|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Oreganka, ponieważ kciuki maja moc magiczną to napewno będzie oki
wzdęcia i inne problemy po operacji to norma Beata ja tam będę w sobotę wieczorem - żeby nie było, że Was sledzę - bo to o tą sobotę chodzi?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane tak zrobię, jak mówicie
![]() Oreganko teraz trzeba tylko czekać ![]() ![]() Hihihi to będzie spotkanie wizażowe incognito ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Pingusiu o tę sobotę
![]() A to jest taka typowa pizzeria czy maja w menu inne potrawy? Bo mój teść to maruda jest ![]() Podjadę sobie chyba zobaczyć jak to wygląda, bo chodziło mi o to ze wiem gdzie się ta ulica znajduje ![]() Oreganko będzie dobrze, kciuki mocno trzymamy. A chyba aż takich poliglotów to nie potrzebują żeby Cie miał ten rosyjski zdyskwalifikować ![]()
#64 |
Rzabbocop
|
W tym naszym sklepie nic nie ma
![]() kupiłam sobie puszkę tuńczyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Beata mają też inne wloskie dania, zupy, mięsa itp
są pyszne kawy i desery niedaleko jest Kurna Chata - taka knajpka grilowa, też fakna - smacznie i tanio dobre jedzeni jest też w tym nowym hotelu Neo czy Nemo koło Parku wodnego fajny jest Wiśniowy Sad koło ulicy Sobieskiego jak sobie cos jeszcze przypomnę to dam znać Rzabba boskie foty, jak Ty masz tam pięknie - zazdroszczę ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Bardzo Ci dziękuję Pingusiu, bo ja to ostatnio bardzo mało w knajpach bywam i nie wiem co jest godnego uwagi
![]()
#67 |
Zakorzenienie
|
jejciu aż mi się dzisiaj same usta w uśmiech układają
bo czuję się o niebo lepiej ![]() ![]() brzuchol jeszcze mam, ale już nie taki bolący ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ----------------------------- Tak w ogole to wpadlam sie z Wami pozegnac! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
gnomo życzę Ci udanej wyprawy, niezapomnianych wrażeń, baw się dobrze i wypocznij
![]()
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Bieda rzeczywiście
![]() A ja się bojam dziś coś zjeść i jem same chlebki z masłem i już mi blee jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Mama moja jak jechała dziś z pracy to widziała pogrzeb aktora Jacka Chmielnika ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do lotu ja lubię, ale życzę Ci żeby nie było turbulencji, bo ma się wrażenie, że to ostatnie chwile, a tak to super się leci!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-18 o 18:00 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
sophisticated
|
Gnomo szczęśliwej podróży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Rzabbocop
|
Gnomo udanego pobytu, pięknej pogody, wspaniałej zabawy
![]() ![]() Pinguś a ja Wam zazdraszczam twarogu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Gnomo udanej zabawy
![]() Rzabba mogę ci wysyłac ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Rzabbocop
|
Pinguś tutaj priorytet idzie najmniej tydzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
no cóz, w samej warszawie potrafi isc priorytet przez tydzień
![]() a propos mam nadzieje, ze poczta polska sobie strajku nie urzadzi bo zamowilam podrzutkowi prezent imieninowy przez internet i poskapilam 20 zl na kuriera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Gnomo-udanej zabawy! a latanie samolotem jest bajeranckie!
![]() ja uwielbiam Oreganko-na pewno dobrze Ci poszło a jak Cię nie wezmą to ich strata ![]() mówiłam,że brzuchol poooperacyjny jeszcze -wszystko powoli dojdzie do siebie zobaczysz ![]() Iwonko-do mgr-a idź,nic nie tracisz a możesz zyskać |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
ja też
to mój ulubiony środek lokomocji ann jak samopoczucie?
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie samolotu balam, ale odkad sie pierwszy raz przelecialam to chce jeszcze i jeszcze i jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
a dobre nawet
![]() choc robię się coraz grubsza i bardziej niezdarna ![]() nie wiem jak to będzie w 9m-cu ![]() dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
kurcze pamiętacie to wesele co z jednym kolegą poszłam, do niego za nic w świecie nie dociera że ja nie jestem nim zainteresowana jako facetem, dla mnie to kolega i tyle, napisał mi wczoraj takiego sms-a że myślałam że padnę
![]() dla mnie to straszne dziecinne i głupie, nie wiem co mam mu powiedzieć, napisać czy jak ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Rzabbocop
|
Oreganko kolega musi dorosnąć a w przypadku facetów to trwa długo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
albo nigdy nie następuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
sophisticated
|
Oreganko, jednym zdaniem, że jesteś zainteresowana kimś innym, nic nie zmiękczaj, bo nie zrozumie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ide pichcic przepis Brewki i chinskie danie dla podrzutka (szpinaku to on nie przełknie ![]() ![]() ![]() ![]() wiec zajrzę wieczorkiem ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
sophisticated
|
smacznego navi, tylko nie duś za długo, bo mięsko będzie włókniste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Cześć, spamerki
![]() Co do diety, to moja zostanie naruszona dotkliwie, bo mi się sezon wyjazdów zaczyna - pół piątku w pociągu, potem jakaś knajpa, a wieczorem "uroczysta kolacja", whatever it means ![]() Spadam na siłownię, na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja zawsze miałam problemy z eksami, bo potrafili mnie znaleźć po kilku latach i jakby nigdy nic na siłę chcieli odgrzewać znajomość, brutalnie i nachalnie, bo im się na wspomnienia zebrało, cóż za chamstwo i egoizm ![]() Cytat:
![]() Matko musze iść się uczyć ![]() EDIT: A propos jedzenia to na grillu jadłam pyszne rzeczy, najsmaczniejsze chybay były papryki w folii nadziewane serem z przyprawami ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Brewko, ale czy ja mogę do Twoich przepisów wkleić w wolnej chwili mój makaron ze szpinakiem, czy za bardzo kaloryczny, bo tam ser plesniowy jest i smietana, choć pyszne, nieśmiało tak pytam
![]() A właściwie to jest przepis od mojej przyjaciółki ![]() I jeszcze lubię sałatkę warstwową z kurczakiem w panierce grilowej, prosta, pozywna i bardzo smaczna, tylko nie wiem, czy sie tez nadaje. Czekam na odzew ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio a grillu objadałam się grillowaną cukinią,ale pyyyyszna byla
![]() ![]() no i znajoma jakby czytając w moich myślach zrobiła tiramisu ![]() pychotka mówię Wam Oreganko-brrr...nie zazdroszczę-nie znoszę takich typów i potrafię być względem nich bardzo niemila ![]() moja rada-mówić wprost aż do całkowitego zrozumienia i za bardzo nie rozwijać tematu ![]() Iwonko-wpisz,ale zaznacz,że danie rozpustowe ![]() a sałatka to chyba dietetyczna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.