|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() Dawno kabanosów nie jadłam, a dziś smakuje wybornie (nooo, zawsze smakuje wybornie ).Się pożalę, a może ktoś co światłego doradzi: po ostatnim antybiotyku załapałam grzyba wiadomojakiego No i mam do kompletu okres. Czy da się to jakoś leczyć w trakcie czy trzeba czekać na koniec @?
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw spanikowana chciałam do Ciebie pisać ale po wypróbowaniu stwierdziłam ze to różane to Aramis a nieróżane Madonna
zgadałam? ![]() W ogóle to pamiętaj że jakbyś czegoś szukała to jestem do usług Możesz bać Lacibios Femina doustnie, ale ogólnie często tak jest że podczas @ samo przechodzi |
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Agnysko w trakcie to nie wiem
ale już rozumiem zasdność kabanosa Mnei po @ samo przechodzi. Ja, przed @ napadam na frankfuterki A od miesięcy, poza tymi dniami, na mięso patrzeć nie mogę
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękować to jeszcze to
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Probiotyk ejdnak powinien załatwić sprawę, bo to przez wybitą właśnie florę przez antybiora takie spustoszenie. Uzupełnienie "kwaśnej flory" (to mój roboczy termin) często pomaga. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-29 o 21:37 |
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbuję bezskutecznie rzucić mięsem. Bezskutecznie, bo czasem chodzi za mną i nie da rady dopóki nie zjem. Ale i tak jem sporo mniej niż kiedyś.Naprawdę to tak samo może przejść? Na szczęście rzadki to u mnie gość, ekspertem nie jestem.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-29 o 21:37 |
|
|
|
|
#2377 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ewusia, zgadłaś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie poszukuję przepisu w sieciuni na coś dobregoz korzenia pietruszki, słyszałam o zupie a jednoczesnie gotuję małżu rosół (tzn sam się gotuje) Tzn przepisów na pietruchę jest maaaaaaaaaasa, pytanie co wybrać. 2. Może, duuuuże szanse ) , pomóc odbudowywać florę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-29 o 21:46 |
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Jesuuu, dziś w radiu słyszałam spoty wyborcze jakichś dziwnych kandydatów
|
#2380 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A ja gupia myślałam, ze tez masz taki rytuał, jak ja i się objadasz codzien kabanosami na dobranoc ![]() Odpowiedź na pytanie fungowe jets taka, ze z leczeniem poczekaj az przejdzie @ Z tym, ze tego funga trzeba odpowiednim specyfikiem antyfungowym wykurzyć, a to juz przepisuje wiadomy lekarz ![]() A póki co to osłonówki bierz, jak pisano wyżej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|
#2381 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2382 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- aczkolwiek maść Clotrimazolum bez recepty warto zawsze mieć |
|
|
|
|
#2383 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wiesz co, otóz ta masc nie zawsze pomaga, o czym sie przekonałam kiedys, dlatego zalecam wizytę u specjalisty
|
#2384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnie Cytat:
Coś mnie do niego ciągnie, jakbym potrzebowała, ale z kolei, rozum podpowiada, że wiele smaków jest kwestią przyzwyczajeń. Ogólnie uważam, że każdy powinien jeść co chce i ile chce Cytat:
Odechciewa się chodzić na wybory
|
|||
|
|
|
#2385 |
|
Wpisz tu zomzing
|
zgadza się - w zaawansowanej chorobie tylko łagodzi podrażnienie, ale przy pierwszych objawach niezastąpiona
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ale czy bym użyłą w trakcie @ Się mi nie trafiło to
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ale ... no ale kurcze, jak mozna zjeśc to czy to, to czemu sobie odmawiać? ![]() U mjenja zasada jedzenia co chcę i kiedy chce funkcjonuje od dawien dawna i ma sie dobrze
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2389 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#2390 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() oi mam pytanko-jak oceniasz te ksiazki Juula co masz do pozbycia? fajne,wartosciowe czy pierdoły?
|
|
|
#2391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakbyś była ciekawa to za uśmiech odstąpię
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2393 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz tylko myjnia i można się wozić jak "biali ludzie" (by Murszafka) ![]() Cytat:
Cytat:
To mi przypomniało, jak głupiemu Gryxowi wypollizowało onegdaj cały rozdział magisterki, jakieś parę dni przed oddaniem do druku, żeby było śmiesznie Ani na pendrivie, ani na kompie, ani nawet na kartkach (których miałem wówczas tysiące w całym pokoju), masakra Do teraz nie wiem, jak to się stało A to taki fajny rozdział był, pierwszy napisany przeze mnie u samego zarania seminarium, ciekawy i w ogóle Cytat:
Cytat:
Pi-re/pju-re (zależy od wymowy) ![]() Btw - Hughes i Rilke, dobry gust masz ![]() |
|||||||
|
|
|
#2394 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,nie myslalam ze to taka ciężka lektura ,niemniej jednak jestem bardzo ciekawa, akurta te 2 pozycje chcialam przeczytac , ale tak za uśmiech sie nie godzi
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, kochaniiii!
Nadaję z przeszklonego, secesyjnego balkonu w Barcelonie, w moim hostelu - i od razu przepraszam, że nie pisałam - wszystko jest na blogu. Naprawdę nie mam czasu - cały dzień chodzę, wczoraj otwarcie - świetnie się udało (wystawa wygląda rewelacyjnie!), dziś przyjęcie zorganizowane przez konsulat i propozycja oprowadzania po wystawie konsula z rodziną - żoną i synami Wielka rzecz. Muszę być dyskretna - bez nazwisk itepe, a jutro radio katalońskie robi ze mną wywiad - całe 10 minut mi dali. No więc dzień kończę koło drugiej w nocy, żeby wszystko ogarnąć, w nogach mam nie wiem, ile kilometrów - ale no po prostu bajka. Krótko mówiąc - kule działają! Postaram się systematycznie Was przelatywać ![]() Myślałam, że będę mieć więcej wolnego czasu - no ale dzieje się, co zrobić ![]() dwa zdjęcia z wystawy plus monastyr, gdzie odbywało się przyjęcie konsularne - a pełna relacja no to już mówiłam, gdzie wern 1930 016 (Small).jpg wern 1930 028 (Small).jpg koncert 003 (Small).jpg koncert 004 (Small).jpg
|
#2396 |
|
BAN stały
|
Cześć Ju, cudownie to wszystko wygląda!
![]() --- Dobranoc |
|
|
|
#2397 |
|
BAN stały
|
Pierwszy?!
Pierwszy!!!
|
|
|
|
#2398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby przeszło szybko i samo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad owsianki i urlopu ![]() Oraz pakowania się bo jedziemy do Trójmiasta ostateczna decyzja z powodu skomplikowanej sytuacji została odłożona na ostatnią chwile, czyli na dziś, no ale wygląda na to że jedziemy
|
||||
|
|
|
#2399 | |
|
BAN stały
|
Aaaaa, więc już jasne, dlaczego baru nie otworzyłaś
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2400 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Pedantyczne 1,5 h Własnie własnie, najbrudniejsze co mam w aucie to włąsnie szyby od wewnatrz, chociaz nie tyle brudne, co po prostu wypaluchowane, bo pare razy na szybko tarłam czym popadnie i sa paskudniste maziaje No, ale jak wsiadam w auto to ciagle nie mam keidy sie pogimnastykować Bo całosciowo - w sensie zewnetrznie było pare dni temu myte ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

Miło, ze pamiętasz mnie jeszcze 

No i mam do kompletu okres. Czy da się to jakoś leczyć w trakcie czy trzeba czekać na koniec @?

ale już rozumiem zasdność kabanosa
A od miesięcy, poza tymi dniami, na mięso patrzeć nie mogę
Na szczęście rzadki to u mnie gość, ekspertem nie jestem.

Tzn przepisów na pietruchę jest maaaaaaaaaasa, pytanie co wybrać. 
ostatnie

Do teraz nie wiem, jak to się stało