| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-04-28, 15:33 | #2761 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

Nooooo rozlany lakier zbiera się cukrem  Po co myć jak się ma takie szponiska, się wydrapie  No weźcie - nie wiedziałyście??  Cytat: 
  - łokciem   Ołóweczkiem malusim z gumką - serio serio  miałam kiedyś w pracy taką dziewczynę z długimi tipsami, takim malusim ołóweczkiem zapindalała na klawiaturze numerycznej   
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |
|     | 
|  2015-04-28, 15:37 | #2762 | |
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
 też racja  pierwsze słyszę  chciałabym to zobaczyć   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2015-04-28, 15:48 | #2763 | 
				 | 

Gdześ kiedyś w poradach wyczytałam i sprawdziłam na tym turkusowym piasku  od Yen   . Lakier wsiąka w cukier, robi się taka pulpa, zostają resztki lakieru i obwódka a to,  to już małą ilością zmywacza można  a cukier zawsze w domu  Wszyscy przychodzili to dziwo oglądać   
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | 
|     | 
|  2015-04-28, 15:50 | #2764 | |
				 | 

Cytat: 
 dobrze wiedzieć, ale obym nigdy nie musiała tego w życiu praktykować   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2015-04-28, 16:22 | #2765 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Moje pazury nadal odratsają teraz sięgają jakiś 1mm za opuszek, czyli nieznaczne postępty są   Wczoraj na uczelni rypnęłam w krzesło ale na szczęście nie poszedł tylko zrobił się taki jakby podłużny biały cień. Może nie pęknie  W tematach lakierowo-promocjowych. Co polecacie z lakierów w Rossmannie? Przez te moje ogryzki jakoś wypadłam z lakierowego obiegu  skuszę się na wibo xtreme czarny do stempli i niebieski z heksami lovely i tak dumam czy je jeszcze coś wartego uwagi?   | 
|     | 
|  2015-04-28, 18:15 | #2766 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

pierwsze słysze   ale dobrze wiedzieć w razie potrzeby, tfu tfu! ja ostatnio odkryłam super patent na tłuste plamy  ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- taki okołomorski metalik, na żywo intensywniejsze, czyściejsze barwy ma    | 
|     | 
|  2015-04-28, 19:18 | #2767 | |
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2015-04-28, 19:30 | #2768 | 
				 | 

No wiem, że metaliki nie mają zbyt wielu fanów    | 
|     | 
|  2015-04-28, 19:30 | #2769 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

Cytat: 
   szkoda   jakie to ładne   jest dla nas nadzieja na GR   Cytat: 
  jaki błysk   Cytat: 
  wcale nieprzekombinowane  kojarzy mi się z jakimś street artem   Cytat: 
   Cytat: 
  ładna płytka, tylko wydaje mi się, że w niektórych pazurkach kształt nie dorównuje reszcie  malowanie ładne   borze ja bym się brzydziła jej rękę podać normalnie   a jak bilet kasować xD Cytat: 
  jezu ostatnio widziałam laskę, która miała lakier o takim wykończeniu, ale był oczoyebnie żółty, no padłam   
				__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | ||||||
|     | 
|  2015-04-28, 20:01 | #2770 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2015-04-28, 20:22 | #2771 | |||
				 | 

Oby nie   Cytat: 
  Cytat: 
  Jaki jaki?? Ooo o dziwo mi się podoba, świetna baza pod stempelki  Cytat: 
  Ona nie jeździ komunikacją, szusuje na paznokciach  Pomalowałam ogryzki porcelanką, trochę jej szkoda na takie beleco ale stwierdziłam, że przez ładny lakier może trochę lepiej będą wyglądać     
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |||
|     | 
|  2015-04-28, 20:47 | #2772 | |
				 | 

Cytat: 
  | |
|     | 
|  2015-04-28, 21:45 | #2773 | ||
				 | 

Cytat: 
 a mi o dziwo się podoba, wyobrażam sobie, że po pokryciu go matowym topem i potem pomalowaniu zwykłym jest jeszcze lepszy   całe szczęście  Cytat: 
 wyobraziłam to sobie  ogryzki  przecież Ty masz kilometrową płytkę  szkoda, że zmienili ten lakier, ale to nie zmienia faktu, że jest cudny  i super się u Ciebie prezentuje   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||
|     | 
|  2015-04-28, 21:55 | #2774 | |
				 | 

Cytat: 
   dziękuję Wiesz co nie wiem czy teraz dupkiem porcelanki nie będzie Cake pop, choć on chyba jasniejszy ciut ale pooodoba mi się   
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |
|     | 
|  2015-04-28, 22:18 | #2775 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Somewhere over the rainbow 
				 | 

Trzeba mnie naprostowywać na bierząco   Ooo widzisz, to może dobrze, że mam to i to. Każdy sobie może wybrać  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat: 
  Nie wiedziałam i w sumie obym nie musiała sprawdzać..  Cytat: 
  nie mój totalnie. eeee co ty gadasz, one slicznie wyglądają! 
				__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. | |||
|     | 
|  2015-04-29, 07:30 | #2776 | ||||||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Teraz marzy mi się Huawei Ascend p7    Rozumiem  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  U siebie go nie widzę. Cytat: 
   | ||||||
|     | 
|  2015-04-29, 07:53 | #2777 | |||||
| Oby do wiosny Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Hmm... Coś w tym musi być, bo jak robiłam to cukrowe mani to lakier błyskawicznie zabarwił kryształki Cytat: 
 Cytat: 
 Mnie on się u Ciebie bardzo podoba Cytat: 
 Na 1 foto jest wręcz fioletowy Szkoda. Pazurki krótkie ale śliczne hahahaha taaaak jest! | |||||
|     | 
|  2015-04-29, 10:14 | #2778 | |||||
				 | 

Cytat: 
  no trochę... normalnie był nieużywany, a przez to niedokręcenie wyparowała połowa zawartości. Będę próbować rozcieńczyć, ale i tak szkoda w ogóle, że sobie zrobiłam dupka niepotrzebnie. dzięki     o, ciekawe  może takie coś jak Malinka pokazywała raz? Cytat: 
  mąka ziemniaczana, znasz? niedawno ubrałam nowe spodnie, pierwszy raz na nogach i co... kupowałam w Biedronie pesto i chyba wieczko jakoś naderwałam, pesto na spodniach... najpierw normalne pranie - nie pomogło. Więc na suche dałam mąkę, delikatnie wyczesywałam szczoteczką i tadammm, plamy nie ma  potem może delikatnie wracać to znowu mąka, a później znowu w praniu już schodzi. Innym razem spadła mi kropla "jedwabiu" do włosów na zamszowe buty  i też mąka momentalnie pomogła, a jakbym to zaczęła na mokro czyścić to byłoby kiepsko :/ o to to  solo może nie jest jakiś hiper mega, ale pod stemple czy inne cuda może być super  a Twoje krótkie fakt, ale i tak przepiękne  ogólnie chyba Cię wolę w krótszych niż dłuższych  Cytat: 
    Cytat: 
   spoko. [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51214716] To ja ostatnio kupiłam dwa,a planuje jeszcze jeden  Ładny,ale u kogoś  U siebie go nie widzę. [/QUOTE] jaki w planie?  rozumiem, dzięki  Cytat: 
  ja nie znałam, takie proste a takie skuteczne! cieszę się  to jest trudny lakier, lubi podkreślać wszelkie niedoskonałości. | |||||
|     | 
|  2015-04-29, 10:43 | #2779 | |
				 | 

Cytat: 
 A na plamy owocowe, najlepszy jest pirosiarczyn sodu dostępny w sklepach winiarskich. Domyślam się. Nałożyłaś go perfekcyjnie | |
|     | 
|  2015-04-29, 11:41 | #2780 | |
				 | 

Cytat: 
  coś kojarzę, ale szkoda, że nie jest to coś co się ma w domu zazwyczaj pod ręką  Dzięki  nie mam raczej problemów z malowaniem metalikami itd. | |
|     | 
|  2015-04-29, 11:43 | #2781 | |
				 | 

Cytat: 
  pierdołowatość to moje drugie imię   | |
|     | 
|  2015-04-29, 11:45 | #2782 | 
				 | 

Macie jakieś informacje odnośnie top coatu SH Diamond Flash? Warto próbować, ktoś coś wie?

| 
|     | 
|  2015-04-29, 11:53 | #2783 | 
				 | 

no jak się raz kupi to potem już się ma w razie czego   oj mi też się zdarza często uciapciać  ale tak myślę i chyba owocami to bardzo rzadko. | 
|     | 
|  2015-04-29, 12:02 | #2784 | |
				 | 

Cytat: 
 Nie pytaj ile razy u mnie sok, czy wino wylądowało u Młodej na wykładzinie... | |
|     | 
|  2015-04-29, 12:11 | #2785 | ||
				 | 

Cytat: 
 masz Cake Pop?  [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51214716]Mój znowu to nie taka cegła,ale jakoś nie moge sie przyzwyczaić. Teraz marzy mi się Huawei Ascend p7    [/QUOTE] no mój ciut większy i chwilami ciężko mi nim operować przy robieniu zdjęć  przyłożyłam właśnie do niego swoją dłoń, która jest od niego tylko trochę dłuższa i stwierdzam, że naprawdę mam małe ręce  ja teraz, jak się będę kiedyś przesiadać to na Sony  Cytat: 
 na wizażu większość opinii pozytywnych, na blogach też widziałam recenzje, ale sama nie używałam, więc nie mogę się w tej materii wypowiedzieć  ale wiem jedno, że na promo na pewno kupuję Insta Dri x2, bo ostatnio coś za szybko mi zgluciał  a zapas dobrze mieć   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||
|     | 
|  2015-04-29, 12:29 | #2786 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

W takim razie muszę na nie zerknąć   Cytat: 
   | |
|     | 
|  2015-04-29, 12:36 | #2787 | |
				 | 

Cytat: 
  toż to standard u mnie   | |
|     | 
|  2015-04-29, 12:38 | #2788 | |
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- hehe. Działa cuda. Odkryte właśnie po rozbiciu się 10 litrowego balonu z winem jeżynowym, na złoto zielony dywan. | |
|     | 
|  2015-04-29, 15:12 | #2789 | |
				 | 

Cytat: 
  Tak, jak mówisz - zapas dobrze mieć  | |
|     | 
|  2015-04-29, 15:17 | #2790 | |
				 | 

Cytat: 
 to jak kupisz i wypróbujesz to czekamy na recenzję z pierwszej ręki  bo dla mnie cena zaporowa, na promo może bym go kupiła, ale bez..  lepiej mieć zapas, niż zostać z gołą  (jak ja  ) i zastanawiać się czy będą pościelowe wzorki czy nie..   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.