Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz. LIV - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-29, 11:04   #1381
sasenka
Zakorzenienie

Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz.

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Nie ma nic kompletnie i jest cienki, zdecydowanie wiosenny.
uuu a chciałam go na jesień, teraz wszystko w rękach zariusza, jeśli go dorzuci w jakiejś dobre cenie
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 11:04   #1382
kowanna30
Zadomowienie

Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz.

Do włosów polecam maskę Alterry - nakładam małą ilość, a moje rozjaśniane włosy pięknie się potem rozczesują i poprawiła stan końcówek (nawet moja fryzjerka w zeszłym tygodniu nie nastawała na obcinanie końcówek, bo były w tak dobrym stanie). Nie obciąża mi włosów i nawet loki trzymają się lepiej Szamponu z tej serii natomiast nie polecam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 43114_250.jpg (11,4 KB, 18 załadowań)
kowanna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 11:06   #1383
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kowanna30 Pokaż wiadomość
Do włosów polecam maskę Alterry - nakładam małą ilość, a moje rozjaśniane włosy pięknie się potem rozczesują i poprawiła stan końcówek (nawet moja fryzjerka w zeszłym tygodniu nie nastawała na obcinanie końcówek, bo były w tak dobrym stanie). Nie obciąża mi włosów i nawet loki trzymają się lepiej Szamponu z tej serii natomiast nie polecam
co wlosy to opinia
ja bardzo lubie ten szampon jak i odzywke jak i maske
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 11:13   #1384
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Ha! A ja nic o niej wiecej nie pisalam, zeby pozniej nie bylo, ze przeze mnie

Poszlam po top, bo mi wykupili online. Wpadlam, zlapalam i wypadlam Nawet nie wiem czy fajny, nie mialam czasu sie zastanowic Ale w drodze ku wyjsciu, co nieco zdazylam zauwazyc Zwolnilam krok przy:
- pasiak nr 1, choc tutaj na modelce lekko straszy, na wieszaku calkiem przyjemnie sie prezentowal
- pasiak nr 2
- top zwiewno-romantyczny (a co! do skory sie nada )
- jeansy w pieknym odcieniu niebieskiego
A nuż Zeniasz zaskoczy i dorzuci
Pasiak nr 2 mierzyłam i jest , jeansy też i mam za grubą , ale poza tym potwierdzam, że pikne

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 11:16   #1385
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Pasiak nr 2 mierzyłam i jest , jeansy też i mam za grubą , ale poza tym potwierdzam, że pikne
Ania, a o jakiej koszuli-kimono rozmawiacie z Eggidą?
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 11:20   #1386
kowanna30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
co wlosy to opinia
ja bardzo lubie ten szampon jak i odzywke jak i maske
Tak to właśnie jest, że każdy musi "rozpracować" swoje włosy Co służy komuś innemu, niekoniecznie sprawdzi się u nas
Może powinnam dać jeszcze jedną szansę temu szamponowi, być może sprawdzi się w komplecie z odżywką.

A jeśli chodzi o kosmetyki do włosów z serii fryzjerskich, to ja ostatnio kupuję szampony i odżywki w TKMaxxie - duże butle w dobrych cenach. Oczywiście czytam składy
kowanna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 11:21   #1387
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Chyba, o tej co pisałyśmy

Idę nadrabiać
Stary 2015-04-29, 11:22   #1388
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
beżowe z czerwonym serduchem
Miałam, oddałam

Cytat:
Napisane przez kowanna30 Pokaż wiadomość
A mi ta maska obciążala włosy, miałam ochotę jeszcze raz je umyć po niej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150420_125755.jpg (59,4 KB, 98 załadowań)
Stary 2015-04-29, 11:24   #1389
anciaahk
kosmitka

Cytat:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ko...3p2645507.html

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 11:24   #1390
RedShine
Zakorzenienie

Jaki piękny odcień czerwieni mi się wyświetlił

Cytat:
Raz,dwa,trzy, Fibiaszówna patrzy.

Który bluzek w paski wylukałaś?
Mam Nicholsonową i luuubie ją.
Że którą? Dlaczego ja nic nie wiem

Cytat:
Ha! A ja nic o niej wiecej nie pisalam, zeby pozniej nie bylo, ze przeze mnie

Poszlam po top, bo mi wykupili online. Wpadlam, zlapalam i wypadlam Nawet nie wiem czy fajny, nie mialam czasu sie zastanowic Ale w drodze ku wyjsciu, co nieco zdazylam zauwazyc Zwolnilam krok przy:
- pasiak nr 1, choc tutaj na modelce lekko straszy, na wieszaku calkiem przyjemnie sie prezentowal
- pasiak nr 2
- top zwiewno-romantyczny (a co! do skory sie nada )
- jeansy w pieknym odcieniu niebieskiego
A nuż Zeniasz zaskoczy i dorzuci
Też mam ten romantyczny top na oku... znaczy się w koszyku
Stary 2015-04-29, 11:25   #1391
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:

ja też spodnie muszę kupić, co najmniej 2 pary, może nawet dzisiaj zabiegnę

Powiedziałabym, co mówi moja babcia o miłości do czerwonego, ale ... to nie będzie miło
A o koszuli pleciesz trzy po trzy zamiast się w niej pokazać, ja nie wiem.

Dziękuję Madziu, to od Corii zapisane i kupię w przypływie gotówki
tańszy Loreal i nie Absolut, bo to obciąża włosy tylko inna seria
Stary 2015-04-29, 11:26   #1392
RedShine
Zakorzenienie

Mnie cały czas ta sztuczność powstrzymuje

Egii - dawaj foty! Muszę ocenić na ludziu czy warto
Stary 2015-04-29, 11:28   #1393
Phoebee
Zakorzenienie

Yhymm, to ją mam właśnie.
Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Że którą? Dlaczego ja nic nie wiem
Chodzi o tę kimonową.
Stary 2015-04-29, 11:39   #1394
RedShine
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;51213736]dziewczyny, a suszarkę jakąś możecie polecić? tż spalił dzisiaj naszą i jutro muszę kupić nową, bez bajerów prosta susząca [/QUOTE]

Ja polecam tą Piękna czarna z kwiatuszkami http://www.ceneo.pl/8742178

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam ten:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...h-mascara.html
tylko ja muszę mieć wydłużone i pogrubione
Jest naprawdę fajny

Cytat:
Ja tez w koncu dojrzalam do DIY i tydzien temu obciachalam nogawki
Moje tez puscily i to juz przy drugim zalozeniu Reklamowalam i wymienilam na nowa pare <tfu tfu tfu> te sie trzymaja
Przyszlam wlasnie o nim pisac Drogeryjnego tuszu nie mialam juz dawnooo i tym jestem pozytywnie zaskoczona. Ktos tu na watku go polecil (Redzik moze?) no i kupilam z ciekawosci. Calkiem niezly, a szczota fajnie rozczesuje (czasem sobie go uzywam na zakonczenie tuszowania, wlasnie zeby rozdzielic posklejane innym tuszem rzesy - wole ta szczote zamiast grzebyczka ).

Niestety mimo "oj jaka slaba kolekcja, nie ma co kupic" wylukalam dzisiaj w sklepie pare rzeczy Ale to rzeczy z rodzaju nie musze miec, ale moze byc fajne (zwykle koszule i - tu Was zaskocze - jeansy ). Poki co z NC mam:
- jeansy pogrubiajece z dziurami EDIT: i czarne z zamkiem z tylu
- koszule w paski z kimonowym rekawem i uwieeelbiam ja choc faktura z bliska kojarzy mi sie z workiem na ziemniaki (i to tym plastikowym!) serio ja lubie i ciagle nosze
- plaszcz
- pikowana bluza
- torebusia z fredzlami (a bo mi sie tych fredzli chcialo i chcialo)
Koniec Chociaz hmmm myslalam, ze lista bedzie krotsza. Stan ciuchowego przesilenia wlasciwie ciagle trwa.
Si, ja kiedyś o nim pisałam Chyba zrobię sobie zapas, bo to jeden z lepszych drogeryjnych i nigdy mnie nie zawodzi Nic to, że mam jeszcze niekończącą się listę wysokopółkowych do próbowania

Jakieś wytyczne co DIY? Planuję, ale się boję

A torebusię jaką Panienka zanabyła? Szukam czegoś, najlepiej zamszowego, bo mój ćwiekus powoli kończy żywot

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Yhymm, to ją mam właśnie.

Chodzi o tę kimonową.
A jednak klikłaś? I mnie nie pokusiłaś, po rozczarowaniu tą z HaMa?
Stary 2015-04-29, 11:43   #1395
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:

Powiedziałabym, co mówi moja babcia o miłości do czerwonego, ale ... to nie będzie miło
Oj to teraz napisz, bo jestem bardzo, bardzo ciekawa! Milosc kontrolowana, mam raptem 3 czerwone rzeczy w szafie. Z tym, ze rok temu nie mialam zupelnie nic, wiec zmiana kolosalnaaa
Cytat:
Mowisz? Ten drugi wlasnie mnie bardziej kusi Jeansow tez sie boje, bo ostatnio sobie troche pofolgowalam w temacie produkcja i degustacja ciast domowych Ale kolor mialy super
Cytat:
Mnie cały czas ta sztuczność powstrzymuje

Egii - dawaj foty! Muszę ocenić na ludziu czy warto
Ale mam tylko takie foty na szybko cykane Fibiaszowi No sztuczna ta koszula, poczatkowo zdziwilam sie jej faktura. Milosc jednak jest slepa

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FullSizeRender(1).jpg (28,6 KB, 177 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FullSizeRender.jpg (35,3 KB, 185 załadowań)

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 11:46   #1396
Mo_Nika
szamanka

Jaki ładny ten czerwony płaszczyk
Ale brak jakiekolwiek zapięcia go eliminuje, to chyba dobrze
Pasiak też super wygląda
Stary 2015-04-29, 11:52   #1397
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to teraz napisz, bo jestem bardzo, bardzo ciekawa! Milosc kontrolowana, mam raptem 3 czerwone rzeczy w szafie. Z tym, ze rok temu nie mialam zupelnie nic, wiec zmiana kolosalnaaa
Mowisz? Ten drugi wlasnie mnie bardziej kusi Jeansow tez sie boje, bo ostatnio sobie troche pofolgowalam w temacie produkcja i degustacja ciast domowych Ale kolor mialy super
Ale mam tylko takie foty na szybko cykane Fibiaszowi No sztuczna ta koszula, poczatkowo zdziwilam sie jej faktura. Milosc jednak jest slepa

Nie widać tej sztuczności pasiaka na focie Płaszczol superancki! On jest zimny czy ciepły kolorystycznie?

Och, Filip
Stary 2015-04-29, 11:56   #1398
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie Ci w tym płaszczyku
Ooo, ja kojarzę te dżiny. Kupowałam je z 3 razy. W końcu zostawiłam, że niby do ciachnięcia. Taaa...
Stary 2015-04-29, 11:56   #1399
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Jakieś wytyczne co DIY? Planuję, ale się boję

A torebusię jaką Panienka zanabyła? Szukam czegoś, najlepiej zamszowego, bo mój ćwiekus powoli kończy żywot
DIY - wez spodnie z dluzszymi nogawkami i ostre nozyczki Pierwsze podejscie z pewnoscia zapewniloby mi etat w szwalni zarowej - okropnie krzywo obcielam O-kro-pnie! Dopiero przy trzecim cieciu wyszlo w miare prosto, ale wtedy fantazja mnie poniosla i za duzo nitek powyciagalam. Efekt - spodnie z pocahontasowymi fredzlami ostajacymi na boki. Nie wygladalo to dobrze, znowu musialam obcinac. Lewe rece do ciuchowego DIY mam

Cwiekus na wykonczeniu? Oj! Fredzlaka kupilam na sezonowej %. Malutki jest i niewiele do niego nie wejdzie Ale dooobra! Grunt, ze fredzle majtaja sie na boki z kazdym krokiem

Plaszcz na fotach wychodzi bardziej zarowiasto. To taka czerwien koralowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4128004004_2_6_1.jpg (58,9 KB, 27 załadowań)

by Roy

- - -

Stary 2015-04-29, 12:05   #1400
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
No coś Ty? Chciałam ją licytować. To zmechacenia też przejdą? Pytam, gdyż ma szara bluza jest po 3 praniach i wygląda jakby była po 300.

A w ogóle to : parka leśniczego mi wyblakła, z koszuli w kratę odpruł się i zgubił zatrzask, a ukochany biały top z kieszonką się pruje Nie wiem co się wyprawia
Ta szara szara?

Fibs, może Ty za dużo nosisz te ubrania

Sama muszę reklamować znowu kilka rzeczy Najlepszy jest t-shirt z bawełny organicznej - nawet nie zdążyłam go założyć, a już ma dziurkę po pierwszym praniu (zawsze piorę nowe rzeczy) Kliknęłam jeszcze raz bo:
- sama bawełna
- leży idelanie
- kosztuje całe 30 zł

I może się komuś przyda: reklamowałam sandałki kupione online, a że bardzo mi na nich zależy poprosiłam o naprawę. Sklep buty przyjął, naprawił i mam je po tygodniu do odebrania

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
ja tam alternatywy dla Zary nie widzę póki co, ale też za bardzo nie zaglądam do innych. Jedynie gdzie bywam , to:
Tatuum - droższy niż Zara, a nie mój style i mam jeszcze na ten style czas
Promod - coraz gorzej z jakością, ale i tak wolę niż Tatuum
Tatuum i Promod = pidżamowa moda
Monnari - pisałam już kiedyś co myślę. brak zwrotów i wymian chyba też= nie kupuję
Simple- totalnie nie wart tych cen !
Solar - jeszcze się broni wzornictwem, ale już z bawełny i lnu coraz mniej rzeczy można wyhaczyć. Chętnie bym się przerzuciła, ale jednak drogo
Unisono - coś tam ostatnio bawełnianego 100% kupiłam do jeansów, ceny całkiem ok. Jeszcze nie prałam, więc nie wiem ile wytrzymają , ale chyba raczej jednosezonówki
H&M - nie dla mnie
Carry - hmmm nic ciekawego ostatnio . Jak bym szukała czegoś z lnu, to najpierw tam
Molton - też jeszcze mam czas
Mohito - żal serce ściska tzn. składy ubrań nawet poliester jest gorszy niż w Zarze
MD- ach te ceny
Stradi Bereska - za stara jestem
Butik - zaglądam, ale nie kupuję
Reserved - jakieś takie niewymiarowe te ciuchy mają , nic mi tam nie leży. Pudełkowate te ciuchy
Taranko - czasami coś się trafia, sukienki i spodnie mają fajne
Quiosque - dawno nie zaglądałam, ale kiedyś jak szukałam bawełnianej sukienki na upały to tylko tam. Nie wiem jak teraz
jacpot - w zasadzie muszę tam wejść oblukać co i jak, bo dawno nie byłam
Esprit - już się wyleczyłam

Więcej nie pamiętam
Kiedyś były całkiem fajne sklepy z duńskimi ciuchami 4you, ichi i coś tam jeszcze nie pamiętam , ale nie ma już w Poznaniu
Dokładnie tak jak piszesz! Nie ma się gdzie ubierać...

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
DIY - wez spodnie z dluzszymi nogawkami i ostre nozyczki Pierwsze podejscie z pewnoscia zapewniloby mi etat w szwalni zarowej - okropnie krzywo obcielam O-kro-pnie! Dopiero przy trzecim cieciu wyszlo w miare prosto, ale wtedy fantazja mnie poniosla i za duzo nitek powyciagalam. Efekt - spodnie z pocahontasowymi fredzlami ostajacymi na boki. Nie wygladalo to dobrze, znowu musialam obcinac. Lewe rece do ciuchowego DIY mam

Cwiekus na wykonczeniu? Oj! Fredzlaka kupilam na sezonowej %. Malutki jest i niewiele do niego nie wejdzie Ale dooobra! Grunt, ze fredzle majtaja sie na boki z kazdym krokiem

Plaszcz na fotach wychodzi bardziej zarowiasto. To taka czerwien koralowa

No i właśnie takich akcji się boję przy DIY Kurczę, jak ma coś pójść źle, to mam to na bank zapewnione Niby proste zadanie, aleeeeee.... Muszę sobie wybrać naprawdę długie spodnie

Nooo, ćwiekusek mi figle robi Ta czesć naramienna mi się wypatroszyła No i ćwieki się pościerały trochę, ale co mi wysłużył to moje

Fajna ta Twoja szaraczka Ja właśnie coś podobnego potrzebuję do letnich stylizacji (głównie do maxi sukienek), ale nie wiem jaki kolor by tu najlepszy był (ze dwie potrzebne)

Uf, jak czerwień koralowa to jestem uratowana ALe krój płaszcza obłędny
Stary 2015-04-29, 12:19   #1401
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
Jaki ładny ten czerwony płaszczyk
Ale brak jakiekolwiek zapięcia go eliminuje, to chyba dobrze
Pasiak też super wygląda
Koralowa odmiana od ramonesek, zaszalalam
Cytat:
Nie widać tej sztuczności pasiaka na focie Płaszczol superancki! On jest zimny czy ciepły kolorystycznie?

Och, Filip
W noszeniu tez sztucznosci nie czuc Za to z HaMa kliknelam pasiaka 100% bawelny i jest o-kro-pny! Wielki, przezroczysty i niemily w dotyku. Fuj!
Cytat:
Pięknie Ci w tym płaszczyku
Ooo, ja kojarzę te dżiny. Kupowałam je z 3 razy. W końcu zostawiłam, że niby do ciachnięcia. Taaa...
Coz, z moimi zdolnosciami chyba lepiej pozostane przy kupowaniu juz pocietych spodni

by Roy

- - -

Stary 2015-04-29, 12:22   #1402
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Dziękuję wam bardzo!
Chętnie bym go kupiła na wyprzedażach ale pewnie nie ma się co łudzić, bo przecież jesteśmy tak bogatym krajem, że u nas nie robią dorzutek bo wszystko kupujemy w normalnych cenach
Wtrące sie bo chciałam go kupić...
Stacjonarnie nigdzie go u nas nie namierzyłam, a on-line dosyć szybko mały rozmiar się sprzedał. Planowałam go kupić ale ostatecznie ta czerwień nie wyglądała mi na taki odcień który bym chciała i poza tym nie ma zapięcia.
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 12:22   #1403
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze świetny ten płaszczyk
I koszula też super wygląda
Stary 2015-04-29, 12:23   #1404
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Koralowa odmiana od ramonesek, zaszalalam
W noszeniu tez sztucznosci nie czuc Za to z HaMa kliknelam pasiaka 100% bawelny i jest o-kro-pny! Wielki, przezroczysty i niemily w dotyku. Fuj!
Coz, z moimi zdolnosciami chyba lepiej pozostane przy kupowaniu juz pocietych spodni
Eggi, miałam właśnie tą z HaMa Dawno takiego szajsu nie miałam w rękach Nawet pisałam Fibiaszowi, że przyszła jakaś farbowana na niebiesko gaza Guziki jak z papieru, jakaś dziwnie nieprzyjemna w dotyku A tak sie napaliłam na 100% bawełny A najlepszy był mój mąż - jak zobaczył co zmierzyłam, to powiedział, że wyglądam jakbym ze szpitala uciekła

Dziewczyny, widziała już może któraś taką marynarkę? Może któraś sie załapała na pierwszą turę sprzedażową i coś już wie?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ma...2p2723015.html

Edytowane przez RedShine
Czas edycji: 2015-04-29 o 12:29
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 12:24   #1405
sasenka
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;51217991]Wtrące sie bo chciałam go kupić...
Stacjonarnie nigdzie go u nas nie namierzyłam, a on-line dosyć szybko mały rozmiar się sprzedał. Planowałam go kupić ale ostatecznie ta czerwień nie wyglądała mi na taki odcień który bym chciała i poza tym nie ma zapięcia.[/QUOTE]

Fajny jest, teraz za taką cenę bym go nie kupiła, tym bardziej, że nie ma zapięcia. Ale gdyby się udało na wyprzedażach to pewnie bym się skusiła
Stary 2015-04-29, 12:48   #1406
iva78
Zakorzenienie

Mierzyl ktos te buty ??

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...1p2643044.html
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 12:52   #1407
kanazos
Zadomowienie

Dziewczyny, widziała już może któraś taką marynarkę? Może któraś sie załapała na pierwszą turę sprzedażową i coś już wie?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ma...2p2723015.html[/QUOTE]

Wydaje mi się, że ją mierzyłam. ostatecznie nie kupiłam bo wydawała się kiepskiej jakości i nadal szukam białej marynarki.
kanazos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 12:59   #1408
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kanazos Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że ją mierzyłam. ostatecznie nie kupiłam bo wydawała się kiepskiej jakości i nadal szukam białej marynarki.
To niedobrze... Mangowa też kiepska... Ja też szukam, już nie wiem który rok... Jak już są jakieś fajne, to nie na mój wzrost
Stary 2015-04-29, 13:05   #1409
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
To niedobrze... Mangowa też kiepska... Ja też szukam, już nie wiem który rok... Jak już są jakieś fajne, to nie na mój wzrost
Ja wczoraj mierzyłam. Dla mnie kiepskiej jakosci wcale nie jest, ma dla mnie tylko dwie wady - xs za obszerna i pare centymetrów za długa, gdyby nie to, byłaby idealna
Musze sie przyjrzęc tym drugim w 3 kolorach bo są jeszcze jedne białe. Sztywniejsze, krótsze. Tylko w sklpeie była S, a na mnie za wielka.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 13:06   #1410
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam z poprzedniego sezonu, były czarne i białe.

Cytat:
Ta szara szara?
Tak, szara tłoczona.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości