMW serii 5 (właściciel już o tym wie )
Kwiaty jeszcze nie mam sprecyzowanych, ale na pewno całość delikatna, w pastelowo różowym odcieniu
Wódka Wyborowa 0,5 (w dużej części już kupiona)
Whisky Ballantine's 1l (już kupione 5 butelek)
Wino białe półsłodkie (wciąż obmyślamy) i czerwone półwytrawne (już mamy 20 butelek)
Tort piętrowy, w stylu angielskim, w kolorze białym z dołem pudrowo różowym, z dodatkiem perełek, na górze postacie ze Star Wars (dogadany, własnoręczna wizualizacja z Painta w załączniku )
Obrączki żółte złoto, próba 585, błyszczące, proste, wewnątrz soczewka, 4mm, z grawerem ze Star Wars -moja "I love you 11.07.2015"; M "I know 11.07.2015" (już są, zdjęcie w załączniku)
Kolor przewodni odcienie pudrowego różu do fuksji, mięta i biel
Motyw przewodni o tyle o ile, drobne elementy ze Star Wars (figurki na torcie, okładka księgi gości, spinki do mankietów Pana Młodego)
Zaproszenia własnoręcznie robione (ostateczna wersja w załączniku, już rozdane)
Menu, winietki, numery stołów, itp. własnoręcznie robione, w kolorach przewodnich, z motywem zygzaka (w załączniku)
Dodatkowe dekoracje tiulowe kule głównie do dekoracji słodkiego stołu, może tła za nami oraz altanki w ogrodzie
Dodatkowe atrakcje Instax, kolorowe usta, wąsy itp. do zdjęć , własnoręcznie robiony słodki stół, własnoręcznie robione cake-popsy, jako drobne upominki dla gości
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0112.jpg (87,1 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg po2.jpg (66,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg M.jpg (13,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $_57 (1).jpg (91,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ideał.jpg (46,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11059401_1561982697394630_4085989161436137411_n.jpg (89,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10250158_540888716031810_8004147155715067160_n.jpg (63,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0350.jpg (53,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0658.jpg (34,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10613904_945690462124108_537881857_n.jpg (56,9 KB, 29 załadowań)
Stary 2015-04-28, 19:41   #3646
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
urocze)

Magda jestes pochodnia od kilku dni nie ze jarasz sie jak pochodnia, jestes pochodnia!))

w ogole chwale sie zdobyczami!:

1. Literki <33 z płyty MDF podpowiedz Pana "Literki za12zł" ze z plyty bedzie lepiej ta czcionka <3

2. Naklejki, dzeciki i inne gupotki do przyozdabiania w księdze gosci czesc z PaperConcep czesc z all potne je ładnie na mniejsze kawałki, wsadze do pudełeczka i bedzie git

3. Hit hitów serduszka drewniane ktore mialy byc podstawą do numerków na stoły... no z Viv sie smiałam za pudełka na ciasta a sama opisu nie czytam i dostałam centrymetrowe serduszka (no 1,5) (liczylam na 4cm)
chce któas? 20 malych drewnianch serduszek - oddam za koszt przesyłki )))
Ej fajowe wszystko . Jakby nikt się nie kusił na serduszka, to ja mogę się pokusić, do kartek . Ale ogólnie jak ktoś tu jest z wyższą potrzebą ślubną, to z chęcią "odstąpię" pierwszeństwo w kolejce
Stary 2015-04-28, 19:45   #3647
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
sQ, świetne te literki!!
Nakleeeejkkiiiiiii Uwielbiam naklejki Gdybym Ci się wpisywała, miałabyś pewność, że cała strona z wpisem będzie w błyskotkach i serduszkach. xD (A normalnie nie lubię się wpisywać do księgi gości. )

zapraszam)))

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ej fajowe wszystko . Jakby nikt się nie kusił na serduszka, to ja mogę się pokusić, do kartek . Ale ogólnie jak ktoś tu jest z wyższą potrzebą ślubną, to z chęcią "odstąpię" pierwszeństwo w kolejce
co zostane to Ci przysle
w spoznionym prezencie slubnym... :Cojest: )
Stary 2015-04-28, 19:45   #3648
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
mierz inną szerokosc
dlaczego TZ nie jest pewny?
pare osob zamawiało np ja i jestem zadowolona wykonaniem, terminami itp )
Mierzyłam i 4, i 5, i to 5,5 mm I o ile na początku byłam zdecydowana na 4, bo fajnie wyglądała jak pierścionek jest obok, tak dzisiaj po dłuższej chwili spoglądania na to 5,5 mm nie uważam by było złe, ale ciężko mi jakkolwiek złapać tą szerokość, bo wszystkie wzorniki mam kilka rozmiarów za duże

No ja wiem, wiem Mnie tam przekonuje dożywotnia gwarancja i ten wybór szerokości, ale... mój Tż to jednak fan dużych, bardziej znanych marek, tzw. sieciówek. Obawia się wykonania, tego, że ta dożywotnia gwarancja to pic na wodę fotomontaż. Ale u niego tak ze wszystkim jest
Stary 2015-04-28, 19:48   #3649
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
sQuaara Dzięki ! Oj jak ja lubię takie pierdółki do przyozdabiania.. bardzo fajny pomysł wrzucenia ich do słoiczka i umożliwienia Gościom przyozdabiania wpisów chyba zgapię!
wstepnie szukalam czegos a la kolorowa tasma bo my mamy fotobudke i liczymy na zdjecia w księdze gosci )
no i stanelo na takich przyklejaczach/przyozdobiaczach )
mysle ze dadzą rade

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Mierzyłam i 4, i 5, i to 5,5 mm I o ile na początku byłam zdecydowana na 4, bo fajnie wyglądała jak pierścionek jest obok, tak dzisiaj po dłuższej chwili spoglądania na to 5,5 mm nie uważam by było złe, ale ciężko mi jakkolwiek złapać tą szerokość, bo wszystkie wzorniki mam kilka rozmiarów za duże

No ja wiem, wiem Mnie tam przekonuje dożywotnia gwarancja i ten wybór szerokości, ale... mój Tż to jednak fan dużych, bardziej znanych marek, tzw. sieciówek. Obawia się wykonania, tego, że ta dożywotnia gwarancja to pic na wodę fotomontaż. Ale u niego tak ze wszystkim jest

o to mialam to samo i jak mam swoja (4,5 alob 5 nie wiem) to wlasnie no nawet nie wiem i jestem nią zachwycona

a cena Go nie przekonuje?!

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:

o to mialam to samo i jak mam swoja (4,5 alob 5 nie wiem) to wlasnie no nawet nie wiem i jestem nią zachwycona

Stary 2015-04-28, 19:50   #3650
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie, obawiam się trochę że te 5,5 mm jak będzie dopasowane to jednak do kobiecej dłoni tak topornie będzie wyglądać, ale z drugiej strony to tylko 0,5 mm, choć na obrączkach to akurat widać

A skąd Woli dopłacić, bo droższe = lepsza jakość przecież
Stary 2015-04-28, 19:52   #3651
sQuaara
Zakorzenienie

sorry ale musze :warszawka xD )

no to mu to wybij z głowy
wez 5 w takim razie
jak 4 Ci sie podobało to 5,5 nie bierz
Stary 2015-04-28, 19:59   #3652
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
sorry ale musze :warszawka xD )

no to mu to wybij z głowy
wez 5 w takim razie
jak 4 Ci sie podobało to 5,5 nie bierz
No Warszawka Warszawka

No chyba nie da rady. 5 mogę wziąć tylko w tym AK, a 4 mm dzisiaj mi się nie podobało, jakoś tak baaaaardzo delikatnie wyglądało. Mimo że lubię delikatność w biżuterii (taki też zaręczynowy chciałam) to jakoś dzisiaj mnie ta 4 mm nie przekonała. Najbardziej byłabym już skłonna do tej 5 mm, ale...wtedy trzeba by zamawiać w AK.
Dzięki Mam nadzieję, że dojdziemy do porozumienia
Stary 2015-04-28, 20:03   #3653
Kinia_m
Rozeznanie

Czas zrobić kolacje tżetowi do pracy też chyba sb Zrobię listę na maj, bo sporo nam zostało do załatwienia
Kinia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 20:05   #3654
ania9o
Zakorzenienie

Facet od remontów nie przyjechał, nie wyrobił się. Jutro znowu jedziemy. Zadzwoniłam dodatkowo do znajomego i ma nam elektryke wycenić. Ale znowu sobie poogladalismy, to mieszkanie ma taki potencjał że szok! Ja to się chyba jednak zalamie jak się nie uda
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 20:06   #3655
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Facet od remontów nie przyjechał, nie wyrobił się. Jutro znowu jedziemy. Zadzwoniłam dodatkowo do znajomego i ma nam elektryke wycenić. Ale znowu sobie poogladalismy, to mieszkanie ma taki potencjał że szok! Ja to się chyba jednak zalamie jak się nie uda
nie ma się co martwić na zapas
Stary 2015-04-28, 20:07   #3656
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu co to za mieszkanie? bo my tu zagubione jestesmy
Stary 2015-04-28, 20:07   #3657
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez MartusiaWu Pokaż wiadomość
dziewczyny, gdzie warto lecieć na urlop w październiku/listopadzie?
Przede wszytskim Egipt i kanary (najcieplejsza teneryfa), w paździenriku Cypr, ew Turcja. W innym kierunkach może byc przede wszytskim deszczowo

Cytat:
Bozia skarała

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 20:11   #3658
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu co to za mieszkanie? bo my tu zagubione jestesmy
Cały czas to samo mieszkanie staram się pisać zrozumiale ale chyba mi nie wychodzi xD
Siostra wzięła gościa od remontów żeby nam wycenił ile może kosztować remont. Dlatego dzisiaj tam byliśmy.
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 20:12   #3659
aga99792
Zakorzenienie

a ja nie mogę wbić sie jakoś w rozmowę.
jeszcze nie wróciłam do rzeczywistości
ech..
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 20:13   #3660
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Przede wszytskim Egipt i kanary (najcieplejsza teneryfa), w paździenriku Cypr, ew Turcja. W innym kierunkach może byc przede wszytskim deszczowo

Bozia skarała

Cytat:
Cały czas to samo mieszkanie staram się pisać zrozumiale ale chyba mi nie wychodzi xD
Siostra wzięła gościa od remontów żeby nam wycenił ile może kosztować remont. Dlatego dzisiaj tam byliśmy.
a kwestia spadku ktora miala Wam przeszkodzic w posiadaniu ów mieszkania?

ej jaram sie ze mam to wszystko
normalnie hit-hitów!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości