|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Cytat:
Tak tylko moje Ale ja codziennie uzywam pomadek i to nawet niektore kilka razy sa w uzyciu, jesli pojawi sie posilek np ![]() Wiec duzo szybciej zuzywam ![]() Z 1 na pol roku, to chyba przy bardzo oszczednym uzywaniu Bo np jesli chodzi o baze pod niektore pomadki czyli np uzywam Rose on Balm z Loreala to juz nie mam polowy, a jak uzywalam codziennie ro na pewno 3mies nie dobilo ![]() Zadna mi sie nigdy nie popsula, ale sa dobrze przechowywane Chyba, ze masz na mysli terminy typu iles mies od otwarcia ![]() ![]() Z tym starczaniem, to tez zalezy jakie wykonczenie Bo mam takie z suchym np mam matowa z Guerlain albo maty z GR i one sie wolno zuzywsja Ale juz np kremowe z Loreala bardzo szybko znikaja ![]() Blyszczyki sie psuja, dlatego ich nie mam tak duzo, ale pomadki maja duzo lepsza trwalosc Ale co innego jesli chodzi o pomadki naturalne np mam 2 z Lili Lolo - tu na pewno trzeba patrzec na termin ile mies ... ![]() Terminy sa nawet jesli chodzi o pudry sypkie, a mam taki sprzed kilku lat Lakiery do paznokci tez kiedys widzialam z terminem ![]() Cienie tez O ile na produkty kremowe trzeba uwazac - roze w kremie, pudry w kremie ...O tyle z sypkimi nie powinno sie nic stac ![]() Z pielegnacja uwazam, idealnie pilnuje terminow, ilosci mies ... Bo nawet jak z zapachem i konsystencja wszystko bedzie dobrze, to nie wiadomi jaki mialoby efekt w uzyciu lub po uzywaniu ![]() Ale z cieniami ... obaw nie mam Tusze to co innego, wiadomo Blyszczyki tez zdecydowanie tak Z pomadkamk w sumie tez, maja tluszcz, ale bede uwazac I jak cos mi sie znudzi, to zawsze moge oddac Poza tym nie wszystkie sa otwarte Czesc jest jeszcze nienadpoczeta ![]() ![]() I tez na razie nie sa jeszcze wieloletnie Duzo z ost mies, bo szal pomadkowy zaczal mi sie z pol roku temu ![]() ![]() Cytat:
Ale za to pudrow mam tylko kilka, nie robie duzych zapasow I ost szamponow mam malo Ograniczam zakupoholizm ;-)
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
BAN stały
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
odżywka l4l nie wchodzi na promo
za 40zł jest w aptece odzywka L'botica z bimatoprostem kupiłam tusz L`Oreal, Volume Million Lashes So Couture Panie powiedziały że będzie jedna dostawa, więc w poniedziałek można iść po świeżo przywiezione tusze |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam l4l w promocji
![]() ![]() A i Pani mówiła że tusze z lovely żółte mogą być wycofywane bo już któryś raz z kolei ich nie dostali :/
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2015-04-30 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz ..
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
za zgodą Solaris1990 ![]() "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! ![]() http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4631 |
Przyczajenie
|
Ja jeszcze wczoraj kupiłam natepny lirene city matt na zapas
![]() ![]() Dziś wybieram się po https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...o-formula.html Chyba, że coś innego polecicie: silikonowa szczota i pogrubienie; oby nie sklejał, nie potrzebuje też wydłużenia i podkręcenia. może warto coś innego wziąć? Jeszcze mam pytanie o Nature: czy do -40% wchodzą szampony też? I czy przy zakupie jednego produkty z pielęgnacji włosów promocja wchodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Kurczę ciekawe jak jest w tym regulaminie rossa, bo jak coś to bym się kłóciła z panią.
#4633 |
Makeup challenge winner
|
U mnie nie wchodzi l4l
![]() Wchodziły za to odżywki z Eveline.
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%
Ale co Ci pani zrobi, jak kasa nie odjela ? To system sam odejmuje rabaty. Rok temu bylo to samo, w jednym wchodzi w drugim nie, a w zalaczniku tego nie bylo.
#4636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
I ja już po pierwszych zakupach. Kupiłam"
-Maybelline Lash Sensetion - Eveline fiberlast złoty - cienie color tato nr 35 dla mamy - bazę pod cienie z Wibo (jak fajna to kupię jeszcze jedną) -serum z Eveline Zapłaciłam 51 zł.Co do tuszu z Maybelline Lash Sensetion to poprosiłam panią by wyjęła z szuflady, krzywo na mnie spojrzała, powiedziała "ale te na półkach też są świeże" ja na to, że często widziałam, że są otwierane, dlatego chcę z szuflady, otworzyła i serio nie było ani jednej, więc wzięłam z półki chcąc nie chcąc. Z samego konca stojaczka, choć tam ich wiele nie było. Potem odeszłam na bok i tak jak radziłyście otworzyłam tusz na 1 cm, ciężko się wyjmował, nie był ubrudzony więc może świeży, mam nadzieję. Zaraz nałożę i jak efekt mi się spodoba pójdę po drugi na zapas, może w innym Rossmannie znajdę tusz z szuflady. W mojej mieścinie szafa Bell świeci pustkjami, nie było ani bazy pod cienie, ani tych kredek. Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2015-04-30 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Zmieni cenę, jesli produkt zalicza się do puli promocyjnej. Mi kiedy np. nie wszedł lakier do paznokci i mialam oddaną różnicę
#4639 |
Zakorzenienie
|
Ale jeżeli tego nie bylo w zalaczniku, to nie zmieni. To, ze wchodzi w jedny, nie znaczy, ze w kazdym musza zmieniac cene.
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Ale załącznika nie ma. Rossmann zapomniał wkleić.
#4641 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Makeup challenge winner
|
pozzzziomka Ja nie mogę ryzykować i muszę mieć wszystko w terminie. Jakaś klientka dostanie uczulenie, przyjdzie do mnie i co....mam jej pokazać przeterminowany produkt? Mam obrót pomadek 3 letni. Jak coś jest brzydkie lub nietrafione wymieniam na akcjach typu "Wymień stare na nowe w Sephora".
Pytałaś o tę kredkę białą na linie wodną z Bell. Wydaje się mieć dobre właściwości. Jest miękka. Nie wzięłam jednak, bo jest za bardzo biała. Może u mnie na łuku brwiowym by się sprawdziła, jeszcze się zastanowię. Macałam cienie hypoallergiczne, słaba pigmentacja, ładne kolory. Cena na promo 7zł, czyli dość drogo. Nadplanowo wzięłam eyeliner do Smoky Bourjois Effacable Erasable. Był na CND więc dałam 14 zł. Ale nie wiem, czy dobrze zrobiłam, bo ma złe oceny.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-04-30 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Rossmann ostatnio duzo zapomnina. Sprawdze u siebie w R czy wchodzi, bo ide po tusz do brwi i jakies zakupy na wyjazd.
![]() |
#4644 |
Rozeznanie
|
Witajcie, ja byłam przed chwilą na zakupach i ale mnie babka wkurzyła. Zwróciłam jednej dziewczynie uwagę bo oczywiście tusz otworzyła i odstawiła, że się tak nie robi i inna (koło 40stki) się do mnie odezwała a jak ma sprawdzić, ja odp że 6m ma tusz, a jak ktoś przyjdzie za pół roku i go zużyje np. za 8m to suchy będzie, że są opisy i na niektórych zdjęcia szczoteczek to ta że nadal jak ma sobie sprawdzić jak testerów nie ma i niech pani nie przesadza. Ale się wkurzyłam, a najlepsze że sprzedająca tej babce po jakichś 5min otwierała tusze i doradzała- czy takie coś można zgłosić do R??
I widzę właśnie, że ten tusz co kupiłam był otwierany .... wrrrrrrrrrrr up up the sky.... i z wibo bb dla mamy też...(ten brałam z końca).... wrrr a wybrałam taki co nie było śladu na wierzchu (bo może z 5 było), ale skończył mi się akurat to będę go używała tylko potem- jak tu na zapas coś sobie kupić (faktycznie chyba będę prosiła z szuflady) Żółte Pump z Lovely u mnie były, ja 1 kupiłam (ten widzę że nie otwierany bo było ich dużo i na samym końcu wzięłam) a babka po mnie z 8 zgarnęła ![]() Edytowane przez 22nika27 Czas edycji: 2015-04-30 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam:
l4l - 40,79 (ostatnią sztukę) loreal volume milion lashes so couture -31,11 maybelline lash sensation - 18,35 maybelline colossal volume express-17,33 lovely eye liner - 3,57 nie było tylko żółtka z lovely, ale i tak jestem zadowolona z zakupów ![]()
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2015-04-30 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
polecacie loreal super line perfect slim ?
jaka czarna kredka nie odbija się na powiece? |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Makeup challenge winner
|
Poza tym jak tusz był otwierany, to szczoteczka jakby sama się trochę wysuwa pod wpływem napompowanego powierza. ![]() Potrafi się odbić na tłustej powiece i jest mało wydajny. Nie odbijają się kayale z Eveline.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-04-30 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ken, Kabaty: ja poprosiłam pana o wyjęcie kredki i tuszu z szuflady, to dowiedziałam się że "przecież nikt się nimi nie maluje" potem wziął tusz (nie tester) otworzył i stwierdził "przecież to widać jak był otwierany". Zabrakło mi sił na dyskusje, nic tam nie kupiłam i chyba napiszę maila co myślę o otwieraniu produktów przez pracowników.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.