Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-30, 22:56   #1831
Zainteresowana2
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Napisane przez zabojadka88 Pokaż wiadomość
Musiałabym puścic wszystkie maile od niego to zobczylabys o co chodzi,kiedys wypunktowalam mu pytania i odpisal...
proszę zdać się na moje doświadczenie
Nie ukrywam,ze wolę tak...ja wtedy za duzo nie myślę,bo ucina cala lawine historii w mojej glowie jednym zdaniem
Też z nim mailowałam...odpisywał tak samo

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 23:04   #1832
Mortycja72
Rozeznanie

Rany, nadal usiłuję znaleźć stanik, który zrobi mi choćby namiastkę okrągłych cycków. I mam 70D/75C. Tak małego biustu nie miałam od kilkunastu lat (przemieścił się w brzuch, do niedawna idealnie płaski, wręcz wklęsły - uroki wieku średniego )
Jestem zdesperowana i odliczam godziny.
Należy pamiętać, że mam 176 cm i 75 C nie wygląda przy tym wzroście na duży, wręcz przeciwnie.

Szann, niesamowity awatar

Któraś z was pisała, że implanty powodują obwisłość??? To niemożliwe chyba, jak są pod mięśniem, mięsień je trzyma?
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 23:05   #1833
zabojadka88
Rozeznanie

Wiec wiesz o czym mówię
Jak ktoś jest typowym panikarzem ,to takie odpowiedzi zatrzymują umysł.

Pamietam jak na konsultacji spytalam czy to bardziej boli niz cc,a on przeciez nie mialem)))))
Takie durne pytania zadawałam,wiec gość ma i tak anielską cierpliwość
zabojadka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 23:26   #1834
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mortycja72 Pokaż wiadomość
Rany, nadal usiłuję znaleźć stanik, który zrobi mi choćby namiastkę okrągłych cycków. I mam 70D/75C. Tak małego biustu nie miałam od kilkunastu lat (przemieścił się w brzuch, do niedawna idealnie płaski, wręcz wklęsły - uroki wieku średniego )
Należy pamiętać, że mam 176 cm i 75 C nie wygląda przy tym wzroście na duży, wręcz przeciwnie.

Któraś z was pisała, że implanty powodują obwisłość??? To niemożliwe chyba, jak są pod mięśniem, mięsień je trzyma?
Mięsień trzyma, a grawitacja robi swoje
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 23:32   #1835
Marczitka32
Przyczajenie

Kurcze dziewczyny to mnie teraz troszkę nastraszyłyście jak ja sobie poradzę ,a jeszcze jak byłam na wizycie 13 kwietnia to dokładnie mu wyjaśniłam że mam w domu małe dzieci i przez jaki czas będę potrzebować pomocy i chciałam mieć operacje pod koniec maja ze względu na to że w czerwcu mąż już idzie na urlop a on mi że po tygodniu już powinno być dobrze wiec poradził mi iść na początku maja żebym pod koniec czerwca spokojnie leciała do Polski a tu dupa :/
Tu na Islandii laski po dwóch tygodniach już wracają do pracy no trudno będę kombinować jakąś pomoc bo szkoda mi teraz przekładać termin i znowu czekać na wolny .Napiszcie mi proszę na co mam się nastawiać jak z tym bólem ? w coś powinnam się zaopatrzyć? tutaj operację się ma tego samego dnia o godzinie 15 i już w tym samym dniu się wychodzi do domu ..
Marczitka32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 23:34   #1836
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Mięsień trzyma, a grawitacja robi swoje
Dzięki dziewczynki, mój pierwszy cyckowy avatar

Morti, po co Ci okrągły pushup?
Mając tyle swojej piersi, z beczułkowatą budową klatki nie licz na sztuczny efekt, na pewno będą krągłe ale nie piłeczki
Tak jak i moje
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 23:38   #1837
Marczitka32
Przyczajenie

Motrycja72 niestety powiem Ci kochana że moja matula też miała sporawe piersi tylko po ciążach zostały same skórki wiec wypełniła je sobie implantami oczywiście umieszczane miała pod mięśniem i niestety ma piersi obwisłe teraz mija jej 10 lat i miała konsultacje u chirurga gdzie zaproponował jej lifting piersi i nowe implanty żeby te piersi miały ładny wygląd
Marczitka32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-30, 23:41   #1838
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marczitka32 Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny to mnie teraz troszkę nastraszyłyście jak ja sobie poradzę ,a jeszcze jak byłam na wizycie 13 kwietnia to dokładnie mu wyjaśniłam że mam w domu małe dzieci i przez jaki czas będę potrzebować pomocy i chciałam mieć operacje pod koniec maja ze względu na to że w czerwcu mąż już idzie na urlop a on mi że po tygodniu już powinno być dobrze wiec poradził mi iść na początku maja żebym pod koniec czerwca spokojnie leciała do Polski a tu dupa :/
Tu na Islandii laski po dwóch tygodniach już wracają do pracy no trudno będę kombinować jakąś pomoc bo szkoda mi teraz przekładać termin i znowu czekać na wolny .Napiszcie mi proszę na co mam się nastawiać jak z tym bólem ? w coś powinnam się zaopatrzyć? tutaj operację się ma tego samego dnia o godzinie 15 i już w tym samym dniu się wychodzi do domu ..
Nastaw sie na rwanie, pieczenie w klacie, ciężkośc i uczucie kamieni na Mostku, Okropna bezradność i ograniczenie rąk. ..bol pleców, garba, chodzenie tempem żółwia, sama nie wstaniesz, pierwsze 2-3 dni ale nie wiem, byc moze po tygodniu bedzie super, radze ci jednak nastawic sie na totalną niemoc i ból.

Lepiej się pozytywnie rozczarować prawda?

Co nie zmienia faktu, ze podnosić dzieci ma sie zakaz całkowity do 2tygodni!
Stary 2015-05-01, 09:20   #1839
EwaNS
Raczkowanie

Szann awatar bomba Jak one już teraz tak pięknie wyglądają to co dopiero za pół roku kiedy się całkowicie ułożą
Dzisiaj czytałam o lasce która miała implant z solą fizjologiczną wypełniony do 3000CC (tak nie pomyliły mi się zera). Jak to nawet fizjologicznie możliwe ? Przecież to musi ważyć koło 6 kg ...
A tak w ogóle to witam się
Stary 2015-05-01, 09:31   #1840
Vloszka77
Raczkowanie

Szann:Gratulacje ,sa mega duże i widzę ze przepiękne ..

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Dzień dobry niunie jeszcze 3 dni yuchuuu
Dziś jadę do dziadka na urodzin zapowiada sie Big Party
Pózniej zobaczę gdzie sie wrzuca wejściówki ,o nieeee wstydzę sie ,ale za 3 dni nowkiiiiiii
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 09:32   #1841
EwaNS
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mortycja72 Pokaż wiadomość

Rozumiem Cię doskonale bo ja też całe życie miałam płaski brzuch a od kilku lat już niestety taki nie jest. Na szczęście odkąd mam żelki i lepsze proporce ciała jakoś ginie ten niezbyt idealny brzuch ( he,he no przynajmniej ja tak myślę )
Co do opadania implantu to niestety grawitacja działa i nie ma opcji żeby nie ale np. piankowe implanty z definicji wolniej opadają bo bardziej wrastają w otaczającą tkankę. Ja nie chciałam piankowych więc wybrałam teksturowane anatomiczne .Anatomiczne podobno dłużej trzymają kształt i wolniej opadają ( co w tym wieku ma znaczenie bo niestety skóra wiotczeje) ale jest to niestety kosztem ruchomości implantu ( takie coś za coś).
Stary 2015-05-01, 10:47   #1842
Serce
Raczkowanie

EwaNS czyli jak dobrze zrozumiałam anatomiczne są mniej ruchome od okrągłych? Ja bardzo chciałabym taki naturalny efekt lekkich zwiskow ;-)

Szann piękne wyszły twoje żelki chandre miałaś z powodu bólu czy nie byłaś zadowolona z efektu?
Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 10:51   #1843
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Marczitka, nie chce Cię straszyć, dzisiaj bylam na zakupach - w tamten poniedziałek mialam operacje, w dodatku sprzętem Ellman - wiec bolalo ok.70% mniej i dzisiaj jak chciałam wziac 5kg worek ziemniaków tak szybko zrezygnowałam i wzielam dwa po 2,5kg... dla Twojego dobra, wez sobie kogos do pomocy, bo takie maluchy pewnie swiata poza mamą nie widzą i ciagle cos chcą. .. nie mozesz dźwigać, podnosić przez miesiąc nic ciężkiego

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

PassionDay, Ty tak samo Kochana, ciężko Ci będzie samej wstac i ściągnąć majtki, a co dopiero dzieci... chyba trzeba wysłać do Babci
Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
Szann czy do pytałaś lekarza o co chodzi z tym nowym sprzętem? Jak to działa ze mniej boli? Czy myślisz, ze dzięki temu sprzętowi tak dobrze przeszłaś okres pooperacyjny?
Cytat:
Napisane przez zabojadka88 Pokaż wiadomość
Jak ja Kocham pisać z naszym dr.... i ta jego lakoniczność
Witam
Panie Doktorze,niedawno operował Pan,moją koleżankę
Jesteśmy w stałym kontakcie i nie może się nachwalić zarówno efektów jak i opieki pooperacyjnej.
Na moje i Pana nieszczęście przebąkneła coś o innowacyjnej metodzie biotemii-radiofalowej-ellman
Zaznaczyła,ze mniej po niej bolało i szybciej doszla do siebie.Z racji tego,ze juz na pierwszej wyzycie ujawniłam ,ze boję się bólu (nic w tej kwestii się nie zmieniło)-wiem ,wiem chciałoby się napisać ,to po co dziewczyno Ci ta operacja -chciałabym spytać czy mogłabym być operowana ww sposobem/techniką/sprzętem

Podrawiam serdecznie

Witam Panią
Oczywiście.
zanotowałam też go mocno o to wypytam Szann a avek miód
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 11:34   #1844
_Dorka_
Raczkowanie

Szann
Gratuluję, masz je ogromne

A u mnie już prawie 10 tygodni.
Dodałam zdjęcie, jak chcecie to sobie zerknijcie.

Miłego dnia dziewczyny

aha, jak myślicie - kiedy można zacząć nosić staniki z fiszbinami?

Edytowane przez _Dorka_
Czas edycji: 2015-05-01 o 12:03
_Dorka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 12:02   #1845
zabojadka88
Rozeznanie

Nie wiem skąd wzielam tą biotemię ....chyba wymyśliłam jakąś nową terminologię
DIATERMIA-dla wszystkich,ktore chcą pytać dr,a nie chca się skompromitować ja niestety walnełam babola
Tak to jest jak człowiek udaje inteligentniejszego niż jest w rzeczywistości i próbuje używać nieznanej mu terminologii

Chcialabym juz zmienić avatara i pokazać się od przodu....Juz niedlogo !!!

Edytowane przez zabojadka88
Czas edycji: 2015-05-01 o 12:10
Stary 2015-05-01, 12:12   #1846
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Cytat:
Napisane przez _Dorka_ Pokaż wiadomość
Szann
Gratuluję, masz je ogromne

A u mnie już prawie 10 tygodni.
Dodałam zdjęcie, jak chcecie to sobie zerknijcie.

Miłego dnia dziewczyny

aha, jak myślicie - kiedy można zacząć nosić staniki z fiszbinami?
Mnie doktor pozwolił po miesiącu, bo nie miałam żadnych komplikacji. Ale on również pozwolił mi na powrót do ćwiczeń, w tym biegania. Także dużo zależy od lekarza. Jedyne co poradził, to fiszbiny, które nie uciskają blizn - i faktycznie w takich stanikach jest mi wygodniej.

Z tą niemocą i nastawianiem się na najgorsze to bym nie straszyła. Właściwie większość dziewczyn odczuwa przełom między 3 a 5 dniem. Dźwiganie powyżej 2kg nie jest za mądre, nie dość, że boli, to można sobie naderwać i tak już nadszarpnięte mięśnie. Jak już płacimy grube tysiące, to trzeba o to dbać. Podobnie nie ogarniam dziewczyn, które wydają majątek na cycki, a potem kupują źle dobrane staniki.

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki

Edytowane przez rochelle_
Czas edycji: 2015-05-01 o 12:14
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 12:47   #1847
Pinia16
Raczkowanie

Ja wybrałam anatomiczne silikonowe z powłoka z pianki wlasnie dlategoze zmwolniej opadaja miękną tez wolniej ale za to znacznie minimalizują możliwość obrotu implantu a jak wyjdzie okaże sie niestety po czasie 😀
Pinia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 13:07   #1848
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serce Pokaż wiadomość
EwaNS czyli jak dobrze zrozumiałam anatomiczne są mniej ruchome od okrągłych? Ja bardzo chciałabym taki naturalny efekt lekkich zwiskow ;-)

Szann piękne wyszły twoje żelki chandre miałaś z powodu bólu czy nie byłaś zadowolona z efektu?
Serce, u mnie okrągłe implanty wyszly jak anatomy, ale to z powodu a) budowy mojej klatki b) sporej ilości swojego gruczołu c) szeroko rozstawionych piersi
tez bardzo mi sie podoba efekt lekkich zwiskow, piersi Siwiec przed wymiana
Zobaczymy co to sie u mnie wykluje
A chandra pooperacyjna to częste zjawisko, byly za małe, za szpicate i sutki patrzyly na bok a teraz powolutku nabierają kształtów piersi, motto wątku: Piersi uczą cierpliwości

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
Mnie doktor pozwolił po miesiącu, bo nie miałam żadnych komplikacji. Ale on również pozwolił mi na powrót do ćwiczeń, w tym biegania. Także dużo zależy od lekarza. Jedyne co poradził, to fiszbiny, które nie uciskają blizn - i faktycznie w takich stanikach jest mi wygodniej.

Z tą niemocą i nastawianiem się na najgorsze to bym nie straszyła. Właściwie większość dziewczyn odczuwa przełom między 3 a 5 dniem. Dźwiganie powyżej 2kg nie jest za mądre, nie dość, że boli, to można sobie naderwać i tak już nadszarpnięte mięśnie. Jak już płacimy grube tysiące, to trzeba o to dbać. Podobnie nie ogarniam dziewczyn, które wydają majątek na cycki, a potem kupują źle dobrane staniki.
Rochelle, lepiej postraszyc Dziewczyny żeby się nastawialy na najgorsze niz mówić ze oj tam, nic nie boli, na zdjeciu szwów widzialam dziewczynę co prawie nic nie bolalo... jak zjechała windą na dół zrobila trzy kroki i mało nie zemdlala, mówiła ze taki bol, nigdy czegos takiego nie czula.
ja sie hamuje jak moge, zakupy z samochodu wyciagalam na 10x, a sięgnięcie przycisku do zamykania bagażnika - to bylo wyzwanie no, powiem szczerze, ze nic mnie juz nie boli, nawet jak wstaje, odkurzacza do tej pory nie dźwigam, piękna sprawa jak TZ to robi hehehe, tak jak piszesz nie po to die wydaje kupe kasy na biust, żeby efekt spindolic jednym niewłaściwym ruchem. ..
a napiszcie mi, boze święty, kiedy bede mogła chociaz poleżeć na boku
Stary 2015-05-01, 13:15   #1849
zabojadka88
Rozeznanie

Powiedzcie mi dziewczyny proszę,na pewno był ten temat poruszany,jak to wyglada z rozstepami?
Ja mam po karmieniu niewidoczne nitki,czy po powiekszeniu będzie je mocniej widać?
Stary 2015-05-01, 13:49   #1850
madlen666
Zadomowienie

smaruj piersi przed operacja zwykla oliwka ziaja lub bio oli codziennie 2razy dziennie pomoze ,mi pomoglo nie mam rozstepow a mialam przed operacja tez takie cieniutkie, nowe sie nie pojawily po operacji tez natluszczalam skore oliwka

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2015-05-01 o 13:51
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 14:25   #1851
Zainteresowana2
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Madlen666 jak Twoje piersi? Nadal pobolewają?
Tysiaczku a co u Ciebie? Jak ta jedna pierś?

Stary 2015-05-01, 14:28   #1852
madlen666
Zadomowienie

tak piersi nadal pobolewaja

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2015-05-01 o 14:46
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 15:42   #1853
Serce
Raczkowanie

Szann no właśnie dlatego zdam się na opinie doktora. Powiem mu o jaki efekt mi chodzi to pewnie dobierze odpowiednie. Ile płaciłas za operke jeśli można wiedzieć?

Edytowane przez Serce
Czas edycji: 2015-05-01 o 15:43
Stary 2015-05-01, 16:23   #1854
szann
Zakorzenienie

Piętnaście i pół
Stary 2015-05-01, 16:34   #1855
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Piętnaście i pół
tyle mam odłożone, ale do operki uzbieram na tzw. dodatki, jak mi zaplanuje na wrzesień
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 16:50   #1856
Serce
Raczkowanie

grubo tyle kasy, ale cóż dobry jest to się ceni..

Poniżej wklejam fotki piersi które mi sie bardzo podobaja i teki efekt chciałabym uzyskać.
Ja wolałabym te większe ale M jest za mniejszymi fajne takie własnie troche zwiski i bardzo naturalne. Co sadzicie maja anatomy czy okrągłe? Szann Ty jestes ekspertką ;-) Moja wyjściówka jest podobna od tych mniejszych ;-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2015-05-01 16.42.59.jpg (40,2 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2015-05-01 16.37.11.jpg (36,3 KB, 57 załadowań)
Stary 2015-05-01, 17:17   #1857
Roxi69
Raczkowanie

Ola Dziewczyny!
Milego pieknego majowego weekendu zycze

Szann fajna focia
Roxi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 17:32   #1858
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Piętnaście i pół
Ja to dopiero mdleję, jak mam drugi raz wywalić ponad 10tys. , także nie żałuj

Poszalałaś z awatarem . Cudnie wyglądają!

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 17:37   #1859
kochaneczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MizerneA Pokaż wiadomość
Hejka
recenzja będzie w miarę możliwości na bieżąco + fotki Tylko myślę sobie, czy może jednak robić jakieś 440 zamiast 400? Wszystkie szczęśliwe Cycolinki piszą, że brać większe i nie pytać, bo potem żal, że tyle kasy poszło w mini rozmiarek...
No nie wiem...
L.p i tak włoży to co mu będzie pasować. On ci przed operacja nie powie dokładnie jaki implant będziesz miała. Dowiesz się jak się obudzisz ale zaznacz mu na wszelki wypadek maximum, bo on lubi sobie pofolgować 😄
10.04.2017 - licooooowki dr.KOBA
??.??.2017 - ckn (szukam lekarza )

instagram. kochaneczka7
kochaneczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 17:48   #1860
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochaneczka7 Pokaż wiadomość
L.p i tak włoży to co mu będzie pasować. On ci przed operacja nie powie dokładnie jaki implant będziesz miała. Dowiesz się jak się obudzisz ale zaznacz mu na wszelki wypadek maximum, bo on lubi sobie pofolgować 😄
Witaj Kochaneczka
Co u Ciebie? Jak nowe cycuszki? Może nowe foto wrzucicz jak się zmieniły

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości