Mamusie październikowe 2015! część II - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-02, 07:32   #4771
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II

To i ja z rana sie witam
Wczoraj caly dzien zalatany najpierw warszawa pozniej sprawy z domem ale mamy juz wszystkie papiery i idziemy do banku
Tz caly i zdrowy po skoku na bungee ale jestem lepsza z czego jestem zadowolona bo moge sie z niego smiac
Ja skoczylam za pierwszym razem bez odliczania (nie teraz , w lipcu) a mu z 4 razy odliczal i tyle tam stal hahah ale z niego zolnierz hihihi
Ruchow nie czuje nadal i wydaje mi sie ze mam czasami twardy brzuch , musze nospe kupic i zobaczymy czy sie cos zmieni. Dzis rodzinka przyjechala miejmy nadzieje ze pogoda dopisze to sie grilla zrobi

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Mala ja tez jeszcze nie spie ale Tz by sie obrazil ze lezymy a ja na telefonie wisze
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-02, 07:35   #4772
niud
Wtajemniczenie

Witam w ten słoneczny dzień. Nadrabiam Was od kilku dni, stąd będzie trochę starych cytatów

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
myśle że nie może być szkodliwy , nie był by oznaczony laurem konsumenta i nie był by rekomendowany przez naczelną rade pielęgniarek i położnych a poza tym testowany dermatologicznie - to jakaś bujdaaa
To tak niestety nie działa. Lactacyd też jest polecany, a w składzie ma pochodną substancji toksycznej. Kwestia tego kto się z kim dogada i jakie pieniążki za promocje zapłaci, niestety.

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
no może to być już wyr....hany materac , trzeba będzie chyba pomysleć o nowym , ale jak nowy materac to wypadało by łóżko(stelaż) zmienić, a jak łóżko to szafe i reszteehhh
Materac to bardzo ważna rzecz i warto zainwestować ! My kupiliśmy 3 lata temu w materac lateksowy i bardzo polecam. Już wcześniej byłam z niego mega zadowolona ale teraz odczuwam to jeszcze bardziej. Już od jakiś 2-3 tygodni po całym dniu jestem naprawdę zmęczona i mam "ciężkie nogi". Jak wieczorem jeszcze leżymy na kanapie przed telewizorem i coś oglądamy to już nie mogę znaleźć sobie wygodniej pozycji. Jak idę do łóżka to jak ręką odjął, wszystko momentalnie przechodzi. Dziś spałam u teściów i tu jest miękki materac i czuje się już trochę połamana, na szczęście jeszcze tylko jedna noc i zabrałam ze sobą kojec
Materac jest wg mnie tak ważna rzeczą, że dla brzdąca też na pewno zainwestuje w dobry. Dlatego od razu chce kupić łóżeczko, które posłuży kilka lat.

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Tak. Jeśli chodzi o spanie, to czuję się nawet gorzej niż w pierwszym trymestrze. Sypiam po 8-9h, a i tak chodzę niewyspana. Zawsze chodziłam spać koło 24-1, a teraz godzina 23, a ja się już odwracam na drugi bok. Męczące to jest, bo ani ze znajomymi dłużej posiedzieć, ani jakiś film wieczorny obejrzeć. A drugi trymestr miał być taki fajny .
Mam podobnie ale jest też zdecydowanie lepiej niż w 1 trym. Wtedy potrzebowałam chyba z 12 godzin snu. Wracałam do domu i od razu padałam. Ostatnio znowu zaczęłam pić kawę (przestał mnie zapach odrzucać) i znów na mnie zaczęła działać, może spróbuj. Wpijam jedną i dostaje energii. Przed ciążą piłam kawę prawie non stop - 5/6 dziennie to był standard.

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie
Śledzę wątek od prawie dwóch miesięcy, niestety wcześniej się nie udzielałam, bo uparcie chciałam nadrobić wszystkie wiadomości, a byłooo ich sporo, więc trochę mi to zajęło
Mam 26 lat, jest to moja pierwsza ciąża. Starania trwały od poprzedniego lata.
OM - 11.01.15 TP 15.10.15, a więc kilka dni po moich urodzinach jak dobrze pójdzie, choć już termin był zmieniany dwa razy
Znajdzie się dla mnie jakieś miejsce ? Przygarniecie ?
Witaj
Cytat:
Napisane przez mariolaw_132 Pokaż wiadomość
Cześć brzuchatki

Pare dni sie nie odzywałam ale staram się was czytać. Chciałabym się bardziej zadomowić na wątku ale niestety mój obecny sposób życia nie bardzo daje mi taką możliwość. Obstawiam, że w najbliższym czasie będę śledziła Wasze poczynania ale bez większego mojego udziału.

Gratulacje za ostatnie wizytacje i kciuki za kolejne.

Ja wizyte miałam we wtorek. Usg trwało ok godziny bo lekarz próbował podejrzeć to wszystko co sprawdza się na II badaniu genetycznym ale to był 17 tc. U mnie potwierdziło się, że będzie synek bo dumnie pokazywał siusiaka i jajeczka . Chłopak ważył już 185g i wg usg TP na 03.10. Zbadano mi również szyjke i ma 28mm. Dwóch ginów powiedziało że długość dobra ale przyznam że rózne opinie słyszałam.
Gratuluje udanej wizyty i synka, to kolejny siusiak w naszym wątku

i powinno być więcej cytatów ale coś je zjadło
Ja mimo 19t nadal nie czuje ruchów, ale się tym nie martwię bo brzuch nadal mi rośnie i daje mi to jakąś pewność, że wszystko jest ok, a przynajmniej, że pierworodny rośnie Apetyt też mi się chwilowo uspokoił i przestałam jeść jak smok, więc też wiem, że ten rosnący brzuch to nie od tego

Czekam jak domownicy wstaną i jedziemy na wycieczkę, miłej reszty weekendu !
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-02, 07:48   #4773
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość

Materac to bardzo ważna rzecz i warto zainwestować ! My kupiliśmy 3 lata temu w materac lateksowy i bardzo polecam. Już wcześniej byłam z niego mega zadowolona ale teraz odczuwam to jeszcze bardziej. Już od jakiś 2-3 tygodni po całym dniu jestem naprawdę zmęczona i mam "ciężkie nogi". Jak wieczorem jeszcze leżymy na kanapie przed telewizorem i coś oglądamy to już nie mogę znaleźć sobie wygodniej pozycji. Jak idę do łóżka to jak ręką odjął, wszystko momentalnie przechodzi. Dziś spałam u teściów i tu jest miękki materac i czuje się już trochę połamana, na szczęście jeszcze tylko jedna noc i zabrałam ze sobą kojec
Oj dla mnie tez mega wazna wiem bo testowalam juz kilka i na kazdym spi sie inaczej co prawda nie mam jakiegos super teraz ale to z racji faktu ze raz mieszkamy tu raz tu i szkoda nam bylo kasy na materac lepszy ja nawet lozka nie mam :P spie na paletach :P teraz taka moda :p naroznik tez mam z palet chociaz byl tak drogi ze bym kupila normalny :P
Stary 2015-05-02, 07:51   #4774
mala29lll
Zakorzenienie

Agatka ja nie wiem czy bym się w ogóle teraz odważyła. Tzn nie w ciąży tylko wcześniej. Kiedyś w Hiszpanii skoczyłam, ale to dawno było

U nas dziś w mieście występy i chyba pójdziemy na kabaret i gra jeszcze Agata Dziarmagowska. Kiedyś ją widziałam w Pytanie na śniadanie i całkiem fajną piosenkę śpiewała. Pewnie będzie góra żarcia i UWAGA kukurydza Mam nadzieję. Jak nie to się wkurzę, ale chociaż zjem gofra albo orzeszki prażone
Stary 2015-05-02, 07:55   #4775
toskaKrk
Wtajemniczenie

Część
Młody zrobił nam niespodziankę i jeszcze dosypia - normalnie pobudka max 6:30.
Chwilowo nadaję z podkarpacia- u Was tez tak pochmurno i ponuro? Aż nie chce się z łóżka wychodzić.

Agatka super ze zakup domu posuwa się naprzód

Malinowa fajne te bodziaki. Na pewno kupie jakiegoś z kotkiem i może z napisem mała siostrzyczka
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-02, 07:56   #4776
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
i to jak.. ciśnienie mi skacze jak nie wiem, najchętniej bym wtedy pozabijała wszystkich. a teraz do tego się strasznie łatwo irytuję więc nietrudno mnie wkurzyć :/
Weez, u mnie to samo, az TZ momentami robi wielkie oczy
Dzis mnie juz wkurzyl, wstal do toalety i mial wrocic jeszcze sie poprzytulac do lozka korzystajac z wolnego dnia. A on co? Do komputera i gre odpalil Taki mnie dopadl szal, ze poszlam i zaczelam go za kudly odciagac (ma dlugie), a ze nie bede mu rwac wlosow z glowy to strzelilam giga foch i sie zamknelam na klucz w sypialni Oczywiscie po chwili byl i skamlal pod drzwiami
Albo wczoraj, mial mi pomoc z obiadem czyli umyc dwa garnki a on ze nie bo sie mu musza odmoczyc (leń!) - taka mu litanie strzelilam, że pie*dole i sam niech se ten obiad robi
Wykoncze go teraz, nigdy tak nie mialam

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
U mnie dopiero 17 i to jego początek, więc tak szybko nie poczuję

Kebab obowiązkowo z sosem czosnkowym. Pychotka Mmmm.. Głodna znów jestem.. Zaraz zjem drugą tortillę, obowiązkowo z sosem czosnkowym

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Sabonka, oby mój sen się sprawdził
Ja poczulam pierwsze juz w 14-tym, ale to zalezy duzo od narzadow, moje sa bardzo przekrwione, obolale i scisniete miesniami w brzuchu, wiec przez to wrazliwsze na bodzce i moglam czuc wczesniej Takze mozesz tez poczuc w kazdej chwili ale nie martw sie tez jak do 20 tyg nie poczujesz nic, wszystko jest prawidlowe

Ej jak mi sie sny sprawdza to czeka mnie ciekawe zycie seksualne jakies trojkaty itp
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-02, 07:57   #4777
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Oj dla mnie tez mega wazna wiem bo testowalam juz kilka i na kazdym spi sie inaczej co prawda nie mam jakiegos super teraz ale to z racji faktu ze raz mieszkamy tu raz tu i szkoda nam bylo kasy na materac lepszy ja nawet lozka nie mam :P spie na paletach :P teraz taka moda :p naroznik tez mam z palet chociaz byl tak drogi ze bym kupila normalny :P
Kurde ja nawet nie wiem o co chodzi w tych paletach. Pokaż w internecie? Już miałam pytać jak napisałaś, ze mąż wtedy jakieś szare palety przytargał i nie wiedziałam o co chodzi
Co do materaca to my 2 lata temu kupiliśmy taki kurde drogi, sprężynowy, średnio twardy i masakra taka połamana wstawałam. Teraz w sumie też tani nie nie był bo 2 tys piankowy z czymś tam hipoalergiczny, twardy w Ikei i jest zaje..isty Położę się i od razu czuję, ze jestem podparta z każdej strony. Wczesniej to mnie krzyż i biodra bolały a teraz rewelacja

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-02, 08:01   #4778
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
To i ja z rana sie witam
Wczoraj caly dzien zalatany najpierw warszawa pozniej sprawy z domem ale mamy juz wszystkie papiery i idziemy do banku
Tz caly i zdrowy po skoku na bungee ale jestem lepsza z czego jestem zadowolona bo moge sie z niego smiac
Ja skoczylam za pierwszym razem bez odliczania (nie teraz , w lipcu) a mu z 4 razy odliczal i tyle tam stal hahah ale z niego zolnierz hihihi
Ruchow nie czuje nadal i wydaje mi sie ze mam czasami twardy brzuch , musze nospe kupic i zobaczymy czy sie cos zmieni. Dzis rodzinka przyjechala miejmy nadzieje ze pogoda dopisze to sie grilla zrobi

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Mala ja tez jeszcze nie spie ale Tz by sie obrazil ze lezymy a ja na telefonie wisze
To Ty w II trymestrze ciazy na bungee skoczylas? W zyciu bym sie teraz nie odwazyla
Nawet jesli to bezpieczne, wizja szarpania brzuchem w powietrzu totalnie mnie odstrasza

Stary 2015-05-02, 08:11   #4779
mala29lll
Zakorzenienie

Pasztetnik aż taka głupia by nasza Agatka nie była Napisała że nie teraz tylko w lipcu. Chyba się nie dobudziłaś hehhe i raczej nawet nikt by jej nie wpuścił na to bungee
Stary 2015-05-02, 08:19   #4780
malinowa4
Zakorzenienie

Dzień dobry ja wstaję i lecę na makijaż próbny , o ile się podniosę z tego łóżka bo tak mi się nie chce...
Nie piszcie za dużo , będę popołudniu/wieczorem żebym zdążyła z nowym wątkiem Tz pewnie wymyśli jakiś spacer albo shopping

Mala zabije! Ale mi zrobiłaś smaka na kukurydzę
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-02, 08:22   #4781
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry ja wstaję i lecę na makijaż próbny , o ile się podniosę z tego łóżka bo tak mi się nie chce...
Nie piszcie za dużo , będę popołudniu/wieczorem żebym zdążyła z nowym wątkiem Tz pewnie wymyśli jakiś spacer albo shopping

Mala zabije! Ale mi zrobiłaś smaka na kukurydzę
hi hi hi ja już się ślinię na nią pare miesięcy hihihi mi wszytscy robią ochotę na grilla

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-02, 08:25   #4782
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
To Ty w II trymestrze ciazy na bungee skoczylas? W zyciu bym sie teraz nie odwazyla
Nawet jesli to bezpieczne, wizja szarpania brzuchem w powietrzu totalnie mnie odstrasza
Hahaha

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Pasztetnik aż taka głupia by nasza Agatka nie była Napisała że nie teraz tylko w lipcu. Chyba się nie dobudziłaś hehhe i raczej nawet nikt by jej nie wpuścił na to bungee

Cytat:
Kurde ja nawet nie wiem o co chodzi w tych paletach. Pokaż w internecie? Już miałam pytać jak napisałaś, ze mąż wtedy jakieś szare palety przytargał i nie wiedziałam o co chodzi
Co do materaca to my 2 lata temu kupiliśmy taki kurde drogi, sprężynowy, średnio twardy i masakra taka połamana wstawałam. Teraz w sumie też tani nie nie był bo 2 tys piankowy z czymś tam hipoalergiczny, twardy w Ikei i jest zaje..isty Położę się i od razu czuję, ze jestem podparta z każdej strony. Wczesniej to mnie krzyż i biodra bolały a teraz rewelacja
Juz pokazuje
Stary 2015-05-02, 08:37   #4783
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cos takiego ale moje ladniejsze moze pozniej zrobie zdjecie u siebie (jak posprzatam) :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1430552100435.jpg (53,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1430552250719.jpg (104,3 KB, 20 załadowań)
Stary 2015-05-02, 08:52   #4784
mala29lll
Zakorzenienie

Szczerze mówiąc nie widziałam nic takiego Fajny ten pierwszy efekt kanapa i stolik. Zrób u siebie

Dobra idę po zakupki, obiad i odgruzowywanie chaty częśc dalsza
Stary 2015-05-02, 09:09   #4785
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Czy zna sie jakas dziewczyna na ksiegach wieczystych i tych wszystkich wpisach z nieruchomosci ? Komornikach itp? Muszd zaczerpnac porady
Stary 2015-05-02, 09:17   #4786
malinowa4
Zakorzenienie

Agatka przykro mi ale się nie znam

kurczę zamówię te body bo tak mi się spodobały tylko nie wiem czy na 56 czy na 62 lepiej? jak myślicie? w którym rozmiarze dzieciątko będzie dłużej?
Stary 2015-05-02, 09:25   #4787
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Moja w 62 po urodzeniu wygladalaby jak w worku :P przez jakies 2-3 tygodnie chodzila w 50 mimo ze urodzila sie 54cm) ja bym brala 56

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

A ile kosztuje? Zawszw mozna kupic dwa bedzie nosic najdluzej
Stary 2015-05-02, 09:28   #4788
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Moja w 62 po urodzeniu wygladalaby jak w worku :P przez jakies 2-3 tygodnie chodzila w 50 mimo ze urodzila sie 54cm) ja bym brala 56

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

A ile kosztuje? Zawszw mozna kupic dwa bedzie nosic najdluzej
14,90 + wysyłka , mam w planie z 3 zamówić i się właśnie zastanawiam jaki rozmiar. Z drugiej strony nie musi być na zaraz po urodzeniu
Stary 2015-05-02, 09:38   #4789
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Zamow 3 rozne rozmiary a podasz link?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-02, 09:42   #4790
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Zamow 3 rozne rozmiary a podasz link?
jasne
http://allegro.pl/body-z-nadrukiem-d...143925499.html

wklejałam już wcześniej ale podaję jeszcze raz

są jeszcze z krótkim rękawem i inne rozmiary, ja się w końcu zdecydowałam na 62 , najwyżej poczeka jakiś czas na 56 pewnie dostaniemy na wesele jakieś no i mam od koleżanki troszkę więc żeby nie było za dużo kupione
Stary 2015-05-02, 09:52   #4791
frik frik
Zadomowienie

Dzien dobry

Ja w lozku jeszcze, ale glod wzywa, wiec zbieram sie po platki.
Dzis maja byc jakieś stare auta u nas to pójdziemy zobaczyć.

MALINOWA fajnie, ze kupilas, slodkie sa. Ktore wybralas?
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-02, 09:54   #4792
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Ja w lozku jeszcze, ale glod wzywa, wiec zbieram sie po platki.
Dzis maja byc jakieś stare auta u nas to pójdziemy zobaczyć.

MALINOWA fajnie, ze kupilas, slodkie sa. Ktore wybralas?

to z zebrą zaraz z początku, "trwa ładowanie pieluchy" i z samolotem - to dla tż bo jego wielkie hobby ciężki wybór, najchętniej bym wszystkie kupiła
Stary 2015-05-02, 09:55   #4793
gosiek0388
Zadomowienie

Cytat:
Heloł
nie no "trwa ładowanie pieluchy" , jest najlepsze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-02, 10:07   #4794
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
jasne
http://allegro.pl/body-z-nadrukiem-d...143925499.html

wklejałam już wcześniej ale podaję jeszcze raz

są jeszcze z krótkim rękawem i inne rozmiary, ja się w końcu zdecydowałam na 62 , najwyżej poczeka jakiś czas na 56 pewnie dostaniemy na wesele jakieś no i mam od koleżanki troszkę więc żeby nie było za dużo kupione
A ja po ślubie się zorientowałam ze mogliśmy prosić o rzeczy dla dziecka zamiast słodyczy i wina tak jak mieliśmy ;( byłoby już tyle z głowy eh... a tak to ja zjadam te bomboniery a mąż wypija sobie winko wieczorami :p

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-02, 10:12   #4795
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
A ja po ślubie się zorientowałam ze mogliśmy prosić o rzeczy dla dziecka zamiast słodyczy i wina tak jak mieliśmy ;( byłoby już tyle z głowy eh... a tak to ja zjadam te bomboniery a mąż wypija sobie winko wieczorami :p
no u nas to było najlepsze rozwiązanie, bo kwiatki zaraz by zwiędły, wina nie pijemy (ja i tak nie mogę) a co do słodyczy to tż na diecie a tak zawsze coś się przyda.. tu smoczek, tam śliniaczek, skarpetki, czapeczki, śpioszki itp, dla nas najpraktyczniej , mniej wydatków będzie

dobra laseczki ja spadam na ten próbny makijaż.. dziwnie się czuję wychodząc z domu całkowicie bez, nigdy mi się to nie zdarza dobrze, że autem jadę miłego dnia
Stary 2015-05-02, 10:16   #4796
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
O lol faktycznie Qrde a trzy razy czytalam bo sama nie moglam uwierzyc ze ktos skacze na bungee w ciazy

Cytat:
Hahaha

Juz pokazuje
No juz nie smiac sie ze mnie

Cytat:
Cos takiego ale moje ladniejsze moze pozniej zrobie zdjecie u siebie (jak posprzatam) :P
Fajne, kolezanka ma taki stol z palety na kolkach
Ale jako lozko balabym sie ile zakamarkow na pajaki

A u nas dzis piekna pogoda i w planach mamy przejsc sie na obiadek do jakiegos lokalu potem male zakupki (znizki w Rossmann ) i na koncu moje ukochane frappuccino w Starbucks

Dziewczynki,
a o ta karte "Rossnę" to moge po prostu prosic gdzies przy kasie czy najpierw musze cos kupic zeby ja dostac?

Stary 2015-05-02, 10:24   #4797
AgatkaSz
Wtajemniczenie

U mnie staja przy kasie powiedz ze chcesz karte i Ci da aktywujesz ja w internecie i juz pozniej okazujesz przy zakupach i rosnie Ci procent rabatu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-02, 11:13   #4798
frik frik
Zadomowienie

Cytat:
to z zebrą zaraz z początku, "trwa ładowanie pieluchy" i z samolotem - to dla tż bo jego wielkie hobby ciężki wybór, najchętniej bym wszystkie kupiła
O to super a z czasem moze kupisz wiecej, zeby tak drogo za jednym razem nie bylo
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-02, 11:28   #4799
mala29lll
Zakorzenienie

A żesz się zmęczyłam. Poszłam po chleb. Odguzowałam kuchnię w końcu jakoś porządniej i dokładnie, bo u męża sprzątanie kuchni to powkładanie naczyń do zmywary i rozładowanie jej. o i starcie byle jak blatów. Na początku bardziej się starał, ale później mu się znudziło No i się zmęczył, bo w sumie pracuje 6 dni w tygodniu ciężko wiec rozumie. Ja już mogę łazić to sobie powolutku posprzątam na błysk jak lubię Nienawidze brudnego mieszkania. Nie potrafię odpoczywac w takim

Cytat:

Ja poczulam pierwsze juz w 14-tym, ale to zalezy duzo od narzadow, moje sa bardzo przekrwione, obolale i scisniete miesniami w brzuchu, wiec przez to wrazliwsze na bodzce i moglam czuc wczesniej Takze mozesz tez poczuc w kazdej chwili ale nie martw sie tez jak do 20 tyg nie poczujesz nic, wszystko jest prawidlowe

Ej jak mi sie sny sprawdza to czeka mnie ciekawe zycie seksualne jakies trojkaty itp
No ja tez bardzo wcześnie poczułam ze względu na moją budowę, prawie tylne umiejscowienie łożyska i mocne ukrwienie narządów. Stąd też leciało ze mnie tyle czasu. Kurde a może mniej czuję teraz ruchy i ponad tydzień już nie plamię. Może doszło tam do normy

Cytat:
Fajne, kolezanka ma taki stol z palety na kolkach
Ale jako lozko balabym sie ile zakamarkow na pajaki
Uuuuu o tym nie pomyślałam. Be pająki... Ja mam jednego pod parapetem w kuchni, ale go nie ruszam tylko czekam na męża
Stary 2015-05-02, 11:29   #4800
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Mala wpisz sobie w google meble z palet i pelno masz pomyslow
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości