|
|
#2311 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LVI
EWUSIA i inne slazaczki
![]() gdzie w katowicach mozna zostawic auto w okolicy lotniska? zeby było w miare tanio i bezpiecznie? na razie nie mam pojecia jak to zorganizowac..zaczynam panikowac
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Znad Valusedu już
![]() Macham, że żyję, tyle jeszcze jestem w stanie wykonać. Chyba ![]() Murszafko, rzuciło mi się zaraz w oczy i współczuję. Więc jednak ![]() Ale się podjarałam relacją z wystawy
|
#2313 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wizz air chyba 49.
|
|
#2314 | ||||
|
Panaroja
|
snad ziiimna
i cherbaty ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.że co ?? jakie cieplej , gdzie ? u mnie 7 stopni i lodowata wichura ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.bomba Wczoraj stwierdziłam że mam w torbie - oprócz niezbędnych papierów i sprzętu - 3 odlewki, 2 flaszki i garśc sampli . I jak tu nosić małą elegancką torebeczkę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Znad kichania
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. Prawda? Ja też, przeżywam i się wzruszam normalnie (przeplatając kryzysami, że mnie tam nie ma, i nie będzie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-29 o 15:41 |
|||
|
|
|
#2316 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zdradzisz sekret takiego zdyscyplinowania służby? Ja nie wiem, chyba zbyt dobry jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Byłem przed chwilą w zakładzie naprawy sprzętu RTV, jakbym się przeniósł w czasie do lat '80 - ściany w żółtej farbie, lustra w ramach a'la metaloplastyka, witryna na wysoki połysk w rogu, świetlówki na suficie A pan złota rączka to już w ogóle czysty łintydż - zegarek elektroniczny typu "pamiątka pierwszej komunii 1988" + sweter turecki w geometryczny wzór I znowu stać musiałem |
||||
|
|
|
#2317 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Gryxiu, tutaj na tym wątku to prawda
zatem I całej reszcie tyż W sumie guopol z moi, była od razu sie przywitać![]() Ale żeby nie było, od niedawna Was podczytuję ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-04-29 o 16:14 |
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2319 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.noooo , tego się nie spodziewałam ![]() 3. Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
![]() 2 No niedasie .... Rachelo i co z tymi tuszami ? Miałaś może ten? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...p-mascara.html
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-29 o 16:36 |
||
|
|
|
#2321 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No, można powiedzieć, ze wpadłam
moze trochę zostanę, zalezy od tego czy coś do wtrącenia miec będę ![]() Stwierdzam jednakże, ze stary dobry Bar jedzie dalej na fajnym poziomie ![]() ![]() ![]()
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
A miał ktoś ten oto puder?
http://www.biochemiaurody.com/sklep/...oosilkoat.html
|
#2323 |
|
To ja :)
|
O żesz, jak mnie nosi! "Przyjaciółka" nietoperza zrobiła mi awanturę, że mamy nietoperza nie zmuszać do jedzenia mięsa. Mówię, że w jej przypadku to się może śmiercią skończyć, że pozwólmy ją leczyć lekarzom, co usłyszałam? Że teściowa jest już w tym wieku, że może umrzeć. Mamy jej w tym nie przeszkadzać.
|
#2324 | |||
|
BAN stały
|
No też właśnie zastanawiałem się, czy byłaś już kiedykolwiek w barze, czy mi się z pachnącym pomyliło
![]() Cytat:
W większych miastach pewnie też się trafiają ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmmm
|
|
#2326 |
|
Piers do przodu
|
![]() I tu plus dla medyków - chcieli mnie widzieć na oddziale już dziś aż nieprawdopodobne zaangażowanie i postawa pro pacjent.
|
#2327 |
|
To ja :)
|
A wracając do mięsa, teściowa nie ma obiekcji, mówi, że będzie jadła, tylko tamta ma z tym problem.
|
#2328 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ciekawe czy dodatek jedwabiu naprawdę poprawia tę tępotę bambusową? Cytat:
tekst tej pani bez komentarza..... natomiast co do samej sytuacji, to może będzie lepiej jak się w końcu lekarze zajmą problemem?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2329 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam reszty. ten ło pamiętam dobrze https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html Z drogerii jednak najlepiej sprawdza mi się, zawsze do niego wracam, Maybelline Volume Express granatowe opak. Cytat:
Cytat:
![]() Tak, wiem, to najkoszmarniejszy tekst mojego czarnego humoru, doskonale sobie wyobrażam, co czuć może jej syn. Przykre.---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
A ten z BU tępy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-29 o 16:55 |
||||
|
|
|
#2330 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dawno temu co prawda, ale byłam Na pachnącym też i na paru innych obecnie najweicej na fitnessowym, o bieganiu, szmatowym i kosmetykowym Ale ciekawość mnie przywiodła co w Barze słychować i od paru tygodni, tak Was sobie miło do kawki podczytuję ![]() A przy pytaniu Polly poległam - znaczy odpisałam instynktownie a potem mnei orzeźwiło, ze sie nie przywitałam No prosze, na jakie to fajnę miejsca można się jeszcze gdzienigdzie natknać A już myslalam, ze wszedzie same hipermarkety i galerie
|
|
#2331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 Napisałam stronę wcześniej Chcę aby się nie kruszył i nie osypywał to wszystko ![]() 2 Czarny humor dobry jest ![]() 3 Mówisz puder jedwabny z kolorówki... A on zmatuje filtr? Zastanawiałam się nad ryżowym ale chyba za mocno wysuszający ... ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|
#2332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym chyba, żeby nie zatłuc na ... tffuuuuu, tj, żeby nie przeszkodzić przyjaciółce w zejściu ze świata, musiałabym udać głuchą. Przecież nie wiem jaką człowiek musi mieć w sobie cierpliwość, żeby takie akcje znosić. ![]() |
||
|
|
|
#2333 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Bo ja miałam podobny problemos - chciałam napisać, ze zostałabym, ale wpychac między mydła, a powidła bym się nie bardzo chciała, ale skoro tak, to dziękuje za zachętę STad wczesniej zachowawczo padło z mojej strony,ze odezwe się, jak coś do powiedzenia miec będę ![]() Nie widzę, abyś cokolwiek naginała Rejcz w tę czy tamtą stronę Bar jest specyficzny, dzięki Wam i to jest fajne i go wyróżnia
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-04-29 o 17:04 |
|
|
|
|
#2334 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ci będą gmerać.... A ja idę dziś po koronę tym razem prywatnie....
|
|
#2337 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Gdzie tam groźnie
specyficzny to dla mnie coś w typie Monthy Pythona
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nadrobiłam. To jeśli tak to tylko Volume Express. Ten w zeberkę collagen też długo wytrzymywałą, ale jednak z czasem się zaczął kruszyć. Dopytaj jeszcze Winterkę o Eveline. 2. No ale mam świadomość, że sytuacja mocno trudna, więc wolałam to podkreślić, zdaję sobie z tego sprawę. 3. Mój filtr matowił - ale ja nie lubię typowego matu. No i ja nie opuszczam filtra Biodermy AR 50 dla naczynkowców. W zasadzie nawet nie muszę go matowić, bo nie sprawia żadnych "filtrowych" problemów. Odkąd go stosuję, teraz będzie 3ci sezon, mam odczucie [o nim jakbym nałożyłą krem nawilżający ot co. Dla naczynkowców stworzony, mega nieopłacalny, niewydajny 30 ale niestety, mam trądzik różowaty, i po tanich filtrach traciłam miliony monet na specyfiki i dermatologów ratujących skórę. Że o dyskomforcie nie wspomnę Także ja mam swój zestaw. Owszem, pewnie w upale się zaświecę, ale nieporównywalnie delikatnie i naturalnie do reszty filtrów z każdych półek cenowych. 4. Odczucie na twarzy takiego tępego tynku, konsystencja, formuła. Nie wiem jak to wytłumaczyć. No jakbym się gipsem posypała, a jestem na świeżo po remoncie
|
|
|
|
|
#2339 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
i oby Cię wyregulowali jak najszybciej No, to oby tym razem pasowała ![]() Corii Znad protokołów zatwierdzających sprawozdania.... i opadających pończoch
|
|
#2340 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

i cherbaty 

(przeplatając kryzysami, że mnie tam nie ma, i nie będzie 
zatem 

tekst tej pani bez komentarza..... natomiast co do samej sytuacji, to może będzie lepiej jak się w końcu lekarze zajmą problemem?
Nie nadrobiłam. To jeśli tak to tylko Volume Express. Ten w zeberkę collagen też długo wytrzymywałą, ale jednak z czasem się zaczął kruszyć.
ale niestety, mam trądzik różowaty, i po tanich filtrach traciłam miliony monet na specyfiki i dermatologów ratujących skórę. Że o dyskomforcie nie wspomnę