Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-28, 22:26   #1381
AaaMarta
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
Przeczytalam "pokazesz cycuszki" i sobie mysle o co cholera chodzi..

Hahaha az tak wścibska nie jestem

Dziewczyny, wolno nam stosować maść Clotrimazolum ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-04-28, 22:27   #1382
Małgosia89
Zakorzenienie

Ja stosuje, mi gin powiedziala ze moge bez problemu

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:37   #1383
mysza007
Zakorzenienie

Kobietki, jak mi doskwiera dziś bol brodawek i sutkow, do tego co chwila mam ogromne kłucie "w żyłkach", kanalikach piersi, te kłucie mnie niekiedy przeszywa wiem, ze to od powoli otwierającej się mleczarni, ale mozna to jakoś złagodzić?

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:40   #1384
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez didi9 Pokaż wiadomość
Cudowne, urocze i takie magiczne

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Szkoda, że w Jeleniej Górze

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Matko, no zakochałam się po prostu 890 zł za sesję ciązową i noworodkową to jeszcze nie AŻ tak dużo za taką piekną pamiątkę. I te piękne suknie

No dobra, to jest bardzo dużo...

Mąż zakochany w zdjęciach też i mówi, że możemy wybrać się na wycieczkę do Jeleniej Góry, taaaa jasneeeee
Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
Cudowna
Wiem piękne, mnie od Jeleniej Góry dzieli niespełna 2,5 godziny jazdy

Mój mąż coś jest ciężki aby go przekonać do tego.

Ciekawa jestem czy te suknie co mają te Panie na zdjęciach są ich czy tego fotografa.

Gdzie znalazłaś info o cenie za sesje?

Edit: Już znalazłam. Wcale nie ma dużych cen
Chce taki prezent za urodzenie dzidziusia

Edytowane przez Kissmisiaa
Czas edycji: 2015-04-28 o 22:45
Kissmisiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:40   #1385
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Kobietki, jak mi doskwiera dziś bol brodawek i sutkow, do tego co chwila mam ogromne kłucie "w żyłkach", kanalikach piersi, te kłucie mnie niekiedy przeszywa wiem, ze to od powoli otwierającej się mleczarni, ale mozna to jakoś złagodzić?
tak, zrzuć żelazko na palec u nogi, na bank będzie bolalo bardziej, a tak to nic więcej tez mam czesto takie bóle

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:44   #1386
didi9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Wiem piękne, mnie od Jeleniej Góry dzieli niespełna 2,5 godziny jazdy

Mój mąż coś jest ciężki aby go przekonać do tego.

Ciekawa jestem czy te suknie co mają te Panie na zdjęciach są ich czy tego fotografa.

Gdzie znalazłaś info o cenie za sesje?
Na stronie jest napisane, że te suknie są wypożyczane przez Panią fotograf. I tam też jest cennik. Podaję link http://monikaserek.com/oferta/
didi9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:47   #1387
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na stronie jest napisane, że te suknie są wypożyczane przez Panią fotograf. I tam też jest cennik. Podaję link http://monikaserek.com/oferta/
Już widziałam, ja wcześniej odwiedzałam jej stronę to nie było cennika.
Stary 2015-04-28, 22:49   #1388
mysza007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
tak, zrzuć żelazko na palec u nogi, na bank będzie bolalo bardziej, a tak to nic więcej tez mam czesto takie bóle
bianeczko to lepiej kopnij mnie w piszczel

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:50   #1389
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

truskafffka91
Gratuluję córeczki!

melawen
Miło Cię widzieć po przerwie . USG może być już traktowane jako połówkowe.

Panna Izabela
Zobaczysz pokochasz zanim przyjdzie na świat! Szok z powodu innej płci minie i będzie ok . Dopisuję bo doczytałam: już po udanych zakupach widzę, że pozytywnie się nastawiasz.

malaja86
Dzisiaj jeździłam bez pasów przyznaję się, ale tak mnie brzuch bolał, że irytowało mnie wszystko co na nim było łącznie z legginsami i koszulką, którą na maksa podwinęłam.
Będę trzymać kciuki 13

owieczkaa
Jak chcesz ogórków to ja zapraszam do mojej piwnicy . Jeszcze trochę jest, i papryczka konserwowa , ogórki z kurkumą - co tylko chcesz. Łącznie z grzybkami marynowanymi (aż się głodna zrobiłam zaraz pójdę zjeść... pochłonę pewnie cały słoik).

bianeczkaa
Ktoś mnie przelicytował i tej ostatniej nie kupiłam . I jak go zrobiłaś w końcu? Bażanta mam na myśli . Ale bym zjadła pasztet z królika oj... Cieszę się, że wyniki ok .

grita
no pięknie żartownisia z córy

meryy82

Fajnie, że włoski ścięte zawsze jakaś zmiana

malena1979
Dobrze, że wszystko ok

Anev0
Gratuluję synka!

mysza007
Ja leciutko sobie masuje i mi przechodzi, albo ciepłą wodą polewam jak się kąpię. Smaruję kremem Nivea potem.
Stary 2015-04-28, 22:50   #1390
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malena1979 Pokaż wiadomość
Hej, ja już po badaniach, z Małym wszystko w porządku, przepływy prawidłowe, serduszko jak malowane-dwie komory, dwa przedsionki, zastawki pięknie się domykają. Waga ok 330 g . Trochę jestem jednak zawiedziona, bo chciałam nagrać film 4D, ale mój wstydliwy synuś całe badanie zasłaniał buzię rączkami i kompletnie nic się nie dało zobaczyć, więc sobie podarowaliśmy, bo to szkoda pieniędzy. Niby taki wstydliwy, a siurka i klejnoty prezentował jak na filmie dla dorosłych
Spróbowałam załadować zdjęcie, ale nie wiem, czy mi się udało
no fota top Zauwazylam, ze chlopcy sa mniejsi

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
Ale ja doopa jestem :/

Postawiłam sobie kiełbaski żeby się ugotowaly, położyłam się na chwilkę i jak mi się przypomniało to lecę do kuchni i siwo.
Garnek spalony, kiełbaski też

Chyba całą noc będę wierzyć w kuchni :/:/ :/
Ale jestem zła na siebie
Mnie sie chleb przykleił do kosza :/

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów!!!
Mała może nie obkupiona, ale już chociaż trochę ciuchów ma, wcześniej miała tylko jedno body w rozmiarze 62.
Uwaga, chwalę się !!
Z rozmiaru 56:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...kt/body-5t2807
oraz zestaw (bluza plus dresy szara) z h&m ale nie ma jej na necie

62:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...kt/body-5t2814

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...mowlece-5m2728

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...lspioch-5m2811

http://www.smyk.com/cool-club-spodni...a-dla-dzieci-p (za te zapłaciliśmy w Smyku całe 1,50zł )

Jeszcze nas czekają spore zakupy, ale przynajmniej zaczęliśmy kompletować. Tż zainteresowany na zakupach jak nigdy! On miał mnie hamować, a się okazało, że to ja musiałam stopować jego, bo by małej tyle ciuchów nakupił (nie patrząc na to, czy zdążyłaby założyć, bo teraz sporo ciuchów wiosennych), że byśmy zbankrutowali. Na szczęście oszczędnie nam wyszły zakupy i przede wszystkim - ja się już nastawiłam na dziewczynkę, zakupy mi sporo pomogły Łatwiejsze zakupy byłyby dla chłopca, ale jak już się zaczęło, to się mega wkręciłam w te wszystkie 'babskie' ciuchy

W sierpniu to ja bym się nawet bała

Co prawda są tam pieczarki, ale brzmi smacznie. Ale bażant? Nigdy nie jadłam. Ty chyba lubisz pichcić, co? ja lubię, ale mnie ptaszyska nie pociągają, bo tż to lubi tylko kurczaka, nawet kaczki nie.

Ja będę jadła grilla, ale na Boże Ciało, wtedy zrobimy sobie długi weekend I tak jak dziewczyny piszą, aby nie zwęglony. Wzrokiem się nie przejmuj, jak się będzie na Ciebie chamsko gapić, to się uśmiechnij do niej i zagryź kiełbaską
Ja to też uwielbiam złote rady mojej szwagierki - nie wolno na obcasach! nie wolno malować paznokci/robić hybrydę! nie wolno farbować włosów! - szkoda tylko, że sama jadła większe porcje niż jej mąż (a on je naprawdę potężne), same chipsy, kebaby, pizze, słodycze i cały dzień na kanapie. Ja nie mówię, że nie wolno tych rzeczy jeść, ale to było jej główne menu przez całą ciążę, zresztą od czegoś przytyła te 30 kilo i ja ją ciągle widziałam obżerającą się, aż się czasem niedobrze robiło. Także na jej komentarze odpowiadam tylko "a ja tak robię" i idę dalej, olewam.

Zdrówka dla psa
Ja mam 4 maja urodziny i początkowo mieliśmy gdzieś jechać chociaż na jeden dzień, ale trochę szkoda nam kasy. Może przyjadą teście, ale wątpię. Pewnie się po prostu polenimy, pospacerujemy trochę i tyle.

Mi się mega takie sesje podobają ale niestety to dla mnie trochę za drogie, a chcemy jakoś przyoszczędzić na sesję niemowlęcą. Więc chyba wystarczą mi te zdjęcia, które sama zrobię. Ale gdyby mnie było stać to bym robiła, pod koniec ciąży
to nie pieczarki Tak lubie, a mój mąż zje wszystko chociaż wybredny

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-04-28, 22:57   #1391
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy od weterynarza. Pieseł miał zrobione usg wątroby i biopsję guza. Na szczęście w obu przypadkach nowotwory wykluczone. Guz to tłuszczak, a co do wątroby, to jest stłuszczona, więc dostaliśmy nowe lekarstwa i badania do powtórzenia za dwa miesiące. Kamień z serca.

Jak w ogóle z planami na długi weekend ? Wyjeżdżacie gdzieś dziewczyny ?

Karme pieskowi zmiencie na taka dla watrobowca . Ja kupiłam pierwszy worek bosha dla problemów z watroba i jak reka odiol wszystkie dolegliwość i

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886

Edytowane przez aakkzzii
Czas edycji: 2015-04-28 o 23:22
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 23:02   #1392
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Karme pieskowi zmiencie na taka dla watrobowca . Ja kocham pilam pierwszy worek bosha dla problemów z wstroba i jak reka odiol wszystkie dolegliwość i
Jedzenie poszło na pierwszy ogień. Takiej karmy to ona nawet nie powącha, ale weterynarz powiedział, żeby jej gotować chude mięso, warzywa i ryż/ziemniaki (makaron odpada ze względu na gluten) i wyjdzie na to samo.
AaaMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 23:21   #1393
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Super zakupy! Podobają mi się zwłaszcza te dresiki, coś uroczego Jak to zrobiłaś, że kupiłaś je za 1,50? Mi też na początku jakoś poprostu czuliśmy, że będzie chłopak i wszyscy nam też tak mówili, bo u męża w rodzinie same facety i tu bach: panienka I też nam dużo zakupy pomogły, bo wstyd się przyznać, ale byliśmy odrobinę zawiedzeni... Mąż się tak wkręcił wtedy w kupowanie w h&m-ie na przecenach, że chciał już sweterki i sukienki dla 2-latki kupować hahaha
Dzięki
zapłacone pkt payback i tylko tyle trzeba było dopłacić. A ja już na all wyszukałam rozmaite ciuchy...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 23:31   #1394
AaaMarta
Zadomowienie

Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Cytat:
Dzięki

zapłacone pkt payback i tylko tyle trzeba było dopłacić. A ja już na all wyszukałam rozmaite ciuchy...

Kurcze, ze tez ja nie zbierałam nigdy w ogóle pkt payback

Zapomniałam się pochwalić, wczoraj mi przyszły ciuszki ImageUploadedByWizaz Forum1430256699.001873.jpg

Edytowane przez AaaMarta
Czas edycji: 2015-04-28 o 23:36
AaaMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 23:36   #1395
AaaMarta
Zadomowienie

ImageUploadedByWizaz Forum1430256987.816861.jpgImageUploadedByWizaz Forum1430257001.846749.jpg

Stary 2015-04-28, 23:37   #1396
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Pokazujecie tyle fajnych ciuszków, że i ja się niedługo wybiorę. Pochwalę się bo jeszcze tego nie zrobiłam. Będzie mężczyzna .

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2015-04-28 o 23:37 Powód: literówka ;)
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 23:38   #1397
grita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Mój maz przed chwila stwierdził że rzeczy dla dziecka możemy spokojnie zacząć kupować w sierpniu uświadomiłam mu ze wtedy prawdopodobnie będę miała wielki brzuch, spuchniete nogi i mogę urodzić w każdej chwili a on "ahaaaaaa, no tak" geniusz

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Haha, faceci Zawsze mają czas Mój to był zszokowany na początku, że dziecku trzeba kilkanaście sztuk body albo jakichś koszulek czy kaftaników, myślał że wystarczy kilka, raz na parę dni pranie i tyle

Cytat:
Hej, ja już po badaniach, z Małym wszystko w porządku, przepływy prawidłowe, serduszko jak malowane-dwie komory, dwa przedsionki, zastawki pięknie się domykają. Waga ok 330 g . Trochę jestem jednak zawiedziona, bo chciałam nagrać film 4D, ale mój wstydliwy synuś całe badanie zasłaniał buzię rączkami i kompletnie nic się nie dało zobaczyć, więc sobie podarowaliśmy, bo to szkoda pieniędzy. Niby taki wstydliwy, a siurka i klejnoty prezentował jak na filmie dla dorosłych
Gratulacje!! A zdjęcie udane, nie ma co

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
Ale ja doopa jestem :/

Postawiłam sobie kiełbaski żeby się ugotowaly, położyłam się na chwilkę i jak mi się przypomniało to lecę do kuchni i siwo.
Garnek spalony, kiełbaski też

Chyba całą noc będę wierzyć w kuchni :/:/ :/
Ale jestem zła na siebie
E tam, ja też nagminnie zapominam o tym co gotuję Ostatnio o makaronie, nadawał się tylko do wywalenia

Cytat:
Wróciłam z zakupów!!!
Mała może nie obkupiona, ale już chociaż trochę ciuchów ma, wcześniej miała tylko jedno body w rozmiarze 62.
Uwaga, chwalę się !!
Z rozmiaru 56:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...kt/body-5t2807
oraz zestaw (bluza plus dresy szara) z h&m ale nie ma jej na necie

62:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...kt/body-5t2814

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...mowlece-5m2728

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...lspioch-5m2811

http://www.smyk.com/cool-club-spodni...a-dla-dzieci-p (za te zapłaciliśmy w Smyku całe 1,50zł )

Jeszcze nas czekają spore zakupy, ale przynajmniej zaczęliśmy kompletować. Tż zainteresowany na zakupach jak nigdy! On miał mnie hamować, a się okazało, że to ja musiałam stopować jego, bo by małej tyle ciuchów nakupił (nie patrząc na to, czy zdążyłaby założyć, bo teraz sporo ciuchów wiosennych), że byśmy zbankrutowali. Na szczęście oszczędnie nam wyszły zakupy i przede wszystkim - ja się już nastawiłam na dziewczynkę, zakupy mi sporo pomogły Łatwiejsze zakupy byłyby dla chłopca, ale jak już się zaczęło, to się mega wkręciłam w te wszystkie 'babskie' ciuchy

W sierpniu to ja bym się nawet bała

Co prawda są tam pieczarki, ale brzmi smacznie. Ale bażant? Nigdy nie jadłam. Ty chyba lubisz pichcić, co? ja lubię, ale mnie ptaszyska nie pociągają, bo tż to lubi tylko kurczaka, nawet kaczki nie.

Ja będę jadła grilla, ale na Boże Ciało, wtedy zrobimy sobie długi weekend I tak jak dziewczyny piszą, aby nie zwęglony. Wzrokiem się nie przejmuj, jak się będzie na Ciebie chamsko gapić, to się uśmiechnij do niej i zagryź kiełbaską
Ja to też uwielbiam złote rady mojej szwagierki - nie wolno na obcasach! nie wolno malować paznokci/robić hybrydę! nie wolno farbować włosów! - szkoda tylko, że sama jadła większe porcje niż jej mąż (a on je naprawdę potężne), same chipsy, kebaby, pizze, słodycze i cały dzień na kanapie. Ja nie mówię, że nie wolno tych rzeczy jeść, ale to było jej główne menu przez całą ciążę, zresztą od czegoś przytyła te 30 kilo i ja ją ciągle widziałam obżerającą się, aż się czasem niedobrze robiło. Także na jej komentarze odpowiadam tylko "a ja tak robię" i idę dalej, olewam.

Zdrówka dla psa
Ja mam 4 maja urodziny i początkowo mieliśmy gdzieś jechać chociaż na jeden dzień, ale trochę szkoda nam kasy. Może przyjadą teście, ale wątpię. Pewnie się po prostu polenimy, pospacerujemy trochę i tyle.

Mi się mega takie sesje podobają ale niestety to dla mnie trochę za drogie, a chcemy jakoś przyoszczędzić na sesję niemowlęcą. Więc chyba wystarczą mi te zdjęcia, które sama zrobię. Ale gdyby mnie było stać to bym robiła, pod koniec ciąży
Super ciuszki!! Dla dziewczyn jest duużo fajnych ciuchów i wcale nie trzeba kupować różowych, żeby było po dziewczęcemu
W ogóle mega podoba mi się opcja getrów i legginsów dla dziewczyn, są lekkie, nie spadają z tyłka jak spodnie a leżącego malucha nie gniotą w plecy. U chłopaka zostają z takich wygodnych spodni właściwie tylko dresy, a one zazwyczaj są grubsze. Jeszcze nie rozkminiłam jakiejś fajnej opcji spodni dla chłopaka, mam wrażenie że większość jest albo sztywna albo piżamowa, typu półśpiochy. No i dresy oczywiście Muszę się porozglądać za czymś

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Też chce mieć sesje ciążową brzuszkową.
Bardzo podobają mi się zdjęcia tej Pani...
https://www.facebook.com/monikaserekphotography?fref=ts
Przepiękne zdjęcia
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 23:42   #1398
grita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Pokazujecie tyle fajnych ciuszków, że i ja się niedługo wybiorę. Pochwalę się bo jeszcze tego nie zrobiłam. Będzie mężczyzna .
Gratulacje!! Ciekawe kto ostatecznie będzie przeważał na wątku, chłopaki czy dziewczyny

Cytat:

Zapomniałam się pochwalić, wczoraj mi przyszły ciuszki Załącznik 5969746

Śliczne ubranka
Stary 2015-04-28, 23:47   #1399
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:

Zapomniałam się pochwalić, wczoraj mi przyszły ciuszki Załącznik 5969746

mąż zbierał długo a nic z nimi nie robiliśmy, to się przydało
ciuszki fajne i czarne widzę

Cytat:
gratuluję synka

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Super ciuszki!! Dla dziewczyn jest duużo fajnych ciuchów i wcale nie trzeba kupować różowych, żeby było po dziewczęcemu
W ogóle mega podoba mi się opcja getrów i legginsów dla dziewczyn, są lekkie, nie spadają z tyłka jak spodnie a leżącego malucha nie gniotą w plecy. U chłopaka zostają z takich wygodnych spodni właściwie tylko dresy, a one zazwyczaj są grubsze. Jeszcze nie rozkminiłam jakiejś fajnej opcji spodni dla chłopaka, mam wrażenie że większość jest albo sztywna albo piżamowa, typu półśpiochy. No i dresy oczywiście Muszę się porozglądać za czymś
Mi się legginsy jakoś spodobały, wymarzyłam sobie w panterkę i czarne body, szukam
dziewczynkę ciężko ubrać, zwłaszcza w komplety, my długo robiliśmy zakupy - albo po prostu ja nie umiem
fakt, są tylko dresy lub półśpiochy, ewentualnie spodnie materiałowe wyglądajace jak dżinsy gdzieś widziałam latem łatwiej, bo spodenki będą

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 23:56   #1400
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Haha, faceci Zawsze mają czas Mój to był zszokowany na początku, że dziecku trzeba kilkanaście sztuk body albo jakichś koszulek czy kaftaników, myślał że wystarczy kilka, raz na parę dni pranie i tyle

E tam, ja też nagminnie zapominam o tym co gotuję Ostatnio o makaronie, nadawał się tylko do wywalenia

Przepiękne zdjęcia

Dla chłopaków też sa super spodnie, jutro Ci powstawiam jakieś linki

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
mąż zbierał długo a nic z nimi nie robiliśmy, to się przydało

ciuszki fajne i czarne widzę

gratuluję synka

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Mi się legginsy jakoś spodobały, wymarzyłam sobie w panterkę i czarne body, szukam

dziewczynkę ciężko ubrać, zwłaszcza w komplety, my długo robiliśmy zakupy - albo po prostu ja nie umiem

fakt, są tylko dresy lub półśpiochy, ewentualnie spodnie materiałowe wyglądajace jak dżinsy gdzieś widziałam latem łatwiej, bo spodenki będą

To jest akurat ciemnyniebieski, ale robiłam zdjęcia przed chwilka i wyszło jak czarne

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Gratulacje!! Ciekawe kto ostatecznie będzie przeważał na wątku, chłopaki czy dziewczyny

Śliczne ubranka

Dziękuję

Stary 2015-04-28, 23:59   #1401
grita
Rozeznanie

Cytat:
Dla chłopaków też sa super spodnie, jutro Ci powstawiam jakieś linki

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

To jest akurat ciemnyniebieski, ale robiłam zdjęcia przed chwilka i wyszło jak czarne

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Dziękuję

O, fajnie Dzięki, chętnie pooglądam Ciuszków nigdy dość

Zgaga mnie męczy okrutnie

Edytowane przez grita
Czas edycji: 2015-04-29 o 00:07
Stary 2015-04-29, 00:20   #1402
malena1979
Zadomowienie

bianeczka, nie wiem ,czy chłopcy mniejsi, u mnie dziś to dopiero początek 21 tyg, więc też Kolos Rodyjski z niego nie może jeszcze być

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
namisek, gratulacje i witamy w "męskim gronie"
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 00:35   #1403
bianeczkaa
Zakorzenienie

Zaomniałam sie poprawic bo pisalam ze mielismy smoczki avent a to byly Lovi

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-04-29, 07:27   #1404
meryy82
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mam półmetek ale się tym cieszę

spróbuję nadrobić, co wy tam naskrobałyście, bo wczoraj nie dałam rady, coś mi wizaż gubił strony, a potem internet działał jak pijany
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 07:32   #1405
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mam półmetek ale się tym cieszę

spróbuję nadrobić, co wy tam naskrobałyście, bo wczoraj nie dałam rady, coś mi wizaż gubił strony, a potem internet działał jak pijany

Nie chce Cie martwic, ale czy na polmetek jeszcze tygodnia poczekac nie musisz?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 07:47   #1406
loudres
Zadomowienie

Cytat:

Przepiękne zdjęcia
Oj nie prawda, dla chłopców tez jest mnóstwo fajnych rzeczy, tylko nam się wydaje ze nie ma bo dziewczynka sukienka rajstopki piękna różowa bluzeczka..
Dla małych dżentelmen ów są spodnie ala jeans ale miękkie, po za tym są z takiego miękkiego materiału ogrodniczki spodnie ala sztruks. Dresy tez są super. Tylko trzeba poszperać fajne ciuchy robią w reserved, ja dla starszaka zawsze coś znajdę i pół jego szafy jest zaopatrzone tam, smyk jest super, jedyny minus ze dla dziewczynek zawsze jest milion promocji na wszystko a chłopcom ciężej coś upolować w atrakcyjnej cenie.

Dziś znów pada !! Wrrrr ile można ; (
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 08:00   #1407
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Mój maz przed chwila stwierdził że rzeczy dla dziecka możemy spokojnie zacząć kupować w sierpniu uświadomiłam mu ze wtedy prawdopodobnie będę miała wielki brzuch, spuchniete nogi i mogę urodzić w każdej chwili a on "ahaaaaaa, no tak" geniusz

mój też uważa, że mamy jeszcze dużo czasu

Cytat:
Właśnie wróciliśmy od weterynarza. Pieseł miał zrobione usg wątroby i biopsję guza. Na szczęście w obu przypadkach nowotwory wykluczone. Guz to tłuszczak, a co do wątroby, to jest stłuszczona, więc dostaliśmy nowe lekarstwa i badania do powtórzenia za dwa miesiące. Kamień z serca.

Jak w ogóle z planami na długi weekend ? Wyjeżdżacie gdzieś dziewczyny ?

dobrze, że z psiakiem nic poważnego. Wycałuj nochala od e-ciotki

majówka miały być grille, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo prognozy pogodowe są mało przyjazne

Cytat:
jest zdjęcie, widać, że na 100% chłopak

Cytat:
Pokażesz ciuszki ? Uwielbiam oglądać
a pokażę, tylko naładuję baterię w tablecie

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Nie chce Cie martwic, ale czy na polmetek jeszcze tygodnia poczekac nie musisz?
nie czekam bo mam 20tc i tak grzecznie czekałam do terminu z om, bo z terminu usg to już od soboty

Edytowane przez meryy82
Czas edycji: 2015-04-29 o 08:02
Stary 2015-04-29, 08:01   #1408
ridja devojka
Zakorzenienie

Nie widzę zdjęć na telefonie, w domu zobaczę
Dziś mnie rano kopnął, matko jakie to słodkie

Stary 2015-04-29, 08:02   #1409
Małgosia89
Zakorzenienie

To prawda ze przez pierwsze pol roku nie powinnismy dawac dziecku smoczka? Podobno to negatywnie wplywa na odruch ssania i przez to mozna krocej karmic piersia? Uslyszalam to niedawno od jednej znajomej.

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 08:11   #1410
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Oj nie prawda, dla chłopców tez jest mnóstwo fajnych rzeczy, tylko nam się wydaje ze nie ma bo dziewczynka sukienka rajstopki piękna różowa bluzeczka..
Dla małych dżentelmen ów są spodnie ala jeans ale miękkie, po za tym są z takiego miękkiego materiału ogrodniczki spodnie ala sztruks. Dresy tez są super. Tylko trzeba poszperać fajne ciuchy robią w reserved, ja dla starszaka zawsze coś znajdę i pół jego szafy jest zaopatrzone tam, smyk jest super, jedyny minus ze dla dziewczynek zawsze jest milion promocji na wszystko a chłopcom ciężej coś upolować w atrakcyjnej cenie.

Dziś znów pada !! Wrrrr ile można ; (
to ja mam wrażenie, że dla dziewczynek, te ubranka są nudne, same słodkie różowe, cekiny, kokardki itp.
ja sporo ubranek kupuje na dziale chłopięcym

pada i jest zimno. A ja nie mam jak się ubrać, bo żadna kurtka, bluza nie dopina mi się na brzuchu

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
To prawda ze przez pierwsze pol roku nie powinnismy dawac dziecku smoczka? Podobno to negatywnie wplywa na odruch ssania i przez to mozna krocej karmic piersia? Uslyszalam to niedawno od jednej znajomej.
jeśli zależy nam na karmieniu piersią, to nie powinno się dawać, do puki dziecko nie opanuje ssania cycocha, czyli gdzieś około 3tyg.
ja bym chciała w ogóle nie podawać smoczka, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
ale bywają takie dzieci, które mają bardzo silną potrzebę ssania i bez smoczka, to matka staje się smoczkiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości