Rossmann cz. XXVI - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-01, 11:36   #871
donatellaaa
Rozeznanie

Dot.: Rossmann cz. XXVI

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51241574]Ja jestem bardzo ciekawa co myślą o tym panie pracujące w Rossmannach kiedy czytają posty na temat tego co się wyprawia w drogeriach gdzie pracują. Przecież one za to są odpowiedzialne i powinny temu zapobiegać, a nie jeszcze nasilać/dawać zły przykład macaczkom[/QUOTE]

Gdyby przejmowały się tym,to inaczej reagowałyby w swojej pracy...a tak pewnie mają na to wywalone Bo same pewnie kupują tylko z nowej dostawy,kiedy wszystko jest jeszcze "dziewicze"
donatellaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 11:39   #872
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez donatellaaa Pokaż wiadomość
Gdyby przejmowały się tym,to inaczej reagowałyby w swojej pracy...a tak pewnie mają na to wywalone Bo same pewnie kupują tylko z nowej dostawy,kiedy wszystko jest jeszcze "dziewicze"
Sama bym tak kupowała jeśli bym pracowała np w R no nie oszukujmy się :P

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 11:43   #873
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez macka Pokaż wiadomość
To co dzisiaj widziałam sprawiło, że pomyślałam, że właściwie to klientki cały wyłożony towar traktują jak testery, a do kupienia proszą z szuflady. Kilka osób takich widziałam - w szale otwierania wszystkiego co na wierzchu, a potem do eksprdientki żeby im dać z szuflady :-\
No bo przecież taka macaczka chce kupić nowy produkt a nie używany
Cytat:
Napisane przez kasiakreczmanska Pokaż wiadomość
No to Wam teraz opowiem historię, która mną wstrząsnęła i sprawiła, że już nigdy nie zrobię zakupów w tym rossku.

Jedna mówi do drugiej: idę na zaplecze poczyścić szyjki, może się baby nie skapną, że ten tusz stoi u nas już od miesięcy, przecież jest okazja by wszystko sprzedać....

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51241574]No nie bardzo, widziałam te błyszczyki na Twoim blogu, naprawdę fajne, tylko u mnie wszystko co fajne jest bardzo trudno dostępne

Ja jestem bardzo ciekawa co myślą o tym panie pracujące w Rossmannach kiedy czytają posty na temat tego co się wyprawia w drogeriach gdzie pracują. Przecież one za to są odpowiedzialne i powinny temu zapobiegać, a nie jeszcze nasilać/dawać zły przykład macaczkom[/QUOTE]
też mam 1 błyszczyk z serii Woman i go bardzo lubię A Pierre Rene? O te: http://www.pierrerene.pl/pl/203-chic...yk-do-ust.html

Zwisa im to...w końcu same też otwierają pełnowartościowe produkty

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 11:44   #874
sarraa
Zakorzenienie

polecacie jakiś brązowy matowy cień?
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 11:49   #875
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez donatellaaa Pokaż wiadomość

Brak poszanowania klienta i tyle.

Kiedyś spotkałam się w Naturze z sytuacją, że babka wzięła kilka lakierów z szafy i każdym malowała po paznokciu, a potem leci do babki i się bezczelnie pyta czy da jej zmywacz. Dała
201612060923 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 11:50   #876
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
polecacie jakiś brązowy matowy cień?
Golden Rose ma fajne maty

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 11:52   #877
donatellaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Sama bym tak kupowała jeśli bym pracowała np w R no nie oszukujmy się :P
Chyba każda by tak robiła ale standardem powinno być zabezpieczanie kolorówki i jak kilka z Was pisało zamykanie szuflad na kluczyk

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51241870]

Brak poszanowania klienta i tyle.

Kiedyś spotkałam się w Naturze z sytuacją, że babka wzięła kilka lakierów z szafy i każdym malowała po paznokciu, a potem leci do babki i się bezczelnie pyta czy da jej zmywacz. Dała[/QUOTE]

No skoro jest przyzwolenie pracowników na takie akcje to babska korzystają ile wlezie żenada

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-01, 11:54   #878
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Golden Rose ma fajne maty

a może któraś z Was ma z bourjois poczwórną paletkę? jak się sprawdza?
Stary 2015-05-01, 11:58   #879
ciastecek
Zakorzenienie

Ja miałam ostatnio sytuację, że był tester i jedna butelka mojego podkładu. Oczywiście otwarty podkład i umazana pomka. Poprosiłam o nowy to pani popatrzyła na mnie jak na ufo. Spojrzała do szuflady i mówi, że nie ma, ale po jej twarzy było widać, że chce bym wzięła otwarty, bo nawet dodała, że już nie będzie dostawy. Odstawiłam i poszłam do innego i dostałam prosto z tej folii co są fabrycznie pakowane.

Ja naprawdę nie rozumiem, jak można otwierać produkty, jak się ma tester.... nawet mój tata zwraca na to uwagę, bo kiedyś był świadkiem jak kobieta obok niego testowała antyperspirant w kulce i odłożyła....
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 11:59   #880
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:

a może któraś z Was ma z bourjois poczwórną paletkę? jak się sprawdza?
Ja mam brązy Bourjois, bardzo fajne cienie, całkiem trwałe i pigmentacja też w porządku.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 12:01   #881
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Ja mam brązy Bourjois, bardzo fajne cienie, całkiem trwałe i pigmentacja też w porządku.
a jakie one są? wszystkie z drobinami?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-01, 12:06   #882
Aniuulka86
Przyczajenie

Ja wczoraj z kolei byłam świadkiem jak jakaś małolata przekręcała korektor z lovely w pędzelku, zwróciłam jej uwagę i na szczęście jeszcze za mało przekręciła i korektor się nie wydostał na pędzelek. Matko co za ludzie;/ ale nic nie skomentowała chyba głupio jej było, że została przyłapana.
mi udało się poprosić Panią o tusze z szuflady, a żółtka z lovely udało mi się dostać jeszcze z tych zafoliowanych opakowań z szuflady więc jestem spokojna
Aniuulka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 12:13   #883
donatellaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
Ja miałam ostatnio sytuację, że był tester i jedna butelka mojego podkładu. Oczywiście otwarty podkład i umazana pomka. Poprosiłam o nowy to pani popatrzyła na mnie jak na ufo. Spojrzała do szuflady i mówi, że nie ma, ale po jej twarzy było widać, że chce bym wzięła otwarty, bo nawet dodała, że już nie będzie dostawy. Odstawiłam i poszłam do innego i dostałam prosto z tej folii co są fabrycznie pakowane.

Ja naprawdę nie rozumiem, jak można otwierać produkty, jak się ma tester.... nawet mój tata zwraca na to uwagę, bo kiedyś był świadkiem jak kobieta obok niego testowała antyperspirant w kulce i odłożyła....

O fuuuuj... szkoda,że jeszcze mydła nie otworzyła i nie umyła się pod pachami bo po co marnować w domu,jeśli można skorzystać w drogerii
Stary 2015-05-01, 12:23   #884
GrumpyCat
Wredny kotecek

Nałożyłam właśnie tusz clump defy i efekt super Po jednej warstwie wyglądam jakbym miała przyklejone rzęsy

Zdjęcie z neta ale u mnie efekt podobny

Edytowane przez GrumpyCat
Czas edycji: 2015-05-01 o 12:24
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 12:23   #885
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Powiem Wam, że to macactwo mnie przeraża rzadko kiedy stoje na perfumerii, czyli na kolorówce również, ale jak widzę, że baby ( określenie adekwatne do zachowania ) macają te wszystkie tusze, kredki, nawet lakiery do paznokci otwierają (!) to uj mnie strzela..ale jak zwracam uwagę, to mówią, żebym dała tester, no, a jego nie mam, więc sytuacja trochę patowa i nie ode mnie zależna niestety, ale od tych z góry.. dlatego wole już siedzieć 5h na kasie i kasować i cieszę się, że tam rzadko stoję, bo to nie było dobre dla mojego zdrowia psychicznego
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-01, 12:38   #886
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

W zeszlym roku wszystkie sklepy dostaly pismo z centrali, aby pilnowac klientki, aby nie otwieraly kolorowki no i wiadomo, abysmy same tez tego nie robily. Pracuje w galerii i powiem Wam jak to jest przy takiej promocji. Kobiet przy szafach multum, ja jedna, co druga osoba o cos pyta, zeby dobrac odcien, poradzic, no nie ma szansy aby wszystkie macaczki przyuwazyc. Oo a ile sie czlowiek naslucha wyzwisk, pyskowania! Ze jak to, ze ona musi zobaczyc szczoteczke, kolor na paznokciu, ze skoro nie ma testerow to pewnie dzielimy je wsrod siebie. Taaaa jasne.
Tak samo jak ktoras tu pisala jakis czas temu oburzona, ze w rossie nie dostaje probek bo kasjerki pewnie biora do domu. A skad mamy wziac probki skoro nam nie przysylaja?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-05-01, 12:38   #887
britnay
Zakorzenienie

Dziewczyny, a może założycie osobny wątek o macankach kosmetycznych? Chcąc poczytać o kosmetykach w promocji musze przedzierać się przez posty o otwieranych kosmetykach. Czy ktoś ma podobne zdanie?
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 12:40   #888
ania10zg
Rozeznanie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;51234823]Czarna jest koszmarna. Ale brązowa do brwi nie najgorsza moim zdaniem. A za 2 zł można spróbować. W przeciwieństwie do loda nie pójdzie w [/QUOTE]

Ja ją kiedyś używałam i zuzylam dwie do robienia kreski na górnej powiece. Teraz juz kreski nie robię, a trzecie leży w zapasie. Może do brwi tez zuzyje
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 12:45   #889
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
a jakie one są? wszystkie z drobinami?
Najwięcej drobin ma ten środkowy, to praktycznie sam brokat, zaś lecąc od najjaśniejszego do najciemniejszego to pierwszy jest taki perłowy, im ciemniejszy, tym bardziej matowy.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-01, 12:46   #890
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a może założycie osobny wątek o macankach kosmetycznych? Chcąc poczytać o kosmetykach w promocji musze przedzierać się przez posty o otwieranych kosmetykach. Czy ktoś ma podobne zdanie?
Zgadzam się.
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 12:52   #891
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Najwięcej drobin ma ten środkowy, to praktycznie sam brokat, zaś lecąc od najjaśniejszego do najciemniejszego to pierwszy jest taki perłowy, im ciemniejszy, tym bardziej matowy.
dzięki myślę nad nimi
Stary 2015-05-01, 12:57   #892
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
To jest wątek ogólny rossmanna, jak chcesz poczytać o kosmetykach to idź na rossmann: pronocje -40%
Stary 2015-05-01, 12:59   #893
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
ja się akurat nie zgadzam, bo tak to chociaż ileś nieuświadomionych osób natknie się na te posty i może następnym razem się dwukrotnie zastanowi, zanim coś otworzy. wg mnie problem jest dość poważny i chociaż taka dyskusja może coś zmieni. a zakładanie wątku o takim temacie skończy się na tym, że pare osób opisze podobne sytuacje, razem ponarzeka i żaden macacz tego nie przeczyta.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
To jest wątek ogólny rossmanna, jak chcesz poczytać o kosmetykach to idź na rossmann: pronocje -40%
o, właśnie też miałam to pisać.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 13:01   #894
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Nałożyłam właśnie tusz clump defy i efekt super Po jednej warstwie wyglądam jakbym miała przyklejone rzęsy

Zdjęcie z neta ale u mnie efekt podobny
A cóż to za firma tego tuszu?

Ja dziś nałożyłam tusz miss sporty volume coś tam(różowe opakowanie)i jest tak mokry, że musi jakiś czas postać otwarty bo posklejal mi rzęsy xd

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 13:03   #895
donatellaaa
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Dokładnie..nie ma sensu zakładać nowego wątku
Stary 2015-05-01, 13:04   #896
donatellaaa
Rozeznanie

Cytat:

Ja dziś nałożyłam tusz miss sporty volume coś tam(różowe opakowanie)i jest tak mokry, że musi jakiś czas postać otwarty bo posklejal mi rzęsy xd
Max factor...google nie gryzie
Stary 2015-05-01, 13:04   #897
GrumpyCat
Wredny kotecek

Swoją drogą ciekawe ile mamy macantek na tym wątku, tylko siedzą cicho
Stary 2015-05-01, 13:05   #898
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:

Max factor
Stary 2015-05-01, 13:08   #899
donatellaaa
Rozeznanie

Cytat:
Swoją drogą ciekawe ile mamy macantek na tym wątku, tylko siedzą cicho
No pewnie trochę ich jest nawet jedna pisała tutaj ,że "chyba nic się nie stanie,gdy raz się otworzy"...MASAKRA! tylko skąd wiadomo,ile tak naprawdę było razy otworzone...ech
Stary 2015-05-01, 13:09   #900
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

A miałyście może styczność z czarnym Color Tattoo? Nada się do szybkich kresek? Zastanawiam się czy pigmentacja będzie dostatecznie dobra, ale nie zależy mi na kruczoczarnej czerni
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości