Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz nowy! - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-30, 08:08   #4621
pozzzziomka
Zakorzenienie

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Słabo z dobrymi cieniami w Rossmann. Spróbuj poczwórną paletę Eveline. Może kolory Ci podpasują. Mają dość dobrą pigmentację. Na Loreal i Max Factor straszne marże w R. Nie ma sensu kupować.

A ja chyba pojadę po cienie Catrice. Odkąd odkryłam metodę na prostownicę mam chęć uzupełnić dużą paletę Inglot cieniami Catrice. Kupuję na wyprzedażach w Natura po 2,50zł, lub tak jak teraz po 6zł. Fajne są niektóre Kobo, ale promocja w Natura wczoraj się chyba skończyła.

No jeśli to są tylko Twoje pomadki, to dużo. Dobrą pomadkę zużywa się przez pól roku codziennego używania, a więc masz zapas na 25 lat, czyli część z nich się przeterminuje.

U mnie stan 66 sztuk w użyciu (7 ostatnio poszło w świat), ale maluję innych. Niestety nie mam wszystkich kolorów, które bym chciała. Tylko jestem wybredna i nie cierpię niesmacznych, gorzkich pomadek, a takie dominują wśród tych tańszych.

Tak tylko moje Ale ja codziennie uzywam pomadek i to nawet niektore kilka razy sa w uzyciu, jesli pojawi sie posilek np
Wiec duzo szybciej zuzywam
Z 1 na pol roku, to chyba przy bardzo oszczednym uzywaniu Bo np jesli chodzi o baze pod niektore pomadki czyli np uzywam Rose on Balm z Loreala to juz nie mam polowy, a jak uzywalam codziennie ro na pewno 3mies nie dobilo
Zadna mi sie nigdy nie popsula, ale sa dobrze przechowywane Chyba, ze masz na mysli terminy typu iles mies od otwarcia Ale te terminy sa bez sensu Bo i na cienie jest np 12 mies A ja mam paletki duzo dluzej ...
Z tym starczaniem, to tez zalezy jakie wykonczenie Bo mam takie z suchym np mam matowa z Guerlain albo maty z GR i one sie wolno zuzywsja Ale juz np kremowe z Loreala bardzo szybko znikaja
Blyszczyki sie psuja, dlatego ich nie mam tak duzo, ale pomadki maja duzo lepsza trwalosc
Ale co innego jesli chodzi o pomadki naturalne np mam 2 z Lili Lolo - tu na pewno trzeba patrzec na termin ile mies ...
Terminy sa nawet jesli chodzi o pudry sypkie, a mam taki sprzed kilku lat Lakiery do paznokci tez kiedys widzialam z terminem
Cienie tez O ile na produkty kremowe trzeba uwazac - roze w kremie, pudry w kremie ...O tyle z sypkimi nie powinno sie nic stac
Z pielegnacja uwazam, idealnie pilnuje terminow, ilosci mies ... Bo nawet jak z zapachem i konsystencja wszystko bedzie dobrze, to nie wiadomi jaki mialoby efekt w uzyciu lub po uzywaniu
Ale z cieniami ... obaw nie mam
Tusze to co innego, wiadomo
Blyszczyki tez zdecydowanie tak
Z pomadkamk w sumie tez, maja tluszcz, ale bede uwazac I jak cos mi sie znudzi, to zawsze moge oddac Poza tym nie wszystkie sa otwarte Czesc jest jeszcze nienadpoczeta Mam np 6 z Loreala Colour Riche Ale tylko 2 byly uzywane poki co
I tez na razie nie sa jeszcze wieloletnie Duzo z ost mies, bo szal pomadkowy zaczal mi sie z pol roku temu Ale mam troche z wczesniej i nic im nie dolega, a maja np rok, 2, a i dluzej

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
To ja mam 7 z czego używam tylko 3 A moja mama i tak twierdzi, że to dużolakierów mam więcej-około 18, jak by się dowiedziała, że zamierzać kupić kolejne 4 to chyba by mnie zabiła
Oj lakierow to juz w ogole nie mowie ile mam ;-)

Ale za to pudrow mam tylko kilka, nie robie duzych zapasow I ost szamponow mam malo Ograniczam zakupoholizm ;-)
Stary 2015-04-30, 08:12   #4622
annajustyna
BAN stały

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

odżywka l4l nie wchodzi na promo
za 40zł jest w aptece odzywka L'botica z bimatoprostem
kupiłam tusz L`Oreal, Volume Million Lashes So Couture
Panie powiedziały że będzie jedna dostawa, więc w poniedziałek można iść po świeżo przywiezione tusze
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:14   #4623
eewelinaa92
Zakorzenienie

Kupiłam l4l w promocji

A i Pani mówiła że tusze z lovely żółte mogą być wycofywane bo już któryś raz z kolei ich nie dostali :/

-30kg

Edytowane przez eewelinaa92
Czas edycji: 2015-04-30 o 08:47
eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:16   #4624
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Kupiłam l4l w promocji
to fajnie, czyli jednak można na promo kupić..pewnie u mnie jakiś błąd jest
rok temu było to samo, w jednym r wchodziło a w innym nie
Stary 2015-04-30, 08:28   #4625
creatives
Zadomowienie

GG do creatives
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz ..

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jakich podkładów używają wasze mamy? Chciałam kupic jakiś dla swojej, ale ostatnio mało co jej pasuje.. Ma cerę mieszaną w kierunku tłustej, potrzebuje średniego krycia, a jednocześnie lekkiej formuły.. Możecie coś polecić?

Edit: Widzę, że się spóźniłam Byłam przekonana, że promocja na produkty do twarzy obowiązuje jeszcze dzisiaj.. Czy gdzieś u konkurencji załapię się jeszcze na promocję obejmującą podkłady?
Moja mama używa Rimmel Match Perfection i jest zadowolona, sama kiedyś też używałam i mi się podobał, był lekki, średnio kryjący, na kilka godzin matowił.

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:33   #4626
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
Panie powiedziały że będzie jedna dostawa, więc w poniedziałek można iść po świeżo przywiezione tusze
wchodzi dziś rano kupiłam osławione l4l zobaczymy jak będzie się sprawowała u mnie
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:35   #4627
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
wchodzi dziś rano kupiłam osławione l4l zobaczymy jak będzie się sprawowała u mnie
ładnie wydłuża rzęsy ta odżywka, rosną jak szalone

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-30, 08:35   #4628
Olushka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
Warto dodać, że u ciebie w Ross nie wchodzi

redukcja od 05.2023
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
Olushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:38   #4629
moonara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
A ile za nią dałaś?
Stary 2015-04-30, 08:41   #4630
aneta_91
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z Rossmana i odżywka L4L wchodzi na promocję, kosztuje 40,79 zł.
Stary 2015-04-30, 08:42   #4631
pumellaa
Przyczajenie

Ja jeszcze wczoraj kupiłam natepny lirene city matt na zapas na szczęście w 3 Rosku był mój kolor

Dziś wybieram się po https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...o-formula.html
Chyba, że coś innego polecicie: silikonowa szczota i pogrubienie; oby nie sklejał, nie potrzebuje też wydłużenia i podkręcenia. może warto coś innego wziąć?

Jeszcze mam pytanie o Nature: czy do -40% wchodzą szampony też? I czy przy zakupie jednego produkty z pielęgnacji włosów promocja wchodzi?
pumellaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-30, 08:43   #4632
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Kurczę ciekawe jak jest w tym regulaminie rossa, bo jak coś to bym się kłóciła z panią.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:45   #4633
cosmetix
Makeup challenge winner

U mnie nie wchodzi l4l
Wchodziły za to odżywki z Eveline.
Stary 2015-04-30, 08:45   #4634
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Odkąd odkryłam metodę na prostownicę mam chęć uzupełnić dużą paletę Inglot cieniami Catrice. Kupuję na wyprzedażach w Natura po 2,50zł, lub tak jak teraz po 6zł. Fajne są niektóre Kobo, ale promocja w Natura wczoraj się chyba skończyła.
Co to za metoda? Długo trzymasz na prostownicy? Ja wczoraj chciałam wyjąć cień sensique za pomocą suszarki to się poruszył. ale zreanimolawam go spirytusem. Na szczęście.
Stary 2015-04-30, 08:45   #4635
gornek
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - promocje -40%%%

Ale co Ci pani zrobi, jak kasa nie odjela ? To system sam odejmuje rabaty. Rok temu bylo to samo, w jednym wchodzi w drugim nie, a w zalaczniku tego nie bylo.
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:45   #4636
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Kurczę ciekawe jak jest w tym regulaminie rossa, bo jak coś to bym się kłóciła z panią.
Brakuje załącznika
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:46   #4637
bleuclair
Zakorzenienie

I ja już po pierwszych zakupach. Kupiłam"
-Maybelline Lash Sensetion
- Eveline fiberlast złoty
- cienie color tato nr 35 dla mamy
- bazę pod cienie z Wibo (jak fajna to kupię jeszcze jedną)
-serum z Eveline
Zapłaciłam 51 zł.Co do tuszu z Maybelline Lash Sensetion to poprosiłam panią by wyjęła z szuflady, krzywo na mnie spojrzała, powiedziała "ale te na półkach też są świeże" ja na to, że często widziałam, że są otwierane, dlatego chcę z szuflady, otworzyła i serio nie było ani jednej, więc wzięłam z półki chcąc nie chcąc. Z samego konca stojaczka, choć tam ich wiele nie było. Potem odeszłam na bok i tak jak radziłyście otworzyłam tusz na 1 cm, ciężko się wyjmował, nie był ubrudzony więc może świeży, mam nadzieję. Zaraz nałożę i jak efekt mi się spodoba pójdę po drugi na zapas, może w innym Rossmannie znajdę tusz z szuflady.
W mojej mieścinie szafa Bell świeci pustkjami, nie było ani bazy pod cienie, ani tych kredek.

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2015-04-30 o 08:50
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:46   #4638
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ale co Ci pani zrobi, jak kasa nie odjela ? To system sam odejmuje rabaty. Rok temu bylo to samo, w jednym wchodzi w drugim nie, a w zalaczniku tego nie bylo.
Zmieni cenę, jesli produkt zalicza się do puli promocyjnej. Mi kiedy np. nie wszedł lakier do paznokci i mialam oddaną różnicę
Stary 2015-04-30, 08:49   #4639
gornek
Zakorzenienie

Ale jeżeli tego nie bylo w zalaczniku, to nie zmieni. To, ze wchodzi w jedny, nie znaczy, ze w kazdym musza zmieniac cene.
Stary 2015-04-30, 08:50   #4640
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ale jeżeli tego nie bylo w zalaczniku, to nie zmieni. To, ze wchodzi w jedny, nie znaczy, ze w kazdym musza zmieniac cene.
Ale załącznika nie ma. Rossmann zapomniał wkleić.
Stary 2015-04-30, 08:50   #4641
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z Rossmana i odżywka L4L wchodzi na promocję, kosztuje 40,79 zł.
No i elegancko. Pedze po nia

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:52   #4642
cosmetix
Makeup challenge winner

pozzzziomka Ja nie mogę ryzykować i muszę mieć wszystko w terminie. Jakaś klientka dostanie uczulenie, przyjdzie do mnie i co....mam jej pokazać przeterminowany produkt? Mam obrót pomadek 3 letni. Jak coś jest brzydkie lub nietrafione wymieniam na akcjach typu "Wymień stare na nowe w Sephora".

Pytałaś o tę kredkę białą na linie wodną z Bell. Wydaje się mieć dobre właściwości. Jest miękka. Nie wzięłam jednak, bo jest za bardzo biała. Może u mnie na łuku brwiowym by się sprawdziła, jeszcze się zastanowię. Macałam cienie hypoallergiczne, słaba pigmentacja, ładne kolory. Cena na promo 7zł, czyli dość drogo.

Nadplanowo wzięłam eyeliner do Smoky Bourjois Effacable Erasable. Był na CND więc dałam 14 zł. Ale nie wiem, czy dobrze zrobiłam, bo ma złe oceny.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2015-04-30 o 09:24
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:53   #4643
gornek
Zakorzenienie

Rossmann ostatnio duzo zapomnina. Sprawdze u siebie w R czy wchodzi, bo ide po tusz do brwi i jakies zakupy na wyjazd.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-30, 08:54   #4644
22nika27
Rozeznanie

Witajcie, ja byłam przed chwilą na zakupach i ale mnie babka wkurzyła. Zwróciłam jednej dziewczynie uwagę bo oczywiście tusz otworzyła i odstawiła, że się tak nie robi i inna (koło 40stki) się do mnie odezwała a jak ma sprawdzić, ja odp że 6m ma tusz, a jak ktoś przyjdzie za pół roku i go zużyje np. za 8m to suchy będzie, że są opisy i na niektórych zdjęcia szczoteczek to ta że nadal jak ma sobie sprawdzić jak testerów nie ma i niech pani nie przesadza. Ale się wkurzyłam, a najlepsze że sprzedająca tej babce po jakichś 5min otwierała tusze i doradzała- czy takie coś można zgłosić do R??
I widzę właśnie, że ten tusz co kupiłam był otwierany .... wrrrrrrrrrrr up up the sky.... i z wibo bb dla mamy też...(ten brałam z końca).... wrrr a wybrałam taki co nie było śladu na wierzchu (bo może z 5 było), ale skończył mi się akurat to będę go używała tylko potem- jak tu na zapas coś sobie kupić (faktycznie chyba będę prosiła z szuflady)
Żółte Pump z Lovely u mnie były, ja 1 kupiłam (ten widzę że nie otwierany bo było ich dużo i na samym końcu wzięłam) a babka po mnie z 8 zgarnęła

Edytowane przez 22nika27
Czas edycji: 2015-04-30 o 09:00
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:56   #4645
eewelinaa92
Zakorzenienie

Kupiłam:
l4l - 40,79 (ostatnią sztukę)
loreal volume milion lashes so couture -31,11
maybelline lash sensation - 18,35
maybelline colossal volume express-17,33
lovely eye liner - 3,57

nie było tylko żółtka z lovely, ale i tak jestem zadowolona z zakupów

-30kg

Edytowane przez eewelinaa92
Czas edycji: 2015-04-30 o 08:58
eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 08:57   #4646
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
Witajcie, ja byłam przed chwilą na zakupach i ale mnie babka wkurzyła. Zwróciłam jednej dziewczynie uwagę bo oczywiście tusz otworzyła i odstawiła, że się tak nie robi i inna (koło 40stki) się do mnie odezwała a jak ma sprawdzić, ja odp że 6m ma tusz, a jak ktoś przyjdzie za pół roku i go zużyje np. za 8m to suchy będzie, że są opisy i na niektórych zdjęcia szczoteczek to ta że nadal jak ma sobie sprawdzić jak testerów nie ma i niech pani nie przesadza. Ale się wkurzyłam, a najlepsze że sprzedająca tej babce po jakichś 5min otwierała tusze i doradzała- czy takie coś można zgłosić do R??
I widzę właśnie, że ten tusz co kupiłam był otwierany.... wrrrrrrrrrrr up up the sky.... i z wibo bb dla mamy też...wrrr a wybrałam taki co nie było śladu na wierzchu (bo może z 5 było), ale skończył mi się akurat to będę go używała tylko potem- jak tu na zapas coś sobie kupić (faktycznie chyba będę prosiła z szuflady)
Po czym dokładnie to poznajesz? Po zabrudzonej szyjce?
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 09:01   #4647
22nika27
Rozeznanie

Cytat:
Po czym dokładnie to poznajesz? Po zabrudzonej szyjce?
ubrudzona i lekko się wyjęły
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 09:03   #4648
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

polecacie loreal super line perfect slim ?

jaka czarna kredka nie odbija się na powiece?
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 09:04   #4649
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
ubrudzona i lekko się wyjęły

Poza tym jak tusz był otwierany, to szczoteczka jakby sama się trochę wysuwa pod wpływem napompowanego powierza.

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
polecacie loreal super line perfect slim ?

jaka czarna kredka nie odbija się na powiece?
Potrafi się odbić na tłustej powiece i jest mało wydajny. Nie odbijają się kayale z Eveline.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2015-04-30 o 09:09
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 09:06   #4650
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
I ja już po pierwszych zakupach. Kupiłam"
-Maybelline Lash Sensetion
- Eveline fiberlast złoty
- cienie color tato nr 35 dla mamy
- bazę pod cienie z Wibo (jak fajna to kupię jeszcze jedną)
-serum z Eveline
Zapłaciłam 51 zł.Co do tuszu z Maybelline Lash Sensetion to poprosiłam panią by wyjęła z szuflady, krzywo na mnie spojrzała, powiedziała "ale te na półkach też są świeże" ja na to, że często widziałam, że są otwierane, dlatego chcę z szuflady, otworzyła i serio nie było ani jednej, więc wzięłam z półki chcąc nie chcąc. Z samego konca stojaczka, choć tam ich wiele nie było. Potem odeszłam na bok i tak jak radziłyście otworzyłam tusz na 1 cm, ciężko się wyjmował, nie był ubrudzony więc może świeży, mam nadzieję. Zaraz nałożę i jak efekt mi się spodoba pójdę po drugi na zapas, może w innym Rossmannie znajdę tusz z szuflady.
W mojej mieścinie szafa Bell świeci pustkjami, nie było ani bazy pod cienie, ani tych kredek.

Ken, Kabaty: ja poprosiłam pana o wyjęcie kredki i tuszu z szuflady, to dowiedziałam się że "przecież nikt się nimi nie maluje" potem wziął tusz (nie tester) otworzył i stwierdził "przecież to widać jak był otwierany". Zabrakło mi sił na dyskusje, nic tam nie kupiłam i chyba napiszę maila co myślę o otwieraniu produktów przez pracowników.

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości