Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-01, 10:03   #2221
kamilove
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Uaktualniłam Nadię w klubie

Lecę jakieś śniadanko zmontować, najwyższa pora
Stary 2015-05-01, 10:13   #2222
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
ROSARIO ja nie mam mleka, mm Karmie niestety
Karmisz pre czy jedynka?

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ciesze sie, bardzo.
w nocy tez tak na cycku wisi?

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

u nas jest to granica 15 (10-20)minut, po czym cycka puszcza, albo zasypia najedzony

gratulacje dla meza za podwyzsze, kazda kasa sie przyda
a z ta lodowka to niesttey tak jest, ale moze kupisz sobie osobna zamrazarke wolnostojaca?

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

brawo dla was, dacie rade w domu jest pieknie.
a swoja droga.. pierwsza nocka... kiedy to bylo? czas leci nieublaganie.. nie pamietam juz jak Jas byl taki malutenki jak sie urodzil

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

a mi to sie nawet nie chce wnocy apki wlaczac, malego do cyca, 10 minut, pielucha i spac u nas przerwy 3 godznne, wiec juz lepiej jest to juz godz wiecej niz zawsze
wasze dzieci jedza na spiocha? ja za chiny nie moge cyca podac jak spi bo usteczka tak zaciska

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

aha, czyli u nas prawidlowo mimo niezadowolenia matki

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

ogladamy
No pewnie tak zrobimy z ta zameazarka

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ciesze sie, bardzo.
w nocy tez tak na cycku wisi?

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

u nas jest to granica 15 (10-20)minut, po czym cycka puszcza, albo zasypia najedzony

gratulacje dla meza za podwyzsze, kazda kasa sie przyda
a z ta lodowka to niesttey tak jest, ale moze kupisz sobie osobna zamrazarke wolnostojaca?

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

brawo dla was, dacie rade w domu jest pieknie.
a swoja droga.. pierwsza nocka... kiedy to bylo? czas leci nieublaganie.. nie pamietam juz jak Jas byl taki malutenki jak sie urodzil

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

a mi to sie nawet nie chce wnocy apki wlaczac, malego do cyca, 10 minut, pielucha i spac u nas przerwy 3 godznne, wiec juz lepiej jest to juz godz wiecej niz zawsze
wasze dzieci jedza na spiocha? ja za chiny nie moge cyca podac jak spi bo usteczka tak zaciska

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

aha, czyli u nas prawidlowo mimo niezadowolenia matki

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

ogladamy
Moja je na spiocha.syn absolutnie tego nie robił. Kobiety maja podzielna uwagę.

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Położna była i zasypala mi pipke cukrem pudrem hahaha
Zaraz ci maz zechce wylizac
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:16   #2223
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
A jednak pospała4,5 h jeszcze by spała ze smokiem, ale podłączyłam cycki twarde, zaraz chyba trochę spuszczę bo z jednego się leje aż, a zapasy się przydadzą

Z tą telewizją to niechodzi mi o ciszę, bo ja wszystko też robię normalnie jak Adrianka śpi, drzwi nie zamykamy, odkurzam, suszare włączam itp no robię wszystko. Ale są badania że tv nawet w tle zaburza prawidłowy rozwój najmłodszych. Do drugiego roku dziecko nie powinno oglądać ani słuchać tv... Ale kurde nie łatwe to to.

To tak jak moja super że jesteś taka szczęśliwa

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Madzixx ja nie wybudzam, a przerwy 4-5 h to u nas norma, jak zaczyna suę wiercić to albo dajęheszcze na trochę smoka albo podłączam księżniczkę. U mnie z wrzaskiem się nie budzi po takim czasie. Zdarzyło mi się z 2 razy wybudzić po kilku h bo cycki mi rozsadzało.
Ja słyszałam tylko o ogladaniu, ze nie wskazane..i będę tego przestrzegać ale o słuchaniu nie, na dobra sprawę to co za różnica czy słucha tv czy radia?

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

MADZIX za dużo jadła Twoja Ala. Mi położna w szpitalu mówiła ze jak dziecko poje z pol godz to w zupełności wystarczy, czasem nawet 20 min. A potem jak dalej marudzę to trzeba trochę ponosić poprzytulac. Tym bardziej takiego kilkudniowego maluszka który przyzwyczajony jest do głosu bicia Twego serca. W ramionach mamy czy taty czuje się bezpiecznie i się uspokaja. My to sprawdziliśmy! Co prawda nie zawsze tak się uda i czasem się ugne i dam cyca ale to dosłownie na 3-4 min i śpi
Dzięki przesadziłam, nadgorliwa byłam

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

Leże wszystko boli musze paracetamol odłożyć bo krwawienie mi się zwiększyło. TŻ pójdzie do sklepu to kupi ibuprom. Masakra a cycki i klatka piersiowa bolą mnie niemiłosiernie. Ponarzekalam
Bidulka współczuje
A od czego krwawienie sie zwiększyło?

Cytat:
Położna była i zasypala mi pipke cukrem pudrem hahaha

Coo??

Dzięki za wszystkie odpowiedzi co ja bym bez tego forum zrobiła : confused:
Macie racje, za dużo dałam Małej wczoraj jeść i taki był finał:/ widzę tez, ze przerwy dłuższe mogą być także luzik.
Moja Ala po tej nocce pospala dzis do 8:30 (5h) i obudziła sie sama przewinelismy i nakarmiłam jedna piersią 25 min, odbilam i wystarczyło
Ale jak nacisnęłam pierś to troche mleka jeszcze zostało hmmm
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:17   #2224
DomimaZet
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny.
Witam się przedpoludniowo bo ciężko powiedzieć ze rano :-/ my codziennie ten sam schemat. Jak juz je kolo 4 a potem kolo 6 to już od 6 ciężko Go zmusić do tego żeby poszedł spać :-( i tak dopiero pol godz temu usnąl-ale też niezbyt spokojnie :-( ozesz chol.era... mam jeszcze taki n problem ze Pani doktor ostatnio powiedziała żeby przy zakładaniu pieluszki podciągnąć delikatnie " woreczek" żeby nie był tak w dole bo jeszcze ma jakoś płyn owodniowy czy cos. .. I odkąd podciagam ze tak powiem to przesikane wszystko :-(😤i od rana juz był przebierany 3 razy... włącznie z kocykami. Oszalec idzie. A ja na domiar złego tak się fatalnie dziś czuje-kręci mi się w głowie i co wstaje to mam wrażenie ze mdleje :-( nie wiem co to może być:-(

Gossip - jak słodko z tym pudrem- cukrem ;-) he he

Goczek - no juz póki co nie wkładam do leżaczka Synusia bo nie może się coś do niego przekonać... I nie wiem też jak mu mam wmówić ze ten leżaczek jest naprawdę spoko 😊a u Ciebie zdaje egzamin?

Boleczka - jak nocka? Jak się czujesz?

Nancy- ruszyło się coś? Jakieś postępy? ☺

Pavlinecka - juz 42 tydzień? Rany... to chyba rekord wśród kwietniowych mamusiek :-/ kurcze ten twój lekarz powinien dostać order za przedłużanie akcji porodowej. .. szok. .. 😨 idziesz w poniedziałek tak? Może się coś ruszy do tego czasu? Trzymam kciuki...

Rosi - jak ściągasz pokarm to w ile czasu mniej więcej ile go masz?

Wczoraj pytalam ale nikt mi nie odpisał. ...- Karola się odzywala?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:20   #2225
kordelka85
BAN stały

Czy którąś z was juz tego tamtego z TŻ? Bo mój mnie namawia ale ja się boje.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:20   #2226
gosiak0512
Zakorzenienie

VIOLA u mnie mała zasypia przy tym jak się gada czy gra tv lub radio, jakoś tak jak by bezpieczniej się czuje jak wie że ktoś gada nad głową czyli jest obok i nie jest sama.

pokazujemy się z dzisiejszej mini sesji

Edytowane przez gosiak0512
Czas edycji: 2015-05-01 o 10:29
gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:22   #2227
madzixx88
Zakorzenienie

Sylwia-super, ze juz masz tak wszystko obcykane profeska
Mam nadzieje, ze i ja będę z każdym dniem lepiej odgadywać potrzeby mojego maluszka.

A powiem Wam jeszcze, ze tak mi hormony buzują, ze raz wpadam w mega euforię a raz sie rozczulam i płacze z miłości do małej, mowię jej wtedy ze tak ja kocham nad życie i zrobię wszystko by być najlepsza mama ah ta miłość macierzyńska

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-01, 10:25   #2228
blackberry89
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51241086]Jakby w tv dziecko słuchało jakichs strzelanin, halasow itp. to bymsie zgodzula ale jak leci seriallo i gadanina...? Mniejszy zasob slow,dziwna teoria.
Ja mam w gory daleko, ok 500km.w najblizsze niestety. No i tatus córy by raczej nie chcial tyle nosic. A w Izerskich widywalam sporo rodzin z maluchami.[/QUOTE]

Ja tez mam koło 500km w góry. Mieliśmy w sierpniu jechać na wesele ale za duzo kasy by poszło... Paliwo, prezent slubny... A tydzien pozniej mamy chrzciny. Nad morze sie wypuscimy ktorejs ndz rano i wieczorem wrócimy
jak pogoda dopisze.

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51241313]Blackberry,a Twoj syn smoka ciagnie? Moze on tak lubi sobie possac,czy naprawde taki glodny?[/QUOTE]

Ciągnie smoka, ale nie zawsze chce. Czasem ciezko go nim zakorkowac bo pluje.
Chyba był głodny bo zezarl 60ml mm, a w cyckach malusio. Spi jak susel po tym mm.
Czy jak chce dokarmiac to musze pytać pediatry czy moge na własną rękę? Boje sie tych komentarzy a czemu, a po co. Zresztą wszyscy pytają czy karmie piersia, was tez?
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:26   #2229
madzixx88
Zakorzenienie

Pavlineczka, Nancy i Izunia-kciuki za Was oby jak najszybciej sie ruszyło !

Gosiak-boskie foty
Stary 2015-05-01, 10:26   #2230
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
VIOLA u mnie mała zasypia przy tym jak się gada czy gra tv lub radio, jakoś tak jak by bezpieczniej się czuje jak wie że ktoś gada nad głową czyli jest obok i nie jest sama.

Jejku jaka śliczna Cudownie wygląda 😊
Stary 2015-05-01, 10:28   #2231
nancy822
Zadomowienie

Hej! U nas dalej nic... zel nie zadzialam, na noc mialam balonik i po nim tez nic. Kazali mi czekac... A ja juz 10 dni po terminie a o wadze synka nie wspomne... tz sie wkurzyl, poszedl szukac jakiegos kompetentnego lekarza. I niby po 14 mam miec badanie i jak bedzie miejsce na porodowce (bo mają multum porodow) to mnie wezma. Ja się boje, ze nadal nie mam rozwarcia

Wszystko byloby ok, gdyby mi na bieżąco mowili jakue mają zamiary ale gu nikt nic nie wie i tylko powtarzają, że trzeba czekac... całą dobę nie jadlam bo moze akurat mnie wezmą na porodówkę... no jaja...
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-01, 10:29   #2232
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Czy którąś z was juz tego tamtego z TŻ? Bo mój mnie namawia ale ja się boje.
U mnie za wczesnie po cc niecałe 3tyg. Ale mam juz chęć, a bać to sie bede ze podczas orgazmu mi sie rozerwie macica

Cytat:

śliczna martynka. Ja tez wrzuce wam synka

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Sylwia-super, ze juz masz tak wszystko obcykane profeska
Mam nadzieje, ze i ja będę z każdym dniem lepiej odgadywać potrzeby mojego maluszka.

A powiem Wam jeszcze, ze tak mi hormony buzują, ze raz wpadam w mega euforię a raz sie rozczulam i płacze z miłości do małej, mowię jej wtedy ze tak ja kocham nad życie i zrobię wszystko by być najlepsza mama ah ta miłość macierzyńska
Tez mam loty takie. Kocham tego synka mojego nad życie, mam ochotę go zjeść.

Dziewczyny ile ml na raz zjada 3tyg noworodek? Na op mm pisze ze 90ml a mi sie to sporo wydaje.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-05-01, 10:29   #2233
blackberry89
Zakorzenienie

Pawcio
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1430472616040.jpg (56,7 KB, 22 załadowań)
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-05-01, 10:32   #2234
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Ja słyszałam tylko o ogladaniu, ze nie wskazane..i będę tego przestrzegać ale o słuchaniu nie, na dobra sprawę to co za różnica czy słucha tv czy radia?

Dzięki przesadziłam, nadgorliwa byłam

Bidulka współczuje
A od czego krwawienie sie zwiększyło?

Coo??

Dzięki za wszystkie odpowiedzi co ja bym bez tego forum zrobiła : confused:
Macie racje, za dużo dałam Małej wczoraj jeść i taki był finał:/ widzę tez, ze przerwy dłuższe mogą być także luzik.
Moja Ala po tej nocce pospala dzis do 8:30 (5h) i obudziła sie sama przewinelismy i nakarmiłam jedna piersią 25 min, odbilam i wystarczyło
Ale jak nacisnęłam pierś to troche mleka jeszcze został
Ja nie sprawdzałam jak radio wpływa, tylko jak tv, więc może o radiu piszą podobnie chodzi też o taką podzielność uwagi może, że to za dużo na rak małe dziecko.

Sprowadzilyscie mnie na ziemię niema co szaleć Uważam mimo wszystko że tv w niczym nie pomoże, ale mam nadzieję że za mocno nie zaszkodzi.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Gosiak przepiękna księżniczka💕

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Blackberry Pawcio jaki słodziak
Stary 2015-05-01, 10:32   #2235
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
U mnie za wczesnie po cc niecałe 3tyg. Ale mam juz chęć, a bać to sie bede ze podczas orgazmu mi sie rozerwie macica

śliczna martynka. Ja tez wrzuce wam synka

Tez mam loty takie. Kocham tego synka mojego nad życie, mam ochotę go zjeść.

Dziewczyny ile ml na raz zjada 3tyg noworodek? Na op mm pisze ze 90ml a mi sie to sporo wydaje.
Na jedno posiedzenie 90 ml 😊
Stary 2015-05-01, 10:34   #2236
gosiak0512
Zakorzenienie

BLACK na opakowaniu podają orientacyjne wskaźniki ile dziecko może zjeść, tak więc może też zostawić w butli trochę. Ja na oko stwierdzam że mojego młoda pije ok 80/90ml

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

cudnie śpi Pawcio!

Stary 2015-05-01, 10:35   #2237
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny.
Witam się przedpoludniowo bo ciężko powiedzieć ze rano :-/ my codziennie ten sam schemat. Jak juz je kolo 4 a potem kolo 6 to już od 6 ciężko Go zmusić do tego żeby poszedł spać :-( i tak dopiero pol godz temu usnąl-ale też niezbyt spokojnie :-( ozesz chol.era... mam jeszcze taki n problem ze Pani doktor ostatnio powiedziała żeby przy zakładaniu pieluszki podciągnąć delikatnie " woreczek" żeby nie był tak w dole bo jeszcze ma jakoś płyn owodniowy czy cos. .. I odkąd podciagam ze tak powiem to przesikane wszystko :-(😤i od rana juz był przebierany 3 razy... włącznie z kocykami. Oszalec idzie. A ja na domiar złego tak się fatalnie dziś czuje-kręci mi się w głowie i co wstaje to mam wrażenie ze mdleje :-( nie wiem co to może być:-(

Gossip - jak słodko z tym pudrem- cukrem ;-) he he

Goczek - no juz póki co nie wkładam do leżaczka Synusia bo nie może się coś do niego przekonać... I nie wiem też jak mu mam wmówić ze ten leżaczek jest naprawdę spoko 😊a u Ciebie zdaje egzamin?
tak, moja córka w nim spi, melodyjki tez polubila,wczoraj ja uspokoily jak marudzila Ale to pewnie kwestia pryzwyczajenia.
Moze za male pieluchy zakladasz... A falbanki wywijasz na zewnatrz? Zdrowka zycze
Witaminki jedz
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:35   #2238
cashmere
Zakorzenienie

Hej!
Podczytuje Was przy okazji karmienia ale jakos nie mam weny pisac.
Z tym odparzeniem i teraz tetra przechodzimy horror Przy kazdym przewijaniu, a przy tetrze to jest co chwile, mamy mu myc pupe pod biezaca woda. Maly tak tego nie lubi, zreszta na pewno go to boli i tak strasznie placze ze rozdziera mi serce. Odechciewa mi sie wszystkiego i trace nadzieje ze to kiedykolwiek wyleczymy
BOLECZKA ogromne gratulacje!

PAVLINECKa kciuki za Ciebie!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:40   #2239
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
U mnie za wczesnie po cc niecałe 3tyg. Ale mam juz chęć, a bać to sie bede ze podczas orgazmu mi sie macica

Mowisz ze za wczesnie, a ja jestem 1,5 tyg po i się zachciało i się pogoliłam wlasnie pierwszy raz z tą myślą... tylko potem się kapnęłam że jeszcze krwawię to tak nie za bardzo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-01, 10:40   #2240
DomimaZet
Zakorzenienie

uploadfromtaptalk1430473186524.jpg

Nie jestem w klubie wiec tez wrzucam tutaj fotkę mojego Olafa
Stary 2015-05-01, 10:42   #2241
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Hej! U nas dalej nic... zel nie zadzialam, na noc mialam balonik i po nim tez nic. Kazali mi czekac... A ja juz 10 dni po terminie a o wadze synka nie wspomne... tz sie wkurzyl, poszedl szukac jakiegos kompetentnego lekarza. I niby po 14 mam miec badanie i jak bedzie miejsce na porodowce (bo mają multum porodow) to mnie wezma. Ja się boje, ze nadal nie mam rozwarcia

Wszystko byloby ok, gdyby mi na bieżąco mowili jakue mają zamiary ale gu nikt nic nie wie i tylko powtarzają, że trzeba czekac... całą dobę nie jadlam bo moze akurat mnie wezmą na porodówkę... no jaja...

Nancy jakie dupki - zamiast CC zrobic ;( Ty jestes najdłużej po terminie, ja w poniedziałek bede tyle co Ty dzis... I ciekawe jak z waga mojej małej. Juz zaczęłam szukać lekarza nowego, bo do tego juz nie pojde
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:44   #2242
DomimaZet
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51241716]tak, moja córka w nim spi, melodyjki tez polubila,wczoraj ja uspokoily jak marudzila Ale to pewnie kwestia pryzwyczajenia.
Moze za male pieluchy zakladasz... A falbanki wywijasz na zewnatrz? Zdrowka zycze
Witaminki jedz [/QUOTE]
Dzięki Kochana- no musze znaleźć trochę czasu dla siebie bo chyba źle się czuje przez ten obecny tryb życia - z tymi witaminami to chyba racja. Chyba też muszę zbadać krew... zobaczymy... a pieluszki napewno nie da za małe - musze je nawet zawijac trochę niestety... prawda tez jest taka ze nie zapinam ich zbyt mocno bo nie chce żeby się odgniataly na nóżkach... hmm. . Falbanki staram się ma zewnątrz.. ale pralka juz wola o pomoc
Stary 2015-05-01, 10:44   #2243
gosiak0512
Zakorzenienie

KORDELKA z tego co pamiętam to Niezawsze już ten teges..

DOMIMA ale ślicznie śpiocha w łózeczku

Stary 2015-05-01, 10:45   #2244
gossip_girl21
Zakorzenienie

Kordelka 1 Ale dziś mi położną pre przyniosła i powiedziała żeby się na pre przerzucić....więc ,zaraz jej z pre zrobię bo się budzi
Madzix po szwie posypala trochę ze go podobno zaklei szybciej...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:46   #2245
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!
Z tym odparzeniem i teraz tetra przechodzimy horror Przy kazdym przewijaniu, a przy tetrze to jest co chwile, mamy mu myc pupe pod biezaca woda. Maly tak tego nie lubi, zreszta na pewno go to boli i tak strasznie placze ze rozdziera mi serce. Odechciewa mi sie wszystkiego i trace nadzieje ze to kiedykolwiek wyleczymy

Bardzo Ci współczuję :-( smutne to jak się to czyta a co dopiero jak musisz to przeżywać :-( przykro mi
Stary 2015-05-01, 10:47   #2246
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!

Kochana bardzo mi przykro, musisz być dobrej myśli, powalczysz z tetrą i na pewno się unormuje. Musi
Stary 2015-05-01, 10:52   #2247
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
BLACK na opakowaniu podają orientacyjne wskaźniki ile dziecko może zjeść, tak więc może też zostawić w butli trochę. Ja na oko stwierdzam że mojego młoda pije ok 80/90ml[COLOR="Silver"]
Tez sporo mi sie wydaje.
Corka Ci wyszla sliczna,taka okraglutka i czarnulka, ale mamie tez sie brawa naleza, bo ciuszki przepiękne

Ile razy dziennie i na ok.ile czasu na spacery chodźcie?
My wczoraj nie bylismy,
Tylko przejazd do lekarza i mam wyrzut sumienia

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-05-01 o 11:00
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:53   #2248
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Kordelka 1 Ale dziś mi położną pre przyniosła i powiedziała żeby się na pre przerzucić....więc ,zaraz jej z pre zrobię bo się budzi
Madzix po szwie posypala trochę ze go podobno zaklei szybciej...
Ja myslalam że jaja sobie robisz... Serio cukrem pudrem? :wow:

Mnie cos nad lewym posladem mięsień boli, ledwie łaze... Pogoda sie zesrala a bylo ładnie rano. Nie wiem co robić, na spacer strach ze deszcz nas złapie :-( co za złośliwość ze w majowke tak paskudnie.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-05-01, 10:56   #2249
rosarioV
Zakorzenienie

Madzix myślę że od paracetamolu przedwczoraj i wczoraj się go nalykalam... a to chyba rozrzedza krew. Odstawilam i już leci normalnie

Domima może przemeczona jesteś. .. mało sypiasz i stąd zawroty głowy
A co do pokarmu to w ok 10 min mam na razie 60-80 ml. Ale nie mam oprozniac jednej piersi do końca bo tam jest dużo a drugą muszę bo tylko 20 leci i sciagam ok 40-50 młodemu jak na razie starczy

Zwazylismy Aleksa i w półtora tygodnia przytyl 500 gram czyli się najada

Kordelka ten teges to chyba po pół roku u mnie będzie takiego mam stracha

Gosiak widzę zdjęcia na apce jaka słodka! !

Madzix ja tak nie czuje az
Ci zazdroszczę. Kocham synka ale no nie wiem. Piszecie tak o waszych dzieciach a ja nie może u mnie musi czas minąć, wszystkie blizny i rany sie
wygoja i spojrze inaczej bo jak na razie to ja nie rozczulam się nad małym eh...

Black ja się nie pytam. Powiedziałam poloznej że daje mm na noc a ona że ok i witaminy K mam mu wtedy nie dawać i wszystko dostaje zawsze jedna lub dwie butle mm bo zależy o której je
I tak pytają eh... a ja odpowiadam że tak bo jak gdzieś idziemy to mały dostaje cyca nie targam butli i podgrzewacza. Średnio się najada no ale cuz zrobić.

Nancy ale sn czy cc ?

A mi znowu wszystko wraca po ibupronie bylo lepiej ale przestał działać a za szybko na nastepny ja się poważnie nie wylecze. Dajcie jakieś rady na przeziębienie dla matki karmiaxej bo ibuprom i paracetamol tylko łagodzą objawy na chwile

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 10:59   #2250
blackberry89
Zakorzenienie

Rosi ja tez takiej milosci od razu nie zaznalam. Przyjdzie z czasem
Pawcio 13.04.2015
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości