|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
Cristobal chyba wrócił. Wczoraj widziałam 50tkę za jakieś małe pieniążki.
_________________ A ja bym miała prośbę. Nie czuję się na siłach zamawiać z truskawy, nie mam też karty kredytowej. Gdyby jakaś dobra dusza robiąca zakupy dla siebie zechciała przy okazji kupić coś dla mła (po otrzymaniu ode mnie przelewu oczywiście) byłabym wdzięczna dozgonnie. |
|
|
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
oj Kropka... spóźniłaś się
zamówiłam dziś Nemo dla małża...
|
|
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
ale w sumie jak masz chęć to mogę zamówić coś SPECJALNIE dla Ciebie
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale mnie się nie pali. To nie jest temat na wczoraj.
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Wicie co, cristobal był cały czas, tylko umiescili go w męskich zapachach. Teraz też setka cristobala tam się ukrywa
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- zawsze mozna napisac do nich i sie upewnic...tak będzie bezpieczniej Tak było i z 50 ml, siedziały sobie cichutko obok setki i pięćdziesiątki męskiej. Wszystkie flaszki miały rózna cenę. Zgodnie z zasadą, 50 damska była droższa od męskiej, więc myslę, że to po prostu błąd w umieszczeniu. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#490 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kropeczko, myśmy z Contax rozmawiały na temat zakupów Truskawkowych - jakbym w razie zamawiała w jej imieniu to będę i o Tobie pamiętać
|
|
#491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kręcę się też koło tej Truskawy, dobry miesiąc, a dokładnie koło Mira Bai, bo cena na prawdę niska.
Czy mogłabym w razie czego prosić o pomoc i pamięć w przypadku zamawiania przez którąś w Wizażanek. Nie chodzi mi nawet na teraz, chociaż widząc zainteresowanie, należy się spieszyć. Na tym flakonie by mi zależało.
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bede robic zakupy, ale dopiero kolo 5-10 pazdziernika
.Bo poki co kasy brak .A mam nadzieje, ze na Trusk. nic się nie zmienilo i mozna przy pomocy Pay Pal placic...?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy jest jeszcze możliwość podłączenia sie pod zakupy ? dopiero dojrzałam ten wątek, a akurat potrzeba mi czegoś z Truskawy
|
|
|
|
|
#496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zauważyłam wątek z akcją pt. " Truskawa", ale nie doczytałam szczegółow
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jezeli jestescie z róznych miast to raczej nie będzie Wam sie opłacało w jednym zamówieniu wsztstkiego brać, póxniej paczki trzeba przepakowywać, i rozsyłać w Polsce. Pamietajcie, że jest taka opcja, że zamawia ktoś inny a paczka przychodzi na wskzany adres, za darmo oczywiście. Czasami nie ma potrzeby na siłę szukać dodatkowych osób do zamówienia. Jak brakuje Wam np. trzeciej rzeczy (chcecie miec dodatkowe 5 %) to warto wziac jakąs drobnostke, np. próbke zapachu za klika złotych. Tez liczona jest jako 1 sztuka.
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
ja liczę, że może ktos z 3city tez chciałby kupić, wtedy nie będzie problemu z odbiorem osobistym
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jest jeden konkretny wątek dotyczący robienia wpólnych zakupów netowych na całym świecie. Przeszukajcie perfumy, powstał niedawno. Tytuł to chyba coś w stylu "lista chętnych na wspólne zakupy". |
|
|
|
|
|
#500 |
|
Przyczajenie
|
Przeczytałam coś ciekawego nt. truskawy. Ostatnio stałam się posiadaczką perfum z truskawy, co o tym myślicie?
http://www.ahbeng.net/node/291 |
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam ostatnio prawdziwe przeboje z Urzędem Celnym. Zamawiam raczej niewiele i nieszczególnie wartościowe przedmioty a od kilku zamówień za każdym razem Urząd przechwytuje mi paczkę. Oczywiście Truskaweczka zwraca, co naliczyli, ale tracę podwójnie czas w kolejkach na poczcie, płacę im za te przepakowywanki i grzebanie
w moich przesyłkach.Zaczynam się zastanawiać czy może wciągnęli mnie na listę hurtowników lub coś w tym rodzaju Czy możecie w skrócie napisać, proszę, jak te celne statystyki wyglądają w przypadku Waszych zamówień??
|
|
#502 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie może gdzie i jak można sprawdzić datę ważności kosmetyków Biothermu zakupionych na Strawberry?
|
|
#503 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
masakra
moja paczka, która rzekomo pierwszego sierpnia wyleciała z Hong Kongu nie dzisiaj nie doszła Pisałam do Truskawy, ale jedyne co mi mówią to tyle, że im przykro.
|
|
|
#504 |
|
Piers do przodu
|
Dziwne, bo moje zakupy łączone z HK i USA dolazły właściwie w 7 dni roboczych - dzień po dniu ....
|
|
#505 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Podobno została wysłana 18 lipca z HK ale do dziś dnia nie doszła. Pisałem do Truskawy to mi odpisali żebym poczekał bo musza od HK Post wyciągnąć info co sie dzieje z moją paczką.
|
|
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnie trzy (chyba) zamówienia pod rząd były oclone. W tym jedno nie było wiele warte ![]() Na razie od jakiegoś czasu nic nie zamawiałam, więc nie wiem jakby było teraz. |
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Gothic, bardzo Ci dziękuję
Zastanawiająca sprawa. Wzmogli czujność, czy jak? Ja w każdym razie daję sobie na jakiś czas urlop od truskawki, mam dość
|
|
#508 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
proszę daj znać kiedy czegoś się dowiesz
|
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://us.strawberrynet.com/mfrag.as...LN&BrandId=283 |
|
|
|
|
|
#510 |
|
Przyczajenie
|
mam takie pytanie mniejwiecej od jakiej kwoty UC nalicza clo? pytam poniewaz chcialbym zamowic lacoste essential 125 ml w kwocie 170 zl i nie wiem czy bede mial powody jakiekolwiek do obaw. a tak pozatym nadal przesylka jest za free?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Nie czuję się na siłach zamawiać z truskawy, nie mam też karty kredytowej. Gdyby jakaś dobra dusza robiąca zakupy dla siebie zechciała przy okazji kupić coś dla mła (po otrzymaniu ode mnie przelewu oczywiście) byłabym wdzięczna dozgonnie. 

zamówiłam dziś Nemo dla małża...