|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Fajnie, że się rozumiemy. Wiecie co, przylazłam tu znowu sponiewierana psychicznie wprost doła mariańskiego (no impas jak to impas, trwa ) ale zapomniałam na chwilę o swoich problemach. Jednak rozmowa to terapia |
|
|
|
|
#2342 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
) ... godzę się na wszystko no może poza dializami byle efekt był dłuższy niż ostatnio ...
|
|
#2343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allwomenstalk.com/colorful-mascaras-reviews/34/ Tych wolumów jest masa cała... 2 Szkoda że 30 tka ... 3 Wiadomo że sytuacja ciężka, jednak ja mam czarny humor i nie waham się go użyć , ale tylko odnośnie siebie 4 Aaaaa chyba rozumiem ... ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() 2 Jesteś szekszi ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale, cóż począć, trzeba dać im działać, taki lajf. Dializy też nie takie straszne jak je malują, mówię co prawda z perspektywy osoby mającej tylko rodzinę dializowaną, ale tak właśnie się u nich okazało. Wiadomo, nikt nie chce musieć, więc za "płynne" rozwiązanie problemu
|
|
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Masz na myśli szkoda że nie 30 SPF? 3. Ja też właśnie nie waham sie wobec siebie only, dlatego zawsze wiem, jak ryzykuję wobec kogoś no i od razu dołączam * że serio rozumiem ogrom ciężaru, ale no pewne słowa cisną się na usta i czasem przez klawirę przemkną bo bardziej cała ja
|
|
|
|
|
#2347 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
I niech tak zostanie ![]() Rozmowa potrafi dużo zdziałać ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Prawidłowo
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
1. Wiem !
2. No kurczaki, nawet ostatnio psycholog w pracy u mojej Mam, mówiła, że dobrze jest rozgadać, przegadać emocje. Dobrze dla naszego zdrowia, samopoczucia. Choć są niewątpliwie sytuacje, w których to milczenie jest złotem. Taki banał w sumie, ale prawdziwy. |
|
|
|
#2349 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zgadza się z tym, niby banał, a wiesz. Z drugiej strony dużo zalezy tez od jednostki, niektórzy intro - a inni ekstrawertycy...
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio zaskakuje mnie zawartość mojej apteczki. W ciężkich objawach PMS szukam sobie w sieciuni jak sobie radzić, co zażyć, żeby sobie pomóc (syndrom balona) a tam najlepiej potas, B6, magnez etc. No i zachodzę w głowę, kurka gdzie ja znajdę taki miks do wypicia, żeby było w jednym, bo tabsy u mnie odpadają, ze względu na fobię ich połykania. (Tak mam, nienawidzę połykać tabletek, a fobię mą uzasadniam tym, że nie umiem ich połykać ) Już mam wyjeżdżać do apteki ale mówię, zerknę w apteczkę, choć wiem, że nic takiego nie mam To samo teraz, bierze mnie przeziębienie, ni mam w domu wapna, a ono w początkowej fazie potrafi zdusić przeziębienie, zerkam do apteczki i dadaaaam! Jakiś musujący Alercal - mamy wapno Także w razie PMS środek na skurcze, w razie przeziębienia - środek przeciwko alergii. ![]() (To post z cyklu "urzekła mnie Twoja historia " )
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-29 o 17:57 |
|
|
|
|
#2351 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale i nikt nie obiecywał, ze zycie będzie usłane rózami ![]() No proszę, wiec najlepiej zacząć od swojej apteczki A już Ci miałam pisać, przy zdaniu, ze masz fobie łykania, ze moze coś rozpuszczalnego, a tu sama znalazłas odpowiednie rzeczy
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi na puchlinę pmsową pomaga czerwona herbata+ rojbos ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Nie ma letko
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-29 o 18:19 |
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
snad szoku ![]() hi Corii
|
|
#2354 | |||
|
BAN stały
|
Znad naleśnika z musem jabłkowym
Oby Cię naprawili raz a dobrze! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Schudłaś? ![]() ![]() --- Posprzątałem auto we środku, chociaż jakaś jedna produktywna rzecz dzisiaj
|
|||
|
|
|
#2355 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ten parking to jest bezposrednio przy litnisku? jak tam trafic? i czy trzeba rezerwowac wczesniej ten parking? bo słyszałam cos o jakims parkingu pół kilometra przed lotniskiem i ze z parkingu dowoża na lotnisko..to ten parking? czy jesczze jakis inny?
|
|
|
#2356 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hejo
![]() Ano nie ma, ale grunt to nie dać się i do przodu ![]() Cytat:
![]() I ma to swój urok, szkoda, ze takich miejsc jednak jest coraz mniej ![]() Kurcze, wlazłeś mi troszkę na ambicję wpisem ostatnim Bo ten tego syfu w aucie nigdy nie mam ale lekko kurze przetrzeć, czy odkurzaczem przejechać w 4 kólkach wypadałoby na wiosne
|
|
#2357 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie, nic się nie rezerwuje. Od razu wjezdzasz. Na bramce pisze czy sa wolne i ile.
|
|
#2358 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no i czy jak nie lece wizzairem to moge na tym parkingu stac?
|
|
#2359 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jak nie lecisz WIzzem, to ten parking wczesniejszy bliższy on ma chyba nazwę "B". Za 6 dni 69 zł. Z wizz też mogłabys korzystać, ale cena taka sama wtedy by była 69 za 6 dni, a jakbys leciala Wizzem to wtedy 49 za 6 dni.
|
#2360 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bardziej z lenistwa, bo już mam sprawdzone milion razy i nie chce mi się szukać innego być moze gdzie indziej jest taniej ale to jest kwestia ok 5-10 zł różnicy za tydzień. My chyba 60 płaciliśmy ostatnio.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zdrówka Cytat:
Odebrałam Madonnę TOD Naked i jest super Winterio wielkie, wielkie dzięki |
|||||||
|
|
|
#2361 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tan który ja polecam jest jakieś może 500 m od lotniska, ale i tak Cię zawożą i przywożą. Trzeba rezerwować, ale robi się to w ciągu 0,5 minuty przez formularz na stronie i masz 100% pewność że będzie na Ciebie miejsce i pan do odwózki czekać
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no to terz sie boje ze zarezerwuje jakis parking a potem do niego nie trafie ![]() dzieki dziewczyny za oswiecenie... a rezerwowac to wystarczy pare godzin pzred odlotem czy pare dni wczesniej?
|
|
|
#2364 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ogólnie poza sezonem nie ma raczej problemów z miejscami, no ale ja tam wolę mieć zarezerwowane, tak mam przynajmniej jeden stres mniej jak się wie że na pewno miejsce czeka A od trafiania na miejsce jest gps
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Znad piwa i kabanosa
Hej Corii, miło Cię znowu widzieć Katty, akurat hormonalne i nerkowe obszary medyczne są dla mnie abstrakcją, ale brzmi to jakoś tak poważnie Nono, niedobrze mi się to kojarzy Rusza u nas właśnie taki projekt unijny z SzOKiem w nazwie, a ja gdzieś zgubiłam cały wielki plik dokumentów ![]() Rejczelku, ściskam, siostro w niedoli Od poniedziałku żyję w matriksie. Byłam w pon w Rossmannie, fluidów Syoss ni huhu (ale akurat się złożyło, że po drodze był mi ten najsłabiej zaopatrzony - tak słabo, że kapsułek Rival de Loop tam nie było ), ale za to capnęłam maskę zieloną naturVital w Naturze, w promocji Pudru ryżowego Paese (wie ktoś jak to si właściwie czyta? bo chodziłam po tej hali targowej i co stoisko to inaczej pytałam ) nie było już, ale za to brałam bambusowy. Ładny efekt
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-29 o 21:14 |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Padam na pyszczek ![]() Mursz, wspolczuję ![]() Katty, trzymaj się Corii
|
|
|
|
#2368 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mam aktualnie, kolejny raz i jestem zadowolona
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2369 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Mnie Was również Agnysko
Miło, ze pamiętasz mnie jeszcze ![]() Widzę, ze u Ciebie wieczorem też kabanos króluje ![]() Stazjo
|
#2370 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mnie fajnie matowił ten puder https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ge-powder.html a teraz czekam na próbki minerałków tej firmy http://plantsforbeauty.pl/uoga-uoga-m-2.html ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Aaaaa, Corii, hello. Pamiętam Cię dobrze ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2015-04-29 o 21:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

) ale zapomniałam na chwilę o swoich problemach. Jednak rozmowa to terapia 

) ... godzę się na wszystko no może poza dializami
byle efekt był dłuższy niż ostatnio ...
ale niestety, mam trądzik różowaty, i po tanich filtrach traciłam miliony monet na specyfiki i dermatologów ratujących skórę. Że o dyskomforcie nie wspomnę 
No ale, cóż począć, trzeba dać im działać, taki lajf. Dializy też nie takie straszne jak je malują, mówię co prawda z perspektywy osoby mającej tylko rodzinę dializowaną, ale tak właśnie się u nich okazało. Wiadomo, nikt nie chce musieć, więc za "płynne" rozwiązanie problemu 

), ale za to capnęłam maskę zieloną naturVital w Naturze, w promocji