|
|
#841 | |
|
Klientka w krawacie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
Cytat:
Galeria ma szafę? Alleluja, myślałam, że Bell się jeszcze u nas w ogóle nie pojawił.
|
|
#842 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#843 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#844 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#848 | ||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
tylko testery byłyby dostępne dla każdego ![]() Ale wiem...to sklep samoobsługowy ![]() Cytat:
|
|
#849 |
|
Konto usunięte
|
Byłam dziś w rossmanie i prawie każda kobieta-nie ważne czy stara czy młoda - otwierała tusz. I to nie raz, żeby zobaczyć kształt, tylko po kilka razy jedno opakowanie, nie wiem chyba po to żeby usłyszec odgłos wyciąganej szczoteczki. Poszłam do hebe a tam ekspedientka tak samo, otwierała każdy tusz żeby pokazać klientce
Edytowane przez 201611210932 Czas edycji: 2015-05-01 o 00:23 |
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
To co dzisiaj widziałam sprawiło, że pomyślałam, że właściwie to klientki cały wyłożony towar traktują jak testery, a do kupienia proszą z szuflady. Kilka osób takich widziałam - w szale otwierania wszystkiego co na wierzchu, a potem do eksprdientki żeby im dać z szuflady :-\
|
|
|
|
#851 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też przyznam dzisiaj otworzyłam tusz MF 2000 calorie, ale tylko po to, żeby upewnić się, że to kolor black brown; kupiłam w prezencie dla siostry na urodziny i już w paczuszce leci do USA; ona ciągle narzeka, że tam w hameryce to ciężko dostać brązowe tusze i jak jest promocja w Rossie -49% to ja jej zawsze kupuję i wysyłam za morze
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
Czy w rossmannie dostanę eyeliner w żelu z Manhattanu?
|
|
|
|
#854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez donatellaaa Czas edycji: 2015-05-01 o 01:00 |
|
|
|
|
#855 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłam w Rossie i oczywiście wydałam więcej niż sobie zaplanowałam ![]() - żel do brwi Eveline, - tusz do rzęs Volumix Fiberlast Eveline, złoty i srebrny, - tusz do rzęs Eveline Extension Volume - eyeliner celebrities, Eveline, - dwa cienie z Eveline, 23 Elegant Beige i 28 Matt Black, - brązowy i szary eyeliner z Lovely, - kredka 090 glazel, Max Factor Potestujemy ;-)
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Dostaniesz. Sama kupilam. Ale np u mnie szybko sie rozchodzi
|
#857 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
No to Wam teraz opowiem historię, która mną wstrząsnęła i sprawiła, że już nigdy nie zrobię zakupów w tym rossku.
Rano poszłam po tusze, wybrałam to co chciałam i jak większość z Was tuż przed podreptaniem do kasy lekko otworzyłam by sprawdzić szyjki. W 3 tuszach szyjki były czyste, więc się ucieszyłam ale i pozytywnie zaskoczyłam, że mało uczęszcza tam macaczy. Po południu musiałam wrócić do rosska, bo wcześniej zapomniałam kupić wacików i innych takich pierdołek. No i stojąc przy półkach z maszynkami do golenia słyszę rozmowę dwóch pracownic (jedna akurat tuż obok mnie wystawiała towar więc raczej się nie przesłyszałam). Jedna mówi do drugiej: idę na zaplecze poczyścić szyjki, może się baby nie skapną, że ten tusz stoi u nas już od miesięcy, przecież jest okazja by wszystko sprzedać.... Automatycznie zostawiłam wszystkie zakupy i wyszłam, całą sytuację już zgłosiłam, ale i tak pewnie nic z tym nie zrobią. No ręce opadają. Nie wrócę tam nawet jakbym miała kupić jakieś zwykłe rzeczy. Teraz moje pytanie: nowy żółtek z Lovely powinien mieć konsystencję bardziej wodnistą? Bo mój to trochę taki glut... |
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miss sporty wzielam ze standu bo bylo pelno, probowalam lekko otwprzyc i nie szlo wiec zyje nadzieja ze jest ok
|
|
#860 |
|
Wredny kotecek
|
Tak.... Żółtek powinien być rzadki na poczatku....
|
|
|
|
#861 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Cytat:
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-01 o 09:53 |
||
|
|
|
#862 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy Rossmann i ich pracownicy naprawdę nie potrafią zrozumieć, że zwykłe zaklejenie taśmą produktów powstrzymałoby większość macaczy? |
|
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same z siebie na pewno nie wpadły na tak genialny pomysł, aby naddać sobie pracy, na pewno kierownictwo im to musiało zasugerować, bo nie wierzę,żeby same były tak nadgorliwe, same przecież nic z tego chyba nie mają.Strach cokolwiek kupować. Ale ja np kupuję kolorówkę tylko na tego typu akcjach inaczej jest dla mnie za drogo. A tak dwa razy do roku wydam ze dwie stówki, ale mam co używać. |
|
|
|
|
#864 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Masakra po prostu brak słów na takie zachowanie pracownic. |
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam po tusz. Chciałam podkręcający i coś z wyższej półki. Pani sprzedająca bardzo mnie namawiała na ten żółty z lovely. Mówiła że to najlepszy i żeby nie interesować się tymi droższymi. No i wzięłam żółty do sprawdzenia, okolo 4,50 wyszlo
Zostały tylko dwie sztuki a inne byly pod dostatkiem. No zobaczymy czy się na mnie sprawdzi. Jak nie,to jutro kupię inny.
|
|
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie każda kolorówka powinna być zaklejona dokładnie i zafoliowana ![]() Znajdę w Rossmannie jakiś fajny, tani błyszczyk bez drobinek, z lekkim kolorem? Możecie coś polecić?
Edytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2015-05-01 o 10:32 |
|
|
|
|
#868 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51240988]
Dla mnie każda kolorówka powinna być zaklejona dokładnie i zafoliowana ![]() Znajdę w Rossmannie jakiś fajny, tani błyszczyk bez drobinek, z lekkim kolorem? Możecie coś polecić? [/QUOTE]Koniecznie z Rossmanna? Jeżeli masz u siebie większe Tesco, to wybierz się po Celia Woman, normalnie kosztuje mniej niż 10 zł .
|
#869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz jestem w stanie uwierzyć we wszystko co się wyprawia w drogeriach...strach się bać
|
|
|
|
|
#870 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

Powinno być na kluczyk.

tylko testery byłyby dostępne dla każdego 
ala:
Ma identyczny kolor do kredki nude z Manhattanu, podobną trwałość, oraz twardość rysiku, a jest dwa razy droższa. Nie jest warta swojej ceny.
ja miss sporty wzielam ze standu bo bylo pelno, probowalam lekko otwprzyc i nie szlo wiec zyje nadzieja ze jest ok
Zostały tylko dwie sztuki a inne byly pod dostatkiem. No zobaczymy czy się na mnie sprawdzi. Jak nie,to jutro kupię inny.