|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() ja dopiero z pracy wrocilam niedawno, ogarnę się i idę spać. Potem ogarnę chatę bo syf, pójdę pobiegać i znowu spać. Nie mam mocy na imprezowanie. Chociaz cos tam moi planuja z sasiadami. ale jak przystalo na socjofoba ignoruję
|
|
|
|
|
#2462 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Znad sapania
![]() Poszłam se pobiegać dziś, bo taka ładna pogoda ) pokonałam ponad 7 km czego dowiedziałam się po fakcie. No! A teraz wybywam na rodzinne grillowanie.
|
#2464 |
|
BAN stały
|
7 km?!
Boooże, wstyd mi przed samym sobą, gdy o Waszych wyczynach czytam --->
|
|
|
|
#2465 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja dopiero przylazłam na chacjendę
![]() Trzeba było zrobic zakupy żywieniowe, a luda w marketach, jakby wojna miała być Chociaz to nic, bo pani w kasie mówiła, ze od dzisiaj jest w Oszołomach promocja na ciasta i pakowane mięsa - połowa ceny i lud już przed 7 czekał w wielkiej kolejce na otwarcie i ze był armagieddon normalnie po co komu pełno ciasta, jak to towar do zjedzenia dosyc szybko?A przy okazji zaliczyłam galerię i kupiłam sobie śliczniasty kostium kapielowy
|
#2466 |
|
BAN stały
|
To już taka świecka tradycja, jak Polska długa i szeroka - sklepy nieczynne przez jeden dzień?! Łolabooogaaa! Lećma jedzenia nazorgować, bo wszysko wykupio i bida z nyndzo bydzie
|
|
|
|
#2467 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
owczy pęd i tyle. A normalny człowiek, który chce zrobic zakupy na tydzien najblizszy musi sie nastac, nasłuchac, naogladac pustych półek, bo sporo wyprzedane, etc ech, to sie wyzalilam
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-05-02 o 15:18 |
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem, ja sie nie znam, ja pifffka, winka i ogólnie alko nie pijem ![]()
|
|
#2470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jak to nie masz możliwości? nie ma imprez czy co? Bo ja np nie lubię spędów dla samych spędów, chyba że atrakcja mnie przyciągnie - na festival jedzenia bym szła ![]() My tak z chuopinem mamy już, że wszelkie okoliczne wypady wolimy praktykować w tzw zwykłe weekendy. Mniejszy ruch, więcej frajdy. I jak ciepło jest a nie tak jak teraz brrrrr ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
, ja prawie wody nie piję No doooobra, w herbacie piję |
||
|
|
|
#2471 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
wiec herbaty zielone hektolitrami wypijam ![]() No co do alko precyzując - raz na ruski rok babęlków sie napijem, albo jajkówki i tyle
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, to przyznać się kto jeszcze oprócz Red i Ewusi widział Interstellar?
![]() Bo ja chyba po prostu przyznam, że to kompletnie nie mój "gatunek" i zamilknę. Choć, nie, dodam trzy grosze - gatunek sratunek, jaki by nie był, to imo, tam nie było żądnego aktorstwa, tylko jakaś aktorska farsa. Big dżołk. Nawet Damon se chyba jaja robił. Jedynie dziewczynka grająca Murphy cokolwiek umiałą. Chociaż bajek si-fi nie lubię, to akurat Snowpiercer: Arka Przyszłości mnie wciągnął, mimo że przekaz banalny i oczywisty, to jednak "historia" była świetnie pokazana. Mimo braku fascynacji si-fi uwielbiam większość filmów Nolana, każdy za coś innego, Incepcję, Memento etc. Ale w Interstellar chyba po prostu położyli to wszystko aktorzy? Ma ktoś podobne spostrzeżenia? Albo inne? ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Bez alko to bardzo zdrowo. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-02 o 15:47 |
|
|
|
|
#2473 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
No nie potrafię tego zrozumieć Za komuny sklepy zamykano w piątek o 13:00 (przynajmniej u mnie in der Provinz) i jakoś ludzie przeżywali do poniedziałku rano, głodni nie chodzili (mimo mizernego, sklepowego asortymentu), a teraz? ![]() ![]() Nie fię, może i są, ale mnie nikt nie zaprosił, nikt za mną nie tęskni i nikomu na moim towarzystwie nie zależy najwidoczniej ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2474 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jedynie własnie jajkowka mi smakowo podchodzi, ale i tak bardziej w niej maczam język niż normalnie piję ![]() Na bezalko to się w ogóle już nie znam, nie piłam nic takiego, wiec się nie wypowiem ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2476 | |
|
BAN stały
|
Choć ja zamiast "win" wstawiłbym powyżej "drinów" ![]() Cytat:
Zdążysz przed nocą? ![]() --- Ależ mi pyyyszne udka wyszły! |
|
|
|
|
#2477 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale caffee late uwielbiam
z drugiej strony czy kawa, gdzie 2/3 stanowi mleko a reszta kawa, to jeszcze kawa, czy już napój kawowy?![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Uwielbiam udka takie naziołowane, naczosnkowane, potrzymane w przyparawach i oleju przez pare godzin, a potem upieczone do takiej chrupiącej brazowej skórki, mniam!!!
|
#2478 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2479 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja tworze kaczke w soku sliwkowym i ciekawam bardzo,co z tego wyniknie?
|
#2480 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jeśli takie dokłądnie zrobiłes, to znaczy ze identyczne robisz, jak ja, zatem wpraszam sie do Ciebie na obiados
A to czuje sie rozgrzeszona, jak napój mleczny
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
1.
2. A wiesz, że mi ponoć też! Ponoć bo poznaję po zapachu, nie jadłam, tylko małżyk. Taka klasyka gatunku. Cytat:
Hedonizm to dla mnie podstawa. Należy umiłowane rzeczy stosować i basta! 2. No to i u nas dziś w ten deseń. Jakoś odeszliśmy od eksperymentów, czekamy aż znów się znudzą ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2482 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() U mnie hedonizm to wsio, co zawiera cukier - bo bez słodkiego, bez ziemniaków i bez miesa nie przezyję dnia
|
|
#2483 | |||
|
BAN stały
|
Znad powrotu z pięknych okoliczności przyrody
Cytat:
![]() Cytat:
Się kontakty pourywały jakoś ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2484 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Dooobra, to następnym razem, bo zdązyłam już swój obiadek wszamać, bo sie doczekac nie mogłam Gryxiowego zaproszenia na udka kurzane U mnie był łosos w ziołach i frytki belgijskie
|
|
#2485 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2486 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jqak se siądziesz na barierce, to kto wie jak to się skończy ![]() Zmiotlam, zmylam podłopgi i gary. Nie chce mi sie ![]() Cytat:
![]() ![]() My też z sąsiadką 3 dni temuy 7 km, a przedwczoraj 5 ![]() Ale ja patrzę na licznik w trakcie ![]() Dziś chcę ja na 20 przeciągnąć, ale to ma być niespodzianka . No na 10 miało być, na 10 ![]() Cytat:
![]() A poważnie...nie myślalam,że bieganie takie fajne jest ![]() Żaluję,że wcześniej dupska nie ruszylam. Już bym miala cudne nogi pewnie. Znaczy jeszcze cudniejsze niż mam ![]() Cytat:
![]() Koooszmar. Zachowałąm sie jak typowy buc i jak się zrobiło zamieszanie, to skorzystalam i wcisnęlam się do kasy...ale miałam tylko przysmak dla psów i ciastko dla kotów ![]() A... i różowy fluid Syossa. Betty za to cudo, to powinnam Cię ozłocić Jest rewelacyjny. Nawet wlosy wymyte rypaczem i pociągnięte tym robią się jak z reklamy Cytat:
Masz jak mój brat. Nie pije prawie wogóle. Puszka piwa portafi stać u niego kilka miesięcy, bo nie ma ochoty. No,, chyba że jakieś smakowe, to kilka tygodni. Wino jest albo za slodkie albo za kwaśne, wódka cuchnie. Na imprezie towarzysko wypije czasem kieliszek czy dwa, ale to tak bo wypada. A przewaznie mowi,że musi jechać jeszcze gdzieś ,że bierze jakieś leki, albo po prostu zgłasza się na ochotnika jako kierowca ... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-05-02 o 18:20 |
|||||
|
|
|
#2487 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja fryty belgijskie robię od zawsze innych nie uznaje ![]() Eee, jak sie ma wprawę, to wszystko szybko i sprawnie przebiega, a przyjemność z jedzenia niewysłowiona wręcz ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
Mam nadzieję wyczyn powtórzyć kiedyś ![]() No załuję, załuję ![]() ![]() Bo sa takie osoby, którym alko nie smakuje po prostu. Jakby całe społeczeństwo tak miało, boże, jak pięknie by było na świecie
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Jooooooooołłłłłłłłłłł Na szybciocha
Dzięki za polecenie tuszy Rejcz Winterio Ten podkręcający jest mego tylko ze szczotką sobie nie radzę ![]() Zasadzam się na różowe lakiery , choc dziś znowu wicked ![]() Lecę robić ciastka owsiane Wejszał tylko aby Aromatiks eliksir capnąć ... Zabije mnie ?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-05-02 o 19:14 |
|
|
|
#2489 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Własnie odfajkowałam 40 minut ćwiczeń z Ewką- Skalpel - nic sie przy tym nie upociłam. Dobrze, ze rano zrobiłam rutynowo godzinę z Jill Michales, bo inaczej tego by ćwiczeniami nie można nazwać
![]() Jutro może bieganko, chociaz miałam mieć rest day, póki co objadam sie orzeszkami ziemnymi solonymi
|
#2490 |
|
grozi wypollizowaniem
|
na chwile zwaliła mnie z nóg informacja ze lotnisko w pyrzowicach zamknete
ale juz otworzyli
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

Gdybym miał możliwość, imprezowałbym w plenerze, no ale cóż - życie no life'a zobowiązuje 
Wstawiłem udka z kurczaka do pieca i pachnie czosnkiem w całym domu, uwielbiam
czego dowiedziałam się po fakcie. No!
Boooże, wstyd mi przed samym sobą, gdy o Waszych wyczynach czytam --->

wiec herbaty zielone hektolitrami wypijam 

Za komuny sklepy zamykano w piątek o 13:00 (przynajmniej u mnie in der Provinz) i jakoś ludzie przeżywali do poniedziałku rano, głodni nie chodzili (mimo mizernego, sklepowego asortymentu), a teraz? 

z drugiej strony czy kawa, gdzie 2/3 stanowi mleko a reszta kawa, to jeszcze kawa, czy już napój kawowy?