|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!
Demonstracja na naszym passacie
niestety zdj nie z gory bo padalo takie slonce ze nic nie bylo widac
|
#3632 |
|
nibyżona
|
ja tez mam z bialych butow, jestem zadowolina. chociaz mam wrazenie ze ta nowa para z poprawionym kolorem lezy inaczej. ale dopiero raz je na stopy wlozylam
![]() ale jestem serio zadowolona
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Znowu prawie nie przespałam nocy. Katar mi zupełnie nie dał spać. X_X
Mój teść to na wesele 120osobowe chciał kupić 100 butelek wina. Ja to sobie dopiero narobiłam problemów urzędowych. Załatwianie mojej zmiany nazwiska i wymiana dokumentów to będzie koszmar. Zawsze chciałam mieć nazwisko TŻa, ale jak myślę, ile to będzie formalności, to chce mi się płakać. X_X A TŻ oczywiście powtarza, że nie będzie żadnych problemów i że urzędy są dla ludzi. xDMagda, zdjęcia Twojego makijażu utwierdziły mnie, że przedłużenie rzęs w moim przypadku to dobry pomysł. Ja też mam mocno zapadnięte powieki i moje własne rzęsy się chowają pod łuk brwiowy. Cytat:
![]() Istapp, a ja myślę, że to nie chodzi o suknię. Suknia jest piękna, dopasowana, cudowna. Masz problem spojrzeć na siebie przychylnym okiem, a teraz tyle stresu, to wyładowujesz go na sobie. Musisz uwierzyć, że jesteś w stanie pięknie wyglądać, masz rewelacyjną figurę i możesz się sobą zachwycać. Inni na pewno będą się Tobą zachwycać. ![]() Magda, zdecydowanie lepiej sala teraz wygląda. ![]() Nasza sala była piękna jeszcze przed remontem, a po remoncie to już w ogóle cudo.
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
magda świetnie sala wygląda
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny!
mi też się bardzo podoba. Głupio mówić, ale dawniej nam się podobała. Ale teraz jak widzę "przed" i "po" to nie czaję, jak nam się mogła podobać. Chyba po prostu nie zwracaliśmy uwagi tak na te ramy ze sztucznymi kwiatami, na firany ze wzorami, no i pomarańczową ścianę.... Bo sala ze stołami była całkiem ładna, to głównie sala taneczna psuła.... Ale teraz
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
Niech ten czas szybciej leci
. Ale tylko do wesela
|
#3637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mi też
![]() Cytat:
A gdzie zamawialiście?Cytat:
![]() Magda, piękna przemiana sali, cudo My chyba wybraliśmy obrączki, tylko jedyne co mnie martwi to szerokość, bo są 5,5 mm. Celowałam w 4 mm, ale jak tak patrzyłam to nie wiem czy 5 mm by nie była lepsza (bo jednak żeby mi nie ginęła na palcu, bo chyba będę nosić samą,a pierścionek na lewą przełożę), a te 5,5 mm no nie wiem...Boję się, że będzie wyglądała potężnie, choć po dłuższej chwili jak tak na nią patrzyłam na palcu to źle nie jest, bo niby mam szczupłe palce, ale przy tym dość długie, więc... Czy któraś z Was ma takiej szerokości obrączkę?W AK nie byłoby problemu wziąć w mniejszej szerokości, albo jednej w takiej, drugiej w takiej. Ale Tż nie jest przekonany do zamawiania tam, ma za dużo obaw. W ciągu kilku dni, może tygodnia musimy podjąć decyzję
|
||
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
w a&a
Edytowane przez zmotywowanaja Czas edycji: 2015-04-28 o 19:31 |
|
|
|
#3640 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, królewna
|
|
|
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
Magda jestes pochodnia od kilku dni nie ze jarasz sie jak pochodnia, jestes pochodnia!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ))w ogole chwale sie zdobyczami!: 1. Literki <33 z płyty MDF podpowiedz Pana "Literki za12zł" ze z plyty bedzie lepiej ta czcionka <32. Naklejki, dzeciki i inne gupotki do przyozdabiania w księdze gosci czesc z PaperConcep czesc z all potne je ładnie na mniejsze kawałki, wsadze do pudełeczka i bedzie git3. Hit hitów )chce któas? 20 malych drewnianch serduszek - oddam za koszt przesyłki )))
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mierz inną szerokosc ![]() dlaczego TZ nie jest pewny? pare osob zamawiało np ja i jestem zadowolona wykonaniem, terminami itp )
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
sQuaara Dzięki
! Oj jak ja lubię takie pierdółki do przyozdabiania.. bardzo fajny pomysł wrzucenia ich do słoiczka i umożliwienia Gościom przyozdabiania wpisów chyba zgapię!
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
sQ, świetne te literki!!
Nakleeeejkkiiiiiii
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
11.07.2015 ![]() Magdalena & Mateusz- krótka historia i ślubne sprawy. Poznaliśmy się przez wspólnego znajomego i od 8 listopada 2005 roku oficjalnie jesteśmy parą. Od 2009 roku mieszkamy razem w Wielkiej Brytanii i w gruncie rzeczy dłuższą część tego czasu można uznać, że żyjemy jak stare, dobre małżeństwo . Ja jestem okropnie zapominalska, mam dość pozytywne nastawienie do życia i wiem, że co by się nie działo, to zawsze sobie poradzimy, bo jesteśmy razem. Mateusz jest nerwusem, ale poza tym jest w sumie idealny- zawsze o mnie dba, gotuje, jak trzeba to posprząta, zawsze mnie odbiera jak jestem poza domem, dba o nasze autko i wszystkie elektroniczne badziewia . Ogólnie mimo nieco różnych charakterów (wspólna cecha- każdy chce postawić na swoim ), jest nam razem bardzo dobrze i tak będzie do końca, bo tworzymy zgrany team . Zaręczyliśmy się 7 kwietnia 2013 roku. Ślub sentymentalnie 11 lipca 2015- 11 lipca to rocznica ślubu moich Rodziców, a 2015 rok to nasza 10 rocznica. Kościół Moja Parafia, godzina 15:00 (jesteśmy zapisani) Lokal Dom Weselny Taurus w Ładnej (jest umowa) Zespół Geminix (jest umowa) Fotograf Tomasz Totoń (jest umowa) Video Emkuzet Media (jest umowa) Makijaż Klaudia Kłos Make Up Artist, jestem już zapisana Fryzura Monika Marszałek (Kawa), jestem już zapisana Suknia Sincerity, kolor Ivory (zamówiona , zdjęcia TUTAJ), na wierzch tiulowa koszulka z delikatną koronką, rękaw do łokciaButy obcasy cieliste, lakierowane, zamienne baleriny Monsoon Louise bądź proste baleriny C&A z kokardką (wszystkie już mam, część na zdjęciach) Pan Młody czarny garnitur smokingowy, biała koszula z czarnymi guziczkami, czarna, jedwabna, własnoręcznie wiązana mucha oraz spinki ze Star Wars, buty Ryłko prosty, klasyczny model (wszystko już jest, zdjęcia podobnego garnituru w załącznikach) Samochód białe BMW serii 5 (właściciel już o tym wie )Kwiaty jeszcze nie mam sprecyzowanych, ale na pewno całość delikatna, w pastelowo różowym odcieniu Wódka Wyborowa 0,5 (w dużej części już kupiona) Whisky Ballantine's 1l (już kupione 5 butelek) Wino białe półsłodkie (wciąż obmyślamy) i czerwone półwytrawne (już mamy 20 butelek) Tort piętrowy, w stylu angielskim, w kolorze białym z dołem pudrowo różowym, z dodatkiem perełek, na górze postacie ze Star Wars (dogadany, własnoręczna wizualizacja z Painta w załączniku )Obrączki żółte złoto, próba 585, błyszczące, proste, wewnątrz soczewka, 4mm, z grawerem ze Star Wars -moja "I love you 11.07.2015"; M "I know 11.07.2015" (już są, zdjęcie w załączniku) Kolor przewodni odcienie pudrowego różu do fuksji, mięta i biel Motyw przewodni o tyle o ile, drobne elementy ze Star Wars (figurki na torcie, okładka księgi gości, spinki do mankietów Pana Młodego) Zaproszenia własnoręcznie robione (ostateczna wersja w załączniku, już rozdane) Menu, winietki, numery stołów, itp. własnoręcznie robione, w kolorach przewodnich, z motywem zygzaka (w załączniku) Dodatkowe dekoracje tiulowe kule głównie do dekoracji słodkiego stołu, może tła za nami oraz altanki w ogrodzie Dodatkowe atrakcje Instax, kolorowe usta, wąsy itp. do zdjęć , własnoręcznie robiony słodki stół, własnoręcznie robione cake-popsy, jako drobne upominki dla gości
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jakby nikt się nie kusił na serduszka, to ja mogę się pokusić, do kartek . Ale ogólnie jak ktoś tu jest z wyższą potrzebą ślubną, to z chęcią "odstąpię" pierwszeństwo w kolejce
|
|
|
#3647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zapraszam )))---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
w spoznionym prezencie slubnym... :Cojest: )
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja wiem, wiem Mnie tam przekonuje dożywotnia gwarancja i ten wybór szerokości, ale... mój Tż to jednak fan dużych, bardziej znanych marek, tzw. sieciówek. Obawia się wykonania, tego, że ta dożywotnia gwarancja to pic na wodę fotomontaż. Ale u niego tak ze wszystkim jest
|
|
|
|
|
#3649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) no i stanelo na takich przyklejaczach/przyozdobiaczach ) mysle ze dadzą rade ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
o to mialam to samo i jak mam swoja (4,5 alob 5 nie wiem) to wlasnie no nawet nie wiem i jestem nią zachwyconaa cena Go nie przekonuje?! ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
o to mialam to samo i jak mam swoja (4,5 alob 5 nie wiem) to wlasnie no nawet nie wiem i jestem nią zachwyconaa cena Go nie przekonuje?!
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skąd Woli dopłacić, bo droższe = lepsza jakość przecież
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
sorry ale musze :warszawka xD
)no to mu to wybij z głowy ![]() wez 5 w takim razie jak 4 Ci sie podobało to 5,5 nie bierz
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba nie da rady. 5 mogę wziąć tylko w tym AK, a 4 mm dzisiaj mi się nie podobało, jakoś tak baaaaardzo delikatnie wyglądało. Mimo że lubię delikatność w biżuterii (taki też zaręczynowy chciałam) to jakoś dzisiaj mnie ta 4 mm nie przekonała. Najbardziej byłabym już skłonna do tej 5 mm, ale...wtedy trzeba by zamawiać w AK. Dzięki
|
|
|
|
|
#3653 |
|
Rozeznanie
|
Czas zrobić kolacje tżetowi do pracy
też chyba sb Zrobię listę na maj, bo sporo nam zostało do załatwienia
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Facet od remontów nie przyjechał, nie wyrobił się. Jutro znowu jedziemy. Zadzwoniłam dodatkowo do znajomego i ma nam elektryke wycenić. Ale znowu sobie poogladalismy, to mieszkanie ma taki potencjał że szok! Ja to się chyba jednak zalamie jak się nie uda
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3657 | ||
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Cały czas to samo mieszkanie
staram się pisać zrozumiale ale chyba mi nie wychodzi xDSiostra wzięła gościa od remontów żeby nam wycenił ile może kosztować remont. Dlatego dzisiaj tam byliśmy.
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mogę wbić sie jakoś w rozmowę.
jeszcze nie wróciłam do rzeczywistości ech.. |
|
|
|
#3660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ej jaram sie ze mam to wszystko ![]() normalnie hit-hitów!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

niestety zdj nie z gory bo padalo takie slonce ze nic nie bylo widac

Załatwianie mojej zmiany nazwiska i wymiana dokumentów to będzie koszmar. Zawsze chciałam mieć nazwisko TŻa, ale jak myślę, ile to będzie formalności, to chce mi się płakać. X_X A TŻ oczywiście powtarza, że nie będzie żadnych problemów i że urzędy są dla ludzi. xD
Suknia jest piękna, dopasowana, cudowna. Masz problem spojrzeć na siebie przychylnym okiem, a teraz tyle stresu, to wyładowujesz go na sobie. Musisz uwierzyć, że jesteś w stanie pięknie wyglądać, masz rewelacyjną figurę i możesz się sobą zachwycać. Inni na pewno będą się Tobą zachwycać. 

! Oj jak ja lubię takie pierdółki do przyozdabiania.. bardzo fajny pomysł wrzucenia ich do słoiczka i umożliwienia Gościom przyozdabiania wpisów