Rozstanie z facetem XXXIII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-01, 12:58   #1021
oh Mandy
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII

Letmego - strasznie bliskie jest dla mnie to, co piszesz. Przypominasz mi mnie sprzed 3 lat. Miałam podobne odczucia; podobnie ciężko przez to przechodziłam.
Może to jest okrutne, co powiem - ale będzie cholernie ciężko. Trzeba to znieść. Zobaczysz, że któregoś dnia wstaniesz i przekonasz się, że wszystko po Tobie spłynęło. Obudzisz się z lekkim sercem, a nie ze ściśniętym z nerwów.
Nie będę Ci doradzać banałów pt: zajmij się sobą, bo wiem, jak żałośnie te słowa brzmią w obliczu, gdy nie ma się ochoty na cokolwiek, a każdy kęs kanapki trzeba w siebie wmuszać.
Jedyne co - to spędzaj czas z ludźmi. Nawet jedź sama na zakupy. Mnie to pomagało, bo w miejscach publicznych nie chciałam się rozklejać. Oglądaj durne seriale. Do dziś pamiętam, że obejrzałam wszystkie sezony "Teraz albo nigdy".

Czas, czas, czas. Teraz jest najgorsze. Nie od dziś wiadomo, że "Love is a losing game".

Napisałam Ci z własnego doświadczenia. Jednak dobrze wiem, jak działały na mnie rady "będzie dobrze", "zajmij się sobą" itd. Wrrrr.. Chcę Cię tylko zapewnić, że pewnego dnia minie samo.

Aha - i dobrze jeść, dużo pić. Straciłam w tamtym czasie połowę włosów i spooooro czasu zajęło mi przywracanie wszystkiego do normy. Nie warto!

Edytowane przez oh Mandy
Czas edycji: 2015-05-01 o 12:59
oh Mandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 13:06   #1022
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez letmego Pokaż wiadomość
Nie no jasne. Najgorsze i najbardziej żałosne jest proszenie się o miłość.
Ile razy ja sama o to go prosiłam. Tzn nie to, żeby on mnie nie kochał, bo wiem że kocha całym sercem, ale czasem nerwy, żal, złość to wszystko przesłaniały.

juz wróciłam. Nawet nie miałam o czym z nim rozmawiać. Na koniec powiedziałam, że idziemy bo grill będzie i ze goście przyjadą. To się spytal kto będzie. Powiedziałam, że nieważne i poszłam.

Nic się ten człowiek nie zmienił.

Cytat:
Napisane przez letmego Pokaż wiadomość
Staram się, ale mój organizm jest bardzo przeciwko mnie w tym momencie.
Jak zaczynam żyć nadzieją to jestem w stanie coś przełknąć. W innych momentach jest to a wykonalne. Już nawet rozważam zakup tych dziwnych aptecznych wysokokalorycznych papek. Nie jest dobrze, jak widać
Tez tak mam, że wszystko mi rosnie w buzi z nerwów... Potrafiłam nie jest po 4 dni... Byłam słaba, a pracuje w biedronce. Praca to była katoorga dla mniie. Ale naprawdę jest lepiej z dnia na dzień.

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Oj Mandy, pocieszające jest to co piszesz. Naprawdę. To daje mi nadzieje.
Stary 2015-05-01, 13:10   #1023
bialaRoza
Wtajemniczenie

GG do bialaRoza

a czy to jest normalne, że ciągle mam ściśnięty żołądek z nerwów?
2 miesiące temu dochodziłam do siebie po ciężkim stresie na uczelni, teraz znowu czuję, że zaczyna mi się nerwica.

bialaRoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 13:11   #1024
CorkaCzarownic
Zadomowienie

A wiecie co jest najgorsze? Ze fajna ze mniie dziewczyna. Naprawdę. Niczego minie brakuje, niie głupia jestem (oprócz ostatnich czasów i spraw dotyczących jego ), sympatyczna, miła,można na mniie polegać, nie zdradzam, Kocham mocno. Źle miał? No źle?! Potrafiłam wstawać o 5 rano by wozić go do pracy. Codziennie. Mimo, że zajmowałam się dzieckiem. Obiadki mu woziłam, bo przecież tyle w pracy siedział. A on biedny mis.niezrozumiany. Czy szczera rozmowa to coś naprawdę bardzo trudnego i wymagającego? Chyba z 5 klepek mi odebrał...
Stary 2015-05-01, 13:18   #1025
letmego
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Letmego - strasznie bliskie jest dla mnie to, co piszesz. Przypominasz mi mnie sprzed 3 lat. Miałam podobne odczucia; podobnie ciężko przez to przechodziłam.
Może to jest okrutne, co powiem - ale będzie cholernie ciężko. Trzeba to znieść. Zobaczysz, że któregoś dnia wstaniesz i przekonasz się, że wszystko po Tobie spłynęło. Obudzisz się z lekkim sercem, a nie ze ściśniętym z nerwów.
Nie będę Ci doradzać banałów pt: zajmij się sobą, bo wiem, jak żałośnie te słowa brzmią w obliczu, gdy nie ma się ochoty na cokolwiek, a każdy kęs kanapki trzeba w siebie wmuszać.
Jedyne co - to spędzaj czas z ludźmi. Nawet jedź sama na zakupy. Mnie to pomagało, bo w miejscach publicznych nie chciałam się rozklejać. Oglądaj durne seriale. Do dziś pamiętam, że obejrzałam wszystkie sezony "Teraz albo nigdy".

Czas, czas, czas. Teraz jest najgorsze. Nie od dziś wiadomo, że "Love is a losing game".

Napisałam Ci z własnego doświadczenia. Jednak dobrze wiem, jak działały na mnie rady "będzie dobrze", "zajmij się sobą" itd. Wrrrr.. Chcę Cię tylko zapewnić, że pewnego dnia minie samo.

Aha - i dobrze jeść, dużo pić. Straciłam w tamtym czasie połowę włosów i spooooro czasu zajęło mi przywracanie wszystkiego do normy. Nie warto!

Bardzo Ci dziękuję. Zazdroszczę Ci, że u Ciebie to jest już wspomnieniem sprzed 3 lat. Chciałabym, żeby u mnie były to chociaż 3 miesiące.
Gdzieś w środku zdaję sobie sprawę, że to minie. Tylko chyba nie do końca chcę, żeby minęło.. Teraz mam go choć troszkę, jest jakaś nadzieja. Po tym, co powie mi w przyszłym tygodniu może się okazać, że nie ma już nic.
Zawsze mało piłam, teraz, z racji niejedzenia codziennie wstaje i wmuszam w siebie wodę. Obiecuję sobie ile szklanek wypiję kolejnego dnia i spełniam obietnice dane samej sobie.

Czuję się z tymi emocjami jak szalona, albo jak dziecko. Totalnie nie wiem, co ze sobą zrobić, mimo, że przeżyłam już rozstania po dłuższych związkach.

Boję się, że moje życie potoczy się dalej, gdzieś znajdę swój spokój i miejsce. I że za te kilka lat dalej będę wiedzieć, że on był mężczyzną mojego życia.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez CorkaCzarownic Pokaż wiadomość
juz wróciłam. Nawet nie miałam o czym z nim rozmawiać. Na koniec powiedziałam, że idziemy bo grill będzie i ze goście przyjadą. To się spytal kto będzie. Powiedziałam, że nieważne i poszłam.

Nic się ten człowiek nie zmienił.

Tez tak mam, że wszystko mi rosnie w buzi z nerwów... Potrafiłam nie jest po 4 dni... Byłam słaba, a pracuje w biedronce. Praca to była katoorga dla mniie. Ale naprawdę jest lepiej z dnia na dzień.

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Oj Mandy, pocieszające jest to co piszesz. Naprawdę. To daje mi nadzieje.
Dobrze, że wróciłaś z tego miejsca. Może zniechęcisz się do tego człowieka, przez jego zachowanie

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaRoza Pokaż wiadomość
a czy to jest normalne, że ciągle mam ściśnięty żołądek z nerwów?
2 miesiące temu dochodziłam do siebie po ciężkim stresie na uczelni, teraz znowu czuję, że zaczyna mi się nerwica.
Jak najbardziej normalne. Ja mam tak od tygodnia. Mam też takie straszne napady paniki. W nocy np budzę się i rzucam w poszukiwaniu telefonu, bo może akurat napisał i chce wrócić i ja już teraz muszę to sprawdzić i powiedzieć, że chcę, by był.

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
A wiecie co jest najgorsze? Ze fajna ze mniie dziewczyna. Naprawdę. Niczego minie brakuje, niie głupia jestem (oprócz ostatnich czasów i spraw dotyczących jego ), sympatyczna, miła,można na mniie polegać, nie zdradzam, Kocham mocno. Źle miał? No źle?! Potrafiłam wstawać o 5 rano by wozić go do pracy. Codziennie. Mimo, że zajmowałam się dzieckiem. Obiadki mu woziłam, bo przecież tyle w pracy siedział. A on biedny mis.niezrozumiany. Czy szczera rozmowa to coś naprawdę bardzo trudnego i wymagającego? Chyba z 5 klepek mi odebrał...
Same here.. Poza faktem, że muszę zmienić swój charakter, bo bywam głupio zaborcza (jedynie w momentach, kiedy coś nie gra w związku, kiedy jest mi źle, to taka moja forma obrony) wszystko jest ze mną raczej ok. Ja również byłam przy nim w najgorszych momentach jego życia, kiedy był człowiekiem złym, którego nikt nie chciał mieć obok. A on zostawia mnie, kiedy to ja znajduję się na dole.

Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty...
letmego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 13:28   #1026
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Nawet głupiego pampersa nie zmienił jej jak go prosiłam. "Ty zmień". Nic się nie zmieniło. NIC. Nadal jest taki sam, beznadziejny. Tylko mi przypomniał o co się kłóciliśmy - on nie będzie w nocy wstawał, on nie ma czasu, on chce pospać, a ja to co? gorsza kategoria...

Też bywałam zazdrosna, sprawdzałam jego telefon, czy fb od czasu do czasu. I widocznie miałam nosa.

Jestem na niego wściekła, aż popłakałam się. Pierwszy raz płaczę, bo jestem na niego wściekła!

Edytowane przez CorkaCzarownic
Czas edycji: 2015-05-01 o 13:46
CorkaCzarownic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 13:58   #1027
Malla
Nie depcze krokusów

OH MANDY - co u Ciebie? Widziałam, że skończyłaś szkołę. Jak się ma koteł?
Stary 2015-05-01, 14:06   #1028
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
OH MANDY - co u Ciebie? Widziałam, że skończyłaś szkołę. Jak się ma koteł?
Dzięki, że pytasz Licencjat obroniłam, ale było mi mało i studiuję prawo. Poza tym znalazłam dorywczą pracę i mam praktyki w kancelarii, więc jakoś leci.
Koteł ma się dobrze! A jak Twoje dwa łobuzy?
Stary 2015-05-01, 14:47   #1029
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Dzięki, że pytasz Licencjat obroniłam, ale było mi mało i studiuję prawo. Poza tym znalazłam dorywczą pracę i mam praktyki w kancelarii, więc jakoś leci.
Przesz do przodu
Jak życie uczuciowe?
Moje koty są cudowne
Stary 2015-05-01, 15:08   #1030
dagmaraxd
Raczkowanie

dziewczyny proszę powiedzcie, że ogłupienie z pierwszej miłości po jakimś czasie mija, idzie naprzód i da się kolejny raz zakochać bo już nie wytrzymam tego rollecostera :/
dagmaraxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 15:21   #1031
kaate93
Zadomowienie

Ja dzisiaj przeżyłam szook
Dostałam rano esa, no to sprawdzam i co się okazuje? Były postanowił się odezwać Że jednak nie kocha tej laski z którą mieszka, że kochał i kocha tylko mnie. I ogólnie że jest największym kretynem, żałuje cholernie tego co zrobił i że wystarczyłoby jedno moje słowo a by wrócił

Ja wiedziałam że kiedyś usłyszę takie słowa, ale nie miałam pojęcia że tak szybko! Jestem w totalnym szoku do teraz.
Ale nawet mu nie odpisałam i nie zamierzam się do niego odzywać.
Ma co chciał. I wiecie co? Ja wcale nie chciałabym do niego wrócić.
Przyniosło mi to ogromną satysfakcję że żałuje, ale nic więcej.
Za dużo się między nami wydarzyło, za bardzo mnie skrzywdził tym odejściem.
kaate93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 15:24   #1032
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaate93 Pokaż wiadomość
Dostałam rano esa, no to sprawdzam i co się okazuje? Były postanowił się odezwać Że jednak nie kocha tej laski z którą mieszka, że kochał i kocha tylko mnie. I ogólnie że jest największym kretynem, żałuje cholernie tego co zrobił i że wystarczyłoby jedno moje słowo a by wrócił

Ja wiedziałam że kiedyś usłyszę takie słowa, ale nie miałam pojęcia że tak szybko! Jestem w totalnym szoku do teraz.
szybki jest :P
Stary 2015-05-01, 16:51   #1033
inspiron2
Zadomowienie

Cytat:
szybki jest :P
Nawet bardzo szybki..

Nie warto martwić się czymś, czego nie można uniknąć. Dość będzie zmartwień, kiedy to nastąpi.
inspiron2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 17:02   #1034
96d01e102add7070c06976f58186673cd4c31562_5fd94e024ad80
Konto usunięte

Cytat:

Ciekawe czy mówi szczerze. Zazdroszczę Ci tego, że Cię to nie ruszyło.

Ja przestałam się odzywać do niego, poprosiłam naszego kolegę żeby przekazał mu te rzeczy, i zamierzam się do niego nie odzywać co najmniej tydzień. Ale teraz siedzę na łóżku i ryczę . Widzę go jak jest dostępny na fb, bo ja gadam tam z tym kolegą właśnie. I płaczę, bo myślę o tym co będzie, jeśli on nie przejrzy na oczy i rzeczywiście nigdy nie wróci? nie wyobrażam sobie być z kimkolwiek innym, nie wyobrażam sobie być bez niego
96d01e102add7070c06976f58186673cd4c31562_5fd94e024ad80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 19:47   #1035
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jestem z Ciebie dumna!
Stary 2015-05-01, 20:00   #1036
faeria
she-wolf

[1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51245306]Ciekawe czy mówi szczerze. Zazdroszczę Ci tego, że Cię to nie ruszyło.

Ja przestałam się odzywać do niego, poprosiłam naszego kolegę żeby przekazał mu te rzeczy, i zamierzam się do niego nie odzywać co najmniej tydzień. Ale teraz siedzę na łóżku i ryczę . Widzę go jak jest dostępny na fb, bo ja gadam tam z tym kolegą właśnie. I płaczę, bo myślę o tym co będzie, jeśli on nie przejrzy na oczy i rzeczywiście nigdy nie wróci? nie wyobrażam sobie być z kimkolwiek innym, nie wyobrażam sobie być bez niego [/QUOTE]

Dlatego ja ex-a od razu zablokowałam na fb, a jego najbliższych powywalałam z obserwowanych tak, by jak najmniej rzeczy mi o nim przypominało.
Najlepszy kontakt to brak kontaktu
Ostatnio jakoś bardziej optymistycznie spoglądam w przyszłość. Obym znowu za nim nagle nie zatęskniła albo żeby coś się nie wydarzyło. Wystarczy tego!

tłumaczę
faeria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 20:17   #1037
inspiron2
Zadomowienie

Ciekawe co ja bym zrobila gdybym byla na miejscu? kaate93
Prawdopodobnie to samo choc moge sie mylic ..

Nie warto martwić się czymś, czego nie można uniknąć. Dość będzie zmartwień, kiedy to nastąpi.
inspiron2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-01, 21:24   #1038
bialaRoza
Wtajemniczenie

GG do bialaRoza

Przychodzi wieczór i co? I tyle z postanowień i jakiegokolwiek normalnego myślenia...

Stary 2015-05-01, 21:49   #1039
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Cytat:
Przychodzi wieczór i co? I tyle z postanowień i jakiegokolwiek normalnego myślenia...
:głasiu: wieczory sa najgorsze,no i poranki. I środek dnia też. Ale z czasem będzie coraz lepiej, sama widzisz jak dziewczyny tutaj piszą
Stary 2015-05-01, 21:51   #1040
bialaRoza
Wtajemniczenie

GG do bialaRoza

Cytat:
:głasiu: wieczory sa najgorsze,no i poranki. I środek dnia też. Ale z czasem będzie coraz lepiej, sama widzisz jak dziewczyny tutaj piszą
Czekam na to, chciałabym zeby po prostu cała sytuacja przestała uciskac mnie w srodku. Do tego chciałabym poznac swoja wartość, bo chyba gdzieś to zagubilam...

Stary 2015-05-02, 08:34   #1041
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Cytat:
Czekam na to, chciałabym zeby po prostu cała sytuacja przestała uciskac mnie w srodku. Do tego chciałabym poznac swoja wartość, bo chyba gdzieś to zagubilam...
To przykre jak takie wydarzenia niszczą nasza wartość i pewność siebie...

Mam ochotę napisać do mojego ex sms. Ale dwa dni juz nie pisałam. Wiec musze się powstrzymać. Dodał na instagramie film z Ula i podpisał ze tęskni. Mhm.
Stary 2015-05-02, 10:01   #1042
bialaRoza
Wtajemniczenie

GG do bialaRoza

Cytat:
To przykre jak takie wydarzenia niszczą nasza wartość i pewność siebie...

Mam ochotę napisać do mojego ex sms. Ale dwa dni juz nie pisałam. Wiec musze się powstrzymać. Dodał na instagramie film z Ula i podpisał ze tęskni. Mhm.
Pisz tu, ze mna, nie do niego
Dzień dobry, jak dzisiejsze samopoczucia?

Stary 2015-05-02, 10:24   #1043
oh Mandy
Zakorzenienie

Dziewczyny, głowa do góry. Jestem z wami

To jest przykre, ale nie warto nikogo prosić o miłość, nawet jeśli teraz sprawdzacie telefony co kilka minut, a jak dostaniecie smsa, to myślicie, że to ex.
Nie szukajcie z nimi kontaktu, nie piszcie do nich!

Teraz wam ciężko w to uwierzyć, ale przyjdzie taki czas, że poznacie kogoś ZNACZNIE lepszego!

Wszystkim, którym ciężko zasypiać i w ciągu dnia czują napięcie, polecam zwykłe "Tabletki uspokajające" w niebiesko - białym pojemniczku, dostępne za około 5 zł w aptece. Wg mnie nie ma lepszego preparatu, jeśli samemu nie można się uspokoić.

https://www.youtube.com/watch?v=Wmc8bQoL-J0 proszę bardzo
Stary 2015-05-02, 11:03   #1044
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Mandy! Mam nadzieję, że zerwałaś ten toksyczny związek o którym kiedyś pisałyśmy i nie masz już z tym nic wspólnego. Bardzo mi przykro było wtedy z Twojego powodu.. Przesyłam moc buziaków! Daj znać
Stary 2015-05-02, 11:13   #1045
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Cytat:
Pisz tu, ze mna, nie do niego
Dzień dobry, jak dzisiejsze samopoczucia?
Napisałam mu, ale tylko jedną emotkę... Oczywiście już żałuję..
Samopoczucie kiepskie, ale i tak o niebo lepsze niż byo chociażby tydzień temu.
Cytat:
Dziewczyny, głowa do góry. Jestem z wami

To jest przykre, ale nie warto nikogo prosić o miłość, nawet jeśli teraz sprawdzacie telefony co kilka minut, a jak dostaniecie smsa, to myślicie, że to ex.
Nie szukajcie z nimi kontaktu, nie piszcie do nich!

Teraz wam ciężko w to uwierzyć, ale przyjdzie taki czas, że poznacie kogoś ZNACZNIE lepszego!

Wszystkim, którym ciężko zasypiać i w ciągu dnia czują napięcie, polecam zwykłe "Tabletki uspokajające" w niebiesko - białym pojemniczku, dostępne za około 5 zł w aptece. Wg mnie nie ma lepszego preparatu, jeśli samemu nie można się uspokoić.

https://www.youtube.com/watch?v=Wmc8bQoL-J0 proszę bardzo
Właśnie to samo pomyślałam, tylu fajnych facetów na nas czeka, których nie trzeba prosić o miłość...Którzy sami ją po prostu nam okażą
Stary 2015-05-02, 11:16   #1046
bialaRoza
Wtajemniczenie

GG do bialaRoza

Cytat:
Napisałam mu, ale tylko jedną emotkę... Oczywiście już żałuję..
Samopoczucie kiepskie, ale i tak o niebo lepsze niż byo chociażby tydzień temu.

Właśnie to samo pomyślałam, tylu fajnych facetów na nas czeka, których nie trzeba prosić o miłość...Którzy sami ją po prostu nam okażą
Następnym razem skrobnij tutaj!
A co do "tylu fajnych facetów "... Boję się wlasnie tego, ze raczej tak nie będzie. Boję sie samotnosci, po tylu latach związku chyba nie umiem i nie chce być sama

Stary 2015-05-02, 11:24   #1047
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Cytat:
Następnym razem skrobnij tutaj!
A co do "tylu fajnych facetów "... Boję się wlasnie tego, ze raczej tak nie będzie. Boję sie samotnosci, po tylu latach związku chyba nie umiem i nie chce być sama
Też boje się samotności, nie chcę być sama. Chcę rodziny, chcę tego wszystkiego co planowałam z nim. Jednak teraz jest na to za wcześnie po prostu.

Mam ochotę położyć się do łóżka i płakać... Ale chyba nie mam już łez...

Edytowane przez CorkaCzarownic
Czas edycji: 2015-05-02 o 11:35
CorkaCzarownic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-02, 12:15   #1048
anka_sama
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dagmaraxd Pokaż wiadomość
dziewczyny proszę powiedzcie, że ogłupienie z pierwszej miłości po jakimś czasie mija, idzie naprzód i da się kolejny raz zakochać bo już nie wytrzymam tego rollecostera :/
Potwierdzam! Przeżyłam. Ale nikt nie zagwarantuje, że druga miłość tez nie skończy się zmiażdżeniem serca...

Witam wszystkich, chociaż udzielać się tu nie będę to pozwolę sobie was czasem podczytywać.

Edytowane przez anka_sama
Czas edycji: 2015-05-02 o 12:16
anka_sama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-02, 12:35   #1049
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Dzisiaj mam chyba znów jakiś kryzys... A na 14 do pracy jeszcze...
Stary 2015-05-02, 14:24   #1050
ewelatosck
Raczkowanie

[1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51240744]
Twierdzi, że jestem zaborcza (fakt, jestem, wiecznie się o coś czepiałam, wiem że to moja wina, i chciałam nad tym pracować dla siebie i dla niego) i zbyt poważna, a on ma charakter bardzo olewczy i taki, że się wiecznie wygłupia i że te zmiany o których była mowa po prostu by się nie udały, takie charaktery. Powiedział że stracił wiarę w to ze nam się uda i, że to nienormalne żeby w tak młodym związku były takie zgrzyty. I, że oboje tęsknimy za tym jak było kiedyś ale że to już nie wróci bo w nim się już coś wypaliło. Że nadal mu się podobam ale już nie zależy mu na mnie jako na swojej dziewczynie. I nie chce być ze mną, czekając na cud, że może jednak znowu zaiskrzy.
[/QUOTE]
Kochana, miałam dokładnie to samo... Tyle, że my byliśmy ze sobą ponad 2 lata, mieliśmy w planach zamieszkać razem, a tu nagle on mi wyjechał, że ja jestem za poważna, a on jest szalony, postrzelony, że ja wolę spokojne życie, a on nie potrafi na tyłku usiedzieć i on nie chce, żebyśmy się wzajemnie męczyli. Słowa, które pogrubiłam, to uwierz mi, jakbyś przytoczyła słowa mojego byłego ;( tyle, że on podobno mnie jeszcze kochał jak się rozstawaliśmy.

A tak ogólnie, to ja mam ostatnio mega kryzys, nic mi się już nie chce, nie wiem co mam ze sobą zrobić, życie zaczyna dla mnie tracić sens. Wczoraj zobaczyłam zdjęcie na którym tańczy z jakąś laską (zdjęcie z czwartku) i jeszcze z przed tygodnia (tydzień po naszym rozstaniu) jak stoi w klubie ucieszony z jakąś dziunią uwieszoną mu na ramieniu. Uwierzcie mi, serce mi pękło na tysiąc kawałków! A tego samego dnia, kiedy zostało zrobione to zdjęcie rozmawiałam z nim i on mi mówił, że jeszcze się nie oswoił z tym, że już nie jesteśmy razem... Najwyraźniej szybko mu przeszło... Ja nie wiem jak mam sobie z tym wszystkim poradzić, staram się wychodzić do ludzi, na grille, na miasto, ale każde miejsce przypomina mi jego, z okna mojego domu widzę jego blok i okna mieszkania jego rodziców, bo on ma okna do swojego mieszkania z drugiej strony... To mnie wszystko tak cholernie dobija... Znajomi mówią, że znikam w oczach, jestem kompletnie nie do życia. Macie jakieś rady? Bo ja już nie mogę się ogarnąć. Myślę o nim cały czas, wspomnienia wracają jak bumerang - odpycham je, a one za moment wracają ;( już nie daję sobie rady, to jest dla mnie takie cieżkie... Śni mi się co noc, słuchajcie, nawet u wróżki byłam!
ewelatosck jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości