Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-29, 10:06   #1711
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

To mnie uspokoilyscie może mu skóra tylko schodzi

Mi malego umyli na nastepny dzień, po narodzinach tylko porządnie wytarli

Synus nie śpi od 8 bujam go i spiewam kolysanke dziwne że przy moim falszowaniu usypia

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 10:07   #1712
madzixx88
Zakorzenienie

Gossip-az nie wierze, ze tak tam masz,biedna jesteś współczuje ogromnie
Nasze córy podobne wielkościowo a ja zupełnie inaczej to przechodzę, poszlam pod prysznic juz pol h po zszyciu krocza, mam zalecenie 3xdziennie sie kapać, sama sie ogarniam, wczoraj nawet głowę umylam.
Oglądałam wczoraj krocze w lusterku, nie mogłam z ciekawości wytrzymać
Ale nie wiem czy chcecie ze szczegółami znać co i jak a pomiędzy pośladkami cos mam, wyczuwam takie podłużne zgrubienie podczas mycia, nie wiem czy to hemoroid czy szew

Mi założyli wenflon przy przyjęciu, bo na początku zakładałam opcje z zzo, skoczyło sie bez niego ale wenflon został, wyjęli następnego dnia i tylko czerwona kropka została. Z żyły pobierali krew na badania to śladu juz nie mam.

Generalnie z opieki jestem mega zadowolona, polozne na zawołanie, ginekolodzy nami sie interesują a dziećmi pediatrzy. Informują co i jak, nie trzeba wypytywać. Dodatkowo sa studentki na praktykach, które podjarane studiami sa chętne do wszystkiego

Wypis swój juz dostałam, wszystko jest ok, hgb 10 wiec tragicznie nie spadła. Mała gorzej zniosła porod niz ja opowiem Wam wszystko jak będę opis pisać, bo nie chce sie teraz denerwować
Dzis raczej nie wyjdziemy, wyniki bilirubiny bedą po południu ale pediatra juz mnie uprzedziła, ze muszą poobserwować. Trudno, przeżyje a dla jej dobra tak bedzie lepiej.
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 10:12   #1713
Majka232
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51216808]gdzieś czytalam,ze niektore maluchy nielubia na golasa i dobrze im robi wtedy przykrycie pielucha. Na moja to dziala, zdejmuje pieluche tuz przed zanurzeniem i ostatnio prawie spokojna podczas kapieli

u mnie na zachodzie Polski wczoraj 8st a dzis juz slonce swieci.
Majka a ile razy na dobe karmisz? U mnie przy normalnym dniu 8-10 razy. Dzis o 1:30, 4:30 i 8:30 z dokladka o 9:10 bo sobie po sniadaniu chwile "czytala"

jakie smoki kupujesz?
W ogole ktos tu lateksowe smoczki dziecku daje?

Ano szkoda ze brak dr Housa,tez zaczelam oglądac ostatnio
Nie smutaj sie,jak bedziesz blisko corci to i butle polubi, przeciez i wtedy mozesz ja przutulac itp. Pieknie piszesz o corci, widac jak ja kochasz [/QUOTE]

Karmie ok.8 razy na dobę. Bywa ze 10. Od 2 dni synek chce wisieć godzinę na piersi :/

Smoki z MAM Baby ale nie te cienkie bo narazie synkowi nie podeszły. Silikonowe

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

My jemy od 10. Przerwa na odbicie. Znów pierś chyba ponad 40 min. Odłożyłam śpiącego. Wskoczyłam pod prysznic i ryk ech. Aż Julkowi łzy poleciały. Terax znów piers
Stary 2015-04-29, 10:12   #1714
rosarioV
Zakorzenienie

Madzix mi każą po każdym siusiu się myć masakra... czekan aż wreszcie rana się zagoi bo podmywac się 10 razy dziennie to katorga

Mi wczoraj Tż chciał zagladnac jak to wygląda ale mu nie pozwolilam choć on twiwrdzi że się nie wystraszy bo widział jak po porodzie to wyglądało od razu jak mbie zszyli. Glupek nie mógł się powstrzynac i zajrzal. Podobno masakre tam miałam ja się od dwóch dni zbieram ale się boję

Stary 2015-04-29, 10:15   #1715
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Nasze córy podobne wielkościowo a ja zupełnie inaczej to przechodzę, poszlam pod prysznic juz pol h po zszyciu krocza, mam zalecenie 3xdziennie sie kapać, sama sie ogarniam, wczoraj nawet głowę umylam.
Ale nie wiem czy chcecie ze szczegółami znać co i jak a pomiędzy pośladkami cos mam, wyczuwam takie podłużne zgrubienie podczas mycia, nie wiem czy to hemoroid czy szew

Mi założyli wenflon przy przyjęciu, bo na początku zakładałam opcje z zzo, skoczyło sie bez niego ale wenflon został, wyjęli następnego dnia i tylko czerwona kropka została. Z żyły pobierali krew na badania to śladu juz nie mam.

Generalnie z opieki jestem mega zadowolona, polozne na zawołanie, ginekolodzy nami sie interesują a dziećmi pediatrzy. Informują co i jak, nie trzeba wypytywać. Dodatkowo sa studentki na praktykach, które podjarane studiami sa chętne do wszystkiego

Wypis swój juz dostałam, wszystko jest ok, hgb 10 wiec tragicznie nie spadła. Mała gorzej zniosła porod niz ja opowiem Wam wszystko jak będę opis pisać, bo nie chce sie teraz denerwować
Dzis raczej nie wyjdziemy, wyniki bilirubiny bedą po południu ale pediatra juz mnie uprzedziła, ze muszą poobserwować. Trudno, przeżyje a dla jej dobra tak bedzie lepiej.
Fajnie ze tak podchodzisz ja marzylam o powrocie do domu, mimo ze opieka byla super

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Mlody przysnał ale dziwne, zwykle do południa nie spi a juz pol h kima.
Jak z tym brzuszkiem znow go złapie to chyba do lekarza sie wybierzemy.

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Madzix mi każą po każdym siusiu się myć masakra... czekan aż wreszcie rana się zagoi bo podmywac się 10 razy dziennie to katorga

Mi wczoraj Tż chciał zagladnac jak to wygląda ale mu nie pozwolilam choć on twiwrdzi że się nie wystraszy bo widział jak po porodzie to wyglądało od razu jak mbie zszyli. Glupek nie mógł się powstrzynac i zajrzal. Podobno masakre tam miałam ja się od dwóch dni zbieram ale się boję
Ja na bank bym zajrzala wolałabym wiedzieć co i jak
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 10:19   #1716
kordelka85
BAN stały

GOSSIP wspolczuje ze ci tak źle. Ja mam dobra opinie na temat opieki.porodowej tutaj. U chodzie po niemieckich forach gdzie kobiety sobie tez chwaks, szczegolnie te co rodziły w pl i tutaj. Chyba mialas po prostu pecha.
Dziwne tez dla mnie ze ci nie pomogli przy KP. Ja miałam współlokatorem co ciężko bardzo przeszła CC, tez miała krew ptzetaczana i jej pomagali. Kładli dziecko tak by nie musiała by sama trzymac. Jeszcze pisalas kiedyś o tej koleżance co ja ze skurczami do domu odesłali. Serio jakiś badziewny szpital.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 10:33   #1717
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ja w tym klubie to nie mogę zdjęć dodać nie wiem czego. Nie wyświetlają mi się
Bo w klubach inaczej zamieszcza się zdjęcia,wrzucajsz zdjęcie za pomocą stronki www np fotosik.pl i później tylko link wklejasz i pokazuje Ci się fota

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-29, 10:37   #1718
violka848
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51216808]gdzieś czytalam,ze niektore maluchy nielubia na golasa i dobrze im robi wtedy przykrycie pielucha. Na moja to dziala, zdejmuje pieluche tuz przed zanurzeniem i ostatnio prawie spokojna podczas kapieli

u mnie na zachodzie Polski wczoraj 8st a dzis juz slonce swieci.
Majka a ile razy na dobe karmisz? U mnie przy normalnym dniu 8-10 razy. Dzis o 1:30, 4:30 i 8:30 z dokladka o 9:10 bo sobie po sniadaniu chwile "czytala"

jakie smoki kupujesz?
W ogole ktos tu lateksowe smoczki dziecku daje?

Ano szkoda ze brak dr Housa,tez zaczelam oglądac ostatnio
Nie smutaj sie,jak bedziesz blisko corci to i butle polubi, przeciez i wtedy mozesz ja przutulac itp. Pieknie piszesz o corci, widac jak ja kochasz [/QUOTE]

Ja kapie narazie w pieluszce, zanurzamy ją opatuloną w pieluszkę i polewamy, jak chcę umyć nóżkę to odkrywam wpierw jedną zakrywam potem drugą, tak cieplej jej jest. Tak nas położna uczyła A kąpiemy co drugi dzień.

Koło 13 mam pierwszą wizytkę lekarza.
Stary 2015-04-29, 10:38   #1719
kamilove
Zakorzenienie

hej u nas słonko ma być jakieś 15stop czyli bez tragedii

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Wybaczcie nie nadrobie.
Zdycham z bolu mimo wielu przeciwbolowych. Mam problem z ulozeniem prawej nogi-tak jak to bylo tez w ciazy zreszta ale teraz tak boli kazdy ruch ze masakra.

Wrzucam Wam fotke Kochane i dzjekuje za wsparcie.
Poki co Mikolaj ciagle spi i budzi sie zjesc i znow spi.ą
gratuluję raz jeszcze

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Z Amelka wszystko super, ja mam jakąś infekcje i muszą sprawdzić co to, jeśli nic strasznego to dziś wyjdziemy,
Laski mam tak poklute dłonie ze szok! Na jednej 4 wklucia miałam, a na drugiej, 3 jakoś tak, do tego ogromny siniak z bulą po welflonie.... Krwiaki naokoło oczu, jak odchyle powiieki, no i pipka pokiereszowana.....
Masakra ;(
matko obraz jak po wojnie serio kciuki zebys szybko wrociła do siebie
Stary 2015-04-29, 10:42   #1720
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Bo w klubach inaczej zamieszcza się zdjęcia,wrzucajsz zdjęcie za pomocą stronki www np fotosik.pl i później tylko link wklejasz i pokazuje Ci się fota
Dzięki. Dobrze wiedziec.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Przyszła mi paczka z e-baya za która jeszcze nie zapkacilam
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 10:43   #1721
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

10x faktycznie sporo..a normalnego żelu do intymnej używasz? Ja białego jelenia ale dzis moze tantum rosę sobie sporządzę

Wow Tz jaki odważny ja swojemu kazałam wyjsć na szycie, wystarczajaco sie naoglądał na partych, potem pół dnia był w szoku i psychicznie to przezywał
U Ciebie minelo więcej czasu to myśle, ze ładnie juz moze wyglądać, ja juz dzis czuje, ze obrzęk mniejszy niz wczoraj a to 2 doba dopiero. Bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Fajnie ze tak podchodzisz ja marzylam o powrocie do domu, mimo ze opieka byla super :

Wiadomo, w domu najlepiej troche sie zdolowalam na początku ale co zrobić, maluszek najważniejszy i będę spokojniejsza jak wszystko sprawdza
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-29, 10:44   #1722
Maddy84
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Maddy84

Witam!

Ehh widzę, że nie tylko ja mam jakiś mały baby blues Tak jak pisałam wczoraj jestem nie w formie ze względu na swoją fizyczną stronę. Patrzę w lustro i nie poznaję się przez ten telbuch Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, że to mi już tak zostanie

W ogóle to dzwoniłam wczoraj i dziś do swojej gin bo jutro mija dopiero 2 tygodnie od urodzenia synka a krwawienia poporodowego już prawie brak. Jak mi raz na dobę coś poleci to tyle... Pytałam w zeszłą środę położną to skwitowała tylko, że no teraz po cc to jestem mniej skiereszowana niż poprzednio po porodzie 2w1 więc żeby się nie przejmować. Hmmm... A jednak. Zastanawiałam się nawet czy to nie przez to teraz ten brzuch mi stoi w miejscu...

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Wiecie że mi dziecka nie umyli nawet po porodzie????!!!!!!!!
Powycierali ja tzlko z mazi płodowej i nie pozwalają myć! W puszkach nadal ma krew zaschnieta, na główce maź, też pozasychane wszystko....
Mnie też powiedzieli ze zm się nie myła bo swój "zapach"stracę i dziecko mnie nie poczuje.....
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Mi też nie myli i w trakcie pobytu też nie,starszy synek miał krew na włosach zaschnieta to mu mokra chusteczka delikatnie zmylam,przy starszym nic nie robiłam,czysty byl
U nad tłumaczyli że dziecko ma na sobie maź płodową i jest bardzo korzystna dla dziecka
,ja się zgadzam z tym,ale sama bralam prysznic nawet po 3 razy dziennie,bo na sali goraco plus połóg
Też tak słyszałam, że ta maź tworzy jakby dodatkową barierę ochronną przed nowym środowiskiem i dlatego na zachodzie praktykuje się by nie myć noworodka nawet tydzień.

Cytat:
Napisane przez m girl Pokaż wiadomość
Generalnie smutno mi dzisiaj jest i to bardzo. Nie dość że mój starszy syn rano jak mnie zobaczył to zaczął płakać że nie chce iść do przedszkola - TŻ go zawozi- tylko chce zostać z mamą w domu.
Ale gorsze to jest to że nie mogę karmić piersią.
Generalnie w skrócie to mam jakieś lewe brodawki
. Miałam to już z synkiem no i teraz wrociło. Bardzo mnie bolą, skóra robi się żywoczerwona i boląca i później pęka i będą się robić bąble. Widzę że już objawy są jak przy synku i dlatego wiem, że będę musiała odciągać.
A próbowałaś karmić z nakładkami na brodawki? One rewelacyjnie wyciągają sutki. Przy córce poleciła mi je położna jak mała mi zorała brodawki do krwi. Tym razem jak mój mały leniuszek za płytko chwytał i zobaczyłam, że zaczyna się robić strup od razu założyłam. Po 2 dniach brodawki wróciły do normy a mały nauczył się chwytać cyca odpowiednio szeroko i sam "wyciągać" sutki.
Stary 2015-04-29, 10:56   #1723
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:

zazdro podejscia. Ja to chciałam wyjść byle już

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Dzięki. Dobrze wiedziec.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Przyszła mi paczka z e-baya za która jeszcze nie zapkacilam
to może nie płać?

Ja ocipieje z moim dzieckiem. Tak dziś ulewa że szok. WSZYSTKO co zje ląduje na mnie w 3 sekundy od zjedzenia. Uleje i chce znów cycka. Takiego wała, bo znów zmarnuje wszystko. Wsadziłam do leżaczka bo bardziej pionowo jest i narazie obczaja. Miałam sadzić drzewka to jak tylko wyszłam do ogródka przygotowana to się obudziła i cyrki robi - już 1,5h. NIC dziś nie zrobie..cholera jasna

Edit: już marudzi że chce cycka..
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 11:03   #1724
blackberry89
Zakorzenienie

Moj tez marudny jakis. Niby kupy robi co jakis czas ale sie prezy i beczy. Nie kumam.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 11:07   #1725
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
zazdro podejscia. Ja to chciałam wyjść byle już

to może nie płać?

Ja ocipieje z moim dzieckiem. Tak dziś ulewa że szok. WSZYSTKO co zje ląduje na mnie w 3 sekundy od zjedzenia. Uleje i chce znów cycka. Takiego wała, bo znów zmarnuje wszystko. Wsadziłam do leżaczka bo bardziej pionowo jest i narazie obczaja. Miałam sadzić drzewka to jak tylko wyszłam do ogródka przygotowana to się obudziła i cyrki robi - już 1,5h. NIC dziś nie zrobie..cholera jasna

Edit: już marudzi że chce cycka..
U nas dzis tez lipa. Znów na piersi. Aż bmam myśli żeby butle dac. Kupie chyba hippa na te brzuszkowe dolegliwości. Już nie wiem sama co robić. Musze włosy umyc i się umalowac bo nie zrobiłam tegi rano jak spał :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-29, 11:07   #1726
DomimaZet
Zakorzenienie

U mnie problem z kupa :-( i juz nie wiem jak to ogarnąć. Niby położna mowi ze przy kp to nie musi tak często kupy robić ale już wczoraj nie było i teraz czekam z niecierpliwością na dzisiejsze ekscesy w pieluszce. Nie wiem już kto to pisał ale ja też tak mam ze mi Synuś przesikuje pampersy ( firmy pampers) - a dada sprawdzala się lepiej przynajmniej u nas. .. a jakie macie zdanie ma temat pampkow z Rossmana? Warto próbować?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 11:07   #1727
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez dlugo sie zbieralam zeby zajrzec. Mimo ze bylam ciekawa wolałam żyć w nieświadomości

Cytat:
10x faktycznie sporo..a normalnego żelu do intymnej używasz? Ja białego jelenia ale dzis moze tantum rosę sobie sporządzę

Wow Tz jaki odważny ja swojemu kazałam wyjsć na szycie, wystarczajaco sie naoglądał na partych, potem pół dnia był w szoku i psychicznie to przezywał
U Ciebie minelo więcej czasu to myśle, ze ładnie juz moze wyglądać, ja juz dzis czuje, ze obrzęk mniejszy niz wczoraj a to 2 doba dopiero. Bedzie dobrze

Wiadomo, w domu najlepiej troche sie zdolowalam na początku ale co zrobić, maluszek najważniejszy i będę spokojniejsza jak wszystko sprawdza
To on Ci zaglądał między nogi podczas partych?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 11:08   #1728
Majka232
Zakorzenienie

U nas przed chwilą przesikal dade i przebieralam. Ona jakoś wolniej chłonie. Przesikuja Wam te biale czy zielone - żółte pampki?
Stary 2015-04-29, 11:10   #1729
DomimaZet
Zakorzenienie

I tak na marginesie to bardzo dziękuję Wam Dziewczyny za wczorajsze rady i wsparcie. Od razu dzisiaj lepsze nastawienie. Wiem ze charakteru się zmienić nie da. ..aaallleee. .. można się nagiac i zaryzc zęby żeby się nie poddawać tak łatwo... Dzięki bardzo jeszcze raz :-*

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-29, 11:11   #1730
rosarioV
Zakorzenienie

Violka spróbuje tak jutro mojego wykąpać bo drze się przy kąpieli też kapiemy co drugi dzień

Madzix mam żel z ziaji mamamia czy jakoś tak ale zelem tylko rano i wieczoren a reszta sama wodą
A on na szycie wyszedł tylko po wrócił jak lezalam i byłam odkryta to sobie luknal :P

Moje dziecko postanowiło że mama przejdzie na diete... pospal 20 min może i znowu ryk :/ zdazylam sobie zrobić jedzenie i odciągnąć mleko ale zjeść nie zdazylam... nie wiem co on ma dziś za dzień. .. :/

Stary 2015-04-29, 11:11   #1731
gosiak0512
Zakorzenienie

Dopisujac mala do ubzpieczenia wypelnialam druk i do kadr dawalam.

ROSI przy karmieniu trzeba pic duzo. Ja samej wody 3l dziennie pije plus soki i herbaty.

GOSSIP mi malej pierwszego dnia nie myli ze wzgledu na ta maz wlasnie ale potem to juz kapali.

Zawiezlismy wreszcie te wnioski na becikowe i karte duze rodziny wsio zalatwione juz.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 11:12   #1732
Majka232
Zakorzenienie

Wszystkie dzieci dziś dają popalić :/
Stary 2015-04-29, 11:12   #1733
siempre
Wtajemniczenie

Chyba mi postu nie dodalo :/ maly dopiero usnal bo tak to co chwile cos od 5 rano.

Co polecacie bo jak robi kupi to sie prezy, krzyczy. Co mu podac lub co ja mam stosować aby mu troszkę ulżyć ?
siempre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 11:13   #1734
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
U nas przed chwilą przesikal dade i przebieralam. Ona jakoś wolniej chłonie. Przesikuja Wam te biale czy zielone - żółte pampki?
Ja mam te chyba białe tzn pampers premium care... to białe? jakoś nie podeszły nam albo może za słabo je zapinam? Plecy juz 3 razy były mokre. .
Stary 2015-04-29, 11:14   #1735
Maddy84
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Maddy84

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
U mnie problem z kupa :-( i juz nie wiem jak to ogarnąć. Niby położna mowi ze przy kp to nie musi tak często kupy robić ale już wczoraj nie było i teraz czekam z niecierpliwością na dzisiejsze ekscesy w pieluszce. Nie wiem już kto to pisał ale ja też tak mam ze mi Synuś przesikuje pampersy ( firmy pampers) - a dada sprawdzala się lepiej przynajmniej u nas. .. a jakie macie zdanie ma temat pampkow z Rossmana? Warto próbować?
Ja nienawidziłam szczerze Pampersów. Wg mnie w porównaniu z innymi nie trzeba było wiele a już robiła się mokra bania między nogami. Dady nie próbowałam ale już drugie dziecko jedzie na Babydreamach z Rossmanna. Jestem bardzo zadowolona i spokojnie polecam. Ostatnio na promocji kupiłam jedynki za 9,99 za 30 sztuk bodajże więc cena też super. Moja sis też jechała na Rossmannie i też z tych wszystkich co wypróbowała to najbardziej zadowolona. Ale jak nie spróbujesz sama to się nie przekonasz Każdy zwraca uwagę na co innego.
Stary 2015-04-29, 11:17   #1736
rosarioV
Zakorzenienie

Cashmere nie wiem nawet ale chyba tak bo powiedział że widział jak główka wychodzi i że z rączką razem wychodziła a miał nie patrzeć. Ale podobno dla niego to nie był straszny widok a na odwrót. Widział jak jego syn powoli wychodzi gorzej mówił że znosił moje bóle

Mały chyba wreszcie zasnął. .. idę zjeść zanim się znowu obudzi

Chyba poważnie coś nasze dzieci się dziś zgadaly

Stary 2015-04-29, 11:17   #1737
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maddy84 Pokaż wiadomość
Ja nienawidziłam szczerze Pampersów. Wg mnie w porównaniu z innymi nie trzeba było wiele a już robiła się mokra bania między nogami. Dady nie próbowałam ale już drugie dziecko jedzie na Babydreamach z Rossmanna. Jestem bardzo zadowolona i spokojnie polecam. Ostatnio na promocji kupiłam jedynki za 9,99 za 30 sztuk bodajże więc cena też super. Moja sis też jechała na Rossmannie i też z tych wszystkich co wypróbowała to najbardziej zadowolona. Ale jak nie spróbujesz sama to się nie przekonasz Każdy zwraca uwagę na co innego.
No jasne dzięki za odp oczywiście spróbuję bo naprawdę trochę się zawiodłam na Pampersach... myślałam że jakość jest adekwatna do ceny no się cóż. .. choć faktycznie ile ludzi tyle opinii...
Stary 2015-04-29, 11:20   #1738
rosarioV
Zakorzenienie

Ryczy kufaaaaaaaa

Stary 2015-04-29, 11:24   #1739
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Violka spróbuje tak jutro mojego wykąpać bo drze się przy kąpieli też kapiemy co drugi dzień

Madzix mam żel z ziaji mamamia czy jakoś tak ale zelem tylko rano i wieczoren a reszta sama wodą
A on na szycie wyszedł tylko po wrócił jak lezalam i byłam odkryta to sobie luknal :P

Moje dziecko postanowiło że mama przejdzie na diete... pospal 20 min może i znowu ryk :/ zdazylam sobie zrobić jedzenie i odciągnąć mleko ale zjeść nie zdazylam... nie wiem co on ma dziś za dzień. .. :/
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Wszystkie dzieci dziś dają popalić :/
dokładnie, wszystkim coś dziś nie halo..

Chyba rzucę w piz.du ten ogród (ciekawe co na to drzewka) i poćwiczę.Bo co Ala przyśnie to zaraz znów się budzi i nawet nie ma co próbować wyjść na ogród. Za to ogarnęłam i pomalowałam paznokcie u rąk
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 11:29   #1740
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ryczy kufaaaaaaaa
My zasypiamy u mamy na rękach

Ja pampki lubię. Bella happy czasem starszemu kupowalam i ok ale grubsze niz pampki.
Mi dada pecznieja i widze ze kupy nie chłona

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości