Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-01, 08:05   #3151
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Witam się i ja. TŻ do pracy właśnie wyszedł, a wcześniej mi śniadanko do łóżka zrobił. Więc teraz leże i jem;d
Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Ja nie mam i w ciazy z juniorem tez nie miałam moze dlatego, ze mam strasznie "głęboki" ? bo czuje taka wystająca kuleczkę jak wsadzę palec ale wlasnie nawet w ciazy z juniorem będąc o wiele szczuplejsza miałam schowany

A ja sie juz niestety witam, obudzę sie o 4:30 i spac nie moge i jak ja mam cokolwiek teraz robic skoro obiecałam facetom, ze pospimy (jak wstane to junior zaraz tez i bedzie zmierzly) a ja taaaaaaka głodna
Chciałabym, żeby mój też mi nie wyszedł.
A ja zauważyłam, że wieczorem i tak do 3 w nocy brzuch mam wzdęty i jest mi ciężko się ułożyć. Budzę się co chwilę. A koło 4 zasypiam i mogę spać i spać. Wczoraj mi było tak niewygodnie, ułożyć się nie mogłam aż mi się płakać chciało. Wkładałam sobie poduszki między nogi i było trochę lepiej. Chciałam zamówić sobie cebuszkę, ale przyszłaby z wózkiem dopiero w czerwcu, a to za późno trochę, więc muszę jakąś poduchę tutaj znaleźć... A poza tym zaczynam myśleć na jakie kolory pomalujemy nowy domek W lipcu się przeprowadzamy;d
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 08:11   #3152
Molise
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie wstaję, żeby męża nie obudzić, a tak mnie ssie...! Dam mu pospać jeszcze pół godziny. Wczoraj jak wyszedł do pracy po 6 tak wrócił po 22 ( wpadł tylko na obiad) i pózniej jeszcze pracował przed komputerem nie wiem do ktorej ...
Na 10 umówił się ze szwagrem na malowanie, także trzeba jeszcze trochę ogarnąć, powynosić co się da.

Pogoda paskudna ...

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 08:14   #3153
Acka
Rozeznanie

Cytat:
martulka to u Was widze całkiem przyjemnie z rana. Mój TŻ sie obudził i leżeć nie bedzie, zaraz wstał, szedł sie myć... Junior tez sie zaraz po mnie obudził wiec tak sie tułamy od rana po domu wszyscy bez humoru... Co do ciuszków z Tesco to ja kupiłam na początku i nawet tu dziewczynom wstawiałam ALE potem sie zaczęłam zastanawiać... Bo mam dwa kompleciki stamtąd i zwróciłam (dopiero teraz) uwage, ze te ciuszki maja zapięcie na pleckach i to przeważnie na dwa wielkie, ozdobne guziki... Przecież jak takie malenstwo bedzie leżało to bedzie to mega niewygodne dla niego... Dlatego polecam zwrócić uwage !

Acka widzisz ja tak sobie obiecuje codziennie a sie budzę strasznie wczesnie... A co najlepsze - chodze niewyspana bo jestem śpiąca a spac nie moge...

Chyba tez z tego powodu dzisiaj jestem totalnie rozbita, popłakałam sie nad herbata w koncu TŻ przejął stery w kuchni i ogarnia śniadanie a ja lece sie wykapać i ogarnac bo wygladam fatalnie.
Planów na dzis brak, podobno ma byc brzydko wiec bedzie kiszenie w domku!
A u Was jakie plany na dzien dzisiejszy?
Tez wlasnie ogladalam pogode i faktycznie ma byc zomno:/ my dzis siedzimy w domu.przyjechac ma kuzynka meza zaprosic na komunie..szczerze powiedziawszy nie przepadamy za jej towarzystwem..ma 3 dzieci,kazde z innym a jedna swoja corka w ogole sie nie interesuje.mala mieszka z ojcem.a ta sie wozi po imprezach i ogolnie brak slow..
Takze sama widzisz ze dzis niekoniecznie mila wizyta.trzeba to przetrwac

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie wstaję, żeby męża nie obudzić, a tak mnie ssie...! Dam mu pospać jeszcze pół godziny. Wczoraj jak wyszedł do pracy po 6 tak wrócił po 22 ( wpadł tylko na obiad) i pózniej jeszcze pracował przed komputerem nie wiem do ktorej ...
Na 10 umówił się ze szwagrem na malowanie, także trzeba jeszcze trochę ogarnąć, powynosić co się da.

Pogoda paskudna ...
U nas slonkoale pewnie zimno...
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 08:37   #3154
dd1dd
Zakorzenienie

joł ale dziś pospałam ...

Cytat:
Melduję szybko po wizycie, że mały ma 530 gram (23t1d)
super
Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Mnie lekarz ostatnio tak tłumaczył - do 22 tygodnie refundowana jest luteina 100 mg, a potem 50 mg. Dlatego mi zapisała 50 mg i mam brać dwie tabletki.
a widzisz tyle, że ja mam tej setki 3x1, to 50 musiałabym z 6 wkładać
Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
troche mnie nie bylo ale nikt nie tesknil..
jesli juz to dla przypomnienia dorwalam aparat by obficic brzuszek ,wyglada tak ,kolejne zdjecia to ubranka ktore kupilam dzis, wczoraj oraz lumpkowen glownie r.62 -68 wzielam to co mi sie wydawalo poreczne i ladne zarazem ,sukienka na roczek chyba ale b.mi sie podobala wiec za te 5zl wzielam czapeczki po 1zl

zaraz Was poczytam ,bo widze ze dzieje się,
tęskniłam tzn mnie też trochę nie było ale myślami byłam Śliczny brzusio i ubranka

Pogoda do kitu, pewnie będzie padać
Stary 2015-05-01, 08:49   #3155
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
ale mi brzuszek wywaliło;d Fifi się znów wysoko ułożył i bębenek od razu wielki;d
beatrix28 bardzo ładne ciuszki. a widzę, że chyba pępek Ci wyszedł? Czy Wy wszystkie macie już takie pępki wypukłe? bo mój nic a nic się nie zmienił. dalej normalny.
ach czas iść spać. Dobranoc

witam

Mój pępek już od kilku tyg wystaje... początkowo jak się najadłam, a teraz to cały czas mój młodszy brat śmieje się, że wyglądam jakbym miała antenkę
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 09:01   #3156
MsLullaby
Zakorzenienie

Witam się w 28tc

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 09:04   #3157
asienka_182
Rozeznanie

Heej
Ja juz wyspana i gloooodna :p
Aliczka jesli dobrze pamięta to chyba Ty mówiłaś ze jako jedyna nie znasz plci to nie prawda bo ja tez
Ja weekend zaczynam samotnie bo mąż w pracy i dopiero jutro zjedzie no ale trudno taka praca...
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 09:22   #3158
roxana_lu
Zakorzenienie

To widze, ze u nas wszystkich ten sezon grillowy w pełni

Moi faceci wyszli na dwór, rower, piłka i te sprawy a ja robie sobie kawe i siadam chociaz chwile do magisterki grrrr !

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 10:02   #3159
Acka
Rozeznanie

Powiem wam ze bylam z psem i cieplusio16 st
Ale cos czuje ze to chwilowe:/ ja jutro ide na grilla, oby nie lalo
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 10:09   #3160
majka242007
Zakorzenienie

hej mamunie

Nasze plany majówkowe legły w gruzach ;( TZ wujek zmarł niestety, pogrzeb jutro... nad morzem. Właśnie się zbiera, wyjeżdża dziś za niedługo po przecież całą Polskę przejechać muszą. Więc spędzam majówkę z Wami dziewczynki i z Mają. Wstąpimy dziś na urodzinowego grilla do byłej teściowej... Choć pogoda co raz gorsza ;/

Co do pępka to ja mam na wierzchu, tylko że mi ,,nie wszedł,, do środka po ur Mai i cały czas mi wystawał. Ale teraz wysadziło go jeszcze bardziej...
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 10:27   #3161
Nicole`_
Zakorzenienie

Hej Laseczki

Ja dziś budzik na 8:30 ustawiony miałam, zadzwonił i zwlekłam się z łóżka, bo mieliśmy mieć gości, ale po 9 przysłali smsa, że jednak nie przyjdą. A ja już robiłam śniadanie więc wstaliśmy... a tak bym dziś sobie pospała Przez to też jakoś humor marny...

Co do pępka to u mnie wklęsły i mam nadzieję, że taki zostanie

U nas 16 st, dopiero po 10tej, ja sobie marzę, że się zrobi cieplej i trochę słonka wyjdzie - byłoby miło... Ale jeśli nie, to będziemy w domku siedzieć.

Nie pochwaliłam się wam, że wczoraj upiekłam ciasto z rabarbarem i truskawkami... niebo Tak na pociechę po glukozie Wieczorkiem zjedliśmy po kawałku jeszcze jak ciepłe było. PYCHA

Cytat:
Co do ciuszków z Tesco to ja kupiłam na początku i nawet tu dziewczynom wstawiałam ALE potem sie zaczęłam zastanawiać... Bo mam dwa kompleciki stamtąd i zwróciłam (dopiero teraz) uwage, ze te ciuszki maja zapięcie na pleckach i to przeważnie na dwa wielkie, ozdobne guziki... Przecież jak takie malenstwo bedzie leżało to bedzie to mega niewygodne dla niego... Dlatego polecam zwrócić uwage !
Ja też zawsze na to zwracam uwagę Tak samo nie kupuję tych najmniejszych ubranek z kapturami...

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Nasze plany majówkowe legły w gruzach ;( TZ wujek zmarł niestety, pogrzeb jutro... nad morzem. Właśnie się zbiera, wyjeżdża dziś za niedługo po przecież całą Polskę przejechać muszą. Więc spędzam majówkę z Wami dziewczynki i z Mają. Wstąpimy dziś na urodzinowego grilla do byłej teściowej... Choć pogoda co raz gorsza ;/
Przykro
Stary 2015-05-01, 10:30   #3162
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Witam się w 28tc
łał... a ja jutro zaczynam 26tc ... chcę już sierpień i dzidziusia wczoraj się tak napatrzyłam na 6 miesięczną Zuzię koleżanki że chcę jeszcze bardziej już wakacje
Stary 2015-05-01, 10:35   #3163
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się w 28tc

U mnie 26 się zaczął
Stary 2015-05-01, 10:36   #3164
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Hej Laseczki

Ja dziś budzik na 8:30 ustawiony miałam, zadzwonił i zwlekłam się z łóżka, bo mieliśmy mieć gości, ale po 9 przysłali smsa, że jednak nie przyjdą. A ja już robiłam śniadanie więc wstaliśmy... a tak bym dziś sobie pospała Przez to też jakoś humor marny...
Ja tez dzis humor do bani nie wiem czemu. Rano wstałam zaczęłam się czepiać bo TZ się tłukł i obudził mnie i Maję więc mu sie oberwało na dzień dobry, potem mu zwróciłam uwagę że źle zrobił jajecznicę (zamiast cieszyć się że śniadanko pod nos podstawił) i się wkurzył i mi uwagę zwrócił żebym się nie czepiała tak... więc.... rozpłakałam się.... I oszalał , zaczął przytulać i przepraszać itd...
Stary 2015-05-01, 10:37   #3165
Nicole`_
Zakorzenienie

Chyba mamy szał hormonów Współczuję naszym facetom
Stary 2015-05-01, 10:40   #3166
roxana_lu
Zakorzenienie

Acka a u nas pizgawica totalna... Wrrrr !

Majka niestety tak to w życiu bywa... My tez pewnie niedługo bedziemy żegnać jedna ciocie babci bo w szpitalu leży juz na ostatnich siłach po wylewach, sparaliżowana, z zapaleniem płuc.. No ale to wiekowa osoba. 93 lata... Juz sama mowila, ze jest zmęczona życiem, juz za długo...

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:

Ja tez

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-01, 10:41   #3167
Nicole`_
Zakorzenienie

Mam wyniki obciążenia glukozą! Ufff, jezu, naprawdę bałam się, że coś się stało z tymi próbkami

Na czczo 87 mg/dl
Po 1h 141 mg/dl
po 2h 85 mg/dl

Któraś z Was wie może czy to dobrze czy źle?

W ogóle ciekawe jest to, że glukometr pokazał na czczo 77mg/dl, a pobrana próbka z żyły o 10 jednostek więcej.
Stary 2015-05-01, 10:41   #3168
MsLullaby
Zakorzenienie

Ja,coraz bardziej jestem przerażona bo tak naprawdę rodze lada chwila

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-01, 10:43   #3169
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem idealnie dwa tygodnie po Tobie... mam tp na 14 sierpnia i właśnie też mnie to przeraża Wiem, że jak u Ciebie się zacznie poród to ja zejdę na zawał, że zaraz ja, bo zawsze jak piszesz w którym tygodniu się witasz to mi się przypomina automatycznie w którym ja jestem i jak to szybko leci
Stary 2015-05-01, 10:49   #3170
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też ich szkoda
Stary 2015-05-01, 10:55   #3171
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
ten czas tak szybko leci
Stary 2015-05-01, 10:55   #3172
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem idealnie dwa tygodnie po Tobie... mam tp na 14 sierpnia i właśnie też mnie to przeraża Wiem, że jak u Ciebie się zacznie poród to ja zejdę na zawał, że zaraz ja, bo zawsze jak piszesz w którym tygodniu się witasz to mi się przypomina automatycznie w którym ja jestem i jak to szybko leci
A jak ty zaczniesz rodzic przede mną to będę miała doła ze ja się dalej tocze

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-01, 10:55   #3173
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Mam wyniki obciążenia glukozą! Ufff, jezu, naprawdę bałam się, że coś się stało z tymi próbkami

Na czczo 87 mg/dl
Po 1h 141 mg/dl
po 2h 85 mg/dl

W ogóle ciekawe jest to, że glukometr pokazał na czczo 77mg/dl, a pobrana próbka z żyły o 10 jednostek więcej.

polskie towarzystwo ginekologiczne normy z 2014
Na czczo do 92
1 godz po 75 g glukozy do 180
2 godz po 75g glukozy do 135

Więc jest wszystko ok
Ogólnie są obniżone progi bo w 2011 na czczo norma było do 100 mg%

I nas pochmurne, piszę pracę i humor mam beznadziejny. Chłop juz rano chciał uciec na podwórko i jak powiedziałam, że przez weekend siedzi z młodym bo w następny piątek chcę dać pracę całą do promotora żeby sprawdził to się zaczęło... Teraz moje studia są ważniejsze niż jego grzebania koło domu i czy mu się podoba czy nie musi się dostosować.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 11:01   #3174
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Na czczo do 92

Więc jest wszystko ok

I nas pochmurne, piszę pracę i humor mam beznadziejny. Chłop juz rano chciał uciec na podwórko i jak powiedziałam, że przez weekend siedzi z młodym bo w następny piątek chcę dać pracę całą do promotora żeby sprawdził to się zaczęło... Teraz moje studia są ważniejsze niż jego grzebania koło domu i czy mu się podoba czy nie musi się dostosować.

Przybij piątkę.
Mój TŻ spędza dzisiaj cały poranek z juniorem a ja siedzę i pisze... I pisze... I wena mi sie kończy a jeszcze troche mi brakuje do tych 120 stron stwierdziłam, ze nie ma szans, w życiu tyle nie napisze... Podobno praca mgr powinna mieć OD 80 stron... Wiec akurat na tyle sie JAKOS wyrobie... Na razie mam 40

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-01, 11:05   #3175
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
A jak ty zaczniesz rodzic przede mną to będę miała doła ze ja się dalej tocze

Kurcze, takiej opcji w ogóle nie brałam pod uwagę

Cytat:
Na czczo do 92

Więc jest wszystko ok
Super! Dzięki

Powodzonka z mgrką

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Przybij piątkę.
Mój TŻ spędza dzisiaj cały poranek z juniorem a ja siedzę i pisze... I pisze... I wena mi sie kończy a jeszcze troche mi brakuje do tych 120 stron stwierdziłam, ze nie ma szans, w życiu tyle nie napisze... Podobno praca mgr powinna mieć OD 80 stron... Wiec akurat na tyle sie JAKOS wyrobie... Na razie mam 40
To zależy... praca opisowa faktycznie ok 100-120, ale praca z przedmiotów ścisłych może mieć 80 i będzie okej

Ja chyba miałam ok 100stron i nikt nie przyburzył Dasz radę! Powodzenia również
Stary 2015-05-01, 11:10   #3176
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze, takiej opcji w ogóle nie brałam pod uwagę

Super! Dzięki

Powodzonka z mgrką

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

To zależy... praca opisowa faktycznie ok 100-120, ale praca z przedmiotów ścisłych może mieć 80 i będzie okej

Ja chyba miałam ok 100stron i nikt nie przyburzył Dasz radę! Powodzenia również

U nas na uczelni pisze ogólnie niezależnie od kierunku praca mgr najmniej 80 stron. wiec ani strony więcej hahaha

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-01, 11:17   #3177
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Przybij piątkę.
U nas jest dolna granica 30 choć jak to będzie coś odkrywczego i ważnego dla medycyny czy pielęgniarstwa to i 5 wystarczy Ja nic nowego nie wymyślą więc coś piszę i mam aż 14 stron choć jak zacznę część badawczą to szybko pójdzie. Ta opisówka jest wkurzające... właśnie jestem na etapie wykonania usg w ciąży i wykrywaniu nieprawidłowości. Zostanie przebieg porodu i zmiany u noworodka przy niekontrolowanej glikemi.
Niby niedużo ale już mi się nie chce kombinować jak to napisać żeby nie było przepisane z książek

Nicole ja piszę licencjat zastanawiam się czy na mgr warto iść w moim zawodzie. I tak będę tylko pielęgniarka i czy się jest po liceum czy ma tytuł magistra to o tak nas nikt nie szanuje.

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2015-05-01 o 11:20
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 11:24   #3178
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz!
Ja mam 50mg, biorę rano i wieczorem!
Ja biorę dwie rano i dwie wieczorem właśnie 50 mg

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
a widzisz tyle, że ja mam tej setki 3x1, to 50 musiałabym z 6 wkładać
, to by fajnie było

Cytat:
ale mi brzuszek wywaliło;d Fifi się znów wysoko ułożył i bębenek od razu wielki;d
beatrix28 bardzo ładne ciuszki. a widzę, że chyba pępek Ci wyszedł? Czy Wy wszystkie macie już takie pępki wypukłe? bo mój nic a nic się nie zmienił. dalej normalny.
Mnie nie wyszedł, ale wydaje mi się, że do tego dąży, bo zrobił się płytszy

My dziś idziemy na obiad do rodziców, a potem na chwilę do teściów A jutro przyjeżdżają znajomi z drugiego końca kraju i robimy grilla na balkonie

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 11:27   #3179
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
ja myślałam,że piszesz o jakiejś ciasnej sukience
ale jeśli chodzi o bożenkę to tak, jest ciasno ...

Cytat:
Melduję szybko po wizycie, że mały ma 530 gram (23t1d)
Super

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
też potwierdzam a w sumie to mój mąż potwierdza Powiedział, że jest ciaśniej i cieplej i kazał mi z forum zejść a nie pisać o głupotach

dobre !

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
troche mnie nie bylo ale nikt nie tesknil..
jesli juz to dla przypomnienia dorwalam aparat by obficic brzuszek ,wyglada tak ,kolejne zdjecia to ubranka ktore kupilam dzis, wczoraj oraz lumpkowen glownie r.62 -68 wzielam to co mi sie wydawalo poreczne i ladne zarazem ,sukienka na roczek chyba ale b.mi sie podobala wiec za te 5zl wzielam czapeczki po 1zl

zaraz Was poczytam ,bo widze ze dzieje się,
Aliczka88 mysle ze tez dziewczynka, rozumiem Twoje zniecierpliwienie..
nok87 biorac pod uwage koszty to rzeczywiscie lzej Wam bedzie jesli pojdzie do panstwowego.
mirabelka90 tez czuje znaczny spadek formy,w dodatku dzien w dzien dopada mnie bol glowy...i to taki scisk ze najlepiej byloby lezec z nogami do gory i caly dzien nic nie robic ale sie nie da.. nawiasem mowiac sex terapia tez nie pomaga
Noo brzuszek już ładny masz mam te same śpiochy w łaty

Cytat:
Ja nie mam wypukłego i do takiego dużo brakuje

Cytat:
Ja nie mam i w ciazy z juniorem tez nie miałam moze dlatego, ze mam strasznie "głęboki" ? bo czuje taka wystająca kuleczkę jak wsadzę palec ale wlasnie nawet w ciazy z juniorem będąc o wiele szczuplejsza miałam schowany

A ja sie juz niestety witam, obudzę sie o 4:30 i spac nie moge i jak ja mam cokolwiek teraz robic skoro obiecałam facetom, ze pospimy (jak wstane to junior zaraz tez i bedzie zmierzly) a ja taaaaaaka głodna
Ooo właśnie wyjęłaś mi to z klawiatury

Cytat:
martulka to u Was widze całkiem przyjemnie z rana. Mój TŻ sie obudził i leżeć nie bedzie, zaraz wstał, szedł sie myć... Junior tez sie zaraz po mnie obudził wiec tak sie tułamy od rana po domu wszyscy bez humoru... Co do ciuszków z Tesco to ja kupiłam na początku i nawet tu dziewczynom wstawiałam ALE potem sie zaczęłam zastanawiać... Bo mam dwa kompleciki stamtąd i zwróciłam (dopiero teraz) uwage, ze te ciuszki maja zapięcie na pleckach i to przeważnie na dwa wielkie, ozdobne guziki... Przecież jak takie malenstwo bedzie leżało to bedzie to mega niewygodne dla niego... Dlatego polecam zwrócić uwage !

Acka widzisz ja tak sobie obiecuje codziennie a sie budzę strasznie wczesnie... A co najlepsze - chodze niewyspana bo jestem śpiąca a spac nie moge...

Chyba tez z tego powodu dzisiaj jestem totalnie rozbita, popłakałam sie nad herbata w koncu TŻ przejął stery w kuchni i ogarnia śniadanie a ja lece sie wykapać i ogarnac bo wygladam fatalnie.
Planów na dzis brak, podobno ma byc brzydko wiec bedzie kiszenie w domku!
A u Was jakie plany na dzien dzisiejszy?
My dzisiaj obiad u teściowej Zaprosiła nas i powiedziała, że możemy wpaść albo dziś, albo w niedziele, podobno z okazji moich urodzin

Cytat:

Na czczo 87 mg/dl
Po 1h 141 mg/dl
po 2h 85 mg/dl

Piękne wyniki !

Cytat:
U nas jest dolna granica 30 choć jak to będzie coś odkrywczego i ważnego dla medycyny czy pielęgniarstwa to i 5 wystarczy Ja nic nowego nie wymyślą więc coś piszę i mam aż 14 stron choć jak zacznę część badawczą to szybko pójdzie. Ta opisówka jest wkurzające... właśnie jestem na etapie wykonania usg w ciąży i wykrywaniu nieprawidłowości. Zostanie przebieg porodu i zmiany u noworodka przy niekontrolowanej glikemi.
Niby niedużo ale już mi się nie chce kombinować jak to napisać żeby nie było przepisane z książek

Nicole ja piszę licencjat zastanawiam się czy na mgr warto iść w moim zawodzie. I tak będę tylko pielęgniarka i czy się jest po liceum czy ma tytuł magistra to o tak nas nikt nie szanuje.
Kurcze ciekawy temat masz
Stary 2015-05-01, 11:29   #3180
Jess922
Zakorzenienie

Dzisiaj nasza STUDNIÓWKA coraz bliżej szczęścia

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości