|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część IX
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Gadają i gadają o Allure edt, więc szukam na testy
I przy okazji się zaktualizuję: - Miniatury Micallef - wszystkie nowe: Watch Gardenia Pomelos Printemps odlewki oraz próbki: - Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle - ok. 9 ml - Dior Miss Dior edp - ok. 6-7 ml - Bijan B Exquisite - czyli brat bliźniak Flowerbomb - 2 x ok. 4-4,5 ml - Mugler Angel edp - ok. 4 ml - Rochas Man 2010r - ok. 1 ml - Van Cleef&Arpels Feerie Rose des Neiges - ok. 1-1,5 ml - Folies des Seasons Automne - ok. 1 ml - Benefit Bella - ok. 0,5 ml - Armani Mania (wersja sprzed reformulacji! tzw. "czarna") - ok. 2,5 ml - unikat - Victoria's Secret Rapture - piękny słodziak - ok. 1,5 - 2 ml Niszowe: - Diptyque Eau de 34 - próbka - Intelligence & Fantasy The Beautiful Mind - próbka - Mark Buxton Devil in Disguise - 15 ml + druga odlewka ok. 3 ml - Byredo Bal d'Afrique - ok. 4 ml - Montale Sweet Oriental Dream - ok. 2 ml - J'ose Eisenberg - ok. 10-12 ml - Nu_Be Helium - 10 ml - L'Artisan Safran Troublant - ok. 3 ml - Lutens Un Bois Vanille - ok. 2,5-3 ml - Lutens Daim Blond - ok. 4 ml - Lutens Feminite du Bois - ok. 3 ml - Idole de Lubin - ok. 1 ml - Lubin Galaad - ok. 1,5-2 ml - Parfumerie Generale Cuir Venerum - ok. 1 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - Lutens L'eau Froide - próbka firmowa 3 razy psiknięta - Ramon Molvizar Black Cube - ok. 0,5 ml - Tom Ford Oud Wood - ok. 2,5 ml - Biehl Parfumkunstwerke MB03 - ok. 0,5 ml (kadzidło) - Bond No.9 Cooper Suare - ok. 1,5 ml - Bond No.9 New Haarlem - próbka firmowa 2 razy psiknięta - L'Erbolario Ambraliquida - ok. 1,2 ml - L'Artisan Mechant Loup - ok. 0,5 ml Możliwe również odlewki z moich flakonów: Balmain Extatic Intense Gold Dior Forever & Ever Dita von Teese Erotique YSL Manifesto edp Plus flakony w wątku ![]() Zapraszam! ![]() A oprócz Allure edt szukam nadal: Kilian Back to Black Aphrodisiac Bond No. 9 Chinatown Hermes Voyage Kelly Caleche edp Montana Just Me Oajan Parfums de Marly Le Tabac L`Antichambre Haram Brecourt Loewe Agua De Loewe cala d' or Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2015-04-28 o 09:43 |
|
|
|
#1293 |
|
Mother of Cats
|
Szukają nowego domu
![]() Odlewki: * Comme des Garcons: Vettiveru (8/10 ml) * Galimard: Cosaque (5 ml) * L'Artisan Parfumeur: Fou d'Absinthe (4/5 ml) Próbki: * Amouage: Gold Woman (1,7 ml) F, A * Annayake: Undo pour Homme (1,1 ml) F, A * Ava Luxe: Feuilles de Patchouli (0,2 ml) R, A * Demeter: Christmas Tree (2,5 ml) R * Diptyque: Volutes (0,4 ml) R, A * Estée Lauder: Youth Dew (0,8 ml) R, A * Guerlain: Chamade edt, vintage (1 ml) R, A * Jessica Simpson: Fancy Nights (2,5 ml) R * Jil Sander: Jil (1,2 ml) R, A * Juliette Has a Gun: Citizen Queen (1,2 ml) R, A * Lancome: Magnifique (0,8 ml) R, A * L'Artisan Parfumeur: Piment Brulant (1,4 ml) R * L'Artisan Parfumeur: Traversee du Bosphore (0,5 ml) R * Molinard: Nirmala (1,5 ml) R * Olfactive Studio: Chambre Noire (1,2 ml) R, A * Pierre Balmain: Miss Balmain (1,7 ml) R, A * Rasasi: Bent el Ezz Nabah (0,5 ml; olejek) R, A * Reminiscence: Oud (2 ml) R, A * Rochas: Rochas Man (0,4 ml) R, A * Serge Lutens: Borneo 1834 (2 ml) R, A * Smell Bent: Sexy Turtleneck (0,8 ml) R, A * The Different Company: Sel de Vetiver (1,3 ml) R, A * Tokyo Milk: Lotus Sake (1 ml) R, A * Ulric de Varens: Santal Intense (2,5 ml) R * Yves Rocher: Moment de Bonheur L'Eau (w chusteczce) * zapis przy próbkach: F – fabryczna, R – robiona, A – atomizer |
|
|
|
#1294 |
|
Zadomowienie
|
Miniatury Micallefa:
- Aoud Gourmand (tylko wish) - Aoud Rose - Zima - Jesień - Wiosna - Pomelos Odlewki: Technique Indiscrite, Santa Subita - 9.5ml (za wish) Micallef, Black Sea, 8-9ml (za wish) Micallef, Aoud Vanille - ok. 8ml (za wish) Micallef, Aoud - 5ml (za wish) Piver, Cuir - ok. 9ml Guerlain, Herba Fresca, ok. 5ml, miniatura Guerlain, Lys Soleya, ok. 5ml, miniatura Ava Luxe, Incense, ok. 4,5ml Roberto Cavalli, Serpentine ok. 4,5ml Lolita Lempicka Lolita Lempicka - ok. 4,5ml Próbki: Acqua di Parma, Gelsomino Nobile, - psik testowy Amouage Gold Woman, >1/2 fabrycznej Chopard, Maddness, ok. 1,9ml Heeley, Esprit du Tigre, mogę podzielić się odlewką Histoires d'Leau, Et maintenant - psik testowy Shalimar, EDT - 2ml Montale, Cuir d'Arabie - mogę się podzielić odlewką YSL, Manifesto Malle, Dries Van Notte, ok. 2ml, Burberry, Body, nowa The Different Company, Rose Poivree, 1ml Za moje chciejstwa: Phaedon: Tabac Rouge - Parfum d'Empire: Aziyade - Dior, Hypnotic Poison EDP i Elixir - PRO FVMVM ROMA: oprócz pieczarek i paczuli, chętnie słodkie i Acqua di Saleodleję też chętnie z własnych flakonów. Lista w podpisie i na fragrantice.
[B]Uwolnijcie mnie od flaszek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=127 Odlewki i próbki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...30&postcount=2 Ubrania, buty (dużo Simple): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=886741 |
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
szukam odlewki Soir de Lune dla mamy
oraz Pampelune AA Fragonard Eclat Aqua di gioia Jasmine
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2015-04-28 o 14:52 |
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Może ktoś chce przygarnąć odlewkę 4 ml Sahara Noir w szklanym atomku ?
Nie wiem czego szukam w zamian ![]() Edit albo wiem - w zamian może być Ichnusa Profumum Roma
... panta rhei ... Edytowane przez rosana Czas edycji: 2015-04-28 o 19:05 |
|
|
|
#1297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oddam co zechcesz, zerknij na fragrę :róża:
|
|
#1298 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Wymienię odlewkę 5ml La Nuit Tresor bez kilku psików w długim szklanym atomku. Najchętniej w Warszawie.
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Mam odlewkę chanel allure edt 10 ml w szkole jeszcze nieuzywaną. Nie mam natomiast atomków gdybyś chciała mniej ml. Mam również flakon z edp.
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przejrzałam jeszcze raz na świeżo Wasze wątki, ale nic nie wpadło mi w oko. Może następnym razem...
|
|
#1305 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Szukam odlewek ok. 5 ml: Shalimara waniliowego, Angela cukrowego i Allure EDT.
Oddam odlewki: Lancome LVEB L'Absolue Lancome LVEB Legere Prada Candy Kenzo Elephant Givenchy Organza Indecence nowa wersja Dior Dolce Vita nowa wersja Botrytis V&R Flowerbomb EDP Anick Goutal Ambre Fetiche Alien ambrowy Givenchy Organza Lempicka Midnight 2008 J'adore L'Or Dior Mitzah Etro Ambra Bentley Intense |
|
|
|
#1306 |
|
lise-kotta
|
oddam:
FCUK 3 FOR HER (zapach bardzo podobny do Viva La Juicy) - 100ml Jovan White Musk - 30ml Jean Paul Gaultier Ma Dame EDT - 50ml Coty Vanilla Fields - 11ml Jil Sander Sport for Women (dezodorant, zostało około 50% ze 150ml) odlewki o różnym stopniu zużycia: YSL Baby Doll EDT Guerlain Shalimar Parfum Initial M. Micallef Royal Muska YSL Black Opium Alexander McQueen My Queen (około 2,5ml w oryginalnym roll-on) ![]()
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłabym chętna na Botrytis i Organze I. |
|
|
|
|
#1308 |
|
Konto usunięte
|
Chętnie przygarnę odlewki następujących zapachów:
- SL Gris Clair, - JC Viva la Juicy / Viva la Juicy Noir - Bvlgari Mon Jasmin Noir L'eau Exquise - Cacharel Amor Amor In a flash - Coco Mademoiselle edt - Agent Provocateur Fatale - YSL Belle d'opium eclat - Lalique Le Parfum - EL Wood Mystique - Kenzo Jeu d'Amour - TF Tobacco Vanille - MJ Daisy Eau so Fresh - M.Micallef Ylang in gold
|
|
|
|
#1309 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuje:
Hypnotic/Midnight Poison Tresor Lumineuse Lancome Poeme Miss Dior YSL Black Opium La Vie Est Belle L'Absolu mam to co w wątku + dużo mniejszych pojemności wielu zapachów
kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261437 Ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post79831491 Edytowane przez u_zywicka Czas edycji: 2015-04-29 o 15:42 |
|
|
|
#1310 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#1313 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym ją baaardzo chętnie przygarnęła, ale nie wiem czy cokolwiek u mnie Cię zainteresuje
To moja kolekcja, może znajdziesz coś dla siebie: http://www.fragrantica.com/member/493598/ Edytowane przez Zuela Czas edycji: 2015-04-29 o 19:14 |
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zadomowienie
|
Jak największej
a dobrze nie znam różnic między edt i edp - interesuje mnie słodsza i trwalsza, mocniejsza mam sporo zapachów w kiku-mililitrowych ilościach + wątek
|
#1316 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
Kolekcja słodziutka.
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
Wolałam flakon za flakon. A ta miss edt To chyba mniej słodkie i mocne niż edp?
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
Oddam bez większego marudzenia za coś co wpadnie mi w oko, może być nieco poniżej wartości.
Szafka mi się zagraca, a tych zapachów kompletnie nie używam, więc:Pierre Cardin pour femme 35/50 ml CK ONE Red 25/50 ml, świeżak na lato YSL Young Sexy Lovely 8/50 ml Anais Anais miniaturka, 7 ml tylko maźnięta testowo zapraszam! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

oddam co zechcesz, zerknij na fragrę :róża:

: