Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz. LIV - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-30, 14:49   #1531
KARI1604
Wtajemniczenie

Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz.

Cytat:
Napisane przez blackangel88 Pokaż wiadomość
Pogoda jest do Siedzę w domu w dwóch grubych swetrach, trzęsie mnie zimno jakoś tak od środka, ale gorączki nie mam.

Bratową poproszę aby kupiła mi ten eyeliner. Nic więcej nie potrzebuję, bo tuszy i kredek do oczu to mam pełną szufladę.

A podkład z L'oreal, który kupiłam wczoraj jest dla mnie za ciemny, chciałam kliknąć Clarinsa w D, ale promocja -15% już się skończyła
Dzisiaj mam ostatni dzień na zakupy, od jutra do połowy czerwca nic nie kupuję
to moze byc jakiś wirus, mnie ostatnio rozłożyło na 2 tygodnie - zero gorączki, tylko mega osłabienie i zawalone gardło

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Nie, im sie coś popierniczyło, bo moje wysłali wczoraj i dzisiaj powinny być w sklepie. A przed chwila przyszedł drugi mail, do drugiego zamówienia, ze tez bedzie opoźnienie - co smieszne - te spodnie juz dzisiaj odebrałam. Naprawdę burdel maja i w ogóle
a wydawałoby się, ze kolekcja słabsza, ruch w interesie słabszy a gorzej sobie radzą niż podczas wyprzy
KARI1604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 15:55   #1532
kowanna30
Zadomowienie

Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz.

Zestaw z białą bluzką, która była przedmiotem zainteresowania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vanja.jpg (96,7 KB, 154 załadowań)
kowanna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 16:17   #1533
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Ja zdecydowałam się na tą Już od dawna chciałam zamówić i zoabczyc jak się prezentują na żywo To chyba też moja najdroższa kieca
Moje już wysłano, ale cóż mi z tego? Skoro weekend jest długi...a ja już przebieram nogami
Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Wibo zielony growing lashes
Lovely zolty pump up
Maybeline lash sensational
Wibo zielony jest super. Będziesz zadowolona.
Cytat:
Miałam wybrać się do Rossmanna po eyeliner z L'Oreal , ale boli mnie głowa i ucho Nawet jeść i mówić nie mogę Musiało mnie przewiać...
Wczoraj nabyłam tylko ten podkład Infallible 24h-matte, ciekawe czy okaże się fajny. Póki co testuję podkłady z Clarinsa, mam dzisiaj na twarzy Teint Haute Tenue i jest świetny Na pewno go kupię, jak D rzuci rabat, najlepiej -20%.
Zdrowia
Cytat:
Napisane przez kowanna30 Pokaż wiadomość
Śliczna ta kurtka

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Zakupiłam także maseczkę i serię z Biovaxu Caviar i kilka rzeczy w F&F.
Stary 2015-04-30, 16:24   #1534
majowkau
Raczkowanie

Cytat:
Zeby tylko w pasie odstawały i tyle ile Tobie to byłoby ok, ale ja mogłam tam zapakowac z cwierc mojego brzucha jeszcze
Nogawki to samo - luźne i smetnie dydnające po całosci tragedia, jakbym weszła w gacie kogoś wiekszego po prostu. Kurcze, no nie kupie zadnych materiałowych w zyciu, bo co przymierzam to to samo
Mierzyłam też takie XS i mam podobne refleksje, są na mnie w nogawkach za duże. A z Zary noszę przeważnie S.
majowkau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 16:25   #1535
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Zeby tylko w pasie odstawały i tyle ile Tobie to byłoby ok, ale ja mogłam tam zapakowac z cwierc mojego brzucha jeszcze
Nogawki to samo - luźne i smetnie dydnające po całosci tragedia, jakbym weszła w gacie kogoś wiekszego po prostu. Kurcze, no nie kupie zadnych materiałowych w zyciu, bo co przymierzam to to samo
bo Ty jesteś 1/3 mnie

Cytat:
Nie nawidze wzorzystych sukienkem ale ten wzor jest idealny absolutnie w moim stylu sukienka przepiekna!!!!!
też mi się rzuciła w oczy i cena fajna

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość

Jak będą oki, to może zostawię zamiast tych z wysokim stanem
ja kupiłam w H&M zwykłe czarne rurki (za 30 zł ) i je ciachnę
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 16:26   #1536
majowkau
Raczkowanie

Cytat:
Nie nawidze wzorzystych sukienkem ale ten wzor jest idealny absolutnie w moim stylu sukienka przepiekna!!!!!
Mnie podoba się krój, ale materiał w dotyku nie zachwyca...
majowkau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 16:33   #1537
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Super zakup Który wzięłaś? Ja u nich zawsze mam problem z powstrzymaniem się Mam teraz na oku jeszcze dwa

Wybrałam sobie gore i dół z dwóch rożnych kompletów ale zastanawiam sie czy jednak nie dokupić jeszcze pasującej gory do tych majciochów

Góra taka tylko kolor czarny:
ImageUploadedByWizaz Forum1430404472.878392.jpg
Dół ten (mało widać ale nie maja innego zdjecia :/ z przodu pomarańcz, z tylu róż):
ImageUploadedByWizaz Forum1430404507.385400.jpg
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 16:41   #1538
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majowkau Pokaż wiadomość
Mierzyłam też takie XS i mam podobne refleksje, są na mnie w nogawkach za duże. A z Zary noszę przeważnie S.
mnie się wszystko w udach odkłada, więc xs jest na mnie ok na dole.. u góry średnio, ale tak jak mówiłam są łatwe do przerobienia
Stary 2015-04-30, 17:01   #1539
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Też cudna

Nakrecam sie coraz bardzie
Jak o niej myślisz już jakiś czas to klikaj Tym bardziej teraz, przy takich cenach -20% to całkiem sporo Ja ich nigdy na żywo nie wiedziała, dlatego trzymam kciuki żeby dobrze leżała, bo spódniczka sama w sobie jest na pewno piękna

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Moje już wysłano, ale cóż mi z tego? Skoro weekend jest długi...a ja już przebieram nogami

Wibo zielony jest super. Będziesz zadowolona.

Zdrowia

Śliczna ta kurtka

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Zakupiłam także maseczkę i serię z Biovaxu Caviar i kilka rzeczy w F&F.
Moją też wysyłka szybka mega szybko poszła, ale tak jak piszesz długi weekend Już się nie mogę doczekać, mam nadzieję, że będzie dobra
Stary 2015-04-30, 17:07   #1540
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Jak o niej myślisz już jakiś czas to klikaj Tym bardziej teraz, przy takich cenach -20% to całkiem sporo Ja ich nigdy na żywo nie wiedziała, dlatego trzymam kciuki żeby dobrze leżała, bo spódniczka sama w sobie jest na pewno piękna
kurde fajne są te spódniczki, ale mam tyle kiecek z zeszłego roku, które też mi się podobają, więc sobie ją sobie odpuszczę
Stary 2015-04-30, 17:23   #1541
kikikaka5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sugarfree87 Pokaż wiadomość
Widziałyście na żywo ta sukienkę?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...0p2677533.html

Jest sens jej szukać w sklepie? Potrzebuję czegoś na wesele
Widziałam i nawet mierzyłam. Mam 168 i była krótka. Na wesele bym w niej nie poszła, bo świeciłabym
kikikaka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 17:46   #1542
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Ech no, pocieszyłas mnie, moze faktycznie robią oversizy takie wyjatkowo wielgachne... a jeansy dziwne mniejsze robią - zrozum tu ich człowieku

A już miałam sie pytac, czy czasem nie wiesz gdzie mozna kupic fajne cygaretki materiałowe poza zara

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

A tez je ostatnio ogladalam na stronie w nowosciach
Ale nie oddawaj tych z wysokim stanem, bo sa naprawdę mega
No masz Ja staram się ograniczać zakupy ostatnio i zapisałam tylko jedną parę czarnych na listę

Te z MNG są naprawdę extra Cały czas wypatruję podobnych u nich. Gdzieś nawet zapisałam nazwę One nie są typowo w kant, tylko jest tam takie przeszycie, do tego kieszenie skośne i przylegają praktycznie jak rurki Chyba ze 3 lata temu kupione Mogłam zapas robić

Marne to pocieszenie Coriś

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Serio? no to nieźle, i udało jej się bo fajnie wygląda. Mnie na szczęście ten top nie kusi, ale aż sprawdzę z ciekawości ile na ali stoi
Tak mi się wydaje, że widziałam pod zdjęciem dopisek
Sama jestem ciekawa

Cytat:
Pogoda jest do Siedzę w domu w dwóch grubych swetrach, trzęsie mnie zimno jakoś tak od środka, ale gorączki nie mam.

Bratową poproszę aby kupiła mi ten eyeliner. Nic więcej nie potrzebuję, bo tuszy i kredek do oczu to mam pełną szufladę.

A podkład z L'oreal, który kupiłam wczoraj jest dla mnie za ciemny, chciałam kliknąć Clarinsa w D, ale promocja -15% już się skończyła
Dzisiaj mam ostatni dzień na zakupy, od jutra do połowy czerwca nic nie kupuję
Możliwe, że jesteś tak osłabiona. Nienawidzę tego uczucia przemarznięcia do szpiku kosci Wygrzewaj się ile wlezie

Cytat:
Napisane przez KARI1604 Pokaż wiadomość
opóźnienie przez weekendem majowym
miałam mieć nowe koszulki na wyjazd,a tu klops, bedę musiała wygrzebac jakieś z zeszłego roku
A jak nie trzeba to wysyłają ekspresowo dziady jedne...

Cytat:
ja kupiłam w H&M zwykłe czarne rurki (za 30 zł ) i je ciachnę
O! Rozsadna cena na zabawy w szalonego krawca Mogę prosić o linka? Jak rozmiarówka?

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Wybrałam sobie gore i dół z dwóch rożnych kompletów ale zastanawiam sie czy jednak nie dokupić jeszcze pasującej gory do tych majciochów

Góra taka tylko kolor czarny:
Załącznik 5970695
Dół ten (mało widać ale nie maja innego zdjecia :/ z przodu pomarańcz, z tylu róż):
Załącznik 5970696
Świetne! Dobrze Ci radzę, dobierz jeszcze górę z tego zestawu Góra piękna i zazdroszczę, bo ja nie mogę mieć tak usztywnianych od nich
Stary 2015-04-30, 17:58   #1543
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym tak chciała Piękne one są

No wiesz, tak przed promocjami otwierać nowe tusze

Albo jeansowe szorty Ja mam na niego już tyle pomysłów, że musi być mój

A widziałyście, że Ona ma wersję z Aliexpres?

Też cudna

Nakrecam sie coraz bardziej

O! Super! Może też kliknę jeszcze raz i przyjdą jeszcze lepsze?

A tak w ogóle to we wtorek kliknęłam jeszcze jedne czarne dziurawce z nowości

Super zakup Który wzięłaś? Ja u nich zawsze mam problem z powstrzymaniem się Mam teraz na oku jeszcze dwa

U mnie to samo

Ktore,ktore czarne? Bo ja wlasnie wczoraj dostalam czarne i zostawiam

te|?

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/je...9p2494550.html
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 17:59   #1544
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:

Moją też wysyłka szybka mega szybko poszła, ale tak jak piszesz długi weekend Już się nie mogę doczekać, mam nadzieję, że będzie dobra
Łamię się...
Stary 2015-04-30, 18:01   #1545
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:

Jakość ponoć jest ekstra, moja koleżanka z pracy ma kieckę. Piękna faktura materiału i sam skład
Stary 2015-04-30, 18:01   #1546
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Ktore,ktore czarne? Bo ja wlasnie wczoraj dostalam czarne i zostawiam

te|?

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/je...9p2494550.html
Tak te Mówisz, że fajne?
Stary 2015-04-30, 18:03   #1547
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Tak te Mówisz, że fajne?
Dla mnie fajne..dlugosc ok..troszke przed kostke wszedzie dopasowane i nic nie odstaje...dziury mam nizej niz modelka a dzis kliknelam jeansy co weszly do nk
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:06   #1548
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Łamię się...
Nie dziwię się Ja bym się pewnie dłużej opierała, ale że pokazywało mi ostatnią sztukę, to wyjątkowo szybko się zdecydowałam

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Jakość ponoć jest ekstra, moja koleżanka z pracy ma kieckę. Piękna faktura materiału i sam skład
Dobrze to słyszeć Oglądałam wiele zdjęć na Insta i bardzo mi się podoba Jedyne czego się obawiam to, że będzie kiepsko na mnie leżeć, obym się myliła
Stary 2015-04-30, 18:10   #1549
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie fajne..dlugosc ok..troszke przed kostke wszedzie dopasowane i nic nie odstaje...dziury mam nizej niz modelka a dzis kliknelam jeansy co weszly do nk
To nie mogę się ich doczekać Gupi Zariusz - normalnei już bym je miała Może na długość będą dobre

Które znowu klikałaś?

Cytat:
Nie dziwię się Ja bym się pewnie dłużej opierała, ale że pokazywało mi ostatnią sztukę, to wyjątkowo szybko się zdecydowałam

Dobrze to słyszeć Oglądałam wiele zdjęć na Insta i bardzo mi się podoba Jedyne czego się obawiam to, że będzie kiepsko na mnie leżeć, obym się myliła
Zgadnij co ja przed chwilą zrobiłam...
Stary 2015-04-30, 18:14   #1550
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
To nie mogę się ich doczekać Gupi Zariusz - normalnei już bym je miała Może na długość będą dobre

Które znowu klikałaś?

Zgadnij co ja przed chwilą zrobiłam...
Czyżby przyjemne zgrzeszenie?
Stary 2015-04-30, 18:16   #1551
steam_engine
Zakorzenienie

Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz...

Cytat:

Świetne! Dobrze Ci radzę, dobierz jeszcze górę z tego zestawu Góra piękna i zazdroszczę, bo ja nie mogę mieć tak usztywnianych od nich

Czemu nie mozesz miec takich?
To ja znow na odwrót. Wszystkie delikatne trójkąciki odpadają, bo mam duzy biust i cos mi go musi trzymać.
Np ten mi sie baaaardzo podoba ale dla mnie odpada:
ImageUploadedByWizaz Forum1430410858.096929.jpg

Edytowane przez steam_engine
Czas edycji: 2015-04-30 o 18:18
Stary 2015-04-30, 18:21   #1552
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Czyżby przyjemne zgrzeszenie?
Taaaak Uznałam, że po przerzuceniu tony papierów od poniedziałku należy mi się jakaś nagroda Ciekawe co to przyjdzie

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Czemu nie mozesz miec takich?
To ja znow na odwrót. Wszystkie delikatne trójkąciki odpadają, bo mam duzy biust i cos mi go musi trzymać.
Ja mam średni, ale niekóre za mocno jak dla mnie eksponują piersi. Robią mi się dwie piłki i nie jestem w stanie tego przejść A zazwyczaj podobają mi się te co mają push-up'owe góry

Ten Twój czarny ma jakieś gąbki?

Właśnie ten mam oku I jeszcze jeden w palemki No dooobra... Dwa w palemki Ale wybiorę pewnie zielony jak kupię ten co wkleiłaś

Edytowane przez RedShine
Czas edycji: 2015-04-30 o 18:24
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:31   #1553
tishka
Zakorzenienie

po ile te stroje z calzedoni mniej wiecej wypadaja?
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:37   #1554
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
Zależy od modelu Ja ostatnio kupiłam ten https://instagram.com/p/1LaPF8CfdY/
Góra 90 zł, dół 70 zł
Stary 2015-04-30, 18:44   #1555
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy od modelu Ja ostatnio kupiłam ten https://instagram.com/p/1LaPF8CfdY/
Góra 90 zł, dół 70 zł
chyba trzeba znowu zainwestowac
tyle co sie juz omierzylam w h&m, cubusach itd. i jeszcze zaden dobrze nie lezal
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:54   #1556
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
ja dałam 200zł za ten który mam na insta

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
a masz w nich zdjęcie?
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 18:58   #1557
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaak Uznałam, że po przerzuceniu tony papierów od poniedziałku należy mi się jakaś nagroda Ciekawe co to przyjdzie

Ja mam średni, ale niekóre za mocno jak dla mnie eksponują piersi. Robią mi się dwie piłki i nie jestem w stanie tego przejść A zazwyczaj podobają mi się te co mają push-up'owe góry

Ten Twój czarny ma jakieś gąbki?

Właśnie ten mam oku I jeszcze jeden w palemki No dooobra... Dwa w palemki Ale wybiorę pewnie zielony jak kupię ten co wkleiłaś

Jest tez w wersji zielonej? Ja go wogole w sklepie nie widziałam. Ale pojde zapytac.
Ten moj ma gąbki delikatne, nie wyglądam w nim obscenicznie. Mierzylam inny, taki morelowy, nie ma go w katalogu i w tamtym miałam piersi jak dwie piłki. Mocno "zbierał" i eksponował. Wkleilabym zdjecia porównawcze jednego z drugim ale mi wstyd :p

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:

Ja tez dałam 90 za gore i 70 za dół ale te "fajniejsze" sa nawet po 130 za sama gore. Jesli przyniesiesz stary strój i oddasz do "recyklingu" to dostaniesz 20zl znizki
Stary 2015-04-30, 19:04   #1558
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Też miałam ten żółty i też mnie jakoś nie powalił
ja w rosamannie mogę być późno więc pewnie by mi nic nie zostało ale siostra mi kupiła już ten zielony wibo zobaczymy co to za cudo
No i oczywiście wzieła mi jeszcze eyeliner z wibo i tusz z eveline i na tym koniec. I sama nawet nie wchodze do rossmanna aby mnie nic nie skusiło
ja wydałam 55zł masakra, kupiła ten maybellina hitowy, liner, dwie super kredki do brwi i pomadke i to wszystko
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 19:35   #1559
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Bluzka bluzka, ale ta kurteczka bym nie pogardzila
Cytat:
A gdzie Ci wypadaja dziury? Wczoraj stojac przy kasie wlasnie na jakies ciete jeansy lukalam, ale pozniej moj wzrok przyciagnela torebka-worek i zupelnie o spodniach zapomnialam

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 20:09   #1560
Kashaya
Zakorzenienie

a ja kupiłam trzy tusze polecany przez was Max Factor, L'oreal i Bourjois, ale przeczytałam o tym z L'oreala i chyba wymieniłabym go na Maybeline. Tusze można wymienić, nie wiecie? bo one nie mają foli
Edit doczytałam - nie można
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg max-factor-false-lash-effect-fusion-mascara-13,1ml.jpg (13,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bourjoismascara.jpg (19,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg loreal-false-lash-architect-4d-black-tusz-do-rzes-4505520541.jpg (17,8 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez Kashaya
Czas edycji: 2015-04-30 o 20:22
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości